Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Προς τον αδαεί
Η ιστορία κάνει καταγραφή αριθμών. Οχι ονομάτων.

Ακολουθούν όλοι τη λογική παττακού."Δώστε μου ονόματα"

Βρε δε ντρεπόμαστε λέω εγώ! Λες και θα μπορούσε ο καθένας να μπαίνει εδώ και να γράφει την παπαριά του.

Για εισαγγελείς-μπακογιάννηδες-βρετανούς ακόλουθους κλπ. το δάκρυ κορόμηλο.
Όχι όμως και νεκρούς η χούντα. Α πα πα!

Να χαίρεστε τη δημοκρατία που νομίζετε ότι έχετε! Φάτε το ξεροκόματο που σας πετάνε!
Κι εσείς ταϊστε τους χαβιάρι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Ακολούθησε η πρώτη επίσημη καταγραφή από τον εισαγγελέα Δημήτρη Τσεβά, ο οποίος τον Οκτώβριο του 1974 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι από την επίθεση σκοτώθηκαν 34 άτομα.
Ένα χρόνο αργότερα, ο αντιεισαγγελέας εφετών Ιωάννης Ζαγκίνης έκανε λόγο για 23 νεκρούς, ενώ κατά τη διάρκεια της δίκης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου προστίθεται ένας ακόμη νεκρός.
Οι πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου δικαιολογούν ως ένα βαθμό τη σύγχυση, λόγω του κλίματος των ημερών εκείνων, που ουσιαστικά δεν επέτρεπε την πραγματοποίηση επιστημονικών ερευνών.
Η έρευνα του κ. Καλλιβρετάκη απαντά και σε ένα ακόμα ερώτημα. Αν υπήρχαν νεκροί μέσα ή έξω από το ΕΜΠ. Όπως προκύπτει, νεκροί υπήρχαν, αλλά είχαν χτυπηθεί στους γύρω δρόμους και μεταφέρονταν στο πρόχειρο ιατρείο που είχε στηθεί από τους φοιτητές.
Το γεγονός αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τη σημασία της κινητοποίησης των φοιτητών. Αντίθετα αναδεικνύει τη συμμετοχή του αθηναϊκού λαού στην υπόθεση.
Ορισμένα στοιχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι τα εξής:
Η κατάληψη είχε διάρκεια 56 ωρών. Υπήρξαν 5.000 διαδηλωτές μέσα στο Ίδρυμα, 10.000 στην άμεση περίμετρο και 100.000 σε διάσπαρτες διαδηλώσεις.
Συνολικά έγιναν 2.000 συλλήψεις, 24 φόνοι, 128 απόπειρες ανθρωποκτονίας, 1.103 τραυματισμοί πολιτών και 61 τραυματισμοί αστυνομικών.
Τέλος, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν 24.000 φυσίγγια, η φρουρά του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έριξε 2.192 φυσίγγια και οι στρατιώτες 300.000 φυσίγγια.
Τα αποτελέσματα της έρευνας του Εθνικού Ιδρύματος θα δημοσιευθούν σε βιβλίο.

Προς τον αδαεί
Η ιστορία κάνει καταγραφή αριθμών. Οχι ονομάτων.
Δηλαδη φιλε μου ακομη ποσα χρονια θα περιμενουμε τα αποτελεσματα της ερευνας του Εθνικου Ιδρυματος για να δημοσιευθουν ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρόεδρε....
Κάτσε για να κάνουμε μια ξήγα.....
δε χωρίζω τους ανθρώπους σε φασίστες και κομμουνιστές...
ούτε δεξιούς και αριστερούς....
ο πατέρας μου από μικρός με έμαθε να σέβομαι την ανθρωπινη ζωή και τα θύματα άλλων κάτι που δε σου έμαθε ο δικός σου.....

ο πατέρας μου λοιπόν Πρόεδρε της πούτσας ήταν αντιδήμαρχος χούντας, του έχουν εκτελέσει οι κομμουνιστές ανήμερα χριστουγέννων στον εμφύλιο τον πατέρα (του έχουν χτυπήσει και το κεφάλι με την κάννη για να μην δώσει στον παππού μου το παντελόνι του) και έχει υπηρετήσει στη βασιλική φρουρά λόγω φρονημάτων.
Της μάνας μου της έχουν επίσης εκτελέσει οι κομμουνιστές τον πατέρα.
Κοινώς, μεγάλωσα χωρίς παππούδες λόγω εμφυλίου και κομμουνιστών, αλλά:
Ο πατέρας μου κατά τη διάρκεια της χούντας οδηγήθηκε στην ασφάλεια γιατί δεν απέλυε κομμουνιστές οικογενειάρχες με παιδιά που δούλευαν στην επιχείρισή του και δεν πείραζαν κανέναν.
Βεβαίως, ενώ μεγάλωσα σε οικογένεια ορφανών από κομμουνιστές, συμφιλιώθηκα με αυτούς επειδή ο πατέρας μου μου έδωσε την παιδεία και το μυαλό να καταλάβω ότι μόνο οι πουτάνας γιοί και οι καριόληδες βεβηλώνουν νεκρούς ανεξαρτήτως ιδεολογίας και βιωμάτων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Πρόεδρε....
Κάτσε για να κάνουμε μια ξήγα.....
δε χωρίζω τους ανθρώπους σε φασίστες και κομμουνιστές...
ούτε δεξιούς και αριστερούς....
ο πατέρας μου από μικρός με έμαθε να σέβομαι την ανθρωπινη ζωή και τα θύματα άλλων κάτι που δε σου έμαθε ο δικός σου.....

ο πατέρας μου λοιπόν Πρόεδρε της πούτσας ήταν αντιδήμαρχος χούντας, του έχουν εκτελέσει οι κομμουνιστές ανήμερα χριστουγέννων στον εμφύλιο τον πατέρα (του έχουν χτυπήσει και το κεφάλι με την κάννη για να μην δώσει στον παππού μου το παντελόνι του) και έχει υπηρετήσει στη βασιλική φρουρά λόγω φρονημάτων.
Της μάνας μου της έχουν επίσης εκτελέσει οι κομμουνιστές τον πατέρα.
Κοινώς, μεγάλωσα χωρίς παππούδες λόγω εμφυλίου και κομμουνιστών, αλλά:
Ο πατέρας μου κατά τη διάρκεια της χούντας οδηγήθηκε στην ασφάλεια γιατί δεν απέλυε κομμουνιστές οικογενειάρχες με παιδιά που δούλευαν στην επιχείρισή του και δεν πείραζαν κανέναν.
Βεβαίως, ενώ μεγάλωσα σε οικογένεια ορφανών από κομμουνιστές, συμφιλιώθηκα με αυτούς επειδή ο πατέρας μου μου έδωσε την παιδεία και το μυαλό να καταλάβω ότι μόνο οι πουτάνας γιοί και οι καριόληδες βεβηλώνουν νεκρούς ανεξαρτήτως ιδεολογίας και βιωμάτων.
Φιλε μου δεν θα σου απαντησω διοτι το στομα σου ειναι οχετος,δεν σε εβρισα και εσυ το κανεις ασυστολως,κανουμε μια αντιπαραθεση και εσυ βωμολοχεις διαρκως,δειχνωντας το διανοοιτικο σου επιπεδο ξανα και ξανα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Και κατι ακομη φιλε μου, μαθε πρωτα τι σημαινει βεβηλωση νεκρου.
Εγω ειπα οτι δεν υπαρχει καποιο ονομα,αν αυτο το θεωρεις βεβηλωση τοτε πρεπει να εισαι πολυ προοδευτικο ατομο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το διανοητικό επίπεδο του καθενός φαίνεται απο αυτά που γράφει..δεν βρίζω κανένα,
γράφω απλα τι θεωρώ.
σου παρέθεσα κείμενα από εισαγγελικές έρευνες και συ μου γράφεις παπάρια μάντολες.

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ εσύ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΝΕΚΡΩΝ.
Γιατί το πτώμα του παππού μου ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ....

πάμε τώρα παρακάτω......

δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου ούτε με κανέναν. Ονόματα υπάρχουν και δεν είμαι εγώ αρμόδιος ούτε έχω δικαίωμα να τα παραθέσω.

ΟΜΩΣ:
όπως ακριβώς εξοργίζομαι ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ να λέει τις ίδιες και ίδιες παπαριές, έτσι εξοργίζομαι και με αυτούς που ενώ αποδεδειγμένα υπήρξαν δολοφονίες πάνε να τις κάνουν αβαβά.........

Τώρα, το ότι ο πατέρας μου εν μέσω διαδηλώσεων εκείνη την ημέρα ήταν με το αυτοκίνητό του στη λ. Αλεξάνδρας και επειδή ήταν μπλε και μερσεντές έφτασε μόνο με γούβες και σπασμένα κρύσταλλα σπίτι δεν του έδωσε το δικαίωμα ΟΥΤΕ και το πήρε μόνος του να πατήσει με το αυτοκίνητο φοιτητές για να γλιτώσει.
Τα μουνιά και πουτάνας γιοι που κάνουν εγκλήματα και κατάχρηση εξουσίας δεν είναι ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί ούτε άνθρωποι.
Είναι πούστηδες και βγδελύγματα που πρέπει να απομονώνονται από την κοινωνία για να μπορούν οι λοιποί να τα βρίσκουν όμορφα και ειρηνικά  μεταξύ τους ανεξαρτήτως ιδεολογίας, φρονημάτων και βιωμάτων. 
Το τι είμαι το ξέρω πολύ καλά και δεν χρειάζομαι πλέον κανένα να μου κάνει παρατηρήσεις...
Εγώ απλά θα καταγράφω αυτά που πιστεύω ανεξαρτήτως με το ποιόν συμφέρει ή όχι αυτό.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να ρωτησω κατι??? Γιατι παντα τα ακροδεξια κομματα που ειναι στην εξουσια ενοειτε ειναι αυτα που κανουν εργα στο τοπο τους ενω οι αλλοι περιμενουν δεκαετιες για να δουν ασπρη μερα???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να ρωτησω κατι??? Γιατι παντα τα ακροδεξια κομματα ειναι αυτα που κανουν εργα στο τοπο τους ενω οι αλλοι περιμενουν δεκαετιες για να δουν ασπρη μερα???
δηλαδη το πασοκ δεν εκανε εργα? :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Το προβλημα ειναι οτι το πασοκ εκανε εργα με λεφτα που εσυ και εγω θα τα πληρωνω μια ζωη και ενα δρομο να σου εφτιαξε θα τον πληρωνης ισοβια οι αλλοι δηλαδη ηταν ποιο μαγκες που τα πληρωνανε μια φορα και τελος??? Αυτα ειναι πουστιες... Και σας ξαναλεω αν δεν ειχαμε Δικτατορια τοτε ακομα στα κατσαβραχα θα περπαταγαμε... Οσο για το ποσο ηταν στην εξουσια ο Γιωργακης και ποσο ο Ανδρεας δες το και ετσι για να δης ποιος εκανε περισσοτερα σε αυτο το τοπο και σε ποσο χρονικο διαστημα τα εκανε...

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
Το προβλημα ειναι οτι το πασοκ εκανε εργα με λεφτα που εσυ και εγω θα τα πληρωνω μια ζωη και ενα δρομο να σου εφτιαξε θα τον πληρωνης ισοβια οι αλλοι δηλαδη ηταν ποιο μαγκες που τα πληρωνανε μια φορα και τελος??? Αυτα ειναι πουστιες... Και σας ξαναλεω αν δεν ειχαμε Δικτατορια τοτε ακομα στα κατσαβραχα θα περπαταγαμε... Οσο για το ποσο ηταν στην εξουσια ο Γιωργακης και ποσο ο Ανδρεας δες το και ετσι για να δης ποιος εκανε περισσοτερα σε αυτο το τοπο και σε ποσο χρονικο διαστημα τα εκανε...
δηλαδη θα ηθελες παλι μια χουντα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έχω πεθάνει στο γέλιο λέμεεεεε!

:2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δηλαδη θα ηθελες παλι μια χουντα?
Πρεπει να ειναι χουντα??? Απλα ηταν ενα κομμα που μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα εκανε τοσα πολλα για το τοπο σου χωρις απαιτησεις.... να τα πληρωνης μια ζωη δηλαδη... πια κυβερνηση στα εχει δωση αυτα?? Απλα ετυχε η χουντα και τα εκανε και ακομα υπαρχουν. Οι αλλοι γιατι δεν κανουν το ιδιο?? Σας αρεση να σας τα μασανε???

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποια εργα? της ΜΟΜΑ λες που ηταν ολα τα εργα πανακριβα και υπερτιμολογημενα?
τα θαλασσοδανεια σε παππας,ωναση μποδοσακη κτλ που περνανε ατοκα απο τα ασφαλιστηκα μας ταμεια?
την ευρωπαικη μας απομονωση?
επιδη εχουμε ασθενη μνημη σαν εθνος,εγω θυμαμε ακομη τα γαιδουρια και τα μουραρια στο χωριο μου (80-85)
η Ελλαδα ηταν τετοιος παραδεισος που εκατομμυρια Ελληνες(!)αγραμματοι και φτωχοι μεταναστευσαν για να βρουν ψωμι.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
βασικά αυτό που θέλει ειναι στρατιωτικούς πελατεία...
οπότε μάλλον δε θα τον/την χάλαγε μια τέτοια περίπτωση.....
Λες να περιμενα τους Στρατιωτικους για να εχω δικη μου αποψη?? Εκτος και αν ειμαι ατομο που πιστευης οτι ειμαι μονο για κρεβατι και μουγκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom