Επισκέπτης
Καλά, όταν έχεις κάτι σοβαρό να πεις ειδοποίησε με.
Μέχρι τότε σε βάζω στο ignore.
:'( :'( :'(
Καλά, όταν έχεις κάτι σοβαρό να πεις ειδοποίησε με.
Μέχρι τότε σε βάζω στο ignore.
Φίλε,από τα 60δις ευρώ,εγώ όχι μόνο δεν πήρα έδωσα κιόλας.Ούτε η μάνα μου πήρε,ούτε ο αδερφός μου.Και από τους συγγενείς μου κανείς δεν ξύπνησε με λεφτά στην τσέπη.Ας μας πουν πού πήγαν τα λεφτά και το συζητάμε.Ακόμα και αν απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι για τους οποίους μας τα πρίζουν,πάλι δανεικά θα παίρνει το Ελληνικό Κράτος.
αντε τραβα να φας την κρεμουλα σου φοιτητακο
στο μουνι θες να πεις....Δεν βοηθάει να τσακωνόμαστε. Όλοι έχουμε τις απόψεις μας και είναι διαφορετικές.
Εκεί που συμφωνούμε είναι στην ψωλή!
Ας εστιάσουμε εκεί καί όχι σε......τρίχες που τις απεχθανόμαστε................
ας ξεπερασει ο καθενας τα μικροσυμφεροντα του, και ας μη παει κανενας! αποχη! αλλα οι καριοληδες, εχουν τυπικα ακομα στο συνταγμα οτι οι εκλογες ειναι υποχρεωτικες και θα εχεις κυρωσεις αν δε ψηφισεις! ας τολμησουν να το κανουν και θα ρθουν τοτε τα ευρωπαικα δικαστηρια να μας δικαιωσουν! μουνοσκυλα! που τρομακρατητε το κοσμο, να σας ψηφισει σωνει και καλα ποσο φασιστικη χωρα μας καταντησατε! αν ξερει καποιος σε ποιες αλλες χωρες ειναι υποχρεωτικο, ας μας πει?
ουτε εδω ειναι υποχρεωτικοας ξεπερασει ο καθενας τα μικροσυμφεροντα του, και ας μη παει κανενας! αποχη! αλλα οι καριοληδες, εχουν τυπικα ακομα στο συνταγμα οτι οι εκλογες ειναι υποχρεωτικες και θα εχεις κυρωσεις αν δε ψηφισεις! ας τολμησουν να το κανουν και θα ρθουν τοτε τα ευρωπαικα δικαστηρια να μας δικαιωσουν! μουνοσκυλα! που τρομακρατητε το κοσμο, να σας ψηφισει σωνει και καλα ποσο φασιστικη χωρα μας καταντησατε! αν ξερει καποιος σε ποιες αλλες χωρες ειναι υποχρεωτικο, ας μας πει?
Βρε παιδιά, έχουμε ταυτόχρονα ανοιχτά 3 θέματα με παρόμοια θεματολογία & ψηφοφορίες... μήπως τελικά να τα μαζεύαμε σ' ένα ???
οχι να μπαινοβγαινουν παντου να μην κανουν και ανανεωση τις σελιδες...Βρε παιδιά, έχουμε ταυτόχρονα ανοιχτά 3 θέματα με παρόμοια θεματολογία & ψηφοφορίες... μήπως τελικά να τα μαζεύαμε σ' ένα ???
αρκεί να μην τα βάλεις μαζί με τις πυρκαγιές.Βρε παιδιά, έχουμε ταυτόχρονα ανοιχτά 3 θέματα με παρόμοια θεματολογία & ψηφοφορίες... μήπως τελικά να τα μαζεύαμε σ' ένα ???