Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

  • Ν.Δ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κ.Κ.Ε.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΛΑ.Ο.Σ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Αντε πάλι τα ιδια.....Αντι για τα μπλε,θα ερθουν τα πρασινα λαμογια..Μοναδική μου ελπίδα (??),μηπως ο Γιωργος αποδειχθεί αντάξιος των περιστασεων και συνθηκών και βάλει χερι στα λαμογια.Αντε και να ενισχυσει(??) τους εξαθλιωμένους συμπολιτες μας.Λεω τωρα... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Μηνύματα
14.890
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
φανταστειτε να θεσει βετο ο παππουλης
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Εnforcer για πρωθυπουργός!!!! είναι ο Έλληνας Μπερλουσκόνι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλως την κοπελα μας

Τερμα τα μεγαλεια κλητηρα, ετοιμασου για αφισσοκολήσεις και ΑΝ κερδισει η ΝΔ τοτε ισως παρεις τη θεσουλα σου πισω

Κλαψεεε
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66

Συνημμένα

  • Papandreou.jpg
    Papandreou.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 20

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.866
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βγει κανείς αυτοδύναμος.
Αν και με τη μαλακία που μας δέρνει μάλλον ο Γιωργάκης θα πάρει γύρω στους 153-55 βουλευτές με ποσοστό γύρω στο 40% και θα μιλάει για πλειοψηφίες και ξεκάθαρες λαϊκές εντολές.
:jerking:



Με τα σημερινα δεδομενα δυσκολη η αυτοδυναμια.. βλεπω να χει συνεχειες το σηριαλ..
 

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
2.416
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα
η χωρα βρισκεται μπροστα στην χρεωκοπια
Το δημοσιο μονο το α εξαμηνο του 2009 δανειστηκε 60 δις ευρω εναντι 15 δις που προεβλεπε ο προυπολογισμός για ολοκληρο το 2009!!!!!!!!
και παλι ειναι αδεια τα ταμεια
οποιος και να βγει την εχουμε πουτσισει
απλα ποιο αχρηστος απο την χοντρη δεν πιστευω να ειναι ο χαζουλης


Φίλε,από τα 60δις ευρώ,εγώ όχι μόνο δεν πήρα έδωσα κιόλας.Ούτε η μάνα μου πήρε,ούτε ο αδερφός μου.Και από τους συγγενείς μου κανείς δεν ξύπνησε με λεφτά στην τσέπη.Ας μας πουν πού πήγαν τα λεφτά και το συζητάμε.Ακόμα και αν απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι για τους οποίους μας τα πρίζουν,πάλι δανεικά θα παίρνει το Ελληνικό Κράτος.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
Πρόωρες εκλογές εξήγγειλε ο πρωθυπουργός
  Σε σημερινό του διάγγελμα από το Μέγαρο Μαξίμου, ζήτησε νωπή λαϊκή εντολή, με αφορμή τα προβλήματα στην οικονομία από τη διεθνή οικονομική κρίση.

Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής με διάγγελμά του στον ελληνικό λαό απόψε εξήγγειλε πρόωρες εκλογές προκειμένου, όπως είπε, «να αντιμετωπιστούν από μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε η διεθνής κρίση». Παράλληλα ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «προκαλεί με την άρνησή της να ψηφίσει τον Κάρολο Παπούλια για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο μέχρι τον επόμενο Μάρτιο, η οποία» όπως είπε «είναι ότι χειρότερο για τον τόπο και την οικονομία».

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε την απόφασή του για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ως απόφαση ευθύνης και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ωριμότητα και την υπευθυνότητα των πολιτών, όπως ο ίδιος είπε, τονίζοντας ότι «οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τον πρωθυπουργό που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργεί η οικονομική κρίση».

Ο κ. Καραμανλής είπε ότι τρεις θα είναι οι βασικές προτεραιότητές του από εδώ και πέρα: πρώτον ο αυστηρότερος έλεγχος των δημοσίων δαπανών, δεύτερον ο πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής η οποία όπως είπε είναι εστία κοινωνικής αδικίας και τρίτον οι διαρθρωτικές αλλαγές.

Ανέφερε ότι η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και τόνισε ότι πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις τόσο από την πολιτική ηγεσία όσο και από την κοινωνία. «Οι συνέπειες της κρίσης είναι ορατές και στη χώρα μας, είπε, και πρόσθεσε ότι ακολουθούν δύο δύσκολα και κρίσιμα χρόνια. Αν αρνηθούμε την αλήθεια θα είναι δυσβάσταχτο το κόστος» είπε ο κ. Καραμανλής και τόνισε ότι οι αυταπάτες δεν λύνουν προβλήματα.

Έθεσε το δίλημμα της υπευθυνότητας η οποία επιτάσσει τον δύσκολο δρόμο των αποφάσεων για το μέλλον και της ανευθυνότητας και του εύκολου δρόμου με τις υποσχεσιολογίες και τις εύκολες λύσεις οι οποίες μακροπρόθεσμα μόνο ζημιά κάνουν.

«Η ελπίδα βρίσκεται στο δύσκολο δρόμο», είπε ο κ. Καραμανλής και τόνισε πως «αν δεν δράσουμε, ο κίνδυνος θα είναι μεγάλος για την οικονομία». Είπε ακόμη ότι «οι επιπτώσεις της κρίσης είναι λιγότερο δυσάρεστες από ότι σε άλλες χώρες και αυτό επειδή, όπως σημείωσε, η κυβέρνηση ακολούθησε συγκεκριμένη οικονομική πολιτική τα προηγούμενα χρόνια που εμπόδισε την έκρηξη της ανεργίας και βοήθησε τους ρυθμούς ανάπτυξης».

Ο κ. Καραμανλής κάνοντας αυτοκριτική, όπως είπε, τόνισε ότι η κυβέρνησή του θα έπρεπε να έχει κάνει βαθύτερες τομές και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι δεν έχει σχέδιο για έξοδο από την κρίση και κληροδότησε στον τόπο τεράστια ελλείμματα και τεράστιο δημόσιο χρέος.

«Το ζητούμενο όμως δεν είναι η απόδοση ευθυνών για πολιτικές πριν την κρίση, αλλά πως θα υπερβούμε τα προβλήματα», είπε ο κ. Καραμανλής. Τόνισε ακόμη ότι θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του για την οικονομία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε ότι ο στόχος του ήταν να προχωρήσει και να εφαρμόσει την πολιτική του μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011, το τέλος της παρούσας τετραετίας. Προϋπόθεση όμως για να επιτύχουν αυτές οι πολιτικές ήταν να υπάρχει κατάλληλο πολιτικό περιβάλλον είπε ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι με τη δήλωσή του πως θα προκαλέσει εκλογές τον ερχόμενο Μάρτιο με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επί της ουσίας εκβίασε τις εκλογές και χαρακτήρισε πρωτοφανή τη συμπεριφορά του η οποία είχε στόχο μικροκομματική σκοπιμότητα.

Ο κ. Καραμανλής κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου για ακραία ανευθυνότητα απέναντι στους θεσμούς, την οικονομία και τον τόπο και είπε ότι η χώρα δεν αντέχει μακρά προεκλογική περίοδο. Είπε ότι αν περίμενε μέχρι τον Μάρτιο να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, αυτό θα ήταν ότι χειρότερο για την οικονομία γιατί δεν θα ήταν δυνατόν να προχωρήσουν τα νέα μέτρα, ούτε θα υπήρχε η απαραίτητη σταθερότητα που απαιτούν τα νέα μέτρα.

«Το συμφέρον του τόπου επιβάλλει ξεκάθαρο πολιτικό τοπίο» τόνισε ο πρωθυπουργός, «μια νέα κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή για να πάρει τα μέτρα που πρέπε"ι.

Ο κ. Καραμανλής επισήμανε με έμφαση ότι δεν θα μοιράσει υποσχέσεις και δεν θα εξωραΐσει δυσκολίες. Οι πολίτες, είπε, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στον δύσκολο δρόμο που προτείνουμε εμείς και τον εύκολο δρόμο της άλλης πλευράς. Επιλογή ευθύνης είναι ο πρώτος και ανευθυνότητας ο δεύτερος συμπλήρωσε.

Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για γενικόλογες υποσχέσεις και είπε ότι καταστροφολογεί χωρίς να προτείνει ούτε ένα δυσάρεστο μέτρο και πρόσθεσε ότι οι πολίτες μας ψήφισαν για να πάρουμε σωστές αποφάσεις, όσο δύσκολες κι αν είναι. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην κρίση των πολιτών και ζήτησε νωπή λαϊκή εντολή ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση με το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει προσεχώς ο κ. Καραμανλής.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για να του εισηγηθεί τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.
 

Επισκέπτης
Είσαι θλιβερός πιτσιρίκο.

Ωχ, λέγε μου τέτοια. Είμαστε που είμαστε μπουρδέλο, φαντάσου τι έχει να γίνει αν έχουμε μια εξάμηνη προεκλογική περίοδο.

λες? γιατί εσύ μου φαίνεσαι διασκεδαστικός ή μάλλον καλύτερα γελοίος!!! :2funny: :2funny: :2funny:
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
LIVE τηλεοπτικό διάγγελμα τώρα!

"Ήρθε η ώρα ν' αποφασίσουμε για το αύριο των παιδιών μας. Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή, νέα πορεία. Η Κυβέρνηση κατέρρευσε κάτω από το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε. Δεν τίμησε την διπλή λαική εντολή και δεν τήρησε αυτονόητες αρχές και αξίες. Έχει αποκλειστικά την ευθύνη για την βαριά κρίση που περνάει η χώρα. Σήμερα δεν αναμετριούνται τα κόμματα αλλά δύο διαφορετικές αντιλήψεις και πολιτικές.
Η δική μας πρόταση για το μέλλον της Ελλάδας χτίζει ένα μεγάλο όραμα που μπορούμε να κάνουμε πράξη μαζί. Έχουμε την γνώση την πολιτική βούληση, ξέρουμε τα προβλήματα και έχουμε προτείνει λύσεις που σέβονται το βιος του Ελληνικού λαού. Λύσεις που υπηρετούν τον πολίτη και όχι μικροπολιτικά και ισχυρά συμφέροντα των λίγων. Έχουμε σχέδιο ανάπτυξης εξόδου από την κρίση που μαστίζει την ζωή των πολιτών. Έχουμε την δύναμη και την τόλμη να συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο που κρατάει την χώρα καθηλωμένη.
Απευθύνομται σε όλους τους Έλληνες, τώρα είναι η ώρα να πάμε μπροστά. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Σας καλώ να συμβάλουμε όλοι σε μια εθνική προσπάθεια για την ενότητα των Ελλήνων που θα βασίζεται στις αξίες και αρχές που όλοι μοιραζόμαστε. Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε".
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.251
Κριτικές
3
Like
1.423
Πόντοι
566
Το πολιτικό γκάλοπ του bourdela.tv επανέρχεται με μηδενισμό ψήφων και δυνατότητα αλλαγής ψήφου....

.....για να δούμε....
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.011
Πόντοι
8.235
Yπουργε εχει να προτεινεις κατι ?

Οχι παντως τις δυο οικογενειες Παπανδρεου και Καραμανλη που θελουν να φανε λεφτα μεχρι να σκασουν .... απο αντιδραση και μονο ψηφιστε τα μικρα κομματα .... και βεβαιως οχι κατι μαλακες σαν το ΚΚΕ,το Τσιπρα,τον Αλαβανο που νομιζουν οτι θα σωσουν το κοσμο .... Λεβεντη,Κυνηγοι κτλ ..... να πανε να γαμηθουν ολοι ......
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom