Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Και μην ξεχνάτε

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ευρώπη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
λαοςςςςςςςςςςςςςςς ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
παμε εφαρααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
forza catmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Περιμένω πάντως αυτές τις εκλογές με σχετική περιέργεια...
Διότι το μόνο σίγουρο είναι το 1ο και το 2ο κόμμα...
Όλα τα άλλα (διαφορές, κατάταξη μικρών) είναι φλου...

Για μένα νίκη θα είναι να αποδειχθούν αναξιόπιστες οι αυτοεκπληρούμενες προφητείες γνωστές ως δημοσκοπήσεις...

Και η πλάκα είναι ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμη τί θα ψηφίσω...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Αυτό με κάνει να αντιδρώ ................
Οταν νέοι άνθρωποι μαντρώνουν τον εαυτό τους σε πολιτικά κόμματα και όχι ιδιεολογίες.
Γνωρίζουν οι πολιτικοί οτι είμαστε δεδομένοι γιαυτό δεν ανησυχούν  δεν ενεργούν για το συμφέρον μας  δεν πράττουν τίποτε που δεν παράγει με τη σειρά του τηλεοπτικά νούμερα.
Αν θέλεις να θεωρείσαι πρόβατο  ακολούθησε ένα οποιδήποτε κριάρι στο μαντρί του και θα είναι γνωστή η τύχη σου...................
Προτείνω να προσέξουμε τον ιδεολογικό προσανατολισμό μας και ας αποφασίσουμε .......
Κριτηριο της επιλογης δεν πρεπει να ειναι το μη χειρον βελτιστον...................

Επισκέπτης
Περιμένω πάντως αυτές τις εκλογές με σχετική περιέργεια...
Διότι το μόνο σίγουρο είναι το 1ο και το 2ο κόμμα...
Όλα τα άλλα (διαφορές, κατάταξη μικρών) είναι φλου...

Για μένα νίκη θα είναι να αποδειχθούν αναξιόπιστες οι αυτοεκπληρούμενες προφητείες γνωστές ως δημοσκοπήσεις...

Και η πλάκα είναι ότι [size=20pt]δεν έχω αποφασίσει ακόμη τί θα ψηφίσω...[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.korinthia.net/p/0066.jpg[/img[/URL]]

Να βοηθήσω?

vrodopsolos

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα !!!

Εγώ έχω αποφασίσει: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ

και το τεκμηριώνω ως εξης:

1. Μαθηματική απόδειξη: όσοι και να ψηφίσουν στην Ε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
nacho...........
ψηφιζουμε ξιφια εμεις αγορι μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.korinthia.net/p/0066.jpg[/img[/URL]]

Να βοηθήσω?

[/quote]

Καλό το Λουτράκι...
Και το ψιλοκαινούργιο ουζερί δίπλα στο Γιάννη (που έχει γίνει κάτι σαν ΜακΝτόναλντς) λέει πολλά...
Και το βράδυ, ποτάκι σε κάποιο από τα μπαρ του καζίνο, γέλιο με τους καμμέβους από το τζόγο και μετά σεξυ λαντ ή όπως αλλιώς το λένε..
Θα το έχω υπόψη μου...

vrodopsolos

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συνεχίζω γιατί ...έκανα μια  :jerking:
Μαθηματική Απόδειξη
1. όσοι και να ψηφίσουν το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ...22 ΕΥΡΩΒΟΛΕΥΤΕΣ
2. Με όποια ναλογία και να πάνε οι 22 το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο...θα υπηρετήσουν μια βουλή και ένα σύνταγμα για το οποίο εγω ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ
3. Συνεπώς....μία τρύπα στο νερό.
Ηθική Παράμετρος
1. Αρνούμαι να εξαντλώ τα δικαιώματά μου ή να αρκούμαι ως προς την αίσθηση Δημοκρατίας που έχω σε ένα Δημοψήφισμα ανα 4-5 χρόνια που θα εκλέξει όχι τους καλύτερους αλλά τους εντεταλμένους των κομμάτων.
2. Δεν συμμετέχω με τη ψήφο μου στη συνενοχή της αποτυχημένης πολιτικής μας στην ΕΕ και της αποτυχημένης πολιτικής της ΕΕ γενικότερα.
3. Θέλω (ΑΝ ΓΙΝΌΤΑΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΈΝΑ Η ΑΠΟΧΗ)να δώ τον τάραχο όλων αυτών που μας θεωρούν δεδομένους και πολύ περισσότερο το ταράκουλο των αφεντικών τους που τους πληρώνουν για να μας έχουν δεδομένους.

Αυριο θα προσπαθήσω να  :fuck1: :pipa1: :knockinb: απο τα ξημερώματα μέχρι να κλείσουν οι κάλπες !!!

ALOHAAAAAA

Επισκέπτης
Καλό το Λουτράκι...
Και το ψιλοκαινούργιο ουζερί δίπλα στο Γιάννη (που έχει γίνει κάτι σαν ΜακΝτόναλντς) λέει πολλά...
Και το βράδυ, ποτάκι σε κάποιο από τα μπαρ του καζίνο, γέλιο με τους καμμέβους από το τζόγο και μετά [size=20pt]σεξυ λαντ[/size] ή όπως αλλιώς το λένε..
Θα το έχω υπόψη μου...

:thumbsup:

VIVA HUNGARY!
Απέναντι έχω απαγόρευση εισόδου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Προπαγανδα  ασυμμετριες  κατασκευασμενοι εμπρηστες  αστυνομια παντου για την δημιουργια φοβου  με εσπρωχναν να ψηφισω αριστερα με την οποια εχω σε καποιο βαθμο κοινες αποψεις αλλα απεχουμε παρα πολυ..........
Καποια σχολια ωρισμενων φιλων  με εκαναν να θυμηθω οτι δεν μπορουμε να χρυσονουμε χαπια για μια ζωη κι ας φαμε και καμμια σφαλιαρα παραπανω.....
Και να βγουν κερδισμενα τα μικρα κομματα τι;;; θα αλλαξει τιποτα στη σκεψη;;;
Θυμηθηκα ενα κομματι απο το Αναρχικος των δυο κοσμων της ursula le guin
....πρεπει να προχωρήσετε μόνοι  γυμνοί σαν παιδί που ερχεται στον κοσμο που μπαινει στο μελλον του  χωρις παρελθον χωρις να κατεχει τιποτα  που η ζωη του εξαρταται απο τους αλλους.
Δεν μπορειτε να παρετε οτι δεν εχετε δώσει και ειστε εσεις που πρεπει να δοθειτε.....
Δεν μπορειτε να αγορασετε την Επανασταση....
Δεν μπορειτε να κανετε την Επανασταση.....
Μπορειτε μονο να εισαστε η Επανασταση.....
Ειτε η Επανασταση θα είναι στο πνευμα σας ειτε πουθενά...........
φυσικα δεν εννοει να παρουμε τα αρματα και οποιον παρει ο χαρος  αλλα ειναι μια θαυμασια ευκαιρια (χρονια τωρα......) να δουμε τα πραγματα απο διαφορετικη σκοπια.
Για αρχη ας κανουμε τουλαχιστον αυτο..... :smitten: :smitten:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι μου, μηπως πρεπει να δουμε το θεμα του περιβαλλοντος ποιο εντονα, κθωτι τα περιθωρια στενευουν πολυ και ειδη αρχισαν οι περιβαντολογικες μεταβολες.
βοηθεια φωναζει το περιβαλλον, βοηθει φωναζει η γη,βοηθεια φωναζει ολο το ζωηκο βασιλειο, και στο τελος που θα ειναι πολυ μα παρα πολυ αργα βοηθεια θα φωναζουμε και εμεις, αλλα τοτε δεν θα μπορουμε να κανουμε τιποτα.
πρεπει να ενεργοποιηθουμε με διαφορους και ποικιλους τροπους τροπους για το καλο ολων μας και ειδικα γενεων που ακολουθουν.
να ειμαστε καλα!!!! να ειναι καλα και οι επομενες γενεες!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
nachoooooooooooooooooooooooooooooo

[size=15pt]ΕΓΡΑΨΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ[/size]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
φιλοι μου, μηπως πρεπει να δουμε το θεμα του περιβαλλοντος ποιο εντονα, κθωτι τα περιθωρια στενευουν πολυ και ειδη αρχισαν οι περιβαντολογικες μεταβολες.
βοηθεια φωναζει το περιβαλλον, βοηθει φωναζει η γη,βοηθεια φωναζει ολο το ζωηκο βασιλειο, και στο τελος που θα ειναι πολυ μα παρα πολυ αργα βοηθεια θα φωναζουμε και εμεις, αλλα τοτε δεν θα μπορουμε να κανουμε τιποτα.
πρεπει να ενεργοποιηθουμε με διαφορους και ποικιλους τροπους τροπους για το καλο ολων μας και ειδικα γενεων που ακολουθουν.
να ειμαστε καλα!!!! να ειναι καλα και οι επομενες γενεες!!!!!!!
οπως εγραψα και σε αλλο θρεντ..........
το μυστικο του πλανητη για τη βιοσημοτητα.... ειναι τα ελη.....
που σαν μαλακες τα αποξηρενουμε...
τιποτε αλλο ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
 Δυστυχως κατα τα φαινομενα ή μαλλον κατα τις δημοσκοπησεις ο κοσμος την εφαγε την παραμυθα και δεν θα παει να ψηφισει ετσι μαλλον τα 2 ΑΧΡΗΣΤΑ μεγαλα κομματα θα ανταμειφθουν για το τιτανοτεραστιο εργο που εχουν προσφερει στην χωρα με ποσοστα ανω του 30%!! Οι οραματθιστες του τελους του δικομματσμου (και εγω αναμεσα τους) θα παραουν τα @@@@@ και ως ψηφοφοροι αλλα και ως πολιτες ΜΑΖΙ με τους υποστηρικτες των μεγαλων κομματων !!

Η πλάκα είναι ότι έχουν καταφέρει να πείσουν μια μεγάλη μερίδα του κόσμου ότι το να μην πας να ψηφίσεις  είναι μαγκιά και ότι έτσι κάνεις επανάσταση!  :tooth:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Η πλάκα είναι ότι έχουν καταφέρει να πείσουν μια μεγάλη μερίδα του κόσμου ότι το να μην πας να ψηφίσεις  είναι μαγκιά και ότι έτσι κάνεις επανάσταση!  :tooth:
μεγαλη μαλακια! γιατι τα αποτελεσματα θα βγουνε με την μεριδα των ανθρωπων που ψηφισαν.....!
π.χ. τα κοματοσκυλα και η γη αναποδα να γυρισει θα ψηφισουν!!
οποτε ειναι μεγαλη μαλακια!
αλλα τι να πεις! ο κοσμος εχει αγανακτησει,μπουχτησει,σιχαθει!

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το να μην πας να ψηφισης δεν αποτελει επανασταση αλλα μεγα βλακεια!!!!!
Επανασταση ειναι το να ψηφισης αυτο που σε εκφραζει περισσοτερο απο τα υπολοιπα κομματα πλην των τρειων τεσσαρων γνωστων και μη εξαιρετεων.
μαγκια ειναι να ψηφισουμε μικροτερα σε εισαγωγικα κομματα για να τους ταρακουνησουμε και δεν ξερεις υπαρχει μεγαλη περιπτωση να κρυβεται ενα πολυ καλο χαρτι!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom