Επισκέπτης
Και μην ξεχνάτε
Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ευρώπη
Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ευρώπη
Περιμένω πάντως αυτές τις εκλογές με σχετική περιέργεια...
Διότι το μόνο σίγουρο είναι το 1ο και το 2ο κόμμα...
Όλα τα άλλα (διαφορές, κατάταξη μικρών) είναι φλου...
Για μένα νίκη θα είναι να αποδειχθούν αναξιόπιστες οι αυτοεκπληρούμενες προφητείες γνωστές ως δημοσκοπήσεις...
Και η πλάκα είναι ότι [size=20pt]δεν έχω αποφασίσει ακόμη τί θα ψηφίσω...[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.korinthia.net/p/0066.jpg[/img[/URL]]
Να βοηθήσω?
[/quote]
Καλό το Λουτράκι...
Και το ψιλοκαινούργιο ουζερί δίπλα στο Γιάννη (που έχει γίνει κάτι σαν ΜακΝτόναλντς) λέει πολλά...
Και το βράδυ, ποτάκι σε κάποιο από τα μπαρ του καζίνο, γέλιο με τους καμμέβους από το τζόγο και μετά σεξυ λαντ ή όπως αλλιώς το λένε..
Θα το έχω υπόψη μου...
Καλό το Λουτράκι...
Και το ψιλοκαινούργιο ουζερί δίπλα στο Γιάννη (που έχει γίνει κάτι σαν ΜακΝτόναλντς) λέει πολλά...
Και το βράδυ, ποτάκι σε κάποιο από τα μπαρ του καζίνο, γέλιο με τους καμμέβους από το τζόγο και μετά [size=20pt]σεξυ λαντ[/size] ή όπως αλλιώς το λένε..
Θα το έχω υπόψη μου...
οπως εγραψα και σε αλλο θρεντ..........φιλοι μου, μηπως πρεπει να δουμε το θεμα του περιβαλλοντος ποιο εντονα, κθωτι τα περιθωρια στενευουν πολυ και ειδη αρχισαν οι περιβαντολογικες μεταβολες.
βοηθεια φωναζει το περιβαλλον, βοηθει φωναζει η γη,βοηθεια φωναζει ολο το ζωηκο βασιλειο, και στο τελος που θα ειναι πολυ μα παρα πολυ αργα βοηθεια θα φωναζουμε και εμεις, αλλα τοτε δεν θα μπορουμε να κανουμε τιποτα.
πρεπει να ενεργοποιηθουμε με διαφορους και ποικιλους τροπους τροπους για το καλο ολων μας και ειδικα γενεων που ακολουθουν.
να ειμαστε καλα!!!! να ειναι καλα και οι επομενες γενεες!!!!!!!
Η πλάκα είναι ότι έχουν καταφέρει να πείσουν μια μεγάλη μερίδα του κόσμου ότι το να μην πας να ψηφίσεις είναι μαγκιά και ότι έτσι κάνεις επανάσταση!Δυστυχως κατα τα φαινομενα ή μαλλον κατα τις δημοσκοπησεις ο κοσμος την εφαγε την παραμυθα και δεν θα παει να ψηφισει ετσι μαλλον τα 2 ΑΧΡΗΣΤΑ μεγαλα κομματα θα ανταμειφθουν για το τιτανοτεραστιο εργο που εχουν προσφερει στην χωρα με ποσοστα ανω του 30%!! Οι οραματθιστες του τελους του δικομματσμου (και εγω αναμεσα τους) θα παραουν τα @@@@@ και ως ψηφοφοροι αλλα και ως πολιτες ΜΑΖΙ με τους υποστηρικτες των μεγαλων κομματων !!
μεγαλη μαλακια! γιατι τα αποτελεσματα θα βγουνε με την μεριδα των ανθρωπων που ψηφισαν.....!Η πλάκα είναι ότι έχουν καταφέρει να πείσουν μια μεγάλη μερίδα του κόσμου ότι το να μην πας να ψηφίσεις είναι μαγκιά και ότι έτσι κάνεις επανάσταση!
το να μην πας να ψηφισης δεν αποτελει επανασταση αλλα μεγα βλακεια!!!!!Η πλάκα είναι ότι έχουν καταφέρει να πείσουν μια μεγάλη μερίδα του κόσμου ότι το να μην πας να ψηφίσεις είναι μαγκιά και ότι έτσι κάνεις επανάσταση!