Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Το καλυτερότερο το πήρε ο Πάγκαλος  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Έχει να πέσει ξύλο στο υπουργικό συμβούλιο απο τον μπούλη  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η θητεία αυτής της κυβέρνησης  :rolleyes: :rolleyes: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και μιας και κανεις δεν το ανέφερε

Είναι σημαντική η ίδρυση για πρώτη φορα νομίζω στην Ελλάδα ενός υπουργείου περιβάλλοντος

Ένα παρα πολύ σημαντικό υπουργείο που στην ίδρυση του οποιου ποτε δεν προχώρησε η ΝΔ λόγω διαφορων..κουφών..εκβιασμών
ας ελπισουμε να εφαρμοστει και σωστη περιβαλλοντικη πολιτικη

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αλλα οι μαλακες οι οικολογοι δεν τσιμπισαν

Είναι σημαντική η ίδρυση για πρώτη φορα νομίζω στην Ελλάδα ενός υπουργείου περιβάλλοντος

Ένα παρα πολύ σημαντικό υπουργείο που στην ίδρυση του οποιου ποτε δεν προχώρησε η ΝΔ λόγω διαφορων..κουφών..εκβιασμών

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το καλυτερότερο το πήρε ο Πάγκαλος   :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Έχει να πέσει ξύλο στο υπουργικό συμβούλιο απο τον μπούλη  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η θητεία αυτής της κυβέρνησης  :rolleyes: :rolleyes: :grin:
οχι ρε ο παγκαλος εχει ωριμασει πια....θα ειναι βραχος στο σχημα...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Για το ότι έχουμε επιτέλους συγχωνεύσεις και επίσης ότι αυτή η ξεφτίλα που λεγόταν Υπ. Μακεδονίας-Θράκης πήρε επιτέλους LUPO, :rolleyes: ήθελα να' ξερα αν θα πει κανείς τίποτα εδώ μέσα.

Ναι θα σου πω εγω ΠΡΙΣΤΙΝ..

Ξεπουλαμε....χωραφια για να κοιμομαστε ησυχοι.. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

«Η σύσταση του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης (Υπουργείο Γενική Διοίκηση Μακεδονίας , αργότερα Βορείου Ελλάδος), από τον Ελευθέριο Βενιζέλο και η μετονομασία του από τον Ανδρέα Παπανδρέου σε Μακεδονίας - Θράκης, καθώς και η σύσταση πάλι από τον Ανδρέα Παπανδρέου ,του Υπουργείου Αιγαίου, εξυπηρετούν διαχρονικές εθνικές ανάγκες, κυρίως υπενθυμίζοντας προς πάσαν κατεύθυνση την αιώνια ελληνικότητα των συγκεκριμένων χώρων. Ενδεχόμενη κατάργησή τους δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί πράξη σοφίας».

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που βλέπω εγώ είναι κάτι επιτέλους καινοτόμο και πρωτόγνωρο για τα πολιτικά πράγματα (αυτά τα 2 που αναφέρω παραπάνω). Επίσης το γεγονός ότι ο Χρυσόγελος αρνήθηκε την έδρα (ας ρίξει κανείς καμιά ιδέα, γιατί αδυνατώ να καταλάβω γιατί :think:), θα στείλει τους οικολόγους από το 2.5 στο 1.5% στις επόμενες εκλογές. :uglystupid:

Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά θέλω να δω που θα κρυφτούν όλα τα λαμόγια-εκδότες που λοιδορούν τον Giorgos εδώ και χρόνια - αν μετά από 3 χρόνια έχει κάνει παραγωγικό έργο. Δε βγάζω την ουρά μου απ' έξω μια και είμαι ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες που θεωρούν απίστευτο ότι τα κατάφερε και έγινε πρωθυπουργός (ειδικά μετά τα όσα έγιναν στο ΠΑΣΟΚ πέρσι), αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έχω εφημερίδα να επηρεάζω με δόλο όλη την επικράτεια.

Το πρώτο δείγμα με το κυβερνητικό σχήμα είναι θετικότατο - τώρα αν θα πετύχουν σαν πρόσωπα ή όχι, μένει να το δούμε. :rolleyes:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Το αναφεραμε το αναφεραμε...
Οπως και το γεγονος οτι αυτο το υπουργειο προταθηκε στον Χρυσογελο(!!!)(ε ρε κατι συμπτωσεις), καθως και το γεγονος πως ενα κομμα του 2,5% το οποιο δεν προκειται να δει ποτε στη ζωη του εξουσια και το οποιο "μαχεται" για το περιβαλλον, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!

ΡΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΛΕΜΕ, ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ας ελπισουμε να εφαρμοστει και σωστη περιβαλλοντικη πολιτικη

Σωστό. Έβαλε μια πιτσιρικα για υπουργό την οποια έχουν στο μάτι κάποιες κυράτσες τύπου δαμανάκη.

Δε θα έχει εύκολο έργο λοιπόν, αλλα μακάρι να φανεί τολμηρή

Ειλικρινά, δε θα συγχωρέσω ποτε τον πούστη που κατέστρεψε για πάντα το μέρος που γεννήθηκα

Μακάρι να κάνει έργο η πιτσιρικα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αλλα οι μαλακες οι οικολογοι δεν τσιμπισαν

ΠΟΛΎ καλή τριπλά γιωργάκη αυτή

Ο "οικολόγοι" πήραν λάθος απόφαση

Και από αυτές τις αποφάσεις κρίνονται πορείες ετών

Να πάνε να γαμηθούνε

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
1. Τι σημαίνει αυτό το γράμμα που καίγεται στο avatar σου?

2. Τι εννοείς πανηγυρίζουν? Βγήκαν στους δρόμους, κόρνες καπνογόνα κι έτσι? Μα μόλις ανακοινώθηκε... :rolleyes:
1.LOVE στα Κινεζικα...Ειχα παει το καλοκαιρι,γαμησα ΚΑΛΑ και τιμης ενεκεν το κοτσαρισα για αβαταρ...
2.Ξερω γω τι πανηγυρια κανουν κι αυτοι οι μαλακες?Μωρε δε πανε να γαμηθουν κι αυτοι οι Τουρκοσποροι...

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΠΟΛΎ καλή τριπλά γιωργάκη αυτή

Ο "οικολόγοι" πήραν λάθος απόφαση

Και από αυτές τις αποφάσεις κρίνονται πορείες ετών

Να πάνε να γαμηθούνε

Ισα ισα που κερδισαν ποντους οι οικολογοι !!  Και οι αλλοι οικολογοι (ενναλακτικοι) ετσι χαθηκαν και ας εβγαλαν και βουλευτη !!!

edit πως μπορω να σωσω στον υπολογιστη το thread για να το φερω σε κανα εξαμηνο στην επιφανεια ?? (θα εχουν περασει τοτε οι 100 ημερες του μελιτος )

Επισκέπτης
Το αναφεραμε το αναφεραμε...
Οπως και το γεγονος οτι αυτο το υπουργειο προταθηκε στον Χρυσογελο(!!!)(ε ρε κατι συμπτωσεις), καθως και το γεγονος πως ενα κομμα του 2,5% το οποιο δεν προκειται να δει ποτε στη ζωη του εξουσια και το οποιο "μαχεται" για το περιβαλλον, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!

ΡΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΛΕΜΕ, ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

:thumbsup:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αννουλα Διαμαντοπουλου...υπουργος παιδειας...

Ανδρεας Λομβερδος....υπουργος εργασιας.....

Τους την εστησε καλα ο γιωργακης.... ;)

Μονο τον βενιζελο εφτιαξε...εθνικης αμυνας...αλλα εβαλε επι εξοπλιστικων το Μπεγλιτη...να θελει ο ανθρωπος να φαει και να μη μπορει....παλι καλα που υπαρχουν οι νομοι περι νομιμων προμηθειων....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
....
Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά θέλω να δω που θα κρυφτούν όλα τα λαμόγια-εκδότες που λοιδορούν τον Giorgos εδώ και χρόνια - αν μετά από 3 χρόνια έχει κάνει παραγωγικό έργο. Δε βγάζω την ουρά μου απ' έξω μια και ένα από τους εκατοντάδες χιλιάδες που θεωρούν απίστευτο ότι τα κατάφερε και έγινε πρωθυπουργός (ειδικά μετά τα όσα έγιναν στο ΠΑΣΟΚ πέρσι), αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έχω εφημερίδα να επηρεάζω με δόλο όλη την επικράτεια.
.....
Αν γυρίσουμε λίγο πίσω, εκεί κάπου στο 2004, θα δούμε μια ανάλογη περίπτωση.
Ήταν απο τη μια οι Ολυμπιακοί αγώνες, ήταν η μεγάλη τότε νίκη του Καραμανλέα, άντε να βάλουμε και την απέχθεια του κόσμου στα τόσα χρόνια διακυβέρνησης του Πασοκ...μια χαρά την έβγαζε ο τότε μπούλης απο τα ΜΜΕ.
Λίγο μετά όταν ειπώθηκαν κάτι νταβατζήδες, κάποιος πήγε να περάσει ένα νομοσχέδιο για βασικούς μετόχους κλπ κλπ...ξεσάλωσαν τα ΜΜΕ και τον πήδηξαν  :grin: :grin: :grin:
Υπομονή λοιπόν  :rolleyes: :rolleyes: :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σιγά μην πειράξει τους νταβαντζήδες......θα τον γαμήσουν.........τα ίδια πάντα... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom