Επισκέπτης
οχι σε λιγο θα φτασει εκει η λαιλαπα του αθηναικοπακιστανικου κρατους...δεν σφαξαν
τότε κτίσε πλωτή κατοικία στο Ιόνιο ;)
οχι σε λιγο θα φτασει εκει η λαιλαπα του αθηναικοπακιστανικου κρατους...δεν σφαξαν
τότε κτίσε πλωτή κατοικία στο Ιόνιο ;)
είχα ανησυχήσει ναι.
Δεν έχω σκοπό να σε πειράξω για το αποτέλεσμα, καταλαβαίνω ότι έχασες λίγο το έδαφος κάτω από τα πόδια σου.
Εδώ θα είμαστε να παρακολουθούμε την πορεία τις κυβέρνησις του πασοκ. Και αν δεν τα πάει καλά τότε στρεφόμαστε προς..
..ΝΔ με πρόεδρο Ψωμιάδη
τι να με πειράξεις ρε Enforcer?...το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του!
πάντως με Ψωμιάδη αρχηγό εγώ θα πάω να συμπρωταγωνιστήσω σε τσόντα με το γιατρό!
για το ισπανικο....μαλλον
πολυ πιθανα τα βλεπω και τα δυο γιατι οχι;εισαι εμφανισιμος φανταζομαι....πάντως με Ψωμιάδη αρχηγό εγώ θα πάω να συμπρωταγωνιστήσω σε τσόντα με το γιατρό!
Μακάρι ρε μάστορα να σου κάτσει. Δεν πρέπει να είναι και τόσο άσχημο να είσαι πρωταγωνιστής σε τσόντα
πολυ πιθανα τα βλεπω και τα δυο γιατι οχι;εισαι εμφανισιμος φανταζομαι....
χαλαρα....από τον γιατρό ελπίζω να είμαι λίγο καλύτερος ;)
2η να είναι τα γερμανικά (βεβαίως, βεβαίως)
θα έχει και ένα βασικό πλεονέκτημα, δλδ...αγγλικά μιλάνε either way όλοι, βάζοντας γερμανικά σαν δεύτερη, ο κόσμος θα αναγκαστεί να μάθει και μία τρίτη γλώσσα!
Για το ότι έχουμε επιτέλους συγχωνεύσεις και επίσης ότι αυτή η ξεφτίλα που λεγόταν Υπ. Μακεδονίας-Θράκης πήρε επιτέλους LUPO, ήθελα να' ξερα αν θα πει κανείς τίποτα εδώ μέσα.
Δεν εχεις αδικο,αλλα απο την αλλη,ηδη πανηγυριζουν οι Σκοπιανοι...Για το ότι έχουμε επιτέλους συγχωνεύσεις και επίσης ότι αυτή η ξεφτίλα που λεγόταν Υπ. Μακεδονίας-Θράκης πήρε επιτέλους LUPO, ήθελα να' ξερα αν θα πει κανείς τίποτα εδώ μέσα.
Και η Ντάρια να το είχε ιδρύσει, το ίδιο μου κάνει. Σημασία έχει ότι πήρε LUPO.μην ξεχνάς ότι το Μακεδονίας-Θράκης το ίδρυσε ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού!
εγω βλεπω κατεβασμενα λοστ χωρις υποτιτλους....gute nachtΩραία είναι και τα γερμανικά.
Μακάρι να ήξεραν όλοι αγγλικά και τότε ας κάναμε επίσημη και τα κινέζικα.
Δυστυχώς αν εξαιρέσεις 1) τη νέα γενιά & 2) τους ταξιδεμένους, μορφωμένους & τους περισσότερους αστούς με ηλικία 40+, η υπόλοιπη Ελλάδα παπάρια αγγλικά μιλάει. Ειδικά όποιος έχει πάει διακοπές σε τίποτα καλοκαιρινά θέρετρα που ζουν αποκλειστικά από αγγλοιταλοσκανδιναβούς, θα έχει δει τους ντόπιους που ξέρουν όλες και όλες 10 αγγλικές λέξεις (και δε φτάνει αυτό, τις λένε λες και μασάνε στραγάλια). Όταν λέμε για επίσημη γλώσσα, πιστεύω ότι εννοούμε ένα επίπεδο πχ. να βλέπει o μέσος Έλληνας τηλεόραση/ταινία στα αγγλικά και να μην χρειάζεσαι υπότιτλους, όχι απλά επιπέδου lower. Πόσο τις % των Ελλήνων είναι σήμερα σε αυτό το επίπεδο άραγε?
Δεν εχεις αδικο,αλλα απο την αλλη,ηδη πανηγυριζουν οι Σκοπιανοι...
εισαι βεβαιος;Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ έντονα προς την κυβέρνηση
Επειδή δε συμπεριέλαβε στην κυβέρνηση κανένα μέλος του site μας
Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ έντονα προς την κυβέρνηση
Επειδή δε συμπεριέλαβε στην κυβέρνηση κανένα μέλος του site μας