τρίχες.
φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από πολιτική.
Στην ελλάδα η δεξιά μετά την εποχή του Καραμανλή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΩΣ ΑΜΙΓΩΣ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ.
Τελευταία προσπάθεια αμιγώς δεξιου αρχηγού ήταν ο Εβερτ. Ο εβερττ έδωκε το δακτυλίδι σοτν κωστάκη και του πε μην κάνεις τα λάθη τα δικά μου επικοινωνιακά. Ο Καραμανλής καλλιέργησε πονηρά ένα κεντροδεξιό λάιτ και χαλαρό προφίλ. Την ήττα την έφαγε κυρίως γιατί άφησε τα αμιγώς δεξιά φυντάνια στις παρυφές των άκρων να κάνουν πάρτυ με την ανοχή του και ενίοτε με τη στήριξή του.
Με Σαμαρά δεν έχεις καμμιά τύχη να ξεπεράσεις ουδέποτε το 40%. Ο μόνος που σε βάθος χρόνου έχει τύχη είναι ο αντίστοιχος όμορφος τίποτας Αβραμό... Ο έλληνας θέλει πούλ μουρ και λάιτ......Η Ντόρα στην πρώτη ήττα θα οδηγήσει σε διασπαση το κόμμα. Η ΝΔ με τη μορφή που είχε σήμερα ξέχασέ την. Θα κυβερνήσεις ξανά μετά από καμμιά 10αριά χρόνια... Γιατί πολύ απλά ο Ελληνας απέδειξε περίτρανα μετά από τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ, ότι στην κεντροαριστερά συχωράει πολλά. Στη δεξιά δε συχωράει ούτε τα πεθαμένα της.
Καλό κουράγιο.
...όταν διαφωνείς με τις απόψεις κάποιου, δεν σημαίνει ότι ο συνομιλητής σου είναι άσχετος... είπα την άποψή μου, άλλοι θα συμφωνήσουν άλλοι όχι.
Η ΝΔ πρέπει να είναι σαφώς ένα κεντροδεξιό - φιλελεύθερο κόμμα, χωρίς δεσμεύσεις από ακραίες φωνές.
1. Ο Αβραμόπουλος είναι ο κύριος τίποτα και το δείχνει. Όταν είδε πως το ΚΕΠ δεν έχει τύχη το διέλυσε χωρίς καν να δώσει μάχη.
2. Η Ντόρα θα διχάσει βαθιά το κόμμα και ίσως το οδηγήσει σε διάσπαση.
3. Ο Σαμαράς για μένα έχει τα φόντα να είναι ένας καλός αρχηγός της ΝΔ, που αφού της προδώσει ένα κεντροδεξιό - φιλελεύθερο προσανατολισμό μπορεί να κερδίσει σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι ο Ελληνας απέδειξε περίτρανα μετά από τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ, ότι στην κεντροαριστερά συχωράει πολλά. Στη δεξιά δε συχωράει ούτε τα πεθαμένα της.
Αυτή η στάση του Έλληνα έχει σχέση με την ψυχοσύνθεσή του. Η υπόσχεση και μόνο ότι θα του δώσεις κάτι, που στη πραγματικότητα δεν έχεις, αρκεί για να τον κερδίσεις.
Ο Έλληνας βάζει πάνω από όλα το ατομικό συμφέρον, όπως το αντιλαμβάνεται, ακόμα και αν εξόφθαλμα κάνει λάθος. Είμαι σίγουρος ότι αν τεθεί δημοψήφισμα με το ερώτημα "Θέλετε αύξηση του μισθού σας κατά 30% που θα καλυφθεί ισόποσα με λήψη δανείου από το ΔΝΤ ???" Η απάντηση θα είναι ΝΑΙ και με συντριπτικό ποσοστό.... :S