Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στο μπλοκάκι έγραφε τα ψώνια της ημέρας και εγώ το ίδιο κάνω αλλά την γυναίκα μου δεν την λένε Δάφνη και δεν είναι από το Κατά-κωλο :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα ρε μεγαλε...ενταξει δεν τον πας...λογικο...μην λεμε και χαζα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κλάψε και συ..... μου θυμίζεις μια μαλάκω που τη ρώτησα τι θα ψηφίσεις και μου είπε νουδου... Τηλεφωνήτρια με 700 ευρώ μισθό ήταν.....
Ιδιο κάψιμο πρέπει να τραβάς και συ.....

Γιατι αν ψηφιζε ΠΑΣΟΚ θα επαυε να ειναι τηλεφωνητρια των 700€  :think: :think:

τωρα θα γινει τηλεφωνητρια της αναπτυξης  εεεεεεεεεεεεεεε της Πρασινης Αναπτυξης που θα παιρνει 700 σοσιαλιστικα ευρω αλλα που τα ξενα κεντρα  που κατατρεχουν το λουμπεν προλεταριο χωνουν τα αισχροκερδη νυχια τους στο καλαθι της νοικοκυρας και τα 700€ θα φτανουν για δεκαπεντε ημερες !!!

παντως το 2004 τον Κωστα μετα βαιων και κλαδων τον υποδεχθηκαν και σημερα τον εστειλαν στο διαολο!!

ΥΓ η σοσιαλιστικη φιλοσοφια μου θυμιζει τα μαθητικα μου χρονια που μας τα επρηζαν με την κοινωνικοποιηση της παραγωγης και τον αμερικανικο ιμπεριαλισμο καθηγητες που οχι μονο εκαναν ιδιαιτερα αλλα χρηματζονταν για να περασουν παιδια την χρονια. Στο αγωνιστικο ερωτημα οτι μαλλον αντιφασκουν απο την μια να μιλουν για σοσιαλισμο και απο την αλλη να κανουν ιδιαιτερα απαντουσαν οτι τα παιρνουν απο την πλουτοκρατια  :uglystupid:

ΥΓ2 Αυτη ειναι η σοσιαλιστικη τακτικη , τα παιρνω απο την πλουτοκρατια και μολις γινω ΕΓΩ πλουσιος γινομαι δεξιος και ησυχαζω!!!!

ΥΓ3 τελικα του ρολογα του εκανε εξωση ο Σημιτης??

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Προσωπικά, το πρωί της κυριακής είχα αποφασίσει να ψηφίσω νδ...
Κατευθυνόμενος αργά το απόγευμα προς την κάλπη, άρχισα να θυμάμαι...
Όταν μπήκα στο παραβάν, λέω από μέσα μου "άει γαμηθείτε μουνόσκυλα" και ρίχνω άκυρο...
Όταν είδα το αποτέλεσμα κατάλαβα ότι δεν ήμουν ο μόνος...
Αν και δε μου πέφτει λόγος να πω κάτι για το άκυρο, πάντως η μη-νομιμοποίηση της μη-κυβέρνησης Καραμανλή - είναι μια τίμια επιλογή.

(ΥΓ) Ήσουν αναποφάσιστος δηλαδή... :2funny: :2funny: :2funny:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Απο το μακρινο(????) 2004 απο

ethnos_2004.jpg

edit: 4 στα 7 κλειδια εμειναν με το κλειδι στο χερι

apogeymatini_2004.jpg

ayriani_2004.jpg

και απο χθες ενα πρωτοσελιδο που οπως βλεπουμε αλλαξαν απλα θεση ο Γιωργος με τον Κωστα

127550_b.jpg

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν και δε μου πέφτει λόγος να πω κάτι για το άκυρο, πάντως η μη-νομιμοποίηση της μη-κυβέρνησης Καραμανλή - είναι μια τίμια επιλογή.

(ΥΓ) Ήσουν αναποφάσιστος δηλαδή... :2funny: :2funny: :2funny:

Εξακολουθεί να με εκφράζει απόλυτα η υπογραφή μου... Όποιος και να κερδίσει, εμείς θα χάσουμε...

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Και περίπου όσοι φίλοι κατά κανόνα ψήφιζαν νδ έπραξαν κάτι ανάλογο (άκυρο, λευκό, κατατζαφύρερ, ακόμη και πασοκ)- πάντα συνοδευόμενο από χριστοπαναγία...
[/quote] Προσωπικά ψήφισα άκυρο και ήταν η πιο συνειδητή επιλογή ψήφου που έκανα ποτέ και πολύ το χάρηκα. Για να ξαναψηφίσω κάποιον στο μέλλον, θα πρέπει πρώτα να μου αποδείξει ότι αξίζει. Οι λευκές επιταγές στους γόνους πολιτικών οικογενειών τέλος!!!!

Πάντως εγώ δεν έβρισα όταν έριξα άκυρο. Μάλλον χαμογελούσα πονηρά....

Συνημμένα

• ekloges mits.JPG
    ekloges mits.JPG
    98,6 KB · Εμφανίσεις: 18

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.134
Πόντοι
22.785
Aυτη τη στιγμη γίνεται μια συζητηση για πολιτικους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ διεφθαρμένους έτσι;;;;;;;;;Ν.Δ
Ελπιζω να μη προσβάλω κανέναν αλλά η ψηφος κατά βάση εδω και χρόνια δεν έχει να κάνει με την ιδεολογία του καθενός αλλά με το συμφέρον. :think: :think: :think:
Αδυνατω να πιστεψω οτι υπάρχει άνθρωπος που έχει ως ιδεολογία να καλύπτετε το κεφάλαιο στο κόσμο και να φορολογείτε οσο το δυνατον περισσότερο ο μικρομεσαίος....
Απλά ψηφιζει επειδη ανοίκει στο 50% των Ελλήνων που έχουν λεφτά ή στο 30% αυτων που θέλουν να αποκτησουν με τον ευκολο τρόπο.... :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
Δε ντρέπομαι να πω οτι δεν υπάρχει αυτη τη στιγμη κόμα που να καλυπτει την ιδεολογία μου η οποία ειναι απλή και θεωρω οτι δεν ειναι και παλαβη....

ΑΠΛΑ θέλω να λειτουργουν οι νόμοι για ολους...ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Υπάρχει κυβέρνηση που θα μου διασφαλίσει
πως ο νομος θα ισχύει για ολους τους Ελληνες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δε βλέπω να απαντάς tomito, οπότε είπα να τα ρίξω όλα μαζί. Όταν σε ρώτησα αν είσαι ένας απ' αυτούς, θα μπορούσες αμέσως να το πεις. Δεν είσαι ο μόνος εδώ μέσα άλλωστε. :rolleyes:

Λυπάμαι που δεν κάθομαι όλη μέρα εδώ μέσα να απαντώ, άλλα έχω διάβασμα, δουλειά και ελλεηνιδάκι να φέρω βόλτα.
Αν αρχίσουμε ο καθένας για λόγος πολιτικής επικοινωνίας να δίνουμε και ένα διαφορετικό περιεχόμενο στις λέξεις, μάλλον χαθήκαμε.
Αλλά ίσως και από την άλλη αυτό να επιδιώκουνε κάποιοι.
Σύμφωνα με τον Αρειο Πάγο, η Χ.Α είναι ένας νομιμότατος πολιτικός οργανισμός που κατέβηκε άλλωστε και εξ'αυτού του γεγονότος στις προσφατότατες εκλογές. Αν δεν μπορεί να τον χωρέσει αυτό το μυαλό μερικών λυπάμαι. Βαφτίστε την όπως θέλετε, μέχρι και ποδοσφαιρική ομάδα αν γουστάρετε.
Εσείς αδικείτε την νοημοσύνη σας πρώτα και πάνω από όλα έτσι.
Αν ήμουν δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ. Αλλά ευτυχώς με γνωρίζουν αρκετοί για να το επιβεβαιωσουν. Εξάλλου μερικά ποστ νωρίτερα γράφω ότι είναι αδικία που δεν μπήκαν οι οικολόγοι στην βουλή, υποστήριξα φανερά τους Δημοκρατικούς και έχω δηλώσει πολλάκις αμεσοδημοκράτης...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος διάβαζε αυτά που ποστάρισες για το συγκεκριμένο θέμα, θα κατέληγε στο ίδιο συμπέρασμα με αυτό που μόλις έκανες παράθεση.

Απ' την άλλη βέβαια, εσύ ξέρεις καλύτερα... :rolleyes:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος διάβαζε αυτά που ποστάρισες για το συγκεκριμένο θέμα, θα κατέληγε στο ίδιο συμπέρασμα με αυτό που μόλις έκανες παράθεση.

Έτσι ακριβως όπως τα λες είναι, και χαίρομαι που μπήκες στον κόπο να το υπενθυμίσεις.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
τρίχες.
φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από πολιτική.
Στην ελλάδα η δεξιά μετά την εποχή του Καραμανλή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΩΣ ΑΜΙΓΩΣ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ.
Τελευταία προσπάθεια αμιγώς δεξιου αρχηγού ήταν ο Εβερτ. Ο εβερττ έδωκε το δακτυλίδι σοτν κωστάκη και του πε μην κάνεις τα λάθη τα δικά μου επικοινωνιακά. Ο Καραμανλής καλλιέργησε πονηρά ένα κεντροδεξιό λάιτ και χαλαρό προφίλ. Την ήττα την έφαγε κυρίως γιατί άφησε τα αμιγώς δεξιά φυντάνια στις παρυφές των άκρων να κάνουν πάρτυ με την ανοχή του και ενίοτε με τη στήριξή του.

Με Σαμαρά δεν έχεις καμμιά τύχη να ξεπεράσεις ουδέποτε το 40%. Ο μόνος που σε βάθος χρόνου έχει τύχη είναι ο αντίστοιχος όμορφος τίποτας Αβραμό... Ο έλληνας θέλει πούλ μουρ και λάιτ......Η Ντόρα στην πρώτη ήττα θα οδηγήσει σε διασπαση το κόμμα. Η ΝΔ με τη μορφή που είχε σήμερα ξέχασέ την. Θα κυβερνήσεις ξανά μετά από καμμιά 10αριά χρόνια... Γιατί πολύ απλά ο Ελληνας απέδειξε περίτρανα μετά από τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ, ότι στην κεντροαριστερά συχωράει πολλά. Στη δεξιά δε συχωράει ούτε τα πεθαμένα της.

Καλό κουράγιο.

...όταν διαφωνείς με τις απόψεις κάποιου, δεν σημαίνει ότι ο συνομιλητής σου είναι άσχετος... είπα την άποψή μου, άλλοι θα συμφωνήσουν άλλοι όχι.

Η ΝΔ πρέπει να είναι σαφώς ένα κεντροδεξιό - φιλελεύθερο κόμμα, χωρίς δεσμεύσεις από ακραίες φωνές.

1. Ο Αβραμόπουλος είναι ο κύριος τίποτα και το δείχνει. Όταν είδε πως το ΚΕΠ δεν έχει τύχη το διέλυσε χωρίς καν να δώσει μάχη.
2. Η Ντόρα θα διχάσει βαθιά το κόμμα και ίσως το οδηγήσει σε διάσπαση.
3. Ο Σαμαράς για μένα έχει τα φόντα να είναι ένας καλός αρχηγός της ΝΔ, που αφού της προδώσει ένα κεντροδεξιό - φιλελεύθερο προσανατολισμό μπορεί να κερδίσει σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι ο Ελληνας απέδειξε περίτρανα μετά από τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ, ότι στην κεντροαριστερά συχωράει πολλά. Στη δεξιά δε συχωράει ούτε τα πεθαμένα της. 

Αυτή η στάση του Έλληνα έχει σχέση με την ψυχοσύνθεσή του. Η υπόσχεση και μόνο ότι θα του δώσεις κάτι, που στη πραγματικότητα δεν έχεις, αρκεί για να τον κερδίσεις.

Ο Έλληνας βάζει πάνω από όλα το ατομικό συμφέρον, όπως το αντιλαμβάνεται, ακόμα και αν εξόφθαλμα κάνει λάθος. Είμαι σίγουρος ότι αν τεθεί δημοψήφισμα με το ερώτημα "Θέλετε αύξηση του μισθού σας κατά 30% που θα καλυφθεί ισόποσα με λήψη δανείου από το ΔΝΤ ???" Η απάντηση θα είναι ΝΑΙ και με συντριπτικό ποσοστό.... :S     

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αυτή η στάση του Έλληνα έχει σχέση με την ψυχοσύνθεσή του. Η υπόσχεση και μόνο ότι θα του δώσεις κάτι, που στη πραγματικότητα δεν έχεις, αρκεί για να τον κερδίσεις.
Λάθος.
Αυτή η στάση του έλληνα έχει να κάνει με το παρελθόν της δεξιάς παράταξης. (σταματήστε αυτήν την μπούρδα με τα κεντρο-κλπ) 'Εκανε τεράστια εγκλήματα και σε συνδυασμό με την εμβληματική παρουσία του Ανδρέα , ο κόσμος έγινε αριστερός. Η δεξαμενή από την οποία αντλεί ψήφους το ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της ΝΔ. Η ΝΔ θα έρχεται κάθε 10-15 χρόνια στην εξουσία, ΑΛΛΑ με την αυστηρή προϋπόθεση ότι στο πρώτο λάθος τομπούλο. Ενώ το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος το βλέπει σαν παιδί του και του συγχωρεί τα πάντα. Εδώ του συγχώρησε το χρηματιστήριο...

Επισκέπτης
Είμαι σίγουρος ότι αν τεθεί δημοψήφισμα με το ερώτημα "Θέλετε αύξηση του μισθού σας κατά 30% που θα καλυφθεί ισόποσα με λήψη δανείου από το ΔΝΤ ???" Η απάντηση θα είναι ΝΑΙ και με συντριπτικό ποσοστό.... :S     

Γιατι?Ξερεις πολλους μαλακες που θα ηθελαν να ζησουν με 700 ευρω τον μηνα? :jerking:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Γιατι?Ξερεις πολλους μαλακες που θα ηθελαν να ζησουν με 700 ευρω τον μηνα? :jerking:
ξέρω πολλούς μαλάκες που παίρνουν 700 ευρώ .. θέλουν να πάρουν 7000 χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους και δεν καταλαβαίνουν ότι τα 7000 ευρώ θα τα πληρώσουν 70000 φορές...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ξέρω πολλούς μαλάκες που παίρνουν 700 ευρώ .. θέλουν να πάρουν 7000 χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους και δεν καταλαβαίνουν ότι τα 7000 ευρώ θα τα πληρώσουν 70000 φορές...
Είναι ελάχιστοι αυτοί που παίρνουν 700 ευρώ και δεν αξίζουν κάτι παραπάνω!Αφήστε τις μαλακίες...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Λάθος.
Αυτή η στάση του έλληνα έχει να κάνει με το παρελθόν της δεξιάς παράταξης. (σταματήστε αυτήν την μπούρδα με τα κεντρο-κλπ) 'Εκανε τεράστια εγκλήματα και σε συνδυασμό με την εμβληματική παρουσία του Ανδρέα , ο κόσμος έγινε αριστερός. Η δεξαμενή από την οποία αντλεί ψήφους το ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της ΝΔ. Η ΝΔ θα έρχεται κάθε 10-15 χρόνια στην εξουσία, ΑΛΛΑ με την αυστηρή προϋπόθεση ότι στο πρώτο λάθος τομπούλο. Ενώ το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος το βλέπει σαν παιδί του και του συγχωρεί τα πάντα. Εδώ του συγχώρησε το χρηματιστήριο...

...πως όμως γίνεται ο αριστερός κόσμος που πλειοψηφεί στην Ελλάδα να συγχωρεί το σκάνδαλο του ΧΑΑ, όπου έγινε μια τεράστια ανακατανομή του πλούτου υπέρ των λίγων ??? Αυτό οφείλεται στο παρελθόν της Δεξιάς ή στο ότι στη πραγματικότητα έχουμε ασθενική μνήμη ???

Σωστά, άρα η λύση είναι δάνειο. Γιατί να ζεις με 700 και όχι με 7.000 έστω και δανεικά.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Αυτό ακριβώς εννοώ, μόνο που αυτή είναι η αντίληψη του μέσου Έλληνα....  :jerking:  :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom