Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αυτοί πληγώνονται περισσότερο.....
το ξέρω καλά αυτό..... έχουν προσωπική ηθική και το ξέρω από προσωπική εμπειρία.
:dancing:

κλάψε τώρα.
πόσο είπαμε ότι ήρθε η ΑΕΚ;  :grin:
Δεν πληγώνομαι καθόλου...επί της ουσίας δεν απάντησες!
Τώρα λες ότι ο κόσμος έχει κριτήριο που μαύρισε τον Κωστάκη!Τότε που θα μαύριζε ακόμα περισσότερο τον ελιά δεν είχε κριτήριο????Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω! :grin:
Όλα βαίνουν καλώς για την ΑΕΚΑΡΑ!   :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν πληγώνομαι καθόλου...επί της ουσίας δεν απάντησες!
Τώρα λες ότι ο κόσμος έχει κριτήριο που μαύρισε τον Κωστάκη!Τότε που θα μαύριζε ακόμα περισσότερο τον ελιά δεν είχε κριτήριο????Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω! :grin:
Όλα βαίνουν καλώς για την ΑΕΚΑΡΑ!   :rockon:

ξαναθέσε μου την ερώτησή σου γιατί είμαι χαζός.
Σαφώς και κατέγραψα τον λόγο αποτυχίας του κινέζου. Και γι αυτό την πλήρωσε. Το ίδιο και ο Κωστάκης.
εδώ δεν συζητάμε αυτό...

Συζητάμε τι έργο άφησε ο ένας και τι έργο άφησε ο άλλος.
Προφανώς δεν υπάρχει άνθρωπος που να εργάζεται και μην κάνει λάθη.
Ο Κωστάκης βεβαια κατάφερε (γιατι περί κατορθώματος πρόκειται) να κάνει λάθος χωρίς ποτέ να έχει εργαστεί.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά συνεχίστε...εγώ ένα πραγματικό γεγονός κατέγραψα!  :cool2:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ο Καραμανλής όμως είναι βάζελος ρε συ boomb...έπρεπε να είσαι με τη ΝΔ! :grin:

μεχρι και σ αυτο με απογοητευσε ο Καραμανλης
για αχρηστο τον ειχα ουτως η αλλως, αλλα νομιζα οτι δεν θα αφηνε το γαυρο να αλωνιζει...
επεσα εξω...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τι λες ρε;

τι πίνετε ρε;
δλδ εάν η χι κυβέρνηση κάνει νόμο την εκτέλεση ιδεολογικών της αντιπάλων θα το δεχτείς;

Η αστυνομία ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των σύγχρονων δημοκρατικών.
Λέγεται το τεκμήριο της αθωότητας και σημαίνει ότι ΕΣΥ πρέπει να αποδείξεις ότι κάποιος είναι ΕΝΟΧΟΣ και όχι αυτός ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ. Γι αυτό και σε ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν υπάρχει σύλληψη για προληπτικούς λόγους.
Οτι να ναι ρε μαλάκες και μετά λέτε γιατί σας βρίζω......
τι λες ρε παπάρα?

ο ρόλος της αστυνομίας σε μία ευνομούμενη κοινωνία είναι να προλάβει το έγκλημα πριν αυτό συμβεί, με την επιτήρηση και φύλαξη των χώρων που πιθανόν να εκδηλωθεί, και με απλά ελληνικά για να καταλάβεις, η παρουσία του κράτους και των οργάνων φύλαξης είναι απαραίτητη έτσι ώστε να δρά αποτρεπτικά προς το έγκλημα .. .δηλαδή κατά την γνώμη σου μαλάκα οι τράπεζες δεν θα πρέπει να έχουν φρουρό αλλά θα πρέπει η αστυνομία να συλλαμβάνει τους ληστές αφού ληστέψουν ανενόχλητοι??????????????????????????

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αυτοδημιούργητος, απίστευτα καλλιεργημένος και μορφωμένος, ΣΕΜΝΟΣ & ΤΑΠΕΙΝΟΣ εκ του Αποτελέσματος, και ελέγχεται μόνο γιατί δεν μπόρεσε να ελέγξει τη λαμογιά του έλληνα.
Ενας οικονομολόγος που θα είχε μεγαλουργήσει στο εξωτερικό, ξεφτιλίστηκε συστηματικά από πουθενάδες του τίποτα για τις ελιές το ύψος του και τα σαρδάμ του......
Είδα και τις ροδαλές φάτσες με τα ωραία ποιήματα πού κατήντησαν τον τόπο......

Αει σιχτίρ. Πεθαμένα μυαλά και μετά μου λες γιατί έφυγα......

δεν είναι οικονομολόγος ο Σημίτης ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.. δικηγόρος είναι....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι λες ρε παπάρα?

ο ρόλος της αστυνομίας σε μία ευνομούμενη κοινωνία είναι να προλάβει το έγκλημα πριν αυτό συμβεί, με την επιτήρηση και φύλαξη των χώρων που πιθανόν να εκδηλωθεί, και με απλά ελληνικά για να καταλάβεις, η παρουσία του κράτους και των οργάνων φύλαξης είναι απαραίτητη έτσι ώστε να δρά αποτρεπτικά προς το έγκλημα .. .δηλαδή κατά την γνώμη σου μαλάκα οι τράπεζες δεν θα πρέπει να έχουν φρουρό αλλά θα πρέπει η αστυνομία να συλλαμβάνει τους ληστές αφού ληστέψουν ανενόχλητοι??????????????????????????

Τα αλλάζεις όμως τώρα...  :rolleyes:

Η όλη φάση ξεκίνησε επειδή συμφώνησες στο να σταλούν στη μακρόνησο κάποια άτομα που "η εν γενει παρουσια τους βλαπτει ολοκληρη τη κοινωνια και τη πατριδα μας", όπως ακριβώς έγραφε το ποστ με το οποίο συμφώνησες (και αναφερόταν και σε πράξεις ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ)...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Με την ευκαιρία - ουδεμία οικονομική συμμετοχη έχω εδώ και χρονια στη μισθοδοσία του δημοσιου. Και πολύ το χαίρομαι.

για κάνε το ψιλά γράμματα αυτό ? πως το καταφέρνεις ρε θηρίο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι λες ρε παπάρα?

αυτό που λέω παπάρα αλλά δεν έχεις αρκετή φαιά να επεξεργαστείς είναι ότι σε μια ευνομούμενη κοινωνία ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να κάνει προσαγωγές και συλλήψεις επειδή κυκλοφοράς με μακριά μαλλιά πέριξ του πολυτεχνειου, ούτε να περιμένει κρυμμένη στις φυλλωσιές να μου χτυπήσει κλήση στην ευθεία της Αττικής οδού γιατί ξεπέρασα το όριο των 120 για 15 χιλιόμετρα.
Ο ρόλος της αστυνομίας είναι να είναι κοντά στον πολίτη, να αποτρέπει το έγκλημα όχι προκαλώντας την τέλεσή του με τις πράξεις της, αλλά δημιουργώντας αισθημα ασφάλειας και όχι φόβου, ούτε αγανάκτησης.
Επισης παπάρα είναι δεδομένο με μαθηματική ακρίβεια ότι τον πιτσιρικά των 17 που θα τον αδικήσεις και θα τον ξυλοφορτώσεις, εκτός του ότι θα βγάλεις τα απέραντα κόμπλεξ του λίπους και του εγκεφαλικού σου και του σωματικού, έχεις δημιουργήσει με μαθηματική ακρίβεια έναν άνθρωπο που θα κάνει στόχο του την παραβατική και εκδικητική συμπεριφορά.
Αει γαμήσου τώρα γιατί κάτι πενηντάρηδες λοβοτομημένοι σαν του λόγου σου έχουν καταστρέψει πλήρως την ελληνική κοινωνία.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom