1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αυτό το θρεντ (και ο περσόνας) τελικά το πρωί είναι στα καλύτερά τους
ακόμα και το κολλύριο σ αυτούς τους μαλάκες σιλικόνη γίνεται........
Αυτό το θρεντ (και ο περσόνας) τελικά το πρωί είναι στα καλύτερά τους
Δεν πληγώνομαι καθόλου...επί της ουσίας δεν απάντησες!αυτοί πληγώνονται περισσότερο.....
το ξέρω καλά αυτό..... έχουν προσωπική ηθική και το ξέρω από προσωπική εμπειρία.
κλάψε τώρα.
πόσο είπαμε ότι ήρθε η ΑΕΚ;
Δεν πληγώνομαι καθόλου...επί της ουσίας δεν απάντησες!
Τώρα λες ότι ο κόσμος έχει κριτήριο που μαύρισε τον Κωστάκη!Τότε που θα μαύριζε ακόμα περισσότερο τον ελιά δεν είχε κριτήριο????Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω!
Όλα βαίνουν καλώς για την ΑΕΚΑΡΑ!
στο ότι η ΑΕΚ πάει πρίμα φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι.....Καλά συνεχίστε...εγώ ένα πραγματικό γεγονός κατέγραψα!
Αυτό είναι αξίωμα!Δεν χωράει αμφισβήτηση!στο ότι η ΑΕΚ πάει πρίμα φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι.....
Αυτό είναι αξίωμα!Δεν χωράει αμφισβήτηση!
ακόμα και το κολλύριο σ αυτούς τους μαλάκες σιλικόνη γίνεται........
Τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση θα πάρεις και κούπα!ρε μήπως μας κυβερνά η Δεξιά και γω βρίσκομαι σε βέρτιγκο;
Τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση θα πάρεις και κούπα!
Τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση θα πάρεις και κούπα!
Ο Καραμανλής όμως είναι βάζελος ρε συ boomb...έπρεπε να είσαι με τη ΝΔ!Πράσινο παντού, τα πάντα όλα ΠΡΑΣΙΝΑ ολε ολε ολεεεε
Ο Καραμανλής όμως είναι βάζελος ρε συ boomb...έπρεπε να είσαι με τη ΝΔ!
Ο Καραμανλής όμως είναι βάζελος ρε συ boomb...έπρεπε να είσαι με τη ΝΔ!
τι λες ρε παπάρα?τι λες ρε;
τι πίνετε ρε;
δλδ εάν η χι κυβέρνηση κάνει νόμο την εκτέλεση ιδεολογικών της αντιπάλων θα το δεχτείς;
Η αστυνομία ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των σύγχρονων δημοκρατικών.
Λέγεται το τεκμήριο της αθωότητας και σημαίνει ότι ΕΣΥ πρέπει να αποδείξεις ότι κάποιος είναι ΕΝΟΧΟΣ και όχι αυτός ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ. Γι αυτό και σε ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν υπάρχει σύλληψη για προληπτικούς λόγους.
Οτι να ναι ρε μαλάκες και μετά λέτε γιατί σας βρίζω......
αυτοδημιούργητος, απίστευτα καλλιεργημένος και μορφωμένος, ΣΕΜΝΟΣ & ΤΑΠΕΙΝΟΣ εκ του Αποτελέσματος, και ελέγχεται μόνο γιατί δεν μπόρεσε να ελέγξει τη λαμογιά του έλληνα.
Ενας οικονομολόγος που θα είχε μεγαλουργήσει στο εξωτερικό, ξεφτιλίστηκε συστηματικά από πουθενάδες του τίποτα για τις ελιές το ύψος του και τα σαρδάμ του......
Είδα και τις ροδαλές φάτσες με τα ωραία ποιήματα πού κατήντησαν τον τόπο......
Αει σιχτίρ. Πεθαμένα μυαλά και μετά μου λες γιατί έφυγα......
Μικρή σημασία έχει...άφησε έργο!δεν είναι οικονομολόγος ο Σημίτης ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.. δικηγόρος είναι....
τι λες ρε παπάρα?
ο ρόλος της αστυνομίας σε μία ευνομούμενη κοινωνία είναι να προλάβει το έγκλημα πριν αυτό συμβεί, με την επιτήρηση και φύλαξη των χώρων που πιθανόν να εκδηλωθεί, και με απλά ελληνικά για να καταλάβεις, η παρουσία του κράτους και των οργάνων φύλαξης είναι απαραίτητη έτσι ώστε να δρά αποτρεπτικά προς το έγκλημα .. .δηλαδή κατά την γνώμη σου μαλάκα οι τράπεζες δεν θα πρέπει να έχουν φρουρό αλλά θα πρέπει η αστυνομία να συλλαμβάνει τους ληστές αφού ληστέψουν ανενόχλητοι??????????????????????????
Με την ευκαιρία - ουδεμία οικονομική συμμετοχη έχω εδώ και χρονια στη μισθοδοσία του δημοσιου. Και πολύ το χαίρομαι.
τι λες ρε παπάρα?
ο ρόλος της αστυνομίας σε μία ευνομούμενη κοινωνία είναι να προλάβει το έγκλημα πριν αυτό συμβεί, με την επιτήρηση και φύλαξη των χώρων που πιθανόν να εκδηλωθεί, και με απλά ελληνικά για να καταλάβεις, η παρουσία του κράτους και των οργάνων φύλαξης είναι απαραίτητη έτσι ώστε να δρά αποτρεπτικά προς το έγκλημα .. .δηλαδή κατά την γνώμη σου μαλάκα οι τράπεζες δεν θα πρέπει να έχουν φρουρό αλλά θα πρέπει η αστυνομία να συλλαμβάνει τους ληστές αφού ληστέψουν ανενόχλητοι??????????????????????????