Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

  • Ν.Δ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κ.Κ.Ε.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΛΑ.Ο.Σ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
30.780
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Τις προάλες είχα πάει με το αμάξι βόλτα και δεν είχα πάρει πρέφα το διαφημιστικό χαρτάκι στον υαλοκαθαριστήρα.
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ λοιπόν αυτοί που τα βάζουν.
Και καλά να τα βάζουν νεαρά ατομα, για χαρτζιλικάκι το κάνουν, αλλά όταν βλέπω να τα βάζουν μεγάλοι άνθρωποι μου ανάβουν τα λαμπάκια.
 

Επισκέπτης
Τις προάλες είχα πάει με το αμάξι βόλτα και δεν είχα πάρει πρέφα το διαφημιστικό χαρτάκι στον υαλοκαθαριστήρα.
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ λοιπόν αυτοί που τα βάζουν.
Και καλά να τα βάζουν νεαρά ατομα, για χαρτζιλικάκι το κάνουν, αλλά όταν βλέπω να τα βάζουν μεγάλοι άνθρωποι μου ανάβουν τα λαμπάκια.

Εγω λυπαμε τους οδοκαθαριστες. Θα τους φυγει ο κωλος αυτη τη βδομαδα να καθαριζουν τους δρομους απο τα φυλαδια.
 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
16.466
Like
18
Πόντοι
166
Εγω λυπαμε τους οδοκαθαριστες. Θα τους φυγει ο κωλος αυτη τη βδομαδα να καθαριζουν τους δρομους απο τα φυλαδια.

Αντί να λέτε πάλι καλά που βρίσκονται δουλειές για τον κοσμάκη γκρινιάζετε, ανικανοποίητοι  :2funny:
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εγω λυπαμε τους οδοκαθαριστες. Θα τους φυγει ο κωλος αυτη τη βδομαδα να καθαριζουν τους δρομους απο τα φυλαδια.

Τους ταχυδρόμους που τους βάζεις? Πολύ κουβάλημα...
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ και 34 χρόνια, δύο ζητήματα είναι επτασφράγιστα μυστικά, ταμπού που κανείς δεν τολμά ν΄ ανοίξει ή ν΄ αγγίξει...
Ο Φάκελος της Κύπρου και ο πραγματικός χαρακτήρας του Στρατιωτικού Κινήματος της 21ης Απριλίου 1967.
Κάποιους δεν συμφέρει η κουβέντα γι΄ αυτά τα δυο θέματα.
Παίρνω λοιπόν την ευθύνη ν΄ ανοίξω τη συζήτηση για το Στρατιωτικό Κίνημα της 21ης Απριλίου. Οι «αιρετικές» θέσεις που ακολουθούν δεν έχουν ξανακουστεί ανοικτά (μετά απο 34 χρόνια, μόνο τρία αξιόλογα και αντικειμενικά βιβλία έχουν γραφεί ειδικά για το θέμα -αυτά των Μ. Πλουμίδη, Σ. Σακελλαρόπουλου και Μ. Μελετόπουλου, και μαζί το βιβλίο του Παπαχελά...).
Τα ψυχρά δεδομένα, αντικειμενικά (και σ΄ όποιον αρέσει), είναι τα παρακάτω:

1. Η 21η Απριλίου δεν ήταν σε καμιά περίπτωση μια «μονομπλόκ αμερικανοκίνητη φασιστική χούντα» (όπως είναι η εύκολη ταμπέλα των πάσης φύσης «προοδευτικών» από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν). ΄Ηταν ένα αποκλειστικά Ελληνοκίνητο και σύνθετο Στρατιωτικό Κίνημα με τρεις συνιστώσες συχνότητες:
* Τους «συνταγματάρχες», που διέπονταν από ιστορικό -λόγω εμφυλίου- αντικομμουνισμό (όχι αντεργατισμό) και από ένα ριζοσπαστικό αντιδυτικό εθνικισμό, απλοϊκό ενίοτε, με ηγέτη τον Γ. Παπαδόπουλο, τον Έλληνα «Νάσερ» (ο οποίος Νάσερ μόνο δεξιός δεν ήταν, αν και αντικομμουνιστής επίσης...), σε συνδυασμό με «βοναπαρτικές» τάσεις αυτονόμησης και διαιτησίας μεταξύ των κοινωνικών τάξεων (άρα, καμιάς τάξης όργανο...) με στόχο την εθνική-κοινωνική ισορροπία και ενότητα («Δεν ανήκομε σε καμία τάξη...δεν ανήκομε πάντως στην οικονομική ολιγαρχία, εις την οποία δε θα επιτρέψωμεν να προκαλεί την πείναν... Ανήκομε εις την τάξιν του μόχθου...και θα σταθώμεν εις το πλευρόν των πτωχών αδελφών μας Ελλήνων...»).
* Τους «στρατηγούς», συρομένους συντηρητικούς εμφυλιοπολεμικούς στρατοκράτες, υπερασπιστές της παλαιάς τάξης και (για λίγο, στην αρχή) του Παλατιού
* Τους «μικρούς αξιωματικούς» με «επαναστατικές» «κανταφικές-αντιπλουτοκρατικές» τάσεις -αυτούς που τον Απρίλη του 1974 ταυτίζονταν και ζητωκραύγαζαν ανοικτά και με τις τηλεοράσεις στη διαπασών(!) στον Έβρο (υπήρξα αυτόπτης μάρτυς) την επανάσταση των Γαριφάλων του Πορτογαλικού Κινήματος Ενόπλων Δυναμεων (MFA)!...
Ας υπενθυμίσουμε ότι Στρατιωτικά Κινήματα υπήρξαν ουκ ολίγα στην Ελλάδα (35 από το 1909, εξ ων 28 τον αριθμόν από το 1922 εως το 1940!...), και σε καμιά περίπτωση δεν είχαν όλα το χαρακτηρισμό «δεξιό» ή «αντιδραστικό».

2. Το Στρατιωτικό Κίνημα και οι Κυβερνήσεις της 21ης Απριλίου έκαναν σοβαρότατα σφάλματα:
* Έβαλαν στο γύψο την πολιτική ζωή της χώρας για μια επταετία
* Δημιούργησαν αστυνομοκρατία και χαφιεδοκρατία
* Φυλάκισαν, βασάνισαν και εξόρισαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες
* Κατήργησαν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα
* Απομόνωσαν τη χώρα από την Ευρώπη
* Λάνσαραν ένα ξύλινο απλοϊκό λόγο με στοιχεία γελοιότητας
* Δίχασαν και στην ουσία διέλυσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις
Δημιούργησαν, τέλος, άθελά τους, μια «ψευτοπροοδευτική μεταπολιτευτική εθνική ενότητα» που αποτέλεσε για 40 χρόνια έναν αντίστροφο ιδεολογικό «αριστερό» γύψο με παράνομες τις έννοιες «πατριωτικό», «εθνικό», «ελληνικό».
Αυτά τα ξέρουμε όλοι, τα νοιώσαμε -πολλοί που δεν φλυαρούν και δεν εξαργυρώνουν δάφνες όσο κάποιοι «αντιστασιακοί»- στο πετσί μας, και αποτελούν κοινό «μεταπολιτευτικό» τόπο.

3. Εν τούτοις, το Στρατιωτικό Κίνημα της 21ης Απριλίου ήταν αντικειμενικά πιο «αριστερό» απ΄ όσο πολλοί νομίζουν:
* Δεν ήταν ένα Αμερικανοκίνητο Κίνημα, γι΄ αυτό και αντιμετωπίστηκε εχθρικά από τις ΗΠΑ. Όχι τόσο απ΄ τον πόνο τους για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα (ο Τζονσον το είχε πει σαφώς στον Γ. Παπανδρέου το 1964 με την κρίση στην Κύπρο «Χεσμένο το΄χω το Κοινοβούλιο σας!...) αλλά από επίγνωση του ανεξέλεγκτου αυτών των αξιωματικών (που και επιβεβαιώθηκε τελικά...)
* Δεν ήταν ένα κίνημα υποχείριο του κεφαλαίου, ντόπιου ή ξένου (το οποίο είχε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία επί Ένωσης Κέντρου)
* Μερίμνησε για κοινωνική ειρήνη, εξασφαλίζοντας πολύ ικανοποιητικές αμοιβές για τους εργαζόμενους και μηδενίζοντας πρακτικά την ανεργία μέσα από ένα συνδυασμό κεϋνσιανισμού-μονεταρισμού
* Χάρισε (έστω δημαγωγικά, δεν πειράζει...) τα χρέη των αγροτών και μερίμνησε για την ανάπτυξη της υπαίθρου
* Κατήργησε τη Βασιλεία (πραγματοποιήσαν, ούτω, την επίθεση στα «χειμερινά ανάκτορα» αντί των κομμουνιστών...)
* Περιόρισε (και με φυλακίσεις) την παλαιοκομματική Δεξιά πιο πολύ από ό,τι θα έκανε ένα «αριστερό» καθεστώς...
* Έδωσε δωρεάν συγγράμματα και δωρεάν παιδεία στους σπουδαστές
* Κατήργησε (έστω τυπικά...) τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που είχε σε πλήρη ενέργεια η Ένωση Κέντρου
* Πάταξε τη διαφθορά στο Δημόσιο Τομέα (έστω με χρήση του φόβου της ΕΣΑ...)
* Πέταξε έξω ξένες Δυτικές Εταιρείες προμηθειών του Κρατικού Τομέα εισάγοντας Ανατολικές, όπου αυτές ήταν φθηνότερες (π.χ. εκδίωξη SIEMENS από ΟΤΕ και υποκατάσταση από Ανατολικογερμανική εταιρεία για εξοπλισμό Κέντρων Διανομής....)
* Εκπόνησε για πρώτη φορά πενταετές πλάνο ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας με έμφαση στην υποκατάσταση εισαγωγών με τόνωση της εγχώριας παραγωγής, εφαρμόζοντας το σχετικό σχέδιο που είχε εκπονηθεί από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέσω ΚΕΠΕ
* Ισοσκέλισε τα Δημόσια οικονομικά
* Άρχισε σταδιακά να στρέφεται προς τις λαϊκές Δημοκρατίες, τον Τρίτο Κόσμο και την Κίνα (καλές κρατικές σχέσεις με Σ. Ένωση, αποκατάσταση σχέσεων με Κομμουνιστική Κίνα, Βουλγαρία και Ανατολική Γερμανία, επίσκεψη Μακαρέζου το 1973 στο Πεκίνο-επάνοδος με ιδέες για εκτεταμένη γεωπολιτική/γεωοικονομική συνεργασία, σε αντικατάσταση της μέχρι τότε φιλοκινεζικής Αλβανίας στα Βαλκάνια...)
* Επεδίωξε την επάνοδο σε μια μορφή εποπτευομένου Κοινοβουλευτισμού με συμμετοχή -για πρώτη φορά μετά τον εμφύλιο- Κομμουνιστικού Κόμματος με τα σύμβολα-σφυροδρέπανά του (πείραμα Μαρκεζίνη-συμμετοχή «ελληνικότερου» ΚΚΕ Εσωτερικού υπό τους Τζεφρώνη-Δρακόπουλο, και Η.Ηλιού από ΕΔΑ)
* Είχε ξεκινήσει συζητήσεις για συνεργασίες σε πολλά επίπεδα με το καθεστώς Τσαουσέσκου (με τον οποίο Τσαουσέσκου, όπως θυμόμαστε όσοι δεν έχουμε πάθει αμνησία, είχε πάντοτε -σε αντισοβιετικό/αντιηγεμονιστικό πλαίσιο- ισχυρή σχέση το ΚΚΕ Εσωτερικού με συζητήσεις για σοσιαλισμό με εθνικές ιδιαιτερότητες κλπ)
* Τέλος (και πιο σημαντικό), αρνήθηκε τελικά με τη φράση «Οι Άραβες είναι φίλοι μας!» την παραχώρηση της βάσης της Σούδας στους Αμερικανούς για να υποστηρίξουν το Ισραήλ στον πόλεμο των 6 ημερών του Γιομ Κιπούρ (με αποτέλεσμα να χάσουν για πρώτη φορά οι Ισραηλινοί από τον Αιγυπτιακό Στρατό!...)

4. Δυστυχώς για τους μεταπολιτευτικούς μύθους μας, είναι πιθανόν οι ΗΠΑ να έβαλαν πράγματι το χεράκι τους στην εξέγερση του Πολυτεχνείου (με την οποία το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ήταν στην αρχή κάθετα αντίθετοι...) για να ανατρέψουν έναν Παπαδόπουλο που είχε αρχίσει να «ξεγλιστράει» από τη Δυτική-Αμερικανική Στρούγκα.... («...Ο Παπαδόπουλος μας βγήκε Αριστερός...προτίμησε να στραφεί στα Βαλκάνια...Έδιωξε 200 πράκτορές μας σε μια μέρα...» είπε Ελληνοαμερικανός πρώην στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ το 1973 στο Μίκη Θεοδωράκη!).

5. Συμπέρασμα: Πόσο πιο σύνθετα και αντιφατικά είναι τα πράγματα από τις εύκολες ταμπέλες... Μήπως η 21η Απριλίου ήταν προς το τέλος όχι ένας εχθρός, αλλά μια ευκαιρία για την Αριστερά -ναι την πατριωτική Αριστερά- να αξιοποιήσει το «αριστερό» ρεύμα μέσα στη «χούντα» (όπως έκαναν οι Αιγύπτιοι και Ιρακινοί Κομμουνιστές...) και την ανάγκη της για πολιτική κάλυψη, που όμως χάθηκε; Μήπως ακόμη κι αυτό το «άφρον» πραξικόπημα του Ιωαννίδη στην Κύπρο και η Ένωση (των 7 μόνο ημερών) με την Ελλάδα ήταν -ίσως διαισθητικά, ανοργάνωτα, απροετοίμαστα- εν τούτοις η υλοποίηση του δεύτερου Σχεδίου Άτσεσον του 1964, που είχε απορρίψει απαράδεκτα ο Γεώργιος Παπανδρέου; Μήπως αυτή θα ήταν η μόνη λύση για να υπάρξουμε γεωστρατηγικά στο μέλλον, πριν φτάσουν αντίστροφα οι Τούρκοι στη Θήβα; (λύση που έθαψε οριστικά ο Κ. Καραμανλής με την πολύ «έμφρονα» φράση του «Η Κύπρος κείται μακράν!...»;)

Μήπως θυμάται κανείς ότι στην Αργεντινή, στις 17 από τις 31 επαρχίες, συγκυβερνούσαν δίπλα-δίπλα οι στρατιωτικοί του, κατά ΚΚΕ, τότε «κεντρώου» στρατηγού Βιντέλα και οι Κομμουνιστές του Κ.Κ. Αργεντινής;

Μήπως; Μήπως; Μήπως;
 

Επισκέπτης
λουπο ευχαριστουμε που μας ανοιγεις τα ματια..
επιτελους μαθαμε την αληθεια..
ευγε..
συνεχισε ακαθεκτος..
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
Αφιερώνεται σε εκείνους τους Έλληνες που ντρέπονται να είναι πατριώτες!!

Ενώ εδώ στην Ελλάδα κάποιοι προτείνουν να οριστεί η Αγγλική επίσημη γλώσσα του κράτους...!
Ο Γκουίντο Βέστερβελε, που αναμένεται να οριστεί νέος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, αρνήθηκε να απαντήσει στα αγγλικά σε ερώτηση δημοσιογράφου.
Άρνηση του πιθανού νέου υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας να μιλήσει αγγλικά
Ο Γκουίντο Βέστερβελε, που αναμένεται να οριστεί υπουργός Εξωτερικών της νέας γερμανικής κυβέρνησης, επέπληξε σήμερα έναν δημοσιογράφο που του έκανε μία ερώτηση στα αγγλικά λέγοντας: «Εδώ είμαστε στην Γερμανία».
Ο πρόεδρος του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP), που θα συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό με τους συντηρητικούς της Άνγκελα Μέρκελ, έδινε την πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά τις εκλογές της Κυριακής, όταν ένας δημοσιογράφος του BBC τον ρώτησε αν θα μπορούσε να απαντήσει σε μια ερώτηση στα αγγλικά.
«Παρακαλώ, αυτή είναι μια συνέντευξη Τύπου στη Γερμανία», του απάντησε ο Βέστερβελε στα γερμανικά.
Ο δημοσιογράφος στην συνέχεια ρώτησε τον Βέστερβελε αν θα μπορούσε να απαντήσει στα γερμανικά σε μια ερώτηση που θα του έθετε στα αγγλικά, μόνο και μόνο για να εισπράξει και πάλι την άρνηση του Βέστερβελε.
«Στην Μεγάλη Βρετανία οι άνθρωποι αναμένεται να μιλούν αγγλικά και το ίδιο συμβαίνει και στην Γερμανία, οι άνθρωποι αναμένεται να μιλάνε γερμανικά», απάντησε ο Βέστερβελε.
Τελικά, με την βοήθεια διερμηνέα, ο δημοσιογράφος του BBC ρώτησε πως αναμένεται να αλλάξει η γερμανική εξωτερική πολιτική όταν θα αναλάβει ο Βέστερβελε επικεφαλής.
Ο Βέστερβελε απέφυγε να απαντήσει και πρόσθεσε: «Για να γίνω σαφής, θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω εκτός της συνέντευξης Τύπου για ένα τσάι και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε μόνο αγγλικά. Αλλά εδώ είμαστε στην Γερμανία."
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.135
Κριτικές
491
Like
37.466
Πόντοι
41.447
LUPO για να καταλάβω δηλ....
εσύ έχεις αποφασίσει να δώσεις αγώνα υπέρ της χούντας μέσα απο το σάιτ bourdela.tv??????? :think:

δεν έχεις καταλάβει ακόμα οτι οι περισσότεροι εδω μέσα στην καλύτερη περίπτωση γελάνε με αυτά που γράφεις και στην χειρότερη σε έχουν συνδεδεμένο με τα παπάρια τους?
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Ενώ εδώ στην Ελλάδα κάποιοι προτείνουν να οριστεί η Αγγλική επίσημη γλώσσα του κράτους...!

Ας αφήσουμε τις παπαρολογιες

Δώσε ονόματα και πηγες

Aν θες να είσαι αξιόπιστος και όχι ο παραμυθάς
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.481
Κριτικές
61
Like
42.732
Πόντοι
22.785
Αληθεια τι κοστος θα εχει για εναν αποτυχημενο πολιτικο η καταρευση η οικονομικη της χωρας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang:
Θα χασει κανενα ευρω απο την ηδη τεραστια για τα δεδομενα ενος που δεν εργαστηκε ποτε περιουσια του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Θα παει φυλακη για τις καταστροφικες αποφασεις του και των υπουργων του;;;;;;;;;;;;
Θα μεινει ανεργος και δεν θα εχει φαγητο να φαει;;;;;;;;;
Θα απαντηση τελικα ποιος και γιατι εκλεψε,πηρα μιζες,βολεψε ολους τους συγγενεις και φιλους του;;;;;;;;;;;;;
:think: :think: :think:
Και λεει ο αλλος οτι ολα για τον Ελληνα πολιτη. :jerking: :jerking:
Και δεν ρωταει κανεις τοσα χρονια υπουργος τι αντιρηση εφερε σε ολους τους αντεργατικους νομους της τοτε κυβερνησης του;;;;;;;;;; κανενα!!!!!!!!!!!
Τοσα χρονια τι προταση εκανε για καλυτερευση των συνθηκων στα νοσοκομεια,στο ικα,στα σχολεια;;;;;;;; τα αρχιδια του :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Το να μην εισαι πρωθυπουργος δεν σημαινει οτι εχεις λιγοτερες ευθυνες σε μια κυβερνηση στην οποια μετεχεις. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Και κουνανε οι κατω τις σημαιες,και κανουν θορυβο,και οι επανω ουρλιαζουν,σαν ρωμαικη αρενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθες το μεσημερι στο Θησειο γνωστος πολιτικος με 19 ναι Δεκαεννεα ατομα πισω του,ουτε σε κηδεια να πηγαιναν,προσπαθουσε να μοιρασει φυλλαδια και να πεισει τον κοσμο να τον ψηφισει. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
Αν τον ξαναδουν εως τις επομενες εκλογες να μου γραψουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
LUPO για να καταλάβω δηλ....
εσύ έχεις αποφασίσει να δώσεις αγώνα υπέρ της χούντας μέσα απο το σάιτ bourdela.tv??????? :think:

δεν έχεις καταλάβει ακόμα οτι οι περισσότεροι εδω μέσα στην καλύτερη περίπτωση γελάνε με αυτά που γράφεις και στην χειρότερη σε έχουν συνδεδεμένο με τα παπάρια τους?

Μην προσπαθείτε να μάθετε κάτι σε ένα δέντρο.
Χάνετε τα λόγια σας
Χάνετε το χρόνο σας
Και ενοχλείτε και το δέντρο
ΠΙΘΑΝΟΝ :think: :think: :think: :think: :think:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.481
Κριτικές
61
Like
42.732
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

  • MPj01749630000[1].jpg
    MPj01749630000[1].jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 7

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Μηνύματα
320
Like
1
Πόντοι
1
Νομίζω πως η Διαμαντοπούλου είχε προτείνει ως δεύτερη επίσημη γλώσσα τα Αγγλικά όταν ήταν ακόμα επίτροπος στην Ε.Ε.

LUPU νομίζω πως βλέπεις τα πράγματα λίγο ρομαντικά. Από μία άλλη σκοπιά αλλά πάντως ρομαντικά. Όπως ακριβώς ρομαντικά τα βλέπουν και κάποιοι αριστεροί που επιμένουν να πιστεύουν πως εάν ο Δημοκρατικός Στρατός είχε κερδίσει στον εμφύλιο, τότε η χώρα δεν θα γινόταν μία άλλη Αλβανία ή Ρουμανία ή Βουλγαρία ή Σκόπια αλλά μία νέα Σουηδία ή αριστερόστροφη Ελβετία  ή ότι άλλη ουτοπία μπορεί κανείς να φανταστεί.

Το μεγαλύτερο κακό που έκανε η Χούντα ήταν ότι κατέστρεψε το ετοιμοπόλεμο του στρατού μας. Αυτό ήταν ασυγχώρητο. Επίσης ασυγχώρητο ήταν που απέσυρε την μεραρχία από τη Κύπρο νωρίτερα.

Την ευκαιρία στους Τούρκους να πάρουν τη μισή Κύπρο δεν τους την έδωσε ούτε η Ένωση Κέντρου ούτε η ΕΡΕ ούτε οι κουμουνιστές. Η Δικτατορία τους την έδωσε. Αυτό ας μην το ξεχνάμε.

 

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Μηνύματα
1.709
Like
0
Πόντοι
16
  μονο ελληνικα να μαθαινετε μαγκες !!! Και να διαβαζετε κανα φιλαθλο τον Πρωταθλητη την Ωρα και την Πρασινη αντε και τα φυλλαδια των κομματων!!!!

ΖΗΤΩ Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ

ΥΓ τα Γερμανικα μιλιουνται στην μιση Ευρωπη και μαλιστα σε χωρες που ειναι κυριαρχες πχ Αυστρια , Γερμανια , Ελβετια .


  Τα ελληνικα μιλιουνται ΜΟΝΟ στην χωρα της αναπτυξης και των επαγγελματικων ευκαιριων που οδευει στην χρεοκοπία και στην Κυπρο !!!
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
εν είναι δυνατόν να παραδώσουμε τη χώρα τόσο απλά. Αυτές οι εκλογές είναι η ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ. Είναι το ιστορικό ραντεβού του έθους, ή με το πλήρες ξεπούλημα ή με την ανάσταση του Ελληνισμού. Η απόφαση είναι στα χέρια σας Έλληνες. Μην κάνετε πάλι λάθος! Πάψετε να είστε γκιαούρηδες επιτέλους!
 

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια  οσο  και  να φωναζουμε το αποτελεσμα ειναι  γνωστο!  απλα παιζεται αν η αυτοδυμανια θα ειναι οριακη, η παραπανω!!! ποιος να  το  φανταζοταν  οταν  πριν απο λιγοτερο  απο  2 χρονια, οταν  αυτο  το  κομμα  εφτασε  στα  προθυρα  της διαλυσης  οτι θα παρει  την  εξουσια, σε τοσο μικρο χρονικο  διαστημα! οι  εκδοτοκαναλαρχες :birdman: :birdman: :birdman:  αποφασισαν  οτι  ο  χοντρουλης!  δεν  μπορει  αλλο!  βασικα συνειδητοποιησαν οτι ποτε δεν μπορουσε!!!  απλως πονταραν στο  λαικο προφιλ του (ο ελληνας καλοπερασακιας της διπλανης πορτας) και τον εφεραν  στην  εξουσια. καιρος να  δουμε  αν το  αποκαλουμενο (παιδι  της μαμας) θα  δικαιολογηση αυτο  το χαρακτηρισμο! καταρχας εχει ενα πολυ ευκολο στοχο! ποσο χειροτερος μπορει να ειναι απο την απερχομενη κυβερνηση-ακυβερνησια!!! οι εκδοτοκαναλαρχες-μεγαλοεργολαβοι-προνομιακοι προμηθευτες του δημοσιου :birdman: :birdman: :birdman:  αποφασισαν  την αλλαγη  του  σκηνικου και η  αβαντα στο  επερχομενο  κομμα  εξουσιας ειναι ανευ προηγουμενου!  κατα  τα  αλλα  πιστεψτε οτι  αποφασισει ο  λαος :jerking: :jerking: :jerking:  Υ.Γ  θελω  να  δω  τη  πολιτικη  της νεας  κυβερνησης,  στο  θεμα  των (λαθρο)μεταναστων!  καποιος  μου  ειπε  οτι  στο  προγραμμα τους  αφηνουν  να  φανει πως  οχι  απλως  θα  τους  κρατησουν  στη  χωρα!  αλλα θα  τους  προσφερουν  και επιδοτουμενη  στεγη  δωρεαν  υγεια κ.α  λες  και  εχουμε  εμεις  να  δωσουμε  σε  αυτους!!!  μην  κανετε  τους  πονοψυχους! το  κρατος φταει  για  τα  σχεδον  2 εκατομμυρια  που  εχουν  μαζευτει  εδω  και  απειλειται  η  συνοχη  της χωρας!!! δεν ειμαι  κανενας εθνικοπατριωτης και τα λεω  αυτα!  απλα  το  κεφαλαιο αποφασισε  οτι  ολοι  αυτοι  χρειαζονται  για να  κρατουν  χαμηλα  τους  μισθους (οργανομενο σχεδιο)  λες και  παιρνουμε  τους  μεγαλους!!!  αρε  :fuck2: που μας περιμενει :uglystupid:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom