Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

  • Ν.Δ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κ.Κ.Ε.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΛΑ.Ο.Σ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Μηνύματα
830
Like
16
Πόντοι
6
Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2009
Οι "έξυπνες" μπίζνες της Φωτεινής Καραμανλή

Η Φωτεινή Καραμανλή είναι κόρη του Αχιλλέα. Εξαδέλφη του Κωστάκη του Κουρασμένου. Ελέγχει και διευθύνει μεγάλη εφοπλιστική εταιρεία. Και ξέρει να κάνει "έξυπνες" μπίζνες. Η Πράσινη Γάτα αποκαλύπτει πώς δανείζεται στην Ελλάδα, πώς (δεν) πληρώνει φόρους, πώς (δεν) υψώνει την ελληνική σημαία στα σκάφη της. Ένα μοναδικό μάθημα κοινωνικής υπευθυνότητας από την οικογένεια Καραμανλή! Ό,τι είναι νόμιμο, είναι ηθικό και συνήθως επικερδές!Η Hellenic Carriers είναι εισηγμένη στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Την διευθύνει η Φωτεινή Καραμανλή. Έχει στο στόλο της έξι πλοία και ενεργητικό 246,745 εκατ. δολ., σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιευμένα στοιχεία.
Η συμβολή της στην εθνική οικονομία είναι ανεκτίμητη:

Η Hellenic Carriers δανείζεται στην Ελλάδα. Την ημέρα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου 2008, υπερήφανα ανακοίνωσε ότι άνοιξε γραμμές χρηματοδότησης μέχρι 190 εκατ. δολ. από την Τράπεζα Πειραιώς και μέχρι 120 εκατ. δολ. από την Εθνική. Λεπτομέρεια: η Φωτεινή Καραμανλή μετέχει στο δ.σ. της Τράπεζας Πειραιώς. Λεπτομέρεια 2: Ο εξάδελφος Κώστας Καραμανλής τοποθέτησε στο θρόνο του το διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, Τάκη Αράπογλου. Με τέτοιες σχέσεις, ποιος θα της αρνηθεί ένα "δανειάκι";
Η Hellenic Carriers βρίσκει πάντα κατανόηση από τις ελληνικές τράπεζες, όπως και κάθε άλλη ελληνική επιχείρηση: στις 16 Μαρτίου του 2009, πριν δυσκολευθεί να πληρώσει τις δόσεις στις τράπεζες, αυτές δέχθηκαν να την διευκολύνουν με ένα μικρό "πάγωμα" καταβολών για δύο χρόνια, ώστε να παραμείνει η εταιρεία κερδοφόρα, παρά την κρίση.
Η Hellenic Carriers δανείζεται στην Ελλάδα, αλλά δεν θέλει και τα "βάρη" της ελληνικής σημαίας, που τόσο πασχίζει ο εξάδελφος Κωστάκης να προωθήσει στους (άλλους)Έλληνες εφοπλιστές. Από τα έξι πλοία της εταιρειας μόνο σε ένα έχει υψωθεί η γαλανόλευκη, ενώ δύο φέρουν την τιμημένη σημαία της Μάλτας και τρία την καθαγιασμένη σημαία της Λιβερίας.
Η Hellenic Carriers έχει τα κεντρικά γραφεία της στον Πειραιά, σε μια ένδειξη αφοσίωσης στο τιμημένο ελληνικό λιμάνι, αλλά και για να εκμεταλλεύεται την πλήρη φορολογική ασυλία που χαρίζουν στους εφοπλιστές οι γνωστοί αναγκαστικοί νόμοι της χούντας.
Η οικογένεια Καραμανλή αποφεύγει επιδέξια την ενοχλητική ελληνική εφορία. Το 70% των μετοχών της Hellenic Carriers ελέγχεται από τρεις εταιρείες με εξωτικές επωνυμίες (Bedat Holding Limited, Faith Holdings Inc, Corpus Holdings Inc.) όλες εδρεύουσες ΕΚΤΟΣ Ελλάδας, σε φιλόξενους φορολογικούς παραδείσους.

Ηθικό δίδαγμα: η Hellenic Carriers είναι άλλη μια ναυτιλιακή εταιρεία-στυλοβάτης της Εθνικής Οικονομίας και ο Κωστάκης δικαίως είναι υπερήφανος για τη δραστήρια εξαδέλφη.
Μέσω της Hellenic Carriers δεκάδες εκατομμύρια φεύγουν από τις ελληνικές τράπεζες εκτός Ελλάδος, για καράβια που δεν υψώνουν την ελληνική σημαία για να μην απασχολούν ακριβούς Έλληνες ναυτικούς. Η εταιρεία και οι μέτοχοί της απολαμβάνουν όλα τα προνόμια φορολογικής ασυλίας της Ελλάδας και σοφά κρατούν τις μετοχές τους σε υπεράκτιες εταιρείες.
Με τέτοιες επιτυχίες στο ενεργητικό της οικογένειας, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί ο Κωστάκης δυσκολευόταν να αντιληφθεί τι κακό έκανε ο Βουλγαράκης με τις off shore του...

Υ.Γ. Άραγε οι κ.κ. Σάλλας και Αράπογλου αξιολογούν την Hellenic Carriers με αυστηρά τραπεζικά κριτήρια;


 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, λίγες μέρες πριν από τις κάλπες, να μεταβαίνει πολιτικός, ιδιαίτερα ο διεκδικών την πρωθυπουργία, στην Αμερική.
Σε άλλες εποχές αυτό θα ξεσήκωνε του πάντες. Τώρα του τάφου η σιωπή.
ΟΥΔΕΙΣ μιλάει για αυτό το ταξίδι, που τουλάχιστον σημειολογικά αποκαλύπτει πολλά.
Σε άλλες εποχές μια τέτοια πρωτοβουλία και από μόνη της θα ήταν ικανή να χάσει τις εκλογές ο κυβερνητικός μνηστήρας. Σήμερα τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί και ανοικτά και απροκάλυπτα ΟΛΟΙ υμνολογούν τους δυνάστες μας: Την πηγή όλων των συμφορών μας.
Πώς αλήθεια σε μια τέτοια εποχή, ολοκληρωτικής κατάπτωσης της πολιτικής σκέψης και των αισθημάτων, να έχεις αισιοδοξία;
Οι «νταβάδες» της υφηλίου, ανοικτά και απροκάλυπτα και με θηριώδη αυθάδεια, διαλαλούν ότι είμαστε υπό τις διαταγές τους, ΚΑΙ εμείς μοιραίοι και άβουλοι το αποδεχόμαστε.
Μοιραίοι και άβουλοι προσκυνάμε τους προσκυνημένους πολιτικούς και τους αμερικανοτσολιάδες.
Η μετάβαση του Γ.Π., μία περίπου εβδομάδα πριν από τις εθνικές μας εκλογές, στην Αμερική είναι σημειολογικά πολυσήμαντη:
α). Δεν πάει φυσικά στις ΗΠΑ για να πάρει το χρίσμα. Αυτό το έχει πάρει και υστερικά τον σπρώχνουν, Θεοί και δαίμονες, με κάθε μέσο και απάτη, στην Πρωθυπουργία.
Πάει στους «προστάτες» μας για να ενημερωθεί καλύτερα (ακριβέστερα να φρεσκάρει τις αμερικάνικες θέσεις) και να πάρει τις κατηγορηματικές «εντολές». Πρέπει να παραλάβει την πλάκα του Μωυσή: Την ταχύτατη επίσπευση και επίλυση των εθνικών μας θεμάτων, σύμφωνα με τις επιταγές των ΗΠΑ.
Ποιες είναι αυτές οι επιταγές το έχουμε γράψει και αναλύσει κατακόρον;
β). Δεν είναι, όμως, μόνο η πλάκα του Μωυσή. Αυτή θα μπορούσε και να του αποσταλεί.
Υπάρχει και κάτι άλλο, ακόμα πιο μακάβριο: Η δεδηλωμένη σηματοδότηση της υποταγής μας στους διεθνείς «νταβάδες» και η καθαρή σηματοδότηση εκ μέρους των «νταβάδων»: Η Ελλάδα είναι δικό μας προτεκτοράτο και το καταστούμε σαφές, το δείχνουμε ωμά και λίγες ώρες πριν από τις κάλπες.
Αυτή η στραταρχική αυθάδεια του ηγεμόνα, μαζί με το προσκύνημα του Γ.Π. σε αυτό το θράσος της ηγεμονικής αναίδειας, είναι που γεμίζει τα όνειρά μας με ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!
Θα την αποδεχτούμε ως λαός;
Ή θα τσαλακώσουμε, έστω με τη ψήφο μας, αυτή τη θηριώδη σατραπική αυθάδεια και τους δούλους της…
Στο χέρι μας είναι.
Και εδώ βρίσκεται το διακύβευμα αυτών των εκλογών, όπως κουραστικά το έχουμε αναλύσει.
ΟΛΑ τα άλλα που μας σερβίρουν οι πολιτικοί μας και τα κανάλια της απάτης είναι παραμύθια για μικρά παιδιά…
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
Μην αφήσεις την επόμενη ημέρα των εκλογών να ξημερώσει όπως αυτοί οραματίζονται. Μη φέρεις με την ψήφο σου την πιο παγερή και μόνιμη νύχτα στην Ελλάδα!
1. ΣΥΝΤΑΓΗ BILDERBERG:
Και η συνταγή για να το επιχειρήσουν είναι μελετημένη και καλά σχεδιασμένη.
Πρόκειται για μια συνταγή που είναι απόλυτα ενταγμένη στο πλαίσιο γενικότερων υπερεθνικών σχεδιασμών.
Η αρχιτεκτονική της BILDERBERG όρισε με σαφήνεια το περίγραμμα αυτού του σχεδιασμού σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.
Τα «καλύτερα προοδευτικά μυαλά του κόσμου» κατά δήλωση ΠΑΣΟΚ, κλήθηκαν να εξειδικεύσουν αυτό το περίγραμμα στο συμπόσιο της Σύμης, και ως μια BILDERBERG Νο2, ήρθαν να το προσαρμόσουν στην μετακαραμανλική πασοκολάγνα εποχή.
Ο «εκλεκτός της καρδιάς τους» Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είναι αυτός που θα κληθεί να φέρει σε πέρας το πιο ύπουλο ανθελληνικό σχέδιο όλων των εποχών.
2. ΚΟΚΤΕΙΛ ΤΡΙΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ:
Τρία πράγματα είναι αυτά που συνθέτουν το σύγχρονο πολιτικό σκηνικό.
Α. Η δεδηλωμένη του Γ. Παπανδρέου στη σύνοδο της Νέας Υόρκης:
Μια δεδηλωμένη που μέσα από τη σαφέστατα προσανατολισμένη αρλουμπολογία της πρασινοαναπτυξιακής κουταμάρας, δηλώνει απερίφραστη υποταγή - πριν απ όλα θεσμική υποταγή - στο υπερεθνικό και παγκοσμιοποιημένο, πράγμα που σε απλά ελληνικά σημαίνει:
- Σε επίπεδο πολιτικής: αποκρουστικότατο υποτακτισμό.
- Σε επίπεδο οικονομίας: Ολόπλευρη επιδρομή, απόλυτη εξαθλίωση για το λαό, και υπεργιγάντωση των οικονομικά ισχυρών σε όλα τα επίπεδα.
- Σε επίπεδο κοινωνίας: Πλήρη αποσάρθρωση, πολυπολιτισμικό ευνουχισμό, και αποδιάρθρωση των πάντων.
Β. Το πιεστικό για τη χώρα μας γεωπολιτικό γίγνεσθαι:
Με ανοικτά τα κορυφαία εθνικά μέτωπα, και - το χειρότερο - με διαφαινόμενη την πολιτική εξουσιοδότηση για τη διαχείρισή τους, σ ένα κόμμα (ΠΑΣΟΚ) και σ έναν ηγέτη (Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), των οποίων ο βίος και η πολιτεία, μόνο την εθνική περηφάνια δεν μπορεί να πει κανείς ότι υπηρέτησαν κατά το παρελθόν, δε θα ήταν υπερβολή να υποθέσουμε πως οι μετεκλογικές σελίδες τις σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, θα είναι από τις μελανότερες της ελληνικής ιστορίας.
Γ. Η υπό διαμόρφωση «γεωγραφία της οικονομίας»:
Δηλαδή αυτή που δε θα καθορίσει απλά την κατεύθυνση της αναπτυξιακής δυναμικής για τα επόμενα τριάντα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή επομένως και την Ελλάδα, αλλά εν πολλοίς θα κληθεί να απαντήσει έμπρακτα στο καθοριστικό δίλημμα:
«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΟΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ή ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΧΩΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ???»
Και επειδή όλα δείχνουν πως οι κυρίαρχες επιλογές κινούνται στη λογική της πιο απροκάλυπτης υποταγής, οι κίνδυνοι να βρεθεί η χώρα εγκλωβισμένη σ ένα επικίνδυνο πλέγμα επιλογών αποικιακού τύπου εξάρτησης πολιτικής και οικονομικής, ρίχνουν πλέον απειλητικά τη βαριά σκιά τους στη διαφαινόμενη κατεύθυνση των πολιτικών εξελίξεων την επόμενη περίοδο.
3. Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ:
Ένας λαός παραιτημένος, παραδομένος στα φραστικά περιτυλίγματα με τα οποία καλύπτουν το αποκρουστικό πρόσωπο των εγκληματικών τους επιλογών, θα συνιστά τον καταλύτη που χρειάζονται για να θέσουν σ εφαρμογή τα επικίνδυνα σχέδιά τους.
Ένας λαός αποφασισμένος ν αντισταθεί στα πλαστικά ιδανικά που κρύβουν πίσω από τα πλαστικά σημαιάκια κάθε απόχρωσης, εξοπλισμένος με εθνική περηφάνια και αποφασιστικότητα να σταθεί περήφανος και ορθός, θα τους χαλάσει τα σχέδια και θα βάλει πλώρη για να πάρει ο ίδιος τα χέρια του - μέσα από τις δραστικές μετεκλογικές πολιτικές ανακατατάξεις που θα έρθουν - το μέλλον της χώρας του και το αύριο των παιδιών του.
Αυτή τη φορά οι σειρήνες του ψεύδους και της πολιτικής εξαπάτησης, πρέπει να φάνε το πιο ισχυρό χαστούκι γιατί πραγματικά η χώρα μας βρίσκεται στην πιο επικίνδυνη καμπή.
Τώρα είναι η ώρα για περήφανους πολίτες γιατί.
Μετά τις εκλογές θα είναι αργά για μετανοιωμένους και κοψοχέρηδες πολίτες.
Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί στην ιστορία, και αν επαναληφθεί θα είναι η πιο επικίνδυνη φάρσα και για μας και για τον τόπο.
 

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Μηνύματα
430
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Εμένα μου άρεσαν πολύ, οι αφίσες του Καραμανλή. Ο χοντρός να κοιτάει το πουθενά και από κάτω:
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Απόφαση να φτύνεις... Ουπς, Απόφαση Ευθύνης εννοούσα...
 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Μηνύματα
11.388
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, λίγες μέρες πριν από τις κάλπες, να μεταβαίνει πολιτικός, ιδιαίτερα ο διεκδικών την πρωθυπουργία, στην Αμερική.
Σε άλλες εποχές αυτό θα ξεσήκωνε του πάντες. Τώρα του τάφου η σιωπή.
ΟΥΔΕΙΣ μιλάει για αυτό το ταξίδι, που τουλάχιστον σημειολογικά αποκαλύπτει πολλά.
Σε άλλες εποχές μια τέτοια πρωτοβουλία και από μόνη της θα ήταν ικανή να χάσει τις εκλογές ο κυβερνητικός μνηστήρας. Σήμερα τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί και ανοικτά και απροκάλυπτα ΟΛΟΙ υμνολογούν τους δυνάστες μας: Την πηγή όλων των συμφορών μας.
Πώς αλήθεια σε μια τέτοια εποχή, ολοκληρωτικής κατάπτωσης της πολιτικής σκέψης και των αισθημάτων, να έχεις αισιοδοξία;
Οι «νταβάδες» της υφηλίου, ανοικτά και απροκάλυπτα και με θηριώδη αυθάδεια, διαλαλούν ότι είμαστε υπό τις διαταγές τους, ΚΑΙ εμείς μοιραίοι και άβουλοι το αποδεχόμαστε.
Μοιραίοι και άβουλοι προσκυνάμε τους προσκυνημένους πολιτικούς και τους αμερικανοτσολιάδες.
Η μετάβαση του Γ.Π., μία περίπου εβδομάδα πριν από τις εθνικές μας εκλογές, στην Αμερική είναι σημειολογικά πολυσήμαντη:
α). Δεν πάει φυσικά στις ΗΠΑ για να πάρει το χρίσμα. Αυτό το έχει πάρει και υστερικά τον σπρώχνουν, Θεοί και δαίμονες, με κάθε μέσο και απάτη, στην Πρωθυπουργία.
Πάει στους «προστάτες» μας για να ενημερωθεί καλύτερα (ακριβέστερα να φρεσκάρει τις αμερικάνικες θέσεις) και να πάρει τις κατηγορηματικές «εντολές». Πρέπει να παραλάβει την πλάκα του Μωυσή: Την ταχύτατη επίσπευση και επίλυση των εθνικών μας θεμάτων, σύμφωνα με τις επιταγές των ΗΠΑ.
Ποιες είναι αυτές οι επιταγές το έχουμε γράψει και αναλύσει κατακόρον;
β). Δεν είναι, όμως, μόνο η πλάκα του Μωυσή. Αυτή θα μπορούσε και να του αποσταλεί.
Υπάρχει και κάτι άλλο, ακόμα πιο μακάβριο: Η δεδηλωμένη σηματοδότηση της υποταγής μας στους διεθνείς «νταβάδες» και η καθαρή σηματοδότηση εκ μέρους των «νταβάδων»: Η Ελλάδα είναι δικό μας προτεκτοράτο και το καταστούμε σαφές, το δείχνουμε ωμά και λίγες ώρες πριν από τις κάλπες.
Αυτή η στραταρχική αυθάδεια του ηγεμόνα, μαζί με το προσκύνημα του Γ.Π. σε αυτό το θράσος της ηγεμονικής αναίδειας, είναι που γεμίζει τα όνειρά μας με ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!
Θα την αποδεχτούμε ως λαός;
Ή θα τσαλακώσουμε, έστω με τη ψήφο μας, αυτή τη θηριώδη σατραπική αυθάδεια και τους δούλους της…
Στο χέρι μας είναι.
Και εδώ βρίσκεται το διακύβευμα αυτών των εκλογών, όπως κουραστικά το έχουμε αναλύσει.
ΟΛΑ τα άλλα που μας σερβίρουν οι πολιτικοί μας και τα κανάλια της απάτης είναι παραμύθια για μικρά παιδιά…

:thumbsup:
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ο κ. Παπανδρέου ισχυρίζεται ότι έχει συγκροτημένο σχέδιο
αντιμετώπισης της κρίσης με διασφαλισμένους πόρους.
Στις 12/9 είπε:«Έχουμε 31 δις ανείσπρακτους φόρους».
Στις 21/9 είπε:«Δεν λέω ότι μπορούμε να τους εισπράξουμε όλους
αλλά μπορούμε ένα μεγάλο μέρος. 31 δις;, 8 δις; 6 δις;»
στις 22/9 είπε:«Ξέρουμε που θα βρούμε τα λεφτά και
είναι 2,5 με 3 δις».
Η κρίση είναι πολύ πιο σοβαρή από το «σχέδιο» του κ. Παπανδρέου.

Οι συνέπειες της διεθνούς κρίσης είναι γνωστές.
Η χώρα έχει μπροστά της δύο δύσκολα χρόνια.
Πρέπει να πάρουμε άμεσα τα απαραίτητα
και γενναία μέτρα για ένα καλύτερο μέλλον.
Απέναντι στην πραγματικότητα αυτή όμως
το Πασόκ προτείνει μια οικονομική πολιτική
γεμάτη αοριστίες και αντιφάσεις.
Μοιράζουν ψεύτικες υποσχέσεις
που θα στοίχιζαν πάνω από 10 δις ευρώ.
Ή θα εκτίναζαν το δημόσιο χρέος
με βαρύτατο κόστος για όλους μας.
Ή θα γονάτιζαν τους πολίτες με νέους φόρους
 

Επισκέπτης


  "Το ΠαΣοΚ φαίνεται να στρέφεται στην φορολόγηση αλλά τι σόϊ αναθέρμανση της οικονομίας μπορεί να προκύψει αν της ρίξεις σε αυξήσεις ή επιδόματα τρια δις ευρώ (όπως προτείνει το ΠαΣοΚ) και της αφαιρέσεις (δια της φορολογίας) δέκα, δεκαπέντε δις ή και περισσότερα;"

...αυτά έγραψε ο Ι.Κ.Πρετεντέρης στο σημερινό Βήμα της Κυριακής!  :cool2:
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
1. Υπερχρέωση της χώρας, διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114% (το 1981 το δημόσιο χρέος υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού, το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ )

2. Παράδοση του δημόσιου πλούτου στους βαρόνους των κατεστημένων συμφερόντων(έξι οικογένειες)

3. Καταλήστευση των κρατικών και κοινοτικών πόρων από τις συμμορίες της διεφθαρμένης διαπλοκής που έδρασαν ανενόχλητες και με την πλήρη ανοχή των «χρυσών» σοσιαλιστικών εξουσιών. Όλες οι διεθνής εκθέσεις κατατάσσουν την Ελλάδα στην ίδια κατηγορία με τις χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

4. Έγκλημα χρηματιστηρίου: άγρια δηλαδή λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών (κόμμα χρηματιστηρίου) και του ίδιου του Σημίτη.

5. Χειραγώγηση του γενικού δείκτη του χρηματιστηρίου με τα ταμεία των ΔΕΚΑ(Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών) και των ασφαλιστικών ταμείων.

6. Φτωχοποίηση του ελληνικού λαού με δυόμισι εκατομμύρια Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας και δημιουργία νεόπτωχης τάξης.

7. Οι ολέθριοι χειρισμοί της «νύχτας των Ιμίων» έστω συγχωρoύνται με το αιτιολογικό του μη-πολέμου, η συμφωνία όμως της Μαδρίτης που παραχωρεί για πρώτη φορά δικαιώματα «συνιδιοκτησίας» της Άγκυρας στην περιοχή μάλλον είναι δύσκολο να ξεχαστεί και αποδεικνύει την ανικανότητα Σημίτη και προέδρου Γιώργου.

8. η σκοτεινή υπόθεση των πυραύλων S-300 που εξασθένισε την άμυνα της Κύπρου από ελληνικής πλευράς ενώ δεν έγινε το ίδιο από τουρκικής πλευράς. Προσπαθούσαμε επί μήνες να τους κρύψουμε σε κάποιο νησί.

9. Η «νίκη του Ελσίνκι» που παρουσιάστηκε ως επίτευγμα της εξωτερικής πολιτικής Σημίτη, ενώ ποτέ δεν εξήγησαν στους Έλληνες ποιές ήταν οι πραγματικές συνέπειες αυτής της συμφωνίας.

10. Συναίνεση Σημίτη – Παπανδρέου στον βομβαρδισμό Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου, στο βομβαρδισμό δηλαδή ευρωπαϊκής(βαλκανικής) χώρας με ορατό τον κίνδυνο μεταβολής συνόρων στη βαλκανική γειτονιά μας με απρόβλεπτες συνέπειες για χώρες στα σύνορά μας.

11. Εξοπλιστικά προγράμματα είκοσι δις € από Σημίτη, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προβληματικών μαχητικών που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Φαίνεται ότι οι μόνοι που επωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

12. Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί που πήγαιναν τα λεφτά και ποιος τα έπαιρνε) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί 3 τέτοιοι λογαριασμοί από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100 : τα περίφημα διπλά βιβλία του Πασόκ).

13. TOR-M1 (ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς) : πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται δύο δολοφονίες, εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, απειλές και 474 εκ $ και το γεγονός ότι ουδέποτε καταβλήθηκαν στη χώρα μας τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκ. $.

14. Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες, για πολλές από τις οποίες πληρώνουμε βαριά πρόστιμα. Με το κόλπο των σκόπιμων καθυστερήσεων στην ανάθεση των έργων οι υπουργοί Σημίτη προχωρούσαν σε απευθείας «τυφλές» αναθέσεις με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες, υποτίθεται κάτω από την πίεση του χρόνου ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν απλώς να ευνοήσουν τους νταβατζήδες τους, δηλαδή τους χρηματοδότες τους.

15. Στα δημόσια έργα κατασκεύαζαν δρόμους καρμανιόλες αλλά φούσκωναν οι τσέπες των ευνοούμενων ‘πράσινων κατασκευαστών’ , κυρίως του Μπομπολικού Άκτωρα ο οποίος έπαιρνε όλα τα έργα και όποιο έργο δεν κατασκεύαζε το έπαιρνε για να το δώσει υπερεργολαβία.

16. Εθνικό Κτηματολόγιο : φαγώθηκαν αμέτρητα δις από το Λαλιώτη και πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου.

17. Ο προϋπολογισμός του 2003 προέβλεπε έλλειμμα 0.9% του ΑΕΠ και τελικά έφτασε το 5.7%.

18. εγκληματική υποτίμηση δραχμής πριν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ.

19. Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000.

20. Προδοσία και παράδοση του αρχηγού των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους διώκτες του Τούρκους.

21. Καθύβριση δικαστών μόλις τολμούσαν να αγγίξουν υποθέσεις διαφθοράς-διαπλοκής παρά του ότι προκαλούσε συνήθως ‘όποιον έχει στοιχεία να πάει στη δικαιοσύνη’.

22. Υπόθεση Στέγκου: στο ξενοδοχείο του οποίου δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες κερνώντας τους γιαούρτια 100 εκ. δραχμών. Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργιας στις πράξεις αυτές.

23. Μανίκας – Νεονάκης : βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς ο Μανίκας πραγματοποίησε συναλλαγές 1,5 εκ € και ο Νεονάκης 64 εκ. €, σε μικρό χρονικό διάστημα το 1999. Κατά πόσο και οι δυο τους ήταν κάτοχοι εμπιστευτικών πληροφοριών;

24. Και η «Ελευθεροτυπία» στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς) με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του Φυντανίδη, Βιργινίας Βεντουράκη, μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

25. Φόροι: παρά του ότι η πράσινη υποσχεσιολογία ευαγελίζονταν πάντα αναδιανομές πλούτου, δικαιότερα συστήματα φορολόγησης και φορολόγηση του έχοντα και κατέχοντα, από το 1993 έως το 2003 παρατηρείται αύξηση φόρων κατά 122,5%. Επί Σημίτη επιβλήθηκαν 97 νέοι φόροι που κυρίως στόχευαν μικρές, εμπορικές, βιοτεχνικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το 1981 τα συνολικά φορολογικά έσοδα αντιστοιχούσαν στο 15,8% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 26,6%. Το 1981 οι αυξήσεις άμεσων φόρων αντιστοιχούσαν στο 5% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 11,2%. Το 1995 π.χ. το 66,1% των φόρων ήταν έμμεσοι, το 2000 ήταν 57,6%, το 2001 ήταν 58,9%, το 2002 ήταν 59,4% και το 2003 ήταν 59,4%.

26. Αγροτικό Ζήτημα : τις δύο τελευταίες δεκαετίες δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τρισεκατομμύρια για την αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας. Οι επιδοτήσεις όμως χρησιμοποιήθηκαν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. Οι αναμενόμενες αναδιαρθρώσεις δεν έγιναν ποτέ γιατί τα πολλά χρήματα απορροφούνταν από ανθρώπους που δεν τα δικαιούνταν, απορροφούνταν από απατεώνες, πάντως όλοι, παραπληροφορήθηκαν και εξαπατήθηκαν αφού πίστεψαν ότι θα παίρνουν τις επιδοτήσεις επ’ άπειρον ενώ οι επιδοτήσεις ήταν απλώς τμήμα πακέτων που κάποτε φυσικά απορροφούνται και σταματούν. Εξάλλου η Ευρώπη δεν μπορεί να ενισχύει για πάντα προϊόντα που δεν χρειάζεται(χωματερές) ή προϊόντα υψηλού κόστους παραγωγής σε σύγκριση με άλλες χώρες. Κανένας δεν εξήγησε στους αγρότες πως και γιατί να ανανεώσουν και αναδιαρθρώσουν τις καλλιέργειές τους, πώς να βελτιώσουν την παραγωγή τους και πώς να εκσυγχρονίσουν τεχνολογικά τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους. Ήταν λογικό ο Δρυς να βγει και να πει «οι αγρότες πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους» και ο Σημίτης ότι «η ελληνική γεωργία δεν έχει μέλλον» και ότι οι αγρότες πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα». Το εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων έφτασε το 2002 στο πρωτοφανές έλλειμμα των 1,84 δις €. Έτσι φτάσαμε στην εξέγερση των αγροτών, στα σκασμένα λάστιχα, στην κατασυκοφάντηση των αγροτών και στον ξυλοδαρμό τους.

27. Προμήθειες στα νοσοκομεία : εικονικές τιμολογήσεις και υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και ιατρικών υλικών και εργαλείων από 300% - 1500%.

28. Ανεργία : το 1981 υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού όρου. Μετά το 81 άρχισε να αυξάνεται ενώ το 1998 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό όρο, το 1999 έφτασε το 12% και το 2004 το 12,3%.

29. Ολυμπιακή αεροπορία : τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής από την κυβέρνηση Σημίτη. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένο το σχέδιο εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002.

30. ΑΣΕΠ : κάτω από τους νόμους Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που ουσιαστικά παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει με εκθέσεις του χιλιάδες παράνομες κομματικές προσλήψεις κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά….. Παρόλα αυτά ο σοσιαλιστικός τύπος επιμένει ότι ο δημόσιος τομέας κατακλύστηκε από γαλάζια παιδιά. Καλό το παραμύθι αλλά χωρίς δράκους. Πολύ σωστά επισημαίνει ο Δ. Ρίζος : «πώς συμβαίνει η ΝΔ να διορίζει γαλάζια παιδιά στο δημόσιο και αυτά να τρέχουν να ψηφίζουν πασόκ, αφού όλα τα συνδικάτα των εργαζομένων στο δημόσιο ελέγχονται από το πασόκ».

31. Το φιάσκο της οδούς Νιόβη στις 23/9/1998 : με την καταδίωξη του επικίνδυνου Σορίν Ματέι που με μια χειροβομβίδα απέδειξε την πλήρη ανεπάρκεια της αστυνομίας και της ηγεσίας της. Τραγικό θύμα της ιστορίας, η 25χρονη Αμαλία Γκινάκη. Μετά το φιάσκο ο Σημίτης διόρισε αρχηγό της ΕΛ.ΛΑΣ τον αντιστράτηγο Γεωργακόπουλο, την ίδια στιγμή που ο εισαγγελέας Γεράκης ερευνούσε σκάνδαλα που εμπλέκονταν ο Γεωργακόπουλος. Αργότερα τον επιβράβευσαν με τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

32. Υπόθεση Πάσσαρης : δολοφόνησε δύο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια απόδρασής του από το νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί. Πρέπει να αναφέρουμε και τη μετέπειτα πλήρη αδυναμία σύλληψής του. Γιατί ο αστυνομικός να ριψοκινδυνεύσει τη ζωή του όταν είναι διορισμένος πρασινικαρτούχος;

33. Διαφθορά : το 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Υποστήριξε ότι η δωροδοκία είναι αναπόφευκτη στην Κορέα, Ιταλία, Ελλάδα και Αφρική. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της μεγαλύτερης δωροδοκίας αφού ο THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% και δεν πήρε το έργο. Όσο για τη δωροδοκία ο Έλληνας αντιπρόσωπός τους του υπέδειξε ότι πρέπει να προβλεφτεί μια δωροδοκία ύψους 7%-10% στον Έλληνα υπουργό Άμυνας. Τελικά την ασφάλεια ‘κέρδισε’ η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) ο οποίος και απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη και όχι σε υπουργούς του.

34. Ναυάγιο ‘Σαμίνα’ και οι σχέσεις του με τη διαπλοκή στη ναυτιλία. Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία Σφηνιά. Ο Σημίτης ήταν αυτός που ενίσχυσε και υποστήριξε την Minoan Lines ώστε να κατακτήσει σχεδόν μονοπωλιακή θέση στη ναυτιλία. Έτσι η Μίνοαν λειτουργούσε ανεξέλεγκτα και χωρίς τους ιδιαίτερους και απαραίτητους ελέγχους. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Άσχετα από τις απόψεις μελών του πληρώματος δύο είναι οι εκδοχές του ναυαγίου. Ή το πλοίο είχε μηχανική βλάβη και κανείς δεν έδωσε σημασία ή τη βλάβη την παρουσίασε εκείνη τη στιγμή, λόγω της πλημμελούς συντήρησης. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοϊας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα.

35. Για τέσσερα κακουργήματα άσκηθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

36. Ληστρικό πασοκικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ : οι κυβερνήσεις του πασόκ για να «στρογγυλοποιήσουν» τα τεράστια ελλείμματα της εταιρείας αλλά και κυρίως για να τα «εξαφανίσουν» κάτω από το χαλί, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

37. Το 2001 το πασόκ για να καλύψει ένα χρέος 2,8 δις έστησε τη μεγαλύτερη κομπίνα στην ελληνική ιστορία : το πράσινο δομημένο ομόλογο του 2001 με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ’ αυτό “παίχτηκαν” 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 54 δις Ευρώ.

38. Η λεηλασία των ταμείων από το Πασόκ. Για τα ταμεία αυτά σήμερα κόπτεται… Το 2002 - 2003 χάθηκαν μόνο μέσω της “Ακρόπολις” χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαϊνια του πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας λυτές και λυσσασμένες τις διοικήσεις των ταμείων να κάμουν παιχνίδι. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €. Το 2002, ο Υπ. Οικονομίας Χριστοδουλάκης καλούσε τις διοικήσεις του ΙΚΑ να παίξουν σε πολυετή ομόλογα για να καλύψουν τα ελλείματά τους.

39. Σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ : το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Το Πασόκ υποχρεούται να απαντήσει : …το πασόκ σφυρίζει ΚΛΕΦΤΙΚΑ!
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
αυτά να βλέπουν οι πράσινοι και να λυπούνται,,,,[όχι οι παρωπιδάκηδες,αυτοί τα βλέπουν όλα με την τσέπη τους]...ποιός θα μας κυβερνήσει......μετά τον άτολμο ...το παιντί μπιφτέκι...... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
 

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Μηνύματα
1.709
Like
0
Πόντοι
16
  Τελικα δεν καταλαβα αν συμφωνησα με την Κατσελη ή με τον χακερ  :headbang: :headbang:


e-κωλοτουμπα απο την κυρα κατσελη , ειπε κατι σωστο κι τελικα το απεδωσε σε κρακερ (βγαζει κρακερ ο κατσελης???)

Το νεο μοντελο διακυβερνησης του ΠΑΣΟΚ μαλλον θα εινα φεισ λιφτ της κυβερνησης της ΝΔ !!

  Τις προτασειςτου ΟΟΣΑ του ΔΝΤ και της ΕΕ να δω ποιος θα εφαρμοσει!!!!!

ΥΓ Αντιγραφω:
28.09.2009 11:30

Η παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μου δεν προέρχεται από εμένα, αλλά είναι προϊόν κακόβουλης επίθεσης.

Προεκλογικό τρικ της ΝΔ οι συλλήψεις των παιδιών

Σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς", θα ήθελα να τονίσω οτι όσο περνάει απο το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μή, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές οτι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες! ( 27.09.2009 22:38 )

Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες η δημοκρατία πλήττεται με πολλούς τρόπους.

ΥΓ 2 Η νοημοσυνη μας πλητεται κανα μηνα και η τσεπη μας θα πλυθει για 100 ημερες μεχρι που θα ξαναγινουν εκλογες
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδί μου αυτοί οι χάκερς,κράκερς,τσίπς,φουντούνια κ.λ.π.......τόσοι υποψήφιοι την κ.κατσέλη διάλεξαν?....πόσο την μισούν...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
καλα παει το γκαλοπ η ενωση κεντρωων ξεπερνα το συριζα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.777
Like
19
Πόντοι
16

Συνημμένα

  • karagkiozis-karagoz.jpg
    karagkiozis-karagoz.jpg
    73,5 KB · Εμφανίσεις: 62
  • karagoz.JPG
    karagoz.JPG
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 46

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.009
Like
0
Πόντοι
16
ωραια ολα αυτα φιλε λουπο, και οι πασοκτζηδες τεραστια λαμογια! (εμενα αυτο που με πειραζει περισσοτερο ειναι οι εναμιση εκατομμυριο διορισμοι τους που θα του πληρωνουμε πολλα χρονια ακομα! και γενικα η νοοτροπια  που περασανε, του βολεματος στο δημοσιο :jerking:  τωρα ο θειος (αχιλλεας) γιατι τρεχει να βαλει υποψηφιοτητα στα 80φευγα!!!  καποια λαμογια μου μυριζεται (ηταν προεδρος επιτροπης, με ταμια το μακαριτη το βαρθολομαιο)! αχχχ  ειναι  πολυ γλυκια η βουλευτικη ασυλια και  ο κωλονομος περι ευθηνης υπουργων!!!    μια  ζωη  ολοι αυτοι  θα τρωνε  και θα μας  :fuck2:    θα  ψηφισω  SIEMENS
 

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Μηνύματα
306
Like
0
Πόντοι
1
ωραια ολα αυτα φιλε λουπο, και οι πασοκτζηδες τεραστια λαμογια! (εμενα αυτο που με πειραζει περισσοτερο ειναι οι εναμιση εκατομμυριο διορισμοι τους που θα του πληρωνουμε πολλα χρονια ακομα! και γενικα η νοοτροπια  που περασανε, του βολεματος στο δημοσιο :jerking:  τωρα ο θειος (αχιλλεας) γιατι τρεχει να βαλει υποψηφιοτητα στα 80φευγα!!!  καποια λαμογια μου μυριζεται (ηταν προεδρος επιτροπης, με ταμια το μακαριτη το βαρθολομαιο)! αχχχ   ειναι  πολυ γλυκια η βουλευτικη ασυλια και  ο κωλονομος περι ευθηνης υπουργων!!!    μια  ζωη  ολοι αυτοι  θα τρωνε  και θα μας  :fuck2:    θα  ψηφισω  SIEMENS

Φιλε εχω να ψηφισω απο το 77 ειμαι εκτος κΥνοβουλιου.
Αγωνιζομαι εδω και εξω για μια καλυτερη εικονα της Πατριδας.
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ..........κοντά μου υπάρχει ένα γραφείο του λοβέρδου...έχει λοιπόν σε λίγο συγκέντρωση και θα μιλήσει ο λοβέρδος...[ τον οποίο και θεωρώ απ τους ελάχιστους καλούς,διευκρινίζω ].....έχπυν βάλει λοιπόν τραγούδια..και τι παίζουν οι άνθρωποι.....ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ.......θα τρίζουν τα κόκκαλα του έρμου......οι σοσιαληστές, οι αριστεροί , οι πράσινοι.......και απο κάτω είναι μαζεμένα κάτι ζώα που..εκστασιάζονται με το τραγούδι, και κουνάνε τις σημαίες.....ρε δε πα να πνιγούμε όλοι.....τόσο ανεγκέφαλοι είμαστε που μας δουλεύουν αυτοί.......
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom