Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

  • Ν.Δ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κ.Κ.Ε.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΛΑ.Ο.Σ.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μα απευθύνονται στο κωλόπαιδο που θα του πάρει ο μπαμπάς του Bugatti μόλις πατήσει 18 - στα παπάρια τους οι υπόλοιποι. :jerking:

η επιλογή να μην πας στο συγκεκριμένο μέρος ή όχι παραμένει δική σου

ΒΠ ξεΒΠ και εάν όλοι εκεί οι φλώροι τρώνε τα λεφτά του μπαμπά τους ή όχι είναι ένα μεγάλο θέμα

δεν μπορώ να καταλάβω όμως, πως τελικά όλοι παραπονιούνται για τις τιμές σε αυτά τα μέρη, που σημαίνει ότι τελικά εκεί συχνάζουν όλοι και τους ενοχλεί το κόστος

για να το πάω και παραπέρα και να γίνω τελείως ανεπιθύμητος...αρχίδια φλώρους με Bugatti θα δεις στα ΒΠ...γεμάτα είναι αυτά τα μέρη με wannabe φλώρους που στα ΒΠ πατάνε μόνο για καφέ και μπύρες για να νιώσουν/δείξουν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι

και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο ακριβά αυτά τα μέρη....λόγω των wannabe

οι διάφοροι μαφαζάτορες ποντάρουν ακριβώς στην μαλακία των wannabe και στέλνουν τις τιμές στο θεό

ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ και να δεις που θα πάνε οι τιμές
 

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Μηνύματα
830
Like
16
Πόντοι
6
Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια χώρα όπου όλα ήταν υπέροχα. Δεν υπήρχαν μείζες, σκάνδαλα, οι πολιτικοί ήταν ευσυνείδητοι και υπεύθυνοι, το ίδιο και οι πολίτες, ο λαός έπαιρνε αποφάσεις για τα πάντα με δημοψηφίσματα, οι δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούσαν κανονικά και ήταν εξυπηρετικές για τον πολίτη με το παραπάνω. Η κληρονομικότητα στην πολιτική απαγορευόταν διά ροπάλου.
Στον ιδιωτικό τομέα τα αφεντικά έδιναν στους υπαλλήλους τους ότι προβλεπόταν από το νόμο και δεν τους έκλεβαν ούτε τους καταπίεζαν. Όταν σημειώνονταν κάποια παρατυπία ο κρατικός μηχανισμός τη διόρθωνε σε χρόνο μηδέν λόγω των τακτικότατων ελέγχων. Δεν υπήρχε η μάστιγα των stage και της ημιαπασχόλησης.
Οι δρόμοι ήταν πεντακάθαροι και ο σεβασμός στη φύση φαινόταν παντού. Οι πολίτες σέβονταν ο ένας το άλλον και δεν κοίταζαν να εκμεταλευτούνε καταστάσεις εις βάρος των συμπολιτών τους. Δεν έβλεπες καρέκλες, καφάσια και τενεκέδες να δεσμεύουν ένα κομμάτι του δρόμου το οποίο προοριζόταν για κάποιον ως πάρκινγκ.
Η παιδεία ήταν υποδειγματική, χωρίς αιώνιους φοιτητές, χωρίς το πανεπιστημιακό άσυλο να υφίσταται για κάποιους "καλοθελητές" και πάνω απ' όλα ήταν δωρεάν στην κυριολεξία. Η παραπαιδεία ήταν άγνωστη σ' αυτή τη χώρα.
Οι τράπεζες δε λειτουργούσαν σαν αγιογδύτες με τοκογλυφικές μεθόδους. Απαγορεύοταν ρητά από το νόμο οι κατασχέσεις και οι δανειολήπτες ποτέ δεν είχαν το άγχος για την αποπληρωμή του δανείου τους. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρεπόταν η μισή οικονομία της χώρας να βρίσκεται στα χέρια μερικών οικογενειών. Υπήρχε κάποιο όριο και σε περίπτωση που κάποιος αποκτούσε πολλά χρήματα περνούσε από έλεγχο για το πως τα απέκτησε και αν τα πράγματα γινόταν επικίνδηνα, δηλαδή συσσώρευση του πλούτου σε λίγους, γινόταν ανακατανομή αυτού.
Τα νοσοκομεία ήταν σα ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Το φακελάκι δεν υπήρχε στην ιατρική διάλεκτο και οι γιατροί και οι νοσοκόμες εξασκούσαν το λειτούργημα τους με κύριο κίνητρο την αγάπη για τον συνάνθρωπο τους και τη θέληση για προσφορά.
Στη τηλεόραση οι τηλεκατίνες δεν υπήρχαν και ο σεβασμός για τον τηλεθεατή φαινόταν από τα προγράμματα των καναλιών. Τα τηλεσκουπίδια τα εξόρισαν πριν πάρα πολύ καιρό και τα Μ.Μ.Ε. δεν ήταν κατευθυνόμενα αλλά ανεξάρτητα και αξιοκρατικά.
Η τεράστια περιουσία της εκκλησίας εκμεταλευόταν κατάλληλα και τα κέρδη πήγαιναν σε διάφορα κοινοφελή έργα, σε ιδρύματα και ανακούφιζαν ανθρώπους που είχαν ανάγκη.
Σ' αυτή τη χώρα για να βγει κάποιος στη σύνταξη δεν ήταν απαραίτητη προϋπόθεση να πεθάνει.
Οι αγρότες δεν έκλειναν ποτέ τους δρόμους όταν ήταν δυσαρεστημένοι γιατί σέβοταν τους άλλους πολίτες. Δεν είχαν παράλογες απαιτήσεις όπως όταν βρέχει να ζητάνε αποζημίωση από το κράτος. Αναλάμβαναν την ευθύνη και το ρίσκο για τη δουλειά που επέλεξαν. Ούτε οι επιδοτήσεις για καλιέργειες και μηχανήματα που έπαιρναν μετατρέπονταν σε διαμερίσματα στις πόλεις, αυτοκίνητα και παραθαλάσσια σπίτια.
Λογοκρισία δεν υπήρχε. Ο καθένας εξέφραζε ανοιχτά τα πιστεύω του χωρίς να φοβάται ότι θα υποστεί κυρώσεις.
Τα σώματα ασφαλείας δε λειτουργούσαν σα νταβατζήδες. Υπήρχε διακριτικότητα και θέληση για εξυπηρέτηση και προστασία των πολιτών.
Στις τουριστικές περιοχές οι ντόπιοι επιχειρηματίες δεν κοίταζαν να ξεβρακώσουν σε μια νύχτα τους τουρίστες με υπερχρεώσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρείχαν. Τους σέβοταν και ήθελαν οι τελευταίοι να τους επισκεφτούνε και τις επόμενες χρονιές. Κοίταζαν μακρυπρόθεσμα.
Η κάθε κυβέρνηση αυτής της χώρας δεν ήταν δουλική απέναντι σε άλλες χώρες και διεθνείς οργανισμούς. Έδειχνε πυγμή και όρθωνε το ανάστημα της κάθε φορά που άλλα κράτη κοίταζαν να την προσβάλλουν με διάφορους τρόπους. Υπήρχε πραγματική εξωτερική πολιτική.

Είμαι σίγουρος ότι τα καλά πράγματα θα συνέχιζαν σ' αυτή τη χώρα αν δε χτυπούσε το τηλέφωνο με επακόλουθο να ξυπνήσω. Όνειρο ήταν ρε γαμώτο. Απότομη προσγείωση στη χάλια πραγματικότητα που ζούμε. Δε βλέπω την ώρα να ξανακοιμηθώ.
 

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Μηνύματα
830
Like
16
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει "Πακέτο 28 δις" και όποιος το διαδίδει αυτό κάνει προπαγάνδα αισχίστου είδους.

Πρόκειται για εγγύηση του Ελληνικού κράτους για χρήματα που μπορούν να σηκώσουν οι τράπεζες από ΤΗΝ ΕΚΤ και όχι από τον προυπολογισμό της ΕΕ.
Στην πραγματικότητα η εγγύηση είναι της ίδιας της τράπεζας, γίατι η Ελλάδα ακόμα και εάν οδέυσει σε πτώχευση θα τη "σώσει" η ΕΚΤ ως μέλος της Ευρωζώνης.

Συνεπώς, το ότι λέει ο ΓΚΑΠ ότι συζήτησε με τον Αλμούνια είναι ΨΕΜΑ και εάν έχει ανδρικές ορμόνες εάς το διαψέυσει. Έχω φίλους "στας Βρυξέλλας" και θα έχει την πλέον επίσημη απάντηση.

Είμαι βέβαιος ότι δεν θα το κάνει.

Αυτό που μέχρι στιγμής έχει ΠΕΙ ότι θα κάνει είναι

"Φορολογία στο κεφάλαιο και αυξήσεις στο λαό"

Σε απλά Ελληνικά, η ανεργεία θα πάει στα ύψη και θα κλείσουν οι παραγωγικές ομάδες.

Αντιθέτως ο Καραμανλής λέει "όχι νέοι φόροι είτε σε πολίτες είτε σε κεφαλαιούχους, αλλά πάγωμα μισθών ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και περικοπή κρατικών δαπανών".

Νοικοκύρεμα δηλαδή, ασχέτως εάν αυτό δεν αρέσει στη συμπαθή κατά τα άλλα και ως επί το πλείστον τεμπέλικη κατηγορία των δημοσίων υπαλλήλων.

Τα υπόλοιπα περί πράσινης ανάπτυξης, τα έχουμε σχολιάσει πολλές φορές σε αυτό το σάιτ με πάμπολλά επιχείρήματα και εάς μη μπούμε περαιτέρω. Αρκεί μόνο να ρωτήσει κάποιος τον ΓΚΑΠ εάν γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ ενέργειας βάσης και αιχμής και πόσο θα κοστίζει το ρεύμα από τις "πράσινες πηγές" ...;3 φορές παραπάνω ...;τέσσερίς???

Ο ΓΚΑΠ στην ουσία το μόνο που προτείνει είναι τον εαυτό του Πρωθυπουργό και τη μητέρα του βασηλομήτωρ. Οδεύουμε δηλαδή στη δεκαετία του '50 ολοταχώς με έναν μέτριας νοημοσύνης ηγήτωρα και με μία καμαρίλλα συμβούλων, οικογενειών και κολλητών από το κολλέγιο Αθηνών οι οποίοι δεν έχουν εργαστεί ποτέ σε παραγωγική μη-κρατικοδίαιτη επιχείρηση. Εξαιρούνται 1-2 οι οποίοι ασχολούνται με την πολιτική ως χόμπι, όπως λέμε παίζω τάβλι.

Αυτά τα ολίγα για τώρα και επιφυλλάσομαι για περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία του ΓΚΑΠ.

Υ.Γ Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από την εμφανισή του στη ΔΕΘ προχθές. Προκειται για πρωτοφανή αθλιότητα ο τρόπος με τον οποίο πέταγε τη μία μπούρδα πίσω από την άλλη και απέφευγε οποιαδήποτε ερώτηση της οποίας δεν γνώριζε (κακώς)την απάντηση.

Μια απορία.

Εμείς γιατί αγαπητοί φίλοι να μην διεκδικούμε την Πρωθυπουργία της Ελλάδος?

 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
[size=15pt]Το παρακρατος ,ανεβαζει στην εξουσια τον ηλιθιο[/size]

Η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, ήταν αποκαλυπτική ενός απαρχαιωμένου πολιτικού λόγου, συσκευασμένου σε επικοινωνιακό «περιτύλιγμα».

Αν υπήρχε στοιχειωδώς ανεξάρτητη δημοσιογραφία στην Ελλάδα, ο κ. Παπανδρέου σήμερα θα είχε πλήρως αποδομηθεί.

Πλην δεν υπάρχει ...;

Θ.Κ
τι εστί Θ.Κ. και ποιά η πηγή;
 

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.204
Like
2
Πόντοι
16
flyeranticapcopy.jpg
 

Επισκέπτης
[size=15pt]Το παρακρατος ,ανεβαζει στην εξουσια τον ηλιθιο[/size]

Η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, ήταν αποκαλυπτική ενός απαρχαιωμένου πολιτικού λόγου, συσκευασμένου σε επικοινωνιακό «περιτύλιγμα».

Όλα αυτά για το «σχέδιο των πρώτων 100 ημερών» και για τα «πέντε νομοσχέδιο που θα σπεύσει να περάσει στη Βουλή» (περί πάντων και άλλων τινών), όλα είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα που προσπαθούν να πείσουν ότι υπάρχει «σχέδιο» (που δεν υπάρχει), «συνολική πρόταση» (που απουσιάζει) και «πολιτική βούληση» (μάλλον για ...; υπαναχωρήσεις σε όλα τα μέτωπα).

Ας δούμε, όμως, πίσω από τα επικοινωνιακά τεχνάσματα:

Πρώτον, δεν κατάλαβε (ακόμα!) το χαρακτήρα της διεθνούς κρίσης. Είναι σαν να μην υπάρχει. Δεν κατάλαβε ότι η διεθνής κρίση είναι κυρίως χρηματοπιστωτική, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας που δυσκολεύει το δανεισμό. Συνεπώς, υπερδανεισμένες χώρες είναι δύσκολο να δανειστούν κι άλλο. Κι όμως, τελικά όλα αυτά που προτείνει, θα καλυφθούν άμεσα με νέο υπερδανεισμό. (Ή δεν θα γίνουν  καθόλου ...;)

Δεύτερον, δεν κατάλαβε (ακόμα!) ότι η κρίση στην Ελλάδα προκάλεσε ιδιαίτερο πρόβλημα ρευστότητας κι εδώ. Κι όμως ο κ. Παπανδρέου επέμεινε εμφατικά, όταν τον ρώταγαν «που θα βρει τα λεφτά»:  Λεφτά υπάρχουν! Μα αν υπήρχαν, τότε δεν θα υπήρχε κρίση ...;

Τρίτον, όταν πιέστηκε να επεξηγήσει που θα βρει χρήματα ανέφερε τα «31 δισεκατομμύρια ανείσπρακτες οφειλές προς το δημόσιο»! Και γι' αυτό μόνο θα 'πρεπε να «κοπεί» (ως υποψήφιος Πρωθυπουργός)!

Θα εισπράξει από τους ...;ανύπαρκτους

Το μέγεθος αυτό είναι λογιστικό και μόνο, προέκυψε όταν η σημερινή Κυβέρνηση πύκνωσε τους ελέγχους και αφορά τα εξής:

Πρώτον εικονικά τιμολόγια, συνήθως εικονικών εταιριών, τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις τους. Αυτά είναι αδύνατο να εισπραχθούν από «ανύπαρκτους».

Δεύτερον, οφειλές από εταιρίες που έχουν πτωχεύσει. Αυτά ξεχάστε τα.

Τρίτον, οφειλές δημοσίων οργανισμών, ΟΤΑ και ΔΕΚΟ. Αυτά αποτελούν οφειλές του κράτους στον εαυτό του. Το «ταμειακό» τους αποτέλεσμα είναι μηδενικό, αφού από τη ίδια τσέπη μπαίνουν και βγαίνουν. Σαν λογιστικό μέγεθος ξεχάστε το κι αυτό.

Τέταρτον, πραγματικές οφειλές πρόσφατες και παλαιότερες, από πραγματικές εταιρίες και προσαυξήσεις λόγω προστίμων. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών αφορά αδυναμία είσπραξης, κυρίως λόγω κρίσης (ιδού ξανά το πρόβλημα της ρευστότητας)!

Το σύνολο των πραγματικών ανείσπρακτων οφειλών προς το Δημόσιο, από πραγματικές εταιρίες υπολογίζεται γύρω στα 8 δισεκατομμύρια (κι όχι 31). Αυτές αντιπροσωπεύουν πολύ μεγάλο μέρος του τζίρου των εταιριών κι είναι αδύνατο να εισπραχθούν «με τη μία». Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί είναι να προχωρήσουν σε διακανονισμό εξόφλησης με δόσεις. Αν πέσουν οι προσαυξήσεις (όπως συνήθως συμβαίνει σε περιπτώσεις «διακανονισμού») αυτό αφορά μια συνολική οφειλή γύρω στα έξη δισ. για εξόφληση σε τέσσερα με έξη χρόνια.

Κι αυτό ήδη γίνεται! Έτσι η κυβέρνηση ανέβασε το φετινό προς είσπραξη ποσό σε 1,8 δισ, (από 1,1 δισ. ), έναντι των συνολικών οφειλών 6-8 δισ.

Δηλαδή το συνολικό ποσό που μπορεί να προστεθεί στα έσοδα του προϋπολογισμού είναι μισό δισ. κι αυτό έχει ήδη μπει.

Αλίμονο αν μέσα στην κρίση η μελλοντική κυβέρνηση αφαιρούσε από την αγορά πέντε-έξη δισεκατομμύρια (από ανείσπρακτες οφειλές)!

Θα τη βούλιαζε τελείως ...;

Η πρόσθετη φορολογία θα διώξει κεφάλαια από την Ελλάδα

Ας δούμε όμως και το νέο φορολογικό σύστημα με το οποίο μας ...; απειλεί ο κ. Παπανδρέου. Η φορολόγηση κερδών βρίσκεται σήμερα γύρω στο μέσον όρο της ευρωζώνης (25%). Αν πρόκειται να προσελκύσουμε επενδύσεις, πρέπει να πέσει χαμηλότερα (όπως υπόσχεται η ΝΔ), όχι να μείνει στάσιμη ή να αυξηθεί (όπως προεξοφλεί το ΠΑΣΟΚ). Αυξημένη φορολογία σε χώρες χαμηλής παραγωγικότητας και χαμηλότερης ανταγωνιστικότητας, οδηγούν σε χρόνια στασιμότητα και συρρίκνωση.

Η φορολόγηση μερισμάτων αφορά πρόσθετη φορολόγηση διανεμομένων κερδών. Αν αυξηθεί, θα ανεβάσει τη συνολική φορολόγηση κερδών. Και θα διώξει κεφάλαια από τη χώρα. Πώς θα επιτύχει το ΠΑΣΟΚ «παραγωγική ανασυγκρότηση» και «νέο μοντέλο ανάπτυξης» με μαζική από-επένδυση, δηλαδή φυγή κεφαλαίων;

Αν όλα τα εισοδήματα φορολογηθούν με τους ίδιους συντελεστές ανεξαρτήτως ρίσκου και η εξίσωση γίνει προς τα πάνω, τότε θα έχουμε πλήρη από-επένδυση στην Ελλάδα. Δηλαδή θα οδηγηθούμε όχι απλώς σε στασιμότητα (εκεί είμαστε τώρα) αλλά σε κατάρρευση.

Αυτό είναι «φάρμακο» χειρότερο από την αρρώστια ...;  

Τέλος, το καλύτερο μέρος των απαντήσεων Παπανδρέου ήταν αυτό που αφορά τις Τράπεζες. Εκεί κάτι πήγε να πει, αλλά μάλλον δεν το πολύ-καταλάβαινε ο ίδιος. Πράγματι, οι τράπεζες φέρονται ως καρτέλ. Αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σχέση με τα bonus των στελεχών ιδιωτικών τραπεζών. Αλλού είναι το πρόβλημα ...;

Και μια τελευταία ερώτηση: Με ποιόν ακριβώς θα χτυπήσει το τραπεζικό καρτέλ στην Ελλάδα; Με τον κ. Λουκά Παπαδήμο, που είναι ο πιο σκληρός υπερασπιστής του τραπεζικού καρτέλ στην Ευρώπη;

Αλήθεια με ποιόν θα κάνει όλες αυτές τις παροχές ο κ. Παπανδρέου; Με τον κ. Παπαδήμο;           Α καλάααα ...;

Αν υπήρχε στοιχειωδώς ανεξάρτητη δημοσιογραφία στην Ελλάδα, ο κ. Παπανδρέου σήμερα θα είχε πλήρως αποδομηθεί.

Πλην δεν υπάρχει ...;

Θ.Κ
και ευτυχως γιατι κατεβαινει ενας πρωθυπουργος που αυτα που εχει κανει δεν γινονται σε καμια χωρα ουτε στην ουγκαντα που παρεπιπτωντος σε ρυθμους αναπτυξης μας περασε ενα κατορθωμα του μπουλη!!!! εναν πρωθυπουργο για το γκινες 6 χρονια δεν κυβερνουσε και τελικα αυτα που εξειγειλε το 2004 δεν μπορεσε να κανει τιποτα ζητουσε συγνωμη γιατι οπως ελεγε δεν ηξερε καλυπτε τους βατοπεδινους λεγοντας την απιστευτη φραση ''ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ!!!!'' μετα το μαζεψε ειπε θα κανει καθαρση και τελικα οι βατοπεδινοι που πρωτοι υπεγραψαν [μπασιακος και κουμπαρος του] παρεμειναν στις λιστες!!!! και βγαινει και αναγγελει οτι 6 χρονια απετυχα και δωστε μου την ευκαιρια να βγω και να κανω οτι δεν εκανα αλλα πρωτα θα σας πηδηξω κοβοντας απο μισθους και συνταξεις των μθκρομαισεων!!!! και το αποκορυφρωμα της ηλιοιοτητας του προκυρησει εκλογες που υποτιθεται οτι εχει και το πλεονεκτημα στρατηγικο και να ανακοινωσει προγραμα [που δεν το εκανε] και να εχει ετοιμο τον κοματικο μηχανισμο τη εκανε δεν μπορουσε να φτιαξει ουτε τις λιστες και καταφερε να τον βριζει το ιδιο του το κομα και οι πρωην υπουργοι να μιλανε για διαπλεκομενο κομα!!!!!! και θες εσυ αυτος να κυβερνησει !!!!αυτο αν τα ελεγες πριν 5 χρονια μονο ως ανεκδοτο η ταινια θα σου λεγανε να το γυρισεις και ομως καταφερε αυτος να το κανει πραξη!!!!! δοξαστετον!!!!!!!!!! εισαι πανμεγιστος κωστακη ευτυχως που υπαρχεις και μας κανει να γελαμε και ας εχουμε τα προβληματα μας!!!!
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.252
Κριτικές
3
Like
1.427
Πόντοι
566
...για τους έχοντες ασθενή μνήμη ο Γ.Παπανδρέου υπήρξε ΥΠΕΞ στις κυβερνήσεις Σημίτη, παίρνοντας θέση υπέρ του σχεδίου Ανάν ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Παρ όλη την προσπάθεια εκφοβισμού του κυπριακού ελληνισμού που άσκησε ο Γ.Παπανδρέου, το σχέδιο Ανάν καταψηφίστηκε, με το ΟΧΙ να λαμβάνει ποσοστό 76% :rockon:


«Ναι» από τον Γ.Παπανδρέου
Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τη λύση του Κυπριακού στη βάση του σχεδίου Ανάν

Την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο Ανάν ανακοίνωσε τη Μ.Τετάρτη ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου, ύστερα από μακρά σύσκεψη, που έγινε υπό την προεδρία του και στην οποία πήραν μέρος ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, οι πρώην επίτροποι στην ΕΕ και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου.

«Τώρα που έχει έρθει η ώρα της κρισιμότερης απόφασης της σύγχρονης ιστορίας μας, η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη συνεπής στις αρχές, τους αγώνες και τις παραδόσεις μας λέει το "ναι". Το "ναι" στο κοινό μέλλον των δύο κοινοτήτων, το "ναι" στην κοινή συμβίωση, το 'ναι' στην ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέει "ναι" στη συνεργασία και "όχι" στο διχασμό, λέει "ναι" στην προοπτική και «όχι» στη στατικότητα» είπε ο κ. Παπανδρέου.


Ο κ. Παπανδρέου ανακοινώνοντας το «ναι» στο σχέδιο Ανάν δήλωσε ταυτόχρονα ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει οποιαδήποτε απόφαση του κυπριακού ελληνισμού και θα σταθεί δίπλα για την αξιοποίηση όλων των θετικών στοιχείων, ή την αντιμετώπιση όλων των δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν. Παράλληλα τόνισε ότι το σχέδιο Ανάν δεν μπορεί να κριθεί απομονωμένο από το παρελθόν του αλλά πρέπει να κριθεί από το μέλλον του στην ΕΕ. Ο κ. Παπανδρέου αναγνώρισε ότι στο σχέδιο περιλαμβάνονται δύσκολες ρυθμίσεις, ωστόσο επισήμανε ότι το «ναι» θα είναι μια γενναία ιστορική πατριωτική στάση υπέρβασης του παρελθόντος, αυτοπεποίθησης, προσήλωσης στις ευρωπαϊκές αρχές και το ευρωπαϊκό μέλλον.Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι είναι χρέος του κόμματος να ανακοινώσει τη θέση του, καθώς εξελίσσονται οι διεργασίες στην Κύπρο, αλλά υπογράμμισε ότι δεν θέλει να υποδείξει λύση και κάλεσε όλους τους παράγοντες της διεθνούς κοινότητας να αφήσουν τους Κυπρίους ελεύθερους να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Ανακοίνωσε επίσης τη συνέχιση των πρωτοβουλιών από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και ανέφερε ότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα θα συστήσει ειδική επιτροπή, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία θα παρακολουθεί την εφαρμογή του σχεδίου, εφόσον επιλεγεί ως λύση του κυπριακού.
Παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση για ηττοπάθεια και υπογράμμισε ότι καμία υπεύθυνη ηγεσία δεν δικαιούται να σιωπά.
«Δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργηθεί το αίσθημα της εθνικής ηττοπάθειας και απραξίας. Όποιος ενδιαφέρεται και πονά το Κυπριακό πρόβλημα έχει χρέος να πάρει θέση. Καμία υπεύθυνη ηγεσία αυτή την ώρα δεν δικαιούται να αναμένει τη διευκόλυνση που μπορεί να παρέχει η απόφαση άλλων, δεν δικαιούται να σιωπά» είπε χαρακτηριστικά.

Υπερασπιζόμενος εξάλλου τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο Κυπριακό πρόβλημα τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είχε το ιστορικό προνόμιο να είναι η κυβέρνηση που συνέβαλε στη διεθνοποίηση του Κυπριακού προβλήματος και την ένταξη του Κυπριακού ελληνισμού στην ΕΕ. Σε ό,τι αφορά δε τη σημερινή του τοποθέτηση, τη χαρακτήρισε ειλικρινή και υπεύθυνη.

 

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.848
Κριτικές
185
Like
468
Πόντοι
2.950
για τους έχοντες ασθενή μνήμη ο Γ.Παπανδρέου υπήρξε ΥΠΕΞ στις κυβερνήσεις Σημίτη, παίρνοντας θέση υπέρ του σχεδίου Ανάν ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Παρ όλη την προσπάθεια εκφοβισμού του κυπριακού ελληνισμού που άσκησε ο Γ.Παπανδρέου, το σχέδιο Ανάν καταψηφίστηκε, με το ΟΧΙ να λαμβάνει ποσοστό 76% :rockon: [/color][/b]
Ναι, αλλά προτιμώ αυτή τη θέση του Παπνδρέου παρά αυτήν του Καραμανλή που έκανε τον κινέζο για να τα έχει με όλους καλά...
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.252
Κριτικές
3
Like
1.427
Πόντοι
566
Ναι, αλλά προτιμώ αυτή τη θέση του Παπνδρέου παρά αυτήν του Καραμανλή που έκανε τον κινέζο για να τα έχει με όλους καλά...

...δλδ για μια λανθασμένη θέση του Γ.Παπανδρέου επί του σχεδίου Ανάν που καταψηφίστηκε με ποσοστό 76% μου απαντάς σχετικά με το τι έκανε ή δεν έκανε ο Καραμανλής ???  :uglystupid::headbang:  :jerking::headbang: :S :headbang:

Μπορεί να πει ξεκάθαρα ο Γ.Παπανδρέου αν θα στήριζε την αναβίωση του σχεδίου Ανάν ??? :think:
 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
16.466
Like
18
Πόντοι
166
η επιλογή να μην πας στο συγκεκριμένο μέρος ή όχι παραμένει δική σου

ΒΠ ξεΒΠ και εάν όλοι εκεί οι φλώροι τρώνε τα λεφτά του μπαμπά τους ή όχι είναι ένα μεγάλο θέμα

δεν μπορώ να καταλάβω όμως, πως τελικά όλοι παραπονιούνται για τις τιμές σε αυτά τα μέρη, που σημαίνει ότι τελικά εκεί συχνάζουν όλοι και τους ενοχλεί το κόστος

για να το πάω και παραπέρα και να γίνω τελείως ανεπιθύμητος...αρχίδια φλώρους με Bugatti θα δεις στα ΒΠ...γεμάτα είναι αυτά τα μέρη με wannabe φλώρους που στα ΒΠ πατάνε μόνο για καφέ και μπύρες για να νιώσουν/δείξουν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι

και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο ακριβά αυτά τα μέρη....λόγω των wannabe

οι διάφοροι μαφαζάτορες ποντάρουν ακριβώς στην μαλακία των wannabe και στέλνουν τις τιμές στο θεό

ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ και να δεις που θα πάνε οι τιμές

Συφωνώ.
 

Επισκέπτης

Το γκάλοπ της Πετραλιά

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009, 13:46

Δ. Κ.

Το κρασάκι έρρεε άφθονο και η ατμόσφαιρα είχε ζεσταθεί στο γεύμα που έκανε η πρώην υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλη Πετραλιά, στους αρμόδιους συντάκτες.

Κάποια στιγμή η κυρία υπουργός σηκώθηκε για πρόποση, με αποτέλεσμα στην αίθουσα να επικρατήσει εκκωφαντική σιωπή. «Σας λέω ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, και πιστεύω ότι ο Κώστας Καραμανλής θα μου προτείνει και πάλι το Υπουργείο Απασχόλησης. Ήθελα λίγο καιρό να ολοκληρώσω το έργο μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι μετά τη μάχη της 4ης Οκτωβρίου θα βρίσκομαι ξανά στη θέση μου», σχολίασε, μεταξύ άλλων, η κυρία Φάνη Πάλη Πετραλιά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η υπουργός είχε πιει μόνο δύο ποτηράκια κρασί, έτσι ερχόμαστε εμείς και αναρωτιόμαστε εύλογα: «Μήπως, αφού η κα Πετραλιά ήταν νηφαλιότατη, τα είχε τσούξει ο δημοσκόπος της»;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
 

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Μηνύματα
1.709
Like
0
Πόντοι
16
Κωσταααααααααααααα- γιωωωωωωωωωωωωωωωωωωργοοοοοοοοοοοοοοοοο  ουουουου

  ΜΠΑΝΑΝΑ!!

www.skai.gr/articles/news/finance/ΜέτρασοκζητείηSP/]  ]

Διαρθρωτικές αλλαγές που θα οδηγήσουν στη μείωση του χρέους της Ελλάδας και μέτρα που θα περιορίσουν τις δαπάνες που προκύπτουν απο τη γήρανση του πληθυσμού ζητεί με δήλωση του στο πρακτορείο Ρόιτερς αναλυτής του διεθνούς οίκου Standard and Poor's.

Σε αντίθετη περίπτωση, όπως τονίζει, είναι πιθανή η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας.

Ο αναλυτής του επενδυτικού οίκου προσθέτει ότι "σοβαρή πρόκληση για την επόμενη κυβέρνηση αποτελεί και η ανταγωνιστικότητα, η οποία μειώνεται διαρκώς, λόγω της ψαλίδας του πληθωρισμού σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης".

Νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από την S&P θα μεγαλώσει τη διαφορά του spread του 10ετούς ελληνικού ομολόγου έναντι του γερμανικού επιβαρύνοντας το δανεισμό της χώρας μας.



  Ψηφοφορε ουου ουου ουου

ΑΓΓΟΥΡΙ


  ΥΓ Ως πρωτο μετρο προτεινω καθε εργαζομενος να αλλοιφεται με αντιρυτιδικες κρεμες

http://[URL unfurl="true"]www.skinstep.com/product_images/mug-shot-anti-ageing-cream-mask-06806593601.jpg[/img[/URL]]


Ωστε να φαινομαστε νεοτεροι αν σκασει η S&P για επιθεωρηση  :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης

Νίκη του ΠΑΣΟΚ βλέπει πρώην βουλευτής Ν.Δ.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009, 19:03

Δ. Κ.

Στις προηγούμενες εκλογές έχασε την έδρα του από τον νόμο Σκανδαλίδη (ο πρώην βουλευτής τον ονομάζει «νόμο Φουσσοκτόνο») αφού, αν και είχε πάρει στα Γιάννενα 15.000 ψήφους, δεν κέρδισε την έδρα, την οποία πήρε τελικά με 3.000 ψήφους ο υποψήφιος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Κώστας Αλυσανδράκης.

«Είναι σίγουρη η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές», φέρεται να είπε, πριν από λίγο, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Φούσσας, ο οποίος επισημαίνει ακόμη ότι απορεί με τις επιλογές που έχει κάνει ο αρχηγός του κόμματός του, Κώστας Καραμανλής.

Να και ένας Νεοδημοκράτης που έχει στα χέρια του διαφορετικό γκάλοπ από εκείνο που κρατάει στο «ντουλάπι» της η πρώην υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλη-Πετραλιά. Η κυρία Πετραλιά, όχι μόνο θεωρεί δεδομένη τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είναι και σίγουρη (στοιχηματίζει κιόλας;) ότι αν αφήσει το σακάκι της στο υπουργείο θα το βρει εκεί στην καρέκλα, την επομένη των εκλογών!

Το τελευταίο ανέκδοτο με τον Τοτό αποσύρθηκε από τις ιστοσελίδες, άρα δεν μπορούμε να το :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
η μερα που ο ηλιος θα γινει πρασινος πλησιαζει
 

Επισκέπτης

ΣΕΡΡΕΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΜΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΔΟΥΒΙΤΣΑ ΑΝΘΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:το Κ προηγηται του Δεκει στη ΝΔ εχουν βγαλει καινουργιο αλφαβητο!!!!!!! τη αλλο θα δουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! σεμνα και ταπεινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ρε όμορφε...πολύ ΑΛΤΕΡ βλέπεις...δες και τίποτα άλλο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom