amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.137
- Πόντοι
- 22.785
Πάντως, όχι από τη Μποτσουάνα, που μας έχει ξεπεράσει σε ανταγωνιστικότητα....!!!
ρε σι το βρικαισ........
Πάντως, όχι από τη Μποτσουάνα, που μας έχει ξεπεράσει σε ανταγωνιστικότητα....!!!
Τουλαχιστον εσυ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ αλλοι δεν λενε ΤΙΠΟΤΑΠας στην σχολή η στο σχολείο και είναι μπουρδέλο , πας στο νοσοκομείο και είναι μπουρδέλο , πας στην εφορία και είναι μπουρδέλο .
Πας στο μπουρδέλο και δουλεύει ρολόι .
Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο .
Μήπως πρέπει να αναλάβει κάποιος νταβατζής την χώρα να ηρεμήσουμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΘΑ μου πεις τόσα χρόνια ποιοι διοικούν ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν τα βλέπουν όλα αυτά αυτοί που ψηφίζουν ;;;;;;;;;;;;
Μήπως φταίμε εμείς για τα χάλια μας ;;;;;;;;;;;;;;;
Πάνε ψήφισε πάλι τον λιγότερο κλέφτη .
Θα μου πεις "εκλογες ειναι , στα παπαρια σου......................
[size=19pt]Ειχα και αλλα να πω μα τα ξεχασα .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Φτώχεια και ανεργία σαρώνουν την Ελλάδα?ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
Φτώχεια και ανεργία σαρώνουν την Ελλάδα
Αυτά είναι τα πραγματικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ.
Πραγματική ανεργία κοντά στο 15,5%, κάπου 2,2 εκατομμύρια πολίτες κάτω από τα όρια της φτώχειας, και συγκέντρωση του πλούτου στους λίγους.
Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει «έκρηξη» της πραγματικής κοινωνικής ανισότητας, καθώς το 20% του πληθυσμού έχει 6 φορές μεγαλύτερο εισόδημα από το 20% των πιο φτωχών.
Φτώχεια-ανεργία-εθνικισμός, έτσι γεννιέται ο Φασισμός
Ευχαριστούμε τους πολιτικούς για τα δυο πρώτα
το τρίτο θα το βάλουμε μόνοι μας
Βγήκα κάποιες μέρες πριν για καμιά μπυριτσα έτσι όπως γίνεται πάντα με φιλαράκια , παρεουλα και τέτοια φάση .Τουλαχιστον εσυ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ αλλοι δεν λενε ΤΙΠΟΤΑ
Σε ελεγχο συναγωνηστη ειμαστε ολοι εμεις,στην ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΩΝ το ο ΣΟΣΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΘΕΙΤΟ ειναι η καθημερινοτητα,εγω εχασα των ανθρωπο μου απο το ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΝΤΡΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣΒγήκα κάποιες μέρες πριν για καμιά μπυριτσα έτσι όπως γίνεται πάντα με φιλαράκια , παρεουλα και τέτοια φάση .
Μας έρχεται λοιπόν η ιδέα να πάμε προς ψειρή(η οπως διαολο γραφεται) μεριά σε ένα μαγαζάκι που γουστάρουμε , να δούμε και κάνα καινούριο Μουνί!!!!!!! viva...
Έτσι λοιπόν ξεκινάμε και πάμε σε ένα μαγαζί που δεν θυμάμαι δυστυχώς το όνομα του (θα το αναφέρω όταν ξαναπεράσω) την αραζουμε και τσακώνουμε 1 μπυρονι ο καθένας .
Δεν λέω καλό μαγαζάκι , με καλό πέρασμα μα δεν είναι τσιγκουνιά αυτό που θα πω.
Πληρώσαμε 9 ευρώ την 1 μπύρα ..........................
9 ευρώ. Ξαναπατάς;;;;;;;;;;;;;;;;;
Όχι. Και έρχομαι εγώ και λέω .
Είναι τρελοί;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Προφανώς.
Είμαστε εμείς μαλάκες;;;;;;;;;;;;;Προφανώς ..................
Λες και οι άνθρωποι είναι εκτός τοπου και χρόνου
Και έτσι μου ήρθε μια ιδέα .
Να μποϊκοτάρω τα μαγαζιά που έχουν την μπύρα (γιατί αυτό πίνω και ξέρω ) πάνω από 5 ευρώ .
Δεν ξέρω ρε παιδιά , έχω άδικο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Η ιδέα να μην πας πουθενά είναι απορριπτέα εξ αρχής ......
Το θέτω αυτό το θέμα προς συζήτηση για να δω περίπου πως σκεφτόμαστε εμείς , αλλά να ακούσω και την άλλη πλευρά................
Προφανώς με αυτό που γράφω φέρνω ένα παράδειγμα κερδοσκοπίας , παντού γίνεται αυτό στο ελλαδισταν αφού δεν υπόκειται κανείς σε έλεγχο...........................
Σε ελεγχο συναγωνηστη ειμαστε ολοι εμεις,στην ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΩΝ το ο ΣΟΣΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΘΕΙΤΟ ειναι η καθημερινοτητα,εγω εχασα των ανθρωπο μου απο το ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΝΤΡΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
Πιστευεις οτι αν ανεβει το κομα αυτο στην εξουσια,δεν θα βαραει προσοχη στα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ,δεν ακουει με ευλαβεια της εντολες της ΕΕ?Δεν βουτηχτει μες την διαφθορα?Και οτι στο τελος δεν θο αντιληφθεις οτι και αυτοι πουλαγαν φουμαρα με ιδεολογιες για να παρουν την εξουσια στα χερια τους να ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και να τα κανουν ολα ρημαδι οπως οι προηγουμενοι,αν θελεις μου απαντας.
Α ρε amjik ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ καλη συνεχειαΑγαπημένε φίλε δέν ξαναποσταρω γιά σημερα μπηκανε τά λιγμένα πρεζόνια.......
Ενα τελευταίο............
Ή “γεροντοκρατία” των Αθηνών γνωστή και ως διαπλεκόμενα, μαφία, Εργκένεκον δίνει το τελευταίο παιχνίδι της προτού εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο και συντελέσει στη μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στην Ελληνική ιστορίά στους νέους κληρονόμους!!!!!!!!!!!!!
Και εκεί να δής τι πολιτικό σκηνικό θα δημιουργηθεί.
Απλούστατα δεν θα μπορούν να ελέγξουν τη κατάστση που θα δημιουργηθεί.................
Πληρώσαμε 9 ευρώ την 1 μπύρα ..........................
9 ευρώ. Ξαναπατάς;;;;;;;;;;;;;;;;;
Όχι. Και έρχομαι εγώ και λέω .
Είναι τρελοί;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Προφανώς.
Είμαστε εμείς μαλάκες;;;;;;;;;;;;;Προφανώς ..................
Λες και οι άνθρωποι είναι εκτός τοπου και χρόνου
Και έτσι μου ήρθε μια ιδέα .
Να μποϊκοτάρω τα μαγαζιά που έχουν την μπύρα (γιατί αυτό πίνω και ξέρω ) πάνω από 5 ευρώ.
Βρε χαζομπεμπέ, γιατί δεν είσαι για παραπάνω, εσύ δεν είπες ότι ο ύψος του δανεισμού είναι ανατροφοδοτούμενο από τα χρέη; Ο προυπολογισμός δανεισμού για φέτος ήταν 40δις και κατέληξε 60δις, ζούδι. Στα τέσσερα μετράνε τους τόκους που θα πληρώσουνε κάθε χρονιά; Ζωντανά
[size=15pt]Το παρακρατος ,ανεβαζει στην εξουσια τον ηλιθιο[/size]