Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
κοροιδο ψαχνεις;;

Αντε να το κανουμε τοτε διαφορετικα.....χεχεχεχεχε

Αμα εχεις Στουντιο.... δινο 90€ για τσιμπουκακι και μουνάκι
αμα δεν εχεις 50€ και πολλα λεω..

ΔΕΧΕΣΑΙ;;;;;;;;;

να μιλησης με τον giorgos58 να κλειση το ραντεβου.....

καλο απογευμα την κανω παω στο μολο για τσιμπουσακι.......

φιλακια,

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τελικα ο ψινακης θα κατεβει με τον καρατζαφερη?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
τυπε
ψινακης στο λαος
τελικα ειναι φασιστας ο καρατζαφερης η οχι?
μπερδευτικα δικε μου

Ετσι λενε τα κουμουνια.....γιατι θα την φανε τον Οκτωβρη..

Εδω θα ειμαστε ....(Με ψινακη ή ΧΩΡΙΣ)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Προς nacho_70

"Δέκα λογοι για τους οποίους δε θα πάω να ψηφίσω"
...εγώ θα έλεγα "Δέκα λογοι για τους οποίους θα πάω να ψηφίσω"

"1. Η συμμετοχή τους ενθαρρύνει.
Η αποχή τους αποθαρρύνει ??? :new_shocked:

2. Ενώ μιλούν για "εκλογικό δικαίωμα", στην πραγματικότητα η ψήφος είναι εκλογική υποχρέωση.
... η ψήφος είναι εκλογική υποχρέωση, γιατί σε εξαναγκάζουν να πεις την γνώμη σου ???

3. Η Eurovision είναι πιο δημοκρατική διαδικασία καθώς υπάρχουν 20 υποψήφιοι με ισοδύναμες πιθανότητες. Στις εκλογές ουσιαστικά οι υποψήφιοι είναι δύο, όσα και τα κόμματα εξουσίας...
... Κόψε τη Eurovision, σου κάνει κακό.  :uglystupid:Υπάρχουν και τα κόμματα διαμαρτυρίας αν δεν θες να επιλέξει κόμμα εξουσίας....

4. Έχω κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρομαι, εφ'όσον δε συμμετέχω. Εσύ που ψηφίζεις είσαι υπεύθυνος γι'αυτόν που εκλέγεις και άρα δεν έχεις λόγο να παραπονιέσαι.
... είσαι άβουλος εφ'όσον δε συμμετέχεις, άρα δεν έχεις κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας. Εγώ που επιλέγω προωθώ τα συμφέροντά μου, εσύ κάτσε και κοίτα με.... :jerking: :jerking: :jerking:  

5. Οι δημοσκοπήσεις μου γνωστοποιούν εκ των προτέρων το αποτέλεσμα.
...όχι πάντα. Σε πολλές περιπτώσεις exit poll έπεσαν έξω (πχ Γαλλία). Στα exit poll απαντάμε παραπλανητικά...

6. Ακόμα και αν οι πολιτικοί ήταν ειλικρινείς, δε ξέρουν να λύνουν προβλήματα. Υπάρχουν μέλη της βουλής (αθλητές, προπονητές, καλλιτέχνες, νομικοί, δημοσιογράφοι) που δεν έχουν ιδέα από οικονομία, διοίκηση ή διαχείρηση.
...υπάρχει ο σταυρός για να επιλέξεις τους καλύτερους. Αν όμως εσύ είσαι ο καλύτερος θέτεις υποψηφιότητα  :rockon:

7. Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα θα ήταν παράνομες.
...κάποιοι αυτό ακριβώς θέλουν να πιστεύεις.....

8. Υπάρχουν καλύτερα συστήματα από τη δημοκρατία (ηλεκτρονική συμμετοχή, τεχνοκρατία) τα οποία δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα.
:jerking: :jerking: :jerking:
...αναφέρεσαι σε συστήματα άμεσης δημοκρατίας, που όμως δεν θα είχαν όλοι πρόσβαση (πχ τεχνολογικά αναλφάβητοι)...

9. Οι εκλογές μπορεί να οδηγήσουν σε απολυταρχικά καθεστώτα. Μεγάλοι δικτάτορες όπως ο Hitler ανέβηκαν στην εξουσία μέσω νομότυπων εκλογών.
...άρα απέχοντας από τις εκλογές προστατεύουμε τη δημοκρατία  :jerking: :jerking: :jerking:

10. Τα κόμματα συνδέονται άρρηκτα με τον επιχειρηματικό κόσμο. Πολιτικά στελέχη είναι πρώην επιχειρηματίες ή σύμβουλοι επιχειρήσεων. Εταιρίες συνεισφέρουν οικονομικά σε προεκλογικές εκστρατείες με σκοπό να διατηρήσουν ή να επεκτείνουν τα συμφέροντά τους."
...άρα απέχοντας τους χαλάς τα σχέδια.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Προς stekas 72

Η αποχή τους αποθαρρύνει ???

Σίγουρα περισότερο από τη "συμμετοχή"

... η ψήφος είναι εκλογική υποχρέωση, γιατί σε εξαναγκάζουν να πεις την γνώμη σου ???

Καμία γνώμη δε μου ζητούν αλλά τη στρογγυλή σφραγίδα στα σχέδιά τους!

Κόψε τη Eurovision, σου κάνει κακό.  Υπάρχουν και τα κόμματα διαμαρτυρίας αν δεν θες να επιλέξει κόμμα εξουσίας....

Ναι? Ποιά είναι αυτά? :think:

... είσαι άβουλος εφ'όσον δε συμμετέχεις, άρα δεν έχεις κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας. Εγώ που επιλέγω προωθώ τα συμφέροντά μου, εσύ κάτσε και κοίτα με.... 

Προωθείς τι ακριβώς? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...όχι πάντα. Σε πολλές περιπτώσεις exit poll έπεσαν έξω (πχ Γαλλία). Στα exit poll απαντάμε παραπλανητικά...

1 στο 1.000.000 πέφτουν έξω και κανείς τελικά δεν απαντά παραπλανητικά.......

...υπάρχει ο σταυρός για να επιλέξεις τους καλύτερους. Αν όμως εσύ είσαι ο καλύτερος θέτεις υποψηφιότητα

Ναι να επιλέξεις τους καλύτερους από τη χλέμπα  :jerking: :jerking:

...κάποιοι αυτό ακριβώς θέλουν να πιστεύεις.....

ενώ οι εθνοπατέρες που σε κάνουν να πιστεύεις ότι η ψήφος σου έχει δύναμη :headbang:

...αναφέρεσαι σε συστήματα άμεσης δημοκρατίας, που όμως δεν θα είχαν όλοι πρόσβαση (πχ τεχνολογικά αναλφάβητοι)...

Το πρόβλημα είναι ότι δικαίωμα ψήφου έχουν οι κάθε λογής αναλφάβητοι!

...άρα απέχοντας από τις εκλογές προστατεύουμε τη δημοκρατία

Τουλάχιστον δε γινόμαστε πρόβατα στη στάνη τους

...άρα απέχοντας τους χαλάς τα σχέδια....

Πάντως σίγουρα δεν τα επικυρώνω!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Απαξιώνεις την εκλογική διαδικασία και το θεωρείς μαγκιά.  :uglystupid:

Πιθανόν έχεις γενικό πρόβλημα με τις δημοκρατικές διαδικασίες... :uglystupid:

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ο ΛΑΟΣ παεί για διψήφιο ποσοστό οπώς φαίνεται!!
Αλλα αφου πλεόν απευθήνεται στο μέσο έλληνα νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει όνομα !!

αυτό το ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ είναι λίγο πάρωχημένο.
Ορθόδοξος = ταλιμπαν σε όλες τις θρησκείες ( ιουδαισμο, χριστιανισμο, μουσουλμανισμο)
και Λαικος δεν κολάει αφου ο μέσος έλληνας έχει πτυχιο πλέον τί λαικος.

Νομίζω ότι στην χώρα που καθιέρωσε την δημοκρατία, την ομοφυλοφιλία και άλλα πολλά ..ια
ένα κόμμα που απευθύνεται στο μέσο πολίτη πρέπει να βρει ένα πιο προχωρημένο όνομα.

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα από εμένα, να πω κάτι, η αποχή δεν τους αγγίζει...αφού τα ποσοστά βγαίνουν σύμφωνα με αυτούς που ψήφισαν και όχι
από το σύνολο των πολιτών..ρίξτε κυνηγούς για παράδειγμα...βέβαια αν τύχει και βγούν οι κυνηγοί την άλλη μέρα θα παραιτηθούν
οποτε πάλι τα ίδια σκατά...δεν ξέρω τελικά ποιό είναι σωστό...το κακό είναι οτι στην αρχή μας πηδούσαν με ευγένεια...μετα την
κόψανε...αργότερα βγάλανε και το προφυλακτικό και τώρα θα βγάλουν και την βαζελίνη για να πονάμε περισσότερο (δεν το λέω για
να γελάσουμε)...είμαστε τελικά ΤΟΣΟ μαλάκες η όχι? Μάλλον είμαστε..δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς... πάντος λυπάμαι που βιώνω
και ζώ σε τέτοιες απαράδεκτες συνθήκες και πολύ θα το σκεφτώ αν θα φέρω σε αυτόν τον κόσμο ένα παιδί (μάλλον όχι).

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αυτο που για μενα ειναι τελιως παραλογο ειναι οτι οχι μονο ψηφιζουμε τα κομματα εξουσιας αλλα και οι σταυροι πανε μονο στα λαμογια
οσο ποιο λαμογιο και λιγδιαρης ειναι καποιος τοσο περισσοτερους σταυρους παιρνει
:think:

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Αλλα αφου πλεόν απευθήνεται στο μέσο έλληνα νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει όνομα !!

Ορθόδοξος = ταλιμπαν σε όλες τις θρησκείες ( ιουδαισμο, χριστιανισμο, μουσουλμανισμο)

Νομίζω ότι στην χώρα που καθιέρωσε την δημοκρατία, την ομοφυλοφιλία και άλλα πολλά ..ια
ένα κόμμα που απευθύνεται στο μέσο πολίτη πρέπει να βρει ένα πιο προχωρημένο όνομα.

λοιπον θα το βάλω σε ψηφοφορία να βρούμε ένα καινούργιο όνομα για τον καρατζαφέρη γιατι
τώρα που πήρε και τον ψινάκη αναβαθμίστηκε

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί ρε όταν πάμε και ψηφίζουμε την Σαρρή? (δεν έχω κάτι με την κυρία) η τον Φασούλα?

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1

P.S Γιατί δεν μπορεί αδέρφια ο Ψινάκης να κατέβει βουλεύτης σε ένα κόμμα με όνομα
Λαικος Ορθόδοξος Συναγερμος  ... αν είναι δυνατόν

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Επισκέπτης
Απαξιώνεις την εκλογική διαδικασία και το θεωρείς μαγκιά.  :uglystupid:

Πιθανόν έχεις γενικό πρόβλημα με τις δημοκρατικές διαδικασίες... :uglystupid:

Δεν έχω καμία διάθεση να πουλήσω καμία μαγκιά πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Το τι απαξιώνει ο καθένας και τι θεωρεί άξιο λόγου είναι προσωπική του επιλογή κάτι που ίσως εσύ δε μπορείς να καταλάβεις διότι προφανώς μέσα από το όποιο κομματικό πρίσμα βλέπεις τις τάχα μου "δημοκρατικές διαδικασίες" δε σου επιτρέπεται προσωπική επιλογή.

Δεν ξέρω αν έχω πρόβλημα με τις δημοκρατικές διαδικασίες πάντως εσύ σίγουρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα να σε  :zfuck: :zfuck:οι κρατούντες.

Αλλά ξέχασα...............εσύ προωθείς τα .............συμφέροντά σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
πειτε μου οτι ειναι φαρσα το οτι  κατεβαινει ο Ανατολακης με το ΛΑΟΣ

Επισκέπτης
Δεν έχω καμία διάθεση να πουλήσω καμία μαγκιά πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Το τι απαξιώνει ο καθένας και τι θεωρεί άξιο λόγου είναι προσωπική του επιλογή κάτι που ίσως εσύ δε μπορείς να καταλάβεις διότι προφανώς μέσα από το όποιο κομματικό πρίσμα βλέπεις τις τάχα μου "δημοκρατικές διαδικασίες" δε σου επιτρέπεται προσωπική επιλογή.

Δεν ξέρω αν έχω πρόβλημα με τις δημοκρατικές διαδικασίες πάντως εσύ σίγουρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα να σε  :zfuck: :zfuck:οι κρατούντες.

Αλλά ξέχασα...............εσύ προωθείς τα .............συμφέροντά σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην ασχολεισαι..
ου γάρ οίδασι τι ποιούσι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom