Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Γιατί μου κόψατε το θρεντ ρε ΦΑΣΙΣΤΕΣ..? (συγνώμη οπάδοι του Καρατζαφέρη ήθελα να πω)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Πες μας μια πολιτικη κοτσανα που εχει κανει να σου πω 10 που εχει κανει ο Κωστακης.

ρε τι μου αναφερεις το παιδοβουβαλο? επειδη ειναι ο ενας σκατα πρεπει να ανεχτω τον λιγοτερο σκατα?

το οτι ειναι περηφανος στο μυαλο δε χρειαζεται να στο εξηγησω αρκει να τον δεις να μιλαει..ασε το ματι του ροφου.καμια σπιρταδα. τελοςπαντων δεν υπαρχει μελλον οποιος και να ρθει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τι μου αναφερεις το παιδοβουβαλο? επειδη ειναι ο ενας σκατα πρεπει να ανεχτω τον λιγοτερο σκατα?

το οτι ειναι περηφανος στο μυαλο δε χρειαζεται να στο εξηγησω αρκει να τον δεις να μιλαει..ασε το ματι του ροφου.καμια σπιρταδα. τελοςπαντων δεν υπαρχει μελλον οποιος και να ρθει
για πες μας εναν καλυτερο απτον γιωργακη τυπε
εσυ ποιον θα ηθελες?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί μου κόψατε το θρεντ ρε ΦΑΣΙΣΤΕΣ..? (συγνώμη οπάδοι του Καρατζαφέρη ήθελα να πω)

Μονος σου το εκοψες βλακουλη.....

Κοψε τωρα και τον Πρασινο Κωλαρακι σου να ισιωσεις και να εξαφανισεις
την απυθμενη οπη σου......μπουχαχαχα

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Πες μας μια πολιτικη κοτσανα που εχει κανει. Τον κρινεις ως ρητορα δηλ?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Πες μας μια πολιτικη κοτσανα που εχει κανει να σου πω 10 που εχει κανει ο Κωστακης.

Φιλε δεν θα σε χαρακτηρισω γιατι θα μου διαγραψουν το post.Καλα ρε τυπε μονο ο κωστακης κ ο γιωργακης υπαρχουν;Δηλαδη αν ο ενας ειναι πιο εξυπνος απο τον αλλον σημαινει οτι ειναι και εξυπνος;Εδω ο παπανδρεου πριν τις ευρωεκλογες ελεγε πως η χωρα παει σε εκλογες στις 21 ιουλιου ενω κανονικα ηταν 1 μηνα πριν!Μην αναφερω και το θεικο “στις καλτσες” αντι για καλπες...Δεν ψηφιζω νδ αλλα πιο ηληθιος απο τον γιωργακη δεν υπαρχει.Και στο ξαναλεω δεν σημαινει οτι επειδη ο γιωργακης ειναι βλακας αυτοματα ο καραμανλης γινεται εξυπνος

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
για πες μας εναν καλυτερο απτον γιωργακη τυπε
εσυ ποιον θα ηθελες?

παιδια μην αρπαζεστε δε βριζω εσας..με εσας παντα φιλικα μιλαω..προς το παρον την κανω θα πω και τι πιστευω ο ιδιος, δε βριζω μονο, εχω αποψεις

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πραγματικά.
Είναι συγκλονιστικό το πως ανέχεται η Δημοκρατία την αντιπολίτευση και την Κριτική!

Θυμηθείτε τη Μαλβίνα Κάραλη που ασκούσε κριτικη στο Σημίτη. Με εντολή του , πήρε πόδι από όλα τα ΜΜΕ της χώρας , κάτι που δεν το άντεξε , έπαθε καρκίνο και πέθανε σύντομα.

Καλά είσαι σοβαρός;Η Κάραλη είχε πιο βρώμικο στόμα ακόμα και από τον Ψάλτη.Άλλο κριτική και άλλο βρισίδια.Θυμάμαι όταν έγραφε το Penthouse τι έλεγε.
Από πότε ο Καρκίνος δημιουργείται από τη στενοχώρια;Μέχρι τώρα ήξερα ότι μόνο η κατάθλιψη,τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα οφείλονται στη στενοχώρια,προφανώς η ιατρική σου ιδιότητα (αν δεν κάνω λάθος είσαι γιατρός...) ανακάλυψε και την αιτία του καρκίνου!

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Εγω δεν θα σας πω οτι το ΛΑ.Ο.Σ. Ειναι καλυτερο κομμα,που κατα την αποψη μου ειναι,αλλα θελω οσοι πανε να ψηφισουν το πασοκ,οχι γιατι θελουν μια θεση στο δημοσιο,αλλα γιατι πραγματικα πιστευουν οτι μπορει να αλλαξει την χωρα να ξαναθυμηθουν τι γινοταν επι κυβερνησεως πασοκ.αυτο νομιζω ειναι αρκετο.και μην πεταχτει κανενα βοδι και μου πει οτι επι πασοκ περνουσε καλυτερα απο οτι επι νδ γιατι δεν σημαινει οτι επειδη επι νδ περναμε σκατα θα ηταν καλυτερα να φερουμε το πασοκ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
kamenosentelws το ΛΑΟΣ έχει θέση μόνο σε ορισμένα θέματα.Στα υπόλοιπα λεονταρίζει από την ασφάλεια της αντιπολίτευσης.Να είσαι σίγουρος ότι αν αύριο του ανέθεταν την κυβέρνηση της χώρας θα έκανε ότι και η ΝΔ.Δική του συνταγή δεν έχει,όλα είναι σχέδια επί χάρτου.Ακόμα και επί μιας κυβέρνησης ΛΑΟΣ-υποθετικά-οι Τούρκοι θα μπαινόβγαιναν στο Αιγαίο ανενόχλητοι.Το γιατί,είναι ευνόητο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μονο το ΠΑΣΟΚ μπορει και θα σωσει την ελλαδα

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
μονο το ΠΑΣΟΚ μπορει και θα σωσει την ελλαδα

Σκατά.Απλώς θα περάσει πιο απαλά τα άγρια οικονομικά μέτρα που θα αναγκαστεί-θα το αναγκάσουν-να επιβάλλει.Η ΝΔ γάμαγε άγρια σαν Γερμανική τσόντα,ενώ το ΠΑΣΟΚ θα μας γαμήσει απαλά,ρομαντικά σαν Ιταλική ή Γαλλική παραγωγή  :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Επισκέπτης
Μάλλον τα γένια σου ευλογάς αν λάβω υπόψη τις μαλακίες που γράφεις.
Σου γράφει ο άλλος πήγαινε ψήφισε κόμμα διαμαρτυρίας κι'εσύ του λες ποιά είναι αυτά; Τόσο στόκος είσαι;
Κάποιους Οικολόγους τους έχεις ακουστά; Κάποιο Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών μήπως;
Και δεν αναφέρω ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ γιατί κάποιοι μπορεί να παρεξηγηθούν αν τα χαρακτηρίσω κόμματα διαμαρτυρίας (εξουσίας πάντως δεν είναι). Κι'αν δε σου κάνει κανένα απ'αυτά πήγαινε και γράψε τ'όνομα σου στο ψηφοδέλτιο και ρίχτο.

Όσο για το παράδειγμα του Χίτλερ, διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο "Kotsana of the Year".
Ξέχασες βέβαια να αναφέρεις ότι οι δημοκρατικές εκλογές έφεραν στην εξουσία επίσης έναν Ρούζβελτ, έναν Ντε Γκολ, έναν Βενιζέλο.
Αλλά γιατί να κουράζουμε το μυαλουδάκι μας τη στιγμή που υπάρχουν τόσο ωραίες εκδρομούλες το Σ/Κ των εκλογών;    

:thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom