αυτο που εγινε στο νεο χρηματιστηριο δεν γινοταν να χε γινει στην βουλη με τους 300 μπασταρδους μεσα, σε πληρη παρουσια, να συζητανε για καμια αυξηση στο μισθο τους, η για νεα αυτοκινητα, η στις συνταξεις τους..μας πινουν το αιμα τα μουνοπανα και τα ψηφιζετε κιολας!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 160K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αυτο που εγινε στο νεο χρηματιστηριο δεν γινοταν να χε γινει στην βουλη με τους 300 μπασταρδους μεσα, σε πληρη παρουσια, να συζητανε για καμια αυξηση στο μισθο τους, η για νεα αυτοκινητα, η στις συνταξεις τους..μας πινουν το αιμα τα μουνοπανα και τα ψηφιζετε κιολας!!!!
και οι 300 υπάλληλοι του ΕΧΑΕ είναι......
soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και οχι μονο...του dow jones...dax...cac 40.........υπερεθνικοι διαχειριστες...και οι 300 υπάλληλοι του ΕΧΑΕ είναι......
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Σίγουρα θα έχετε ακούσει όχι μόνο τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας να σιχτιρίζει την τύχη του να γκρινιάζει και να μεμψιμοιρεί.
Και ξέρετε όσο περνάνε τα χρόνια και κάνεις φλασμπακ σε συνδυασμό με συγκρίσεις με άλλους αντί να σου έρχεται μια διάθεση αυτοκριτικής πρώτα και αποδοχής μετά σου βγαίνει μια πίκρα με ζήλια και με το ανικανοποίητο ρίχνοντας πάντα το φταίξιμο στους άλλους ή γενικά στις “συνθήκες”.
“Ε ρε έτσι και είχα λεφτά να δεις τι θα έκανα”
“Αν τα πράγματα ήταν αλλιώς θα σπούδαζα / θα πήγαινα στο εξωτερικό / θα γινόμουν φίρμα / θα…οτιδήποτε”
“Εγώ μικρός είχα ταλέντο να δεις τι πιάνο έπαιζα αν συνέχιζα…” (αλλά όμως μεγάλε ΔΕΝ συνέχισες…) και το πιο κλισέ που θα έχετε σίγουρα ακούσει αλλά και πει “Θέλω να ζωγραφίσω / να γράψω / να διαβάσω λογοτεχνία / να … οτιδήποτε ΑΛΛΑ δεν έχω χρόνο”.
Το ξέρω πολλοί θα διαφωνήσετε.
Όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από φτηνές μα πολύ φτηνές από το πανέρι στην Αιόλου ένα πράμα δικαιολογίες.
ΔΕΝ εξαιρώ τον εαυτό μου.
Οπωσδήποτε οι συνθήκες οι ευνοϊκές βοηθούν όπως και κάποιες ατυχίες μας πάνε πίσω μας δυσκολεύουν αλλά δεν μας εμποδίζουν.
Και έχω πολλά παραδείγματα γι αυτό.
Όμως αν υπάρχει ταλέντο και θέληση μπορείς να ξεπεράσεις τις δυσκολίες θα βρεις και το χρόνο για να κάνεις αυτό που θες.
Αυτά όλα είναι άλλοθι για την οκνηρία μας ή για να καλύψουμε τη μετριότητά μας και εν τέλει να παρηγορήσουμε και να ψευτοδικαιολογήσουμε τον εαυτό μας.....................
Και ξέρετε όσο περνάνε τα χρόνια και κάνεις φλασμπακ σε συνδυασμό με συγκρίσεις με άλλους αντί να σου έρχεται μια διάθεση αυτοκριτικής πρώτα και αποδοχής μετά σου βγαίνει μια πίκρα με ζήλια και με το ανικανοποίητο ρίχνοντας πάντα το φταίξιμο στους άλλους ή γενικά στις “συνθήκες”.
“Ε ρε έτσι και είχα λεφτά να δεις τι θα έκανα”
“Αν τα πράγματα ήταν αλλιώς θα σπούδαζα / θα πήγαινα στο εξωτερικό / θα γινόμουν φίρμα / θα…οτιδήποτε”
“Εγώ μικρός είχα ταλέντο να δεις τι πιάνο έπαιζα αν συνέχιζα…” (αλλά όμως μεγάλε ΔΕΝ συνέχισες…) και το πιο κλισέ που θα έχετε σίγουρα ακούσει αλλά και πει “Θέλω να ζωγραφίσω / να γράψω / να διαβάσω λογοτεχνία / να … οτιδήποτε ΑΛΛΑ δεν έχω χρόνο”.
Το ξέρω πολλοί θα διαφωνήσετε.
Όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από φτηνές μα πολύ φτηνές από το πανέρι στην Αιόλου ένα πράμα δικαιολογίες.
ΔΕΝ εξαιρώ τον εαυτό μου.
Οπωσδήποτε οι συνθήκες οι ευνοϊκές βοηθούν όπως και κάποιες ατυχίες μας πάνε πίσω μας δυσκολεύουν αλλά δεν μας εμποδίζουν.
Και έχω πολλά παραδείγματα γι αυτό.
Όμως αν υπάρχει ταλέντο και θέληση μπορείς να ξεπεράσεις τις δυσκολίες θα βρεις και το χρόνο για να κάνεις αυτό που θες.
Αυτά όλα είναι άλλοθι για την οκνηρία μας ή για να καλύψουμε τη μετριότητά μας και εν τέλει να παρηγορήσουμε και να ψευτοδικαιολογήσουμε τον εαυτό μας.....................
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Nαι πεινάνε οι ελληνες......
Περίπου 5,5 εκατομμύρια Ελληνες -επί συνόλου 8,2 εκατομμυρίων φορολογουμένων- εμφανίζουν εισοδήματα χαμηλότερα των 10.000 ευρώ και ουσιαστικά δεν συνεισφέρουν στα φορολογικά έσοδα (τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι πληρώνουν αθροιστικά φόρο 33 εκατ. ευρώ (!) επί συνόλου εννέα δισ. ευρώ που καταβάλλουν τα φυσικά πρόσωπα). Είναι προφανές ότι δεν είναι όλοι τους φοροφυγάδες.
5,5/8,2=[size=15pt]67%[/size]
10000/12 ειναι 833 € τομηνα ή 715 μισθος !!! Δηλαδη το 67% ζει σε τετοια χλιδη ουτε ο Αντωνιος και η Κλεπατρα !!!!
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
είναι λυπηρό το 2010, να υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να υποστηρίζουν φασίστες με ιδεολογία και σύμβολα παρεμφερή απελέκητων κούτσουρων του βαθιού αμερικάνικου νότου
[URL unfurl="true"]http://www.allstates-flag.com/fotw/images/u/us%7Dkkk.gif[/img[/URL]] [img height=100][URL unfurl="true"]http://heathenworld.com/swastika/Images/kkkpatch.jpg[/img[/URL]]
βαριέμαι να ψάχνω και άλλα...
[/quote]
Μπορεις να μου πεις μια φασιστικη θεση του ΛΑ.Ο.Σ.;;Οποιοσδηποτε θεωρει το ΛΑ.Ο.Σ. φαστιστικο κομμα ας αποδειξει και γιατι το θεωρει.Το να λεμε οτι ενα κομμα ειναι φασιστικο ετσι γενικα και αοριστα ειναι πανευκολο.
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μπορεις να μου πεις μια φασιστικη θεση του ΛΑ.Ο.Σ.;;Οποιοσδηποτε θεωρει το ΛΑ.Ο.Σ. φαστιστικο κομμα ας αποδειξει και γιατι το θεωρει.Το να λεμε οτι ενα κομμα ειναι φασιστικο ετσι γενικα και αοριστα ειναι πανευκολο.
Αστους να λενε.... εχουν χτικιασει επειδη θα παρει μεγαλυτερα ποσοστα και απο ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΚΕ
sasakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε παιδια εαν αληθευει αυτο, μαυρο στο κω-Λαος!!
]
]
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Αστους να λενε.... εχουν χτικιασει επειδη θα παρει μεγαλυτερα ποσοστα και απο ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΚΕ
για πες ποσο
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για πες ποσο
7% με 10% + Ετσι κοβω τον καρατζαφερη τον Οκτωβρη παει ενα στοιχηματακι ?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
7% με 10% + Ετσι κοβω τον καρατζαφερη τον Οκτωβρη παει ενα στοιχηματακι ?
βεβαιως και παη........πες ποσον.
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
βεβαιως και παη........πες ποσον.
Αμα κερδισω Θα μου δωσεις 4 φορες Μουνακι και 4 κωλαρακι.....
Αμα χασω θα σου δωσω 300€
Παει...?
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ωραίο το δούλεμα, αλλά για δες εδώ
Ψιθυριστα: Αυτα τα ελεγε οταν ακομα ΗΤΑΝ στην ΝΔ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Αμα κερδισω Θα μου δωσεις 4 φορες Μουνακι και 4 κωλαρακι.....
Αμα χασω θα σου δωσω 300€
Παει...?
κοροιδο ψαχνης;;;;;;;;
ένα μουνάκι καί αντε καί ένα τσιμπουκάκι.......
αν χασης ομως;;; θα γαμησω και εγω με τον δονητη μου....
ΔΕΧΕΣΑΙ;;;;;;;;;
Επισκέπτης
"Δέκα λογοι για τους οποίους δε θα πάω να ψηφίσω"
"1. Η συμμετοχή τους ενθαρρύνει.
2. Ενώ μιλούν για "εκλογικό δικαίωμα", στην πραγματικότητα η ψήφος είναι εκλογική υποχρέωση.
3. Η Eurovision είναι πιο δημοκρατική διαδικασία καθώς υπάρχουν 20 υποψήφιοι με ισοδύναμες πιθανότητες. Στις εκλογές ουσιαστικά οι υποψήφιοι είναι δύο, όσα και τα κόμματα εξουσίας...
4. Έχω κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρομαι, εφ'όσον δε συμμετέχω. Εσύ που ψηφίζεις είσαι υπεύθυνος γι'αυτόν που εκλέγεις και άρα δεν έχεις λόγο να παραπονιέσαι.
5. Οι δημοσκοπήσεις μου γνωστοποιούν εκ των προτέρων το αποτέλεσμα.
6. Ακόμα και αν οι πολιτικοί ήταν ειλικρινείς, δε ξέρουν να λύνουν προβλήματα. Υπάρχουν μέλη της βουλής (αθλητές, προπονητές, καλλιτέχνες, νομικοί, δημοσιογράφοι) που δεν έχουν ιδέα από οικονομία, διοίκηση ή διαχείρηση.
7. Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα θα ήταν παράνομες.
8. Υπάρχουν καλύτερα συστήματα από τη δημοκρατία (ηλεκτρονική συμμετοχή, τεχνοκρατία) τα οποία δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα.
9. Οι εκλογές μπορεί να οδηγήσουν σε απολυταρχικά καθεστώτα. Μεγάλοι δικτάτορες όπως ο Hitler ανέβηκαν στην εξουσία μέσω νομότυπων εκλογών.
10. Τα κόμματα συνδέονται άρρηκτα με τον επιχειρηματικό κόσμο. Πολιτικά στελέχη είναι πρώην επιχειρηματίες ή σύμβουλοι επιχειρήσεων. Εταιρίες συνεισφέρουν οικονομικά σε προεκλογικές εκστρατείες με σκοπό να διατηρήσουν ή να επεκτείνουν τα συμφέροντά τους."
"1. Η συμμετοχή τους ενθαρρύνει.
2. Ενώ μιλούν για "εκλογικό δικαίωμα", στην πραγματικότητα η ψήφος είναι εκλογική υποχρέωση.
3. Η Eurovision είναι πιο δημοκρατική διαδικασία καθώς υπάρχουν 20 υποψήφιοι με ισοδύναμες πιθανότητες. Στις εκλογές ουσιαστικά οι υποψήφιοι είναι δύο, όσα και τα κόμματα εξουσίας...
4. Έχω κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρομαι, εφ'όσον δε συμμετέχω. Εσύ που ψηφίζεις είσαι υπεύθυνος γι'αυτόν που εκλέγεις και άρα δεν έχεις λόγο να παραπονιέσαι.
5. Οι δημοσκοπήσεις μου γνωστοποιούν εκ των προτέρων το αποτέλεσμα.
6. Ακόμα και αν οι πολιτικοί ήταν ειλικρινείς, δε ξέρουν να λύνουν προβλήματα. Υπάρχουν μέλη της βουλής (αθλητές, προπονητές, καλλιτέχνες, νομικοί, δημοσιογράφοι) που δεν έχουν ιδέα από οικονομία, διοίκηση ή διαχείρηση.
7. Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα θα ήταν παράνομες.
8. Υπάρχουν καλύτερα συστήματα από τη δημοκρατία (ηλεκτρονική συμμετοχή, τεχνοκρατία) τα οποία δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα.
9. Οι εκλογές μπορεί να οδηγήσουν σε απολυταρχικά καθεστώτα. Μεγάλοι δικτάτορες όπως ο Hitler ανέβηκαν στην εξουσία μέσω νομότυπων εκλογών.
10. Τα κόμματα συνδέονται άρρηκτα με τον επιχειρηματικό κόσμο. Πολιτικά στελέχη είναι πρώην επιχειρηματίες ή σύμβουλοι επιχειρήσεων. Εταιρίες συνεισφέρουν οικονομικά σε προεκλογικές εκστρατείες με σκοπό να διατηρήσουν ή να επεκτείνουν τα συμφέροντά τους."
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κοροιδο ψαχνης;;;;;;;;
ένα μουνάκι καί αντε καί ένα τσιμπουκάκι.......
αν χασης ομως;;; θα γαμησω και εγω με τον δονητη μου....
ΔΕΧΕΣΑΙ;;;;;;;;;
κοροιδο ψαχνεις;;
Αντε να το κανουμε τοτε διαφορετικα.....χεχεχεχεχε
Αμα εχεις Στουντιο.... δινο 90€ για τσιμπουκακι και μουνάκι
αμα δεν εχεις 50€ και πολλα λεω..
ΔΕΧΕΣΑΙ;;;;;;;;;
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ψιθυριστα: Αυτα τα ελεγε οταν ακομα ΗΤΑΝ στην ΝΔ
Δεν το σκέφτηκα αυτό....φτου γμτ....τον πιέζανε και τα έλεγε, τώρα θα έχει αλλάξει γνώμη.
εικόνες και ήχοι από το χρονοντούλαπο χωρίς κανένα σεβασμό σε πολιτισμό και χωρίς προοπτική για μέλλον, αλλάζει μόνο το χρώμα και ο σπόνσορας, κατά τα λοιπά, τα ίδια σκατά είναι και το ΚΚΕ με τον ΛΑΟΣ
μάλλον...λάθος.
Στο ΚΚΕ τουλάχιστον δεν ντρέπονται να πουν τι είναι, δεν κρύβονται. Μέχρι και φασαρία στην ευρωβουλή έκαναν για να αποκαταστήσουν την Ιστορία και το πόσο σημαντική ήταν η συνεισφορά της μαμάς Σοβιετικής Ένωσης στην διάλυση του ναζισμού.
Όχι ότι συμφωνώ...αλλά ρε παιδάκι μου δεν παίζουν κρυφτό!
Η Πηπαραγα η καλή τελικά φοράει περισσότερα παντελόνια από τους "καταδρομείς" του ΛΑΟΣ. (ούτως ή αλλιώς...)
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν το σκέφτηκα αυτό....φτου γμτ....τον πιέζανε και τα έλεγε, τώρα θα έχει αλλάξει γνώμη.
εικόνες και ήχοι από το χρονοντούλαπο χωρίς κανένα σεβασμό σε πολιτισμό και χωρίς προοπτική για μέλλον, αλλάζει μόνο το χρώμα και ο σπόνσορας, κατά τα λοιπά, τα ίδια σκατά είναι και το ΚΚΕ με τον ΛΑΟΣ
μάλλον...λάθος.
Στο ΚΚΕ τουλάχιστον δεν ντρέπονται να πουν τι είναι, δεν κρύβονται. Μέχρι και φασαρία στην ευρωβουλή έκαναν για να αποκαταστήσουν την Ιστορία και το πόσο σημαντική ήταν η συνεισφορά της μαμάς Σοβιετικής Ένωσης στην διάλυση του ναζισμού.
Όχι ότι συμφωνώ...αλλά ρε παιδάκι μου δεν παίζουν κρυφτό!
Η Πηπαραγα η καλή τελικά φοράει περισσότερα παντελόνια από τους "καταδρομείς" του ΛΑΟΣ. (ούτως ή αλλιώς...)
Καλα...Καλα Θα τα χασει στις Εκλογες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 145
- Εμφανίσεις
- 7K