1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ευκολοοοοοοο.....ο ΠΕΡΣΟΝΑΣ!
Κερδιζω κατι?
νομίζω ότι το 2000 είχα ψηφίσει λευκό...
αλλά δεν παίρνω και όρκο......
Ευκολοοοοοοο.....ο ΠΕΡΣΟΝΑΣ!
Κερδιζω κατι?
αν δεν παρει αυτοδυναμια το πασοκ ,και ξαναγινουν αμεσως μετα εκλογες υπαρχει πιθανοτητα να παρει τις εκλογες η ΝΔ?
η αυτη η πιθανοτητα υπαρχει μονο το Μαρτη?
Ησουν η πιο πιθανη μου επιλογη...δεν φταιω μονο εγω ;)νομίζω ότι το 2000 είχα ψηφίσει λευκό...
αλλά δεν παίρνω και όρκο......
To μαγαζάκι του Μπόμπολα;
Γιατί ;
...για μην παρεξηγούμαι, απλά προτιμώ τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ στη Βουλή και εκτός τον ΣΥΡΙΖΑ...
Ίσως να τους σιχαίνομαι περισσότερο κι από το ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΣΥΡΙΖΑ δεν τον εγκωμιάζουν πλέον τόσο τα μαγαζιά του Μπόμπολα (mega, ΕΘΝΟΣ κτλ).
...για μην παρεξηγούμαι, απλά προτιμώ τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ στη Βουλή και εκτός τον ΣΥΡΙΖΑ...
Φαντάζομαι θα έχεις κι εσύ τους λόγους σου.
Εγώ πήρα το δεύτερο μου πτυχίο επί πρωθυπυργίας του.
Και "χόρτασα" την αξιοκρατία του , τη "δημοκρατία" και τον τρόπο που δρούσαν οι γαμημένοι συνδικαλιστάδες της ΠΑΣΠ , στο Πανεπιστήμιο που είχαν μετατρέψει σε μπουδέλο τους.
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ :S
...οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι προδότες, είχα το μυαλό μου στους οικολόγους γενικά....
Το οικολογοι το θελουν επειδη πουλαει.....
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ειναι...
ευτυχως που υπαρχουν τυποι σαν και σενα που διατηρουν τον πολιτισμο της ελλαδας(βλεπε ορθογραφια και ιδεες σου)
και προπαντως τα συνορα της. (πρωτος θα τρεξεις να σκοτωθεις αν γινει πολεμος)
ερε παπαρολογοι που υπαρχουνε..χειροτεροι απο τους οικολογους..
Έλληνες Οικολόγοι - Δημοσθένης Βεργής
Οποιος μπορει να καταλαβει οτι η οικολογια δεν ειναι πολιτικη ιδεολογια αλλα κατι αλλο, ας πουμε σταση ζωης, οπως π.χ. η χορτοφαγια, θα συνηδειτοποιησει πως οι οικολογοι πρασινοι ειναι μια μουφα εξ'αρχης!
Ακομη και το ποσο "οικολογοι" ειναι φανηκε στις προσφατες πυρκαγες.....δεν ειχανε να πουνε ουτε μια κουβεντα για κατι που υποτιθεται οτι αποτελει τον ακρογωνιαιο λιθο της πολιτικης τους....
Αλλα ειπαμε, οικολογια στην Ελλαδα ειναι μονο οτι εχει να κανει με λαθρομεταναστες, ομοφυλοφιλους και προδοσια....
Δηλ αν έβγαιναν και έλεγαν τις γνωστές παπαρολογίες που λένε όλοι οι πολιτικάντηδες - καταδικάζουμε τους εμπρησμούς κλπ - θα τους ψήφιζες?Ακομη και το ποσο "οικολογοι" ειναι φανηκε στις προσφατες πυρκαγες.....δεν ειχανε να πουνε ουτε μια κουβεντα για κατι που υποτιθεται οτι αποτελει τον ακρογωνιαιο λιθο της πολιτικης τους....