Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω θα ριξω τρελο γελιο οταν ο Καρατζαφερης θα παρει πανω απο 10% τον Οκτωβρη

Να δω μετα τι θα λετε για τον "φασιστα" του 10%+ ενω εσας σας βλεπω στο 6 -7%

Αναρχοκουμουνα....... εδω θα ειμαστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρεψου.......
Αλλο οι ευρωεκλογες και αλλο οι βουλευτικες....
Αλλη χαλαρη ψηφος και αλλο η πολωση...
Και εσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ ειστε χαλαρα κομματα...
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εχουν 25% μπετον και το ΚΚΕ ενα 6%...
Αντε να παρετε ενα 5-5,5% max ....
ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ...ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγω θα ριξω τρελο γελιο οταν ο Καρατζαφερης θα παρει πανω απο 10% τον Οκτωβρη

Να δω μετα τι θα λετε για τον "φασιστα" του 10%+ ενω εσας σας βλεπω στο 6 -7%

Αναρχοκουμουνα....... εδω θα ειμαστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες και για το ΛΑΟΣ διότι θα δοκιμαστεί σε συνθήκες πόλωσης και θα δούμε αν το ποσοστό στις ευρωεκλογές ήταν πυροτέχνημα ή κάτι μονιμότερο.
Πάντως πρόβλεψη δεν θα διακινδυνεύσω...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Σοβαρεψου.......
Αλλο οι ευρωεκλογες και αλλο οι βουλευτικες....
Αλλη χαλαρη ψηφος και αλλο η πολωση...
Και εσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ ειστε χαλαρα κομματα...
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εχουν 25% μπετον και το ΚΚΕ ενα 6%...
Αντε να παρετε ενα 5-5,5% max ....
ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ...ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ...

Οκ θα τα πουμε.... αμα παρει πανω απο 7 θα μου πληρωσεις τα εισητηρια για ΤΗΑΙ ?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
...εκτός από το ΛΑΟΣ στο 10% όπως λέει και ο rafman , θα γούσταρα τρελά να μείνει εκτός βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ και να μπουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ  :rockon:  

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
...εκτός από το ΛΑΟΣ στο 10% όπως λέει και ο rafman , θα γούσταρα τρελά να μείνει εκτός βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ και να μπουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ  :rockon:  

Στεκα δεν τη βλεπω.... για τους οικολογους..

και εχω ενα δηλημα τωρα αλλα μην το πεις του Πορνοπαππου....

Αμα ο Τσιπρακος  :jerking: :jerking: :jerking: δεν μπει στην βουλη τοτε ο Γιωργακης  :jerking: :jerking: μαλλον παει για αυτοδυναμια υπολογιζω και δεν γουσταρω καθολου....

και σκεφτομαι οτι ο τσιπρακος ουτως ή αλλως ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ειναι... :grin:

Να μπει ή να μην Μπει......

Επισκέπτης
simitis.jpg

Τη μέρα που θα ψωφήσει ο συγκεκριμένος κύριος , έχω τάξει ότι θα κεράσω όλους μου τους φίλους το πιο ακριβό ουίσκι που θα βρώ.
Ό,τι καλύτερο υπάρχει .
Θα είναι μεγάλη γιορτή.

Αξίζει ακόμη και αυτό
http://[URL unfurl="true"]www.thedrinkshop.com/images/products/main/3211/3211.jpg[/img[/URL]]
κι ας κάνει 200€ το μπουκάλι.
Μόνο να πάει στο διάολο ...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τόσο μαλάκας ήταν ο Κωστάκης. Μια μετριοπαθή πολιτική στο μεσαίο χώρο αν είχε καταφέρει να κάνει αξιοποιώντας στελέχη του ΠΑΣΟΚ (κυρίως στο ΥΠΟ.ΟΙΚ.) ώστε να μη μπορεί εύκολα να κατηγορηθεί για ρεβανσισμό, θα έβγαινε αβλεπί για δύο 4ετίες ακόμα.

Όταν όμως επενδύεις σε κομματόσκυλα τύπου Βουλγαράκη και πειναλέους τύπου Ρουσσόπουλου, είσαι άξιος της μοίρας σου. Όχι ότι έχει οικονομικό πρόβλημα ο χοντρός - κάθε άλλο. Χόμπι κάνει, όπως έκανε κάποτε ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ. :cheesy:

Απλά είναι μοναδική η μαλακία του, τη στιγμή που σε όλη την Ευρώπη οι σοσιαλιστές τον πίνουν άσχημα. Στη Γερμανία οι σοσιαλοδημοκράτες αναμένουν πανωλεθρία, στη Γαλλία ο Σαρκοζί θα παίζει μπάλα μόνος του μια και το σοσιαλιστικό κόμμα βρίσκεται σε φάση διάλυσης και ας μη μιλήσουμε για την Αγγλία όπου οι συντηρητικοί έχουν πάρει φαλάγγι το εργατικό κόμμα του Gordon Brown.

Πανευρωπαπαϊκή πρωτοτυπία το κόμμα της Ελλάδας, της θρησκείας και τα λοιπά ωραία που αναφέρει το κλασσικό hit του Ρόμπα Ουίλιαμς. :2funny:

τον μαρτη ομως δεν μπορει να ξαναβγει οταν το πασοκ θα εχει εισπραξει την δυσαρεσκεια των μετρων που πρεπει να παρει?

η κριση,οι απολυσεις και το κλεισιμο των επιχειρησεων θα ειναι στο απογειο τοτε.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
[URL unfurl="true"]http://3.bp.blogspot.com/_OPg-Kn4CzDg/SFEhHBqzprI/AAAAAAAACy0/bbVshDByO2A/s400/simitis.jpg[/img[/URL]]

yZbUDRD6C10[URL unfurl="true"]http://3.bp.blogspot.com/_OPg-Kn4CzDg/SFEhHBqzprI/AAAAAAAACy0/bbVshDByO2A/s400/simitis.jpg[/img[/URL]]

Τη μέρα που θα ψωφήσει ο συγκεκριμένος κύριος , έχω τάξει ότι θα κεράσω όλους μου τους φίλους το πιο ακριβό ουίσκι που θα βρώ.
Ό,τι καλύτερο υπάρχει .
Θα είναι μεγάλη γιορτή.

Αξίζει ακόμη και αυτό
[img]http://[URL unfurl="true"]www.thedrinkshop.com/images/products/main/3211/3211.jpg[/img[/URL]]
κι ας κάνει 200€ το μπουκάλι.

[/quote]

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

και εγω θα κερασω ακριβο κρασακι

Συνημμένα

• photo-wine.jpg
    photo-wine.jpg
    17,4 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και εγω θα κερασω ακριβο κρασακι

Φαντάζομαι θα έχεις κι εσύ τους λόγους σου.
Εγώ πήρα το δεύτερο μου πτυχίο επί πρωθυπυργίας του.
Και "χόρτασα" την αξιοκρατία του , τη "δημοκρατία" και τον τρόπο που δρούσαν οι γαμημένοι συνδικαλιστάδες της ΠΑΣΠ  , στο Πανεπιστήμιο που είχαν μετατρέψει σε μπουδέλο τους.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φαντάζομαι θα έχεις κι εσύ τους λόγους σου.
Εγώ πήρα το δεύτερο μου πτυχίο επί πρωθυπυργίας του.
Και "χόρτασα" την αξιοκρατία του , τη "δημοκρατία" και τον τρόπο που δρούσαν οι γαμημένοι συνδικαλιστάδες της ΠΑΣΠ  , στο Πανεπιστήμιο που είχαν μετατρέψει σε μπουδέλο τους.
Ενω οι ΔΑΠΙΤΕΣ ειχαν κανει τριπλη παρθενοραφη...τα κομματοσκυλα της εξουσιας την ιδια μουρη εχουν....

Επισκέπτης
simitis.jpg

Ό,τι καλύτερο υπάρχει .
Θα είναι μεγάλη γιορτή.

Aυτος ο μουλος μας εκανε το 2004 να ψηφισουμε δεξια. Αυτος διαλυσε το ΠΑΣΟΚ. Γαμω τον εξυχρονισμο του του παλιοπουστα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
επειδη το thread εχει γαμηθει με τις φωτο και τις κουβεντες καφενειου.

ξαναθετω το ερωτημα.

τον μαρτη ομως δεν μπορει να ξαναβγει οταν το πασοκ θα εχει εισπραξει την δυσαρεσκεια των μετρων που πρεπει να παρει?

η κριση,οι απολυσεις και το κλεισιμο των επιχειρησεων θα ειναι στο απογειο τοτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom