Σημερα θα σε στριμωξω γιατι εχω κεφια
α) το αν με εχεις αναγκη μην το πολυλες...ποτε δεν ξερεις
β) ειπα οτι τα φερνεις δυσκολα γιατι χρωστας σε δανειο και εκανες διακανονισμο. Αν ειχες οτι ηθελες δεν θα εκανες διακανομισμο. Τωρα αν εσυ με 50 ευρω το μηνα εισαι τζαμι για να τρως καμμια τουρτιτσα αυτο δεν σημαινει οτι ζεις κανονικα. Και εξαλλου δεν πληρωνεις εσυ το δανειο του σπιτιου ουτε τα υπολοιπα εξοδα σου ουτε καν τις τουρτιτσες σου οποτε οσο και να το πεις αλλοι ζοριζονται και καλο θα ηταν να ρωτησουμε αυτους πως τα βγαζουν περα...
γ) οταν καποιος σε στριμωγνει και σου λεει αληθειες ξαφνικα σου επιτιθεται.γιατι μισοκλαις;διαλογο κανουμε και ο καθενας εχει τις αποψεις του
θες να σε καλοπιασω κι αλλο;
ακου λοιπον συντομα το 2014 θα βγεις στην αγορα εργασιας και δουλεια παπαλα η τοσο χαμηλομισθη που θα λες γιατι δουλευω..
περαν τουτου οι γονεις θα ειναι πιο στριμωγμενοι και γιατι οι φοροι θα ανεβαινουν, και γιατι εσυ δουλεια δεν θα βρικσεις και γιατι μεγαλωνουν οι φοροι και γιατι οι τραπεζες θα σφιξουν τα γαλατα. ΑΝ βρεθεις απο την μια ωρα στην αλλη στον δρομο τοτε (γιατι να ξερεις οτι η περιοδος χαριτος των τραπεζων θα τελειωσει το 2014)τοτε λοιπον να ερθεις στο μολ ραντευου να μου πεις ποσο καλα εισαι στον δρομο, τι καλα που εκανε η κυβερνηση και να σε κερασω μια αριστερη τουρτα σοκολα
Υ.Γ Ηδη οι τραπεζες στελνουν κατασχετηριες εκθεσεις ωστε να ειναι ετοιμες το 2014 να αρχισουν τα παρατραγουδα..
Συγνωμη μπολ αλλα εγω δεν προκειται ποτε να πω καλα κανουν οι τραπεζες και θα ειμαι με τους γονεις σου. Εσυ στησου απεναντι και πες τους καλα σας εκαναν.
αν μπορεσεις δες και αυτη την ταινια του γαβρα ειναι εξαιρετικη και ισως καταλαβεις τι λεμε τοση ωρα..