Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πες τα ρε ποια κριση και αρχιδια. Οι καφετεριες γεματες ειναι ρε

Δεν ξερω αν με ειρωνευεσαι ή συμφωνεις πραγματικα αλλα καθε σαββατο εγω προσωπικα βλεπω αρκετη κινηση. Θα μου πεις βγαινεις ενα σαββατο οκ.... ακομη μπορουμε να βγαινουμε και αυτο το σαββατο ας μην κλαιγομαστε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σημερα θα σε στριμωξω γιατι εχω κεφια  :grin:

α) το αν με εχεις αναγκη μην το πολυλες...ποτε δεν ξερεις :rolleyes:

β) ειπα οτι τα φερνεις δυσκολα γιατι χρωστας σε δανειο και εκανες διακανονισμο. Αν ειχες οτι ηθελες δεν θα εκανες διακανομισμο. Τωρα αν εσυ με 50 ευρω το μηνα εισαι τζαμι για να τρως καμμια τουρτιτσα αυτο δεν σημαινει οτι ζεις κανονικα. Και εξαλλου δεν πληρωνεις εσυ το δανειο του σπιτιου ουτε τα υπολοιπα εξοδα σου ουτε καν τις τουρτιτσες σου οποτε οσο και να το πεις αλλοι ζοριζονται και καλο θα ηταν να ρωτησουμε αυτους πως τα βγαζουν περα...

γ) οταν καποιος σε στριμωγνει και σου λεει αληθειες ξαφνικα σου επιτιθεται.γιατι μισοκλαις;διαλογο κανουμε και ο καθενας εχει τις αποψεις του

θες να σε καλοπιασω κι αλλο; :grin:

ακου λοιπον συντομα το 2014 θα βγεις στην αγορα εργασιας και δουλεια παπαλα η τοσο χαμηλομισθη που θα λες γιατι δουλευω..
περαν τουτου οι γονεις θα ειναι πιο στριμωγμενοι και γιατι οι φοροι θα ανεβαινουν, και γιατι εσυ δουλεια δεν θα βρικσεις και γιατι  μεγαλωνουν οι φοροι και  γιατι οι τραπεζες θα σφιξουν τα γαλατα. ΑΝ βρεθεις απο την μια ωρα στην αλλη στον δρομο τοτε (γιατι να ξερεις οτι η περιοδος χαριτος των τραπεζων θα τελειωσει το 2014)τοτε λοιπον να ερθεις στο μολ ραντευου να μου πεις ποσο καλα εισαι στον δρομο, τι καλα που εκανε η κυβερνηση και να σε κερασω μια αριστερη τουρτα σοκολα   :sunglasses:

Υ.Γ Ηδη οι τραπεζες στελνουν κατασχετηριες εκθεσεις ωστε να ειναι ετοιμες το 2014 να αρχισουν τα παρατραγουδα..
Συγνωμη μπολ αλλα εγω δεν προκειται ποτε να πω καλα κανουν οι τραπεζες και θα ειμαι με τους γονεις σου. Εσυ στησου απεναντι και πες τους καλα σας εκαναν.
αν μπορεσεις δες και αυτη την ταινια του γαβρα ειναι εξαιρετικη και ισως καταλαβεις τι λεμε τοση ωρα..

Εσυ που δουλευεις για πες μας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω οσους ξερω δουλευουν παντως....

και το χαμηλοτερο που παιρνουν ειναι 500.
Κυμαινονται απο 500-1100 ευρω. Αναλογα ποσο τυχερος ηταν ο καθενας.

Προφανως η εριναλ παρακαλαει να μεινουμε άνεργοι και να μας πάρουν το σπιτι οπως θα καταλαβετε ισα ισα για να την συναντησω στο μωλ και να της πω οτι ειχε δικιο χαχαχαχαχχαχαχα

τι ζουμε ρε φιλε

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ο,τι να ναι... :jerking:

στις ηλικιες που υπαρχει το μεγαλυτερο ποσοστο ανεργιας (18-25) κανεις δεν αναφερει οτι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ειναι φοιτηταρια που απλως τρωνε τα λεφτα του μπαμπα η της μαμας επειδη σπουδαζουν κοντα στα 8 χρονια σε σχολες τυπου ''διοικηση επιχειρησεων''   ''χρηματοικονομικα'' κτλ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΙΑ...

ενας ηλιθιος ειπε πιο πανω οτι δεν εχω σπουδασει(και ποιος σου ειπε ρε ΒΛΑΚΑ οτι δε σπουδασα? ) και οτι τουλαχιστον αυτοι που σπουδασαν πετυχαν κατι...ασχολιαστο  :jerking:

παμε παρακατω.ξερω πολυ κοσμο που δεν εβαλε ουτε μεσο ουτε εκανε την πουτανα κι εχουν μια χαρα δουλεια ακομη και σε αυτην την ''κριση'' ασχετως αν ο πολυς ο κοσμος απλα πεταει γενικολογιες του τυπου ''δεν υπαρχουν δουλειες'' κτλ...

μου θυμιζει λιγο αυτο με το πετρελαιο που ενω δεν ειχαν υποτιθεται λεφτα για πετρελαιο επειδη ακριβυνε τσακιστηκαν ολοι και πηραν ξυλα που ειναι ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ  :jerking: ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ

αλλα βεβαια οποιος δουλευει μπατσος ας πουμε ειναι δημοσιο  :jerking: τραβα εσυ μαλακα να παιρνεις 800 κι 900 ευρω και να εχεις το καθε καθικι καθε μερα κι ελα μετα να μου πεις αν ειναι δημοσιο  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

μετα θα βαλω  τον σπερες να μου βρει δουλεια σε δυο τρεις φιλες με 1200 ευρω. Εχουν δυο πτυχια η μια η αλλη ενα αλλα ξερει 3 γλωσσες και η αλλη εχει ενα.  :rockon: :rockon:

Εχω φιλη δικηγορο που δουλευει με 1100 σε δικηγορικο γραφειο....

δουλευει απο το 2003 δεν σταματησε ποτε απλα αλλαξε γραφειο.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αστο με τους δικηγορους φιλε...1000 ευρω και πανω παιρνουν οσοι δουλευουν πολλες ωρες κι εχουν και πελατεια...ενας νεος δικηγορος εκτος του οτι για να βρει δουλεια πρεπει να χει γνωστο ,στην αρχη θα παιρνει κανα 400ρι και θα κανει ολη τη χαμαλοδουλεια...δε μιλαμε για γνωστους δικηγορους ,εκει πας αλλου...γι αυτο ειπα πριν οτι αν πας δικηγορος ειναι μαλακια πλεον...βεβαια μπορεις να δωσεις για δικαστης αλλα εκει θελει ΑΡΧΙΔΙΑ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχω φιλη δικηγορο που δουλευει με 1100 σε δικηγορικο γραφειο....

δουλευει απο το 2003 δεν σταματησε ποτε απλα αλλαξε γραφειο.
Σε εχει ξεπερασει απο τοτε που την χωρισες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε εχει ξεπερασει απο τοτε που την χωρισες;

Οχι. Μου έκανε μηνυση επειδη δεν της έκατσα.
Με τρεχει στα δικαστηρια χαχαχχα

θυμασαι που σου εκανε μηνυση εσενα μια επειδη της εκανες καμακι στο λεωφορειο
και σε ειχε πλακωσει με την τσαντα και ολοι γυρω γυρω γελαγανε και ριχνανε τουρτες ????

:2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εσυ που δουλευεις για πες μας

δεν εχει σημασια που δουλευω εγω. να εχει ο κοσμος λεφτα και να ζει σαν ανθρωπος εχει σημασια. οχι να ζουν 10 σαν ανθρωποι και 100.000 να παλευουν με το θεριο που τους εχωσαν . Σημερα μιλουσα με προισταμενη μεγαλου ασφαλιστικου οργανισμου και μου ελεγε ποσο δυσκολα τα βγαζει ο κοσμος και οτι διακανονιζουν ακομα και με δεκα ευρω το μηνα. Και συ μου λες δεν υπαρχει κριση, οι καφετεριες ειναι γεματες  και αλλες παπατζες και εχω μια φιλη που παιρνει 1200 ευρω. Τα 1200 ευρω το μηνα σημαινουν το ετος - 4.500 τα ταμεια - 500 τελος επιτηδευματος = 9400,  απο αυτα εφορια απο το πρωτο ευρω  - μετακινησεις για να παει στην δουλεια  για δες ποσα της μενουν στην τσεπη το μηνα αν τις μενουν 400 ευρω καθαρα για να φαει. Αν ζει με γονεις κουλ πληρωνουν αυτοι τα υπολοιπα αν εχει δεη, ενοικιο, κοινοχρηστα, νερο, ασφαλεια αυτοκινητου σερβις κτλ δεν μπορει να ζησει καν.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
εγω ξερω παντως οτι βουηξε η θεσσαλονικη απο μια δικηγορο που παιρνοταν με διαφορους απ το ιντερνετ  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο,τι να ναι... :jerking:

στις ηλικιες που υπαρχει το μεγαλυτερο ποσοστο ανεργιας (18-25) κανεις δεν αναφερει οτι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ειναι φοιτηταρια που απλως τρωνε τα λεφτα του μπαμπα η της μαμας επειδη σπουδαζουν κοντα στα 8 χρονια σε σχολες τυπου ''διοικηση επιχειρησεων''   ''χρηματοικονομικα'' κτλ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΙΑ...

ενας ηλιθιος ειπε πιο πανω οτι δεν εχω σπουδασει(και ποιος σου ειπε ρε ΒΛΑΚΑ οτι δε σπουδασα? ) και οτι τουλαχιστον αυτοι που σπουδασαν πετυχαν κατι...ασχολιαστο  :jerking:

παμε παρακατω.ξερω πολυ κοσμο που δεν εβαλε ουτε μεσο ουτε εκανε την πουτανα κι εχουν μια χαρα δουλεια ακομη και σε αυτην την ''κριση'' ασχετως αν ο πολυς ο κοσμος απλα πεταει γενικολογιες του τυπου ''δεν υπαρχουν δουλειες'' κτλ...

μου θυμιζει λιγο αυτο με το πετρελαιο που ενω δεν ειχαν υποτιθεται λεφτα για πετρελαιο επειδη ακριβυνε τσακιστηκαν ολοι και πηραν ξυλα που ειναι ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ  :jerking: ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ

αλλα βεβαια οποιος δουλευει μπατσος ας πουμε ειναι δημοσιο  :jerking: τραβα εσυ μαλακα να παιρνεις 800 κι 900 ευρω και να εχεις το καθε καθικι καθε μερα κι ελα μετα να μου πεις αν ειναι δημοσιο  :jerking:

πιο δημοσιο απο το δημοσιο ειναι οι μπατσοι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν εχει σημασια που δουλευω εγω. να εχει ο κοσμος λεφτα και να ζει σαν ανθρωπος εχει σημασια. οχι να ζουν 10 σαν ανθρωποι και 100.000 να παλευουν με το θεριο που τους εχωσαν . Σημερα μιλουσα με προισταμενη μεγαλου ασφαλιστικου οργανισμου και μου ελεγε ποσο δυσκολα τα βγαζει ο κοσμος και οτι διακανονιζουν ακομα και με δεκα ευρω το μηνα. Και συ μου λες δεν υπαρχει κριση, οι καφετεριες ειναι γεματες  και αλλες παπατζες και εχω μια φιλη που παιρνει 1200 ευρω. Τα 1200 ευρω το μηνα σημαινουν το ετος - 4.500 τα ταμεια - 500 τελος επιτηδευματος = 9400,  απο αυτα εφορια απο το πρωτο ευρω  - μετακινησεις για να παει στην δουλεια  για δες ποσα της μενουν στην τσεπη το μηνα αν τις μενουν 400 ευρω καθαρα για να φαει. Αν ζει με γονεις κουλ πληρωνουν αυτοι τα υπολοιπα αν εχει δεη, ενοικιο, κοινοχρηστα, νερο, ασφαλεια αυτοκινητου σερβις κτλ δεν μπορει να ζησει καν.

Σιγουρα δεν εχει σημασια που δουλευεις εσυ που μάχεσαι το κεφάλαιο... γιατι αμα δουλευεις σε καναν κεφαλαιούχο δεν θα υπάρχει αντιφαση σε αυτα που πιστευεις... καταλαβες? Και οντως σε κεφαλαιουχο δουλευεις γιατι αν δεν εβαζε αυτος το κεφαλαιο το δικηγορικο γραφειο εσυ τωρα που μιλας μπολικα θα πεινουσες.

ΟΠως επισης δεν εχει καμια σημασια αν εισαι δικηγορος διορισμενη σε τραπεζα..... γιατι μπορεις καλλιστα να μπαινεις εδω να γραφεις οτι θες ανωνυμα ενω στο δικαστηριο να λες αλλα  :P

Αφου τις βλεπω τιγκα τις καφετεριες... τι θα πει παπατζες? μας δουλευεις? και οχι μονο τις καφετεριες αλλα και τον στεργιου και τα MAX PERRY και ολα αυτα. Καλως ή κακως εχεις κριση... δεν γινεται να ζεις οπως πριν... αν ηθελες να μην έχεις να φροντιζες οταν υπηρχε φοροδιαφυγη να εκανες καταγγελιες αλλα κανεις δεν εκανε τοτε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σιγουρα δεν εχει σημασια που δουλευεις εσυ που μάχεσαι το κεφάλαιο... γιατι αμα δουλευεις σε καναν κεφαλαιούχο δεν θα υπάρχει αντιφαση σε αυτα που πιστευεις... καταλαβες? Και οντως σε κεφαλαιουχο δουλευεις γιατι αν δεν εβαζε αυτος το κεφαλαιο το δικηγορικο γραφειο εσυ τωρα που μιλας μπολικα θα πεινουσες.

ΟΠως επισης δεν εχει καμια σημασια αν εισαι δικηγορος διορισμενη σε τραπεζα..... γιατι μπορεις καλλιστα να μπαινεις εδω να γραφεις οτι θες ανωνυμα ενω στο δικαστηριο να λες αλλα  :P

Αφου τις βλεπω τιγκα τις καφετεριες... τι θα πει παπατζες? μας δουλευεις? και οχι μονο τις καφετεριες αλλα και τον στεργιου και τα MAX PERRY και ολα αυτα. Καλως ή κακως εχεις κριση... δεν γινεται να ζεις οπως πριν... αν ηθελες να μην έχεις να φροντιζες οταν υπηρχε φοροδιαφυγη να εκανες καταγγελιες αλλα κανεις δεν εκανε τοτε.
δεν εχει αφησει ζαχαροπλαστειο για ζαχαροπλαστειο το κητος  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα ποτα και τους καφεδες σας τους πληρωνουν αλλοι.....

αν θες μετακινηση στην δουλεια να συνεννοηθεις με καμια φιλη να βαζετε την βενζινα απο κοινου
και να πηγαινετε... 3-4 ατομα. Αυτο βλεπω να γινεται.

Αλλα εχουμε μαθει στην κλαουρα καταλαβες... χαχαχα πληρωνω για να βγω λεει... μα οι γυναικες δεν πληρωνουν στην ελλαδα στις εξοδους τους.... οι μαλακες τα πληρωνουν ολα... επειδη υπαρχει αυτη η αστεια παραδοση που δεν αφηνει ο αλλος να πληρωσει η γυναικα θα παθει κατι αν πληρωσει...

επισης ενας νεος επαγγελματιας δεν εχει φορο 26% αλλα 13% το μισο δηλαδη.... η φιλη που λεω εμενε μονη της σε δικο της σπιτι.... με 1100 ευρω το μηνα μισθο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.762
Πόντοι
25.467
μην τσακωνεστε βρε παιδια !!! Απλα εχουμε αντιθετες αποψεις ορισμενοι οκ

εγω δεν εχω προβλημα με κανεναν παντως
οπως εγραψα και πριν διαλογος σωστος χωρις διαφωνιες δεν υπάρχει !!!!

Να και με τον CLOSER τωρα μπορουμε να παμε εξω να τα πουμε σαν φιλαρακια να τον κερασω και κανα γλυκακι απο του στεργιου απο αυτα που του αρεσουν

Νομίζω ότι σας έχω ξαναρωτήσει, αλλά θα το αποτολμήσω.

Επικοινωνεί καθόλου η τσουτσούνα  σας με το μυαλό σας;

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εκτος απο ολα τα αλλα. ΕΚΤΟΣ απο τα αλλα. Τι στο πουτσο νερο τους ποτιζουν τους δεξιουληδες και μας τα λενε αυτα? Τι διαολο? Προσπαθεις να μας πεις οτι οι μπατσοι δεν ειναι δημοσιο (μπορει να μπερδευτηκες επειδη πουλανε προστασια και πρεζα και λειτουργουν ως συμμορια, αλλα δημοσιο ειναι) ΚΑΙ οποιος δεν ειναι μπατσος και δε γουσταρε να γινει μπατσος (ακριβως επειδη ειναι δουλεια με πολλες ευθυνες και υποχρεωσεις, δεν ειναι για το καθε καβλωμενο κωλοπαιδο) ειναι και μαλακας. ΕΛΕΟΣ  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom