Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.051
Πόντοι
2.606
Ποιος σου ειπε οτι ζω φτωχά? ελεος... κανονικα ζώ και οτι θελω το εχω απλα δεν κάνουμε υπερβολες.
Δεν κινδυνευω να χασω το σπιτι μου... ελεος και παλι... καθεσαι και βγαζεις βρωμες στο ιντερνετ τις οποιες θα χρησιμοποιησουν καποια μερα ορισμενοι πανεξυπνοι για να μου την πουνε και καλα...

ΠΟιος θιγεται απο το κεφαλαιο? αυτη τη στιγμη εσυ που δουλευεις???? το αν εισαι ή δεν εισια με αυτους που χρωστανε δεν με ενδιαφερει. Δεν σε εχω αναγκη  :P μην πας να με καλοπιασεις τωρα... ενω επιτιθεσαι
-ειδες τι καργιολες ειναι τελικα οι θηλυκες,καλα κανεις εσυ αγορινα μου και δεν τις νταραβεριζεσαι!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
σε ναυτιλιακη η μια και σε εταιριες οι αλλες δυο παπαρα,αλλα κατα τα αλλα πουτανες οπως λετε εδω  :jerking:
εσυ σε ποιο αει μπηκες κ τι δουλεια κανεις κριτη των παντων κ παντογνωστη του τζυμ θρεντ?
λογαριασμο θα σου δωσω που δουλευω?  :jerking: ουτε φοιτητης ειμαι παντως ουτε κανω τον ανωτερο,εσεις λετε παπαριες και γενικοτητες αλλα ειναι γνωστο οτι οποιος δεν εχει τι να πει λεει μαλακιες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
-α γαμησου εσυ και ο βαρκαρης σου τρελεμπορα.....λυσσαξες....αμα τεζαρεις θα σε βαλουμε 2 ευρω στα ματια (ρεφενε  εμεις τα φιλαρακια σου) να σε περασει απεναντι και ειναι κομπλε και πληρωμενος!

εσένα και τον παπατρόλη περιμένω να σας νεκροφιλήσω πρώτα...  :birdman:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.051
Πόντοι
2.606
και οχι ρε μαλακες δεν γαμιουνται ολες οι γκομενες για να βρουν δουλεια εκτος αν ειναι τιποτα θεσεις για γραμματεα  :jerking:

ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ.

ξερω τουλαχιστον 3 κοπελες που ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ και τωρα ειναι με δουλεια,λεφτα και γαμιουνται με οποιον γουσταρουν και δε κλαιγονται στο ιντερνετ ουτε δουλευουν στα ζαρα με 300 ευρω...

αλλα στην ελλαδα ολοι πρεπει να ειναι με μεσο,η να ειναι πουτανες... :jerking:
-Τεραστιο αντιπροσωπευτικο δειγμα λεμε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
-ειδες τι καργιολες ειναι τελικα οι θηλυκες,καλα κανεις εσυ αγορινα μου και δεν τις νταραβεριζεσαι!

Το εριναλακι ξερει οτι της έχω αδυναμια και συμπάθεια
παρολαυτα που γράφει  :boobies: :boobies:

αυτη δεν με συμπαθει ομως  :'(

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
-Τεραστιο αντιπροσωπευτικο δειγμα λεμε...
:2funny: :2funny: εσυ ξερεις πολλους ανεργους που να μην ειναι ετσι οπως τους περιεγραψα?  :2funny: γιατι απο γενικοτητες αλλο τιποτα  :jerking:

κια οχι 3 δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα οπως λες αλλα να σαι σιγουρος οτι ειναι αρκετοι/ες παραπανω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μην τσακωνεστε βρε παιδια !!! Απλα εχουμε αντιθετες αποψεις ορισμενοι οκ

εγω δεν εχω προβλημα με κανεναν παντως οπως εγραψα και πριν διαλογος σωστος χωρις διαφωνιες δεν υπάρχει !!!!

Να και με τον CLOSER τωρα μπορουμε να παμε εξω να τα πουμε σαν φιλαρακια να τον κερασω και κανα γλυκακι απο του στεργιου απο αυτα που του αρεσουν

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σε ναυτιλιακη η μια και σε εταιριες οι αλλες δυο παπαρα,αλλα κατα τα αλλα πουτανες οπως λετε εδω  :jerking:λογαριασμο θα σου δωσω που δουλευω?  :jerking: ουτε φοιτητης ειμαι παντως ουτε κανω τον ανωτερο,εσεις λετε παπαριες και γενικοτητες αλλα ειναι γνωστο οτι οποιος δεν εχει τι να πει λεει μαλακιες

δεν εισαι φοιτητης γτ δεν μπορεσες να μπεις σε καποια καλη σχολη μεσω πανελληνιων

οι αιωνιοι φοιτητες σε αει τουλαχιστον πετυχαν κατι στη ζωη τους στο τελος του λυκειου ασχετα μετα αν το εγραψαν σταρχιδια τους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.051
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: εσυ ξερεις πολλους ανεργους που να μην ειναι ετσι οπως τους περιεγραψα?  :2funny: γιατι απο γενικοτητες αλλο τιποτα  :jerking:

κια οχι 3 δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα οπως λες αλλα να σαι σιγουρος οτι ειναι αρκετοι/ες παραπανω...
-ΕΓΩ ξερω οτι η γυναικα μου ειναι γραμματεας και μετα απο αυτα που ειπες με τοση σιγουρια ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.... :s&m_2: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.051
Πόντοι
2.606
μην τσακωνεστε βρε παιδια !!! Απλα εχουμε αντιθετες αποψεις ορισμενοι οκ

εγω δεν εχω προβλημα με κανεναν παντως οπως εγραψα και πριν διαλογος σωστος χωρις διαφωνιες δεν υπάρχει !!!!

Να και με τον CLOSER τωρα μπορουμε να παμε εξω να τα πουμε σαν φιλαρακια να τον κερασω και κανα γλυκακι απο του στεργιου απο αυτα που του αρεσουν
-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
σε ναυτιλιακη η μια και σε εταιριες οι αλλες δυο παπαρα,αλλα κατα τα αλλα πουτανες οπως λετε εδω  :jerking:λογαριασμο θα σου δωσω που δουλευω?  :jerking: ουτε φοιτητης ειμαι παντως ουτε κανω τον ανωτερο,εσεις λετε παπαριες και γενικοτητες αλλα ειναι γνωστο οτι οποιος δεν εχει τι να πει λεει μαλακιες

Ρε γελοίο ανθρωπάριο, το μικρό μυαλό σου δεν καταλαβαινει ότι το γεγονός και μόνο ότι έχουμε φτάσει να λέμε "Εγώ ξέρω τάδε ανθρώπους να δουλεύουν"
δεν είναι φυσιολογικό;
Επίσης οι "φίλες" σου πόσες ώρες ξεσκίζονται στη δουλειά; Γιατί μη μου πεις 8 γιατί θα γελάσω(σιγανά γιατί είναι και μεσημέρι)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε γελοίο ανθρωπάριο, το μικρό μυαλό σου δεν καταλαβαινει ότι το γεγονός και μόνο ότι έχουμε φτάσει να λέμε "Εγώ ξέρω τάδε ανθρώπους να δουλεύουν"
δεν είναι φυσιολογικό;
Επίσης οι "φίλες" σου πόσες ώρες ξεσκίζονται στη δουλειά; Γιατί μη μου πεις 8 γιατί θα γελάσω(σιγανά γιατί είναι και μεσημέρι)

Kαι ποιοι κοιμουνται τετοια ωρα δηλαδη???
οι γειτονες ή οι δικοι σου???? δημοσιο δουλευουν???????????????????

για να ειναι σπιτι στις 3 και να κοιμουνται. Σε επιασα αγορινα

χαχαχα ρε ολοι δημοσιοι ειστε εδω? χαχα και λετε για κρισεις/

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Kαι ποιοι κοιμουνται τετοια ωρα δηλαδη???
οι γειτονες ή οι δικοι σου???? δημοσιο δουλευουν???????????????????

για να ειναι σπιτι στις 3 και να κοιμουνται. Σε επιασα αγορινα

χαχαχα ρε ολοι δημοσιοι ειστε εδω? χαχα και λετε για κρισεις/

Το μωρό κοιμάται. Έγινα πατέρας, δε στο 'πα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχα λιονταρακι πονηρο

και πως εγινες πατερας χωρις δουλεια και λεφτα????

τρολολολ

παω να παρω σουβλακι..... ειμαι ανεργος αλλα μπορω να πληρωσω 2 ευρω στο σουβλακι
οπως κανουν και ολοι οσοι τρεχουν στα σουβλατζιδικα στο γκαζι συνεχεια και δεν βρισκεις να κατσεις χαχαχα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

τρολολολ

παω να παρω σουβλακι..... ειμαι ανεργος αλλα μπορω να πληρωσω 2 ευρω στο σουβλακι
οπως κανουν και ολοι οσοι τρεχουν στα σουβλατζιδικα στο γκαζι συνεχεια και δεν βρισκεις να κατσεις χαχαχα

Πες τα ρε ποια κριση και αρχιδια. Οι καφετεριες γεματες ειναι ρε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ποιος σου ειπε οτι ζω φτωχά? ελεος... κανονικα ζώ και οτι θελω το εχω απλα δεν κάνουμε υπερβολες.
Δεν κινδυνευω να χασω το σπιτι μου... ελεος και παλι... καθεσαι και βγαζεις βρωμες στο ιντερνετ τις οποιες θα χρησιμοποιησουν καποια μερα ορισμενοι πανεξυπνοι για να μου την πουνε και καλα...

ΠΟιος θιγεται απο το κεφαλαιο? αυτη τη στιγμη εσυ που δουλευεις???? το αν εισαι ή δεν εισια με αυτους που χρωστανε δεν με ενδιαφερει. Δεν σε εχω αναγκη  :P μην πας να με καλοπιασεις τωρα... ενω επιτιθεσαι

Σημερα θα σε στριμωξω γιατι εχω κεφια  :grin:

α) το αν με εχεις αναγκη μην το πολυλες...ποτε δεν ξερεις :rolleyes:

β) ειπα οτι τα φερνεις δυσκολα γιατι χρωστας σε δανειο και εκανες διακανονισμο. Αν ειχες οτι ηθελες δεν θα εκανες διακανομισμο. Τωρα αν εσυ με 50 ευρω το μηνα εισαι τζαμι για να τρως καμμια τουρτιτσα αυτο δεν σημαινει οτι ζεις κανονικα. Και εξαλλου δεν πληρωνεις εσυ το δανειο του σπιτιου ουτε τα υπολοιπα εξοδα σου ουτε καν τις τουρτιτσες σου οποτε οσο και να το πεις αλλοι ζοριζονται και καλο θα ηταν να ρωτησουμε αυτους πως τα βγαζουν περα...

γ) οταν καποιος σε στριμωγνει και σου λεει αληθειες ξαφνικα σου επιτιθεται.γιατι μισοκλαις;διαλογο κανουμε και ο καθενας εχει τις αποψεις του

θες να σε καλοπιασω κι αλλο; :grin:

ακου λοιπον συντομα το 2014 θα βγεις στην αγορα εργασιας και δουλεια παπαλα η τοσο χαμηλομισθη που θα λες γιατι δουλευω..
περαν τουτου οι γονεις θα ειναι πιο στριμωγμενοι και γιατι οι φοροι θα ανεβαινουν, και γιατι εσυ δουλεια δεν θα βρικσεις και γιατι  μεγαλωνουν οι φοροι και  γιατι οι τραπεζες θα σφιξουν τα γαλατα. ΑΝ βρεθεις απο την μια ωρα στην αλλη στον δρομο τοτε (γιατι να ξερεις οτι η περιοδος χαριτος των τραπεζων θα τελειωσει το 2014)τοτε λοιπον να ερθεις στο μολ ραντευου να μου πεις ποσο καλα εισαι στον δρομο, τι καλα που εκανε η κυβερνηση και να σε κερασω μια αριστερη τουρτα σοκολα   :sunglasses:

Υ.Γ Ηδη οι τραπεζες στελνουν κατασχετηριες εκθεσεις ωστε να ειναι ετοιμες το 2014 να αρχισουν τα παρατραγουδα..
Συγνωμη μπολ αλλα εγω δεν προκειται ποτε να πω καλα κανουν οι τραπεζες και θα ειμαι με τους γονεις σου. Εσυ στησου απεναντι και πες τους καλα σας εκαναν.
αν μπορεσεις δες και αυτη την ταινια του γαβρα ειναι εξαιρετικη και ισως καταλαβεις τι λεμε τοση ωρα..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

τρολολολ

Πολλά σουβλάκια τρως. Σε λίγο θα φας και τον ψήστη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom