The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.029
- Πόντοι
- 25.467
ναι αλλά είναι πειστικά
Ζητώ συγγνώμη που επενέρχομαι, αλλά δεν βλέπω να τους έχετε πείσει και πολύ.
ναι αλλά είναι πειστικά
σαν τις fake φωτο που βαζειςναι αλλά είναι πειστικά
ίσως επειδή εκτός από σκατά, είναι και για τον πούτσο, οπότε δυσκολεύει το πράμαΖητώ συγγνώμη που επενέρχομαι, αλλά δεν βλέπω να τους έχετε πείσει και πολύ.
Ουτε εγω ειχα ορεξη να πληρωνω τα κερατιατικα μου στην ΔΕΗ και στην καθε ΔΕΗ με τα χαρατσια και τις μαλακιες για να "ξεπληρωθει" ενα χρεος το οποιο δεν δημιουργησα εγω. Δεν ψηφιζα εγω ΝΔ και πασοκ επι 4 δεκαετιες αρχηγε μου.
Ουτε τζιπαρες αγορασα, ουτε διακοπογαμωδανεια πηρα, ουτε καν σπιτι που δεν μπορουσα να αποπληρωσω. Επισης δεν δουλεψα ποτε μου σε καμια τραπεζα, πολυεθνικη και τα ρεστα για να παιρνω...bonus. Απλωνα και απλωνω τα ποδαρακια μου μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα μου.
Εσυ που ψηφιζες την ΝΔ γιατι δεν πληρωνεις και το χρεος που αυτοι δημιουργησαν παρεα με ολους οσους τους ψηφιζατε?
Με την ιδια ακριβως λογικη που δεν γουσταρεις εσυ να πληρωσεις για κατι το οποιο θα ειναι προς οφελος ολων(λες και αν φτιαχτει μια παρακαρα στο ελληνικο, δεν θα την απολαμβανεις και εσυ και ολοι, αλλα μονο ...εγω) και γω δεν γουσταρω να πληρωνω τις μαλακιες αλλων. Δεν με ρωτησε κανεις ομως. Ετσι δεν ειναι?
4 δεκαετιες τωρα κανουμε οτι γουσταρετε εσεις. Ε λοιπον ξερεις κατι αδερφε? Αρκετα.
Ας γινει και κατι για ολους τους αλλους οι οποιοι στην τελικη ειναι και πολυ περισσοτεροι(και ας μην ψηφιζουν καθολου).
ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΤ και η πιο διαχρονικη απαντηση σε καθε νοικοκυραιο, δηθεν φιλησυχο (λεγε με τραμουντανα) που κοπτεται για το ποιος πληρωνει τη ΔΕΗ στη βιλα Αμαλιας, για το ποιος πληρωνει τα μαρμαρα του Συνταγματος, που ειναι υπερ της "νομιμοτητας" , η οποια, ολως τυχαιως, οριζεται κατα το δοκουν απο την αρχουσα ταξη και που, τι συμπτωση, ειναι το ιδιο το κεφαλαιο.
Λοιπον, ουτε εγω γουσταρα να πληρωνω ολυμπιαδα, οπλα, υποβρυχια, αεροπλανακια , εκδηλωσεις, eurovision, πανηγυρια της δημοκρατιας κλπ, τα πληρωνω ομως. Γιατι? γιατι κατι νοικοκυραιοι σαν τον τραμου (γενικα μιλαω και οχι επι προσωπικοθ, απλα ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο δειγμα πολιτη-Πρετεντερη), ψηφιζαν και ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ,ΝΔ.
εξάλλου μεγάλο μέροςτου προγράμματοςτων επιχειρημάτων πουπροκρίνωεκκρίνω εφαρμόζουν....
-H απο χεσιμο η απο πεσιμο,που θα παει ομως ,θα δικαιωθεις,ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΛΕ!εξάλλου το χεστήριο το ρίχνω όχι γιατί παίρνουν τα μέτρα αυτά αλλά γιατί δεν παίρνουν σκληρότερα
-H απο χεσιμο η απο πεσιμο,που θα παει ομως ,θα δικαιωθεις,ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΛΕ!
Λένε και για μια γυναίκα, που προφανώς ήταν η Πετραλιά
ελα όμως που αυτοί που ψηφίζουν αυτούς είναι οι περισσότεροι....
Aς οργανωθούν οι υπόλοιποι ας κατεβάσουν ψηφοδέλτια με τις προτάσεις τους και ας κριθούν σε εκλογές.Ας δεχτουμε οτι ειναι περισσοτεροι (αθροιζομενοι ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-Βασιλοχουντικοι-και εκαστοτε ΔΗΜΑΡουληδες), πιστευεις οτι μια κοινωνια που οι 6 ΘΕΛΟΥΝ αυτη την κατασταση και οι 4 στους 10 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ειναι ΔΙΚΑΙΗ?
Δεν μιλαμε για ενα ποσοστο 90% πλειοψηφιας. Μιλαμε για ποσοστα κοντα στο 50-50. Αυτο ειναι ηθικο?Λυση για αυτους τους ανθρωπους δε θα βρεθει? Στηριζομαστε στην πλειοψηφια και ειμαστε ενταξει? Τι σοι κοινωνια ειναι αυτη?
Και αντε, να μου πεις οτι πριν λιγα χρονια, δεν ηταν 6/10 οι στηριζοντες την κυβερνηση αλλα 8/10 (αν αθροισεις ποσοστα μπλε-πρασινων).
Αυτο σημαινει οτι μια ζωη, και οι επομενες γενιες δηλαδη, θα πρεπει να πληρωνουν αυτους που τοσα χρονια ψηφιζαν? Να καταδικαστουν δηλαδη, να πληρωνουν κερατιατικα των γονιων τους.
Δε νομιζω.