Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Aκομα γελαω με το ονομα της "οργανωσης" που σκεφτηκαν οι πουστηδαι
Με τετοιες κωλοτουμπες πρεπει να τους βαλουμε στην εθνικη ομαδα ρυθμικης γυμναστικης!Κοιτάχτε εδώ τα αποτυχημένα εγγόνια του Γκέμπελς, Δένδια και Κεδίκογλου!
Στη ΕΥΠ και στην ΓΑΔΑ δεν εχουν καθολου φαντασια,εχουν μεινει πολυ πισω,ντεμοντε εντελως[size=30pt] "Αγρια Ελευθερία" και "Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων"[/size]
*Αυτά το ονόματα τα ψάχνουν πολύ καιρό άραγε;
Στη ΕΥΠ και στην ΓΑΔΑ δεν εχουν καθολου φαντασια,εχουν μεινει πολυ πισω,ντεμοντε εντελως
Για κάντο μου λιάνα, γιατί είμαι αργόστροφος και ευκολόπιστος.Στη ΕΥΠ και στην ΓΑΔΑ δεν εχουν καθολου φαντασια,εχουν μεινει πολυ πισω,ντεμοντε εντελως
Τί δεν καταλαβαίνεις ;Για κάντο μου λιάνα, γιατί είμαι αργόστροφος και ευκολόπιστος.
Υπάρχουν δηλ.αποχρώσες ενδείξεις γι΄αυτό.Τί δεν καταλαβαίνεις ;
Προφανώς , οι ένοχοι ήταν μέσα από την κυβέρνηση και το παίζουν ότι ήταν αντεξουσιαστές
Σε τα μας τώρα ; Εμείς είμαστε νεοέλληνες πανέξυπνοι
Υπάρχουν δηλ.αποχρώσες ενδείξεις γι΄αυτό.
Εννοείται. Σίγουρα εμπλέκεται και η λέσχη Μπίλντεμπεργκ και οι εβραίοι μέσω Μοσάντ.Υπάρχουν δηλ.αποχρώσες ενδείξεις γι΄αυτό.
Δεν με χέζεις ρε Τραμ πρωινιάτικα.εεεε τι ψάχνεις... αφού το λένε έγκριτοι συναγωνιστες και συμφορουμίτες...
τολμάς να αμφισβητείς
Δεν με χέζεις ρε Τραμ πρωινιάτικα.
Χτυπάς τί χτυπάς;
Δεν μπορεί να μιλήσει κανείς εδω μέσα.
-H ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ....Εννοείται. Σίγουρα εμπλέκεται και η λέσχη Μπίλντεμπεργκ και οι εβραίοι μέσω Μοσάντ.
Πλήρωσαν κάποιους στη ΝΔ να χτυπήσουν τα κεντρικά γραφεία στη Συγγρού και μετά να χτυπήσουν το Mall
Υποψιάζομαι ότι στη μηχανή ήταν ο ίδιος ο Σαμαράς . Πώς ήξερε πού είναι το γραφείο του ;
Λένε και για μια γυναίκα, που προφανώς ήταν η Πετραλιά
Δεν με χέζεις ρε Τραμ πρωινιάτικα.
Χτυπάς τί χτυπάς;
Δεν μπορεί να μιλήσει κανείς εδω μέσα.
Δεν δύναται.
Έριξε ψες ένα ξεγυρισμένο στον κ. Λάκη και δεν διαθέτει προς στιγμήν σοβαρά αποθέματα.
και τα υπόλοιπα των αποθεμάτων αναλώθηκαν πρωί πρωί...
ρε μαλάκα γιατί δεν το είπες μισή ώρα νωρίτερα
σε επαναφέρω στην τάξη που τολμάς να αμφισβητήσεις τους εγκρίτους συμφορουμίτες...
ήταν ο τελευταίος γύρος ;)
Ε... μισή ώρα νωρίτερα δεν το λές και πρωί πρωί...
ήταν ο τελευταίος γύρος ;)
Γιατί; Αφοδεύετε σε δόσεις;
τώρα τελευταία έχω διαδοχικές συναντήσεις με μέλη του υπουργικού συμβουλίου...
τους ρίχνω τα επιχειρημάτα μου στα μούτρα...
Άρα (κατα μία έννοια) έχουν δίκιο όσοι διατείνονται ότι τα επιχειρήματα σας είναι σκατά.