Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
αν θες μετακινηση στην δουλεια να συνεννοηθεις με καμια φιλη να βαζετε την βενζινα απο κοινου
και να πηγαινετε... 3-4 ατομα. Αυτο βλεπω να γινεται.

Σωστός. Εγώ θα το πάω ακόμα παραπέρα και θα προτείνω να το κάνουμε όπως στην Αφρική, να υπάρχει μια καρότσα σε κάθε περιοχή και να κουβαλάει κόσμο για να πηγαίνει ο καθένας στον προορισμό του. Εμπρός για πίσω που έλεγε κι ο Πώποτας.

Απορώ με τον εαυτό μου που κάθομαι και σκέφτομαι γιατί δεν έχει ξυπνήσει ο κόσμος. Οι περισσότεροι έχουν το βλαμένο σκεπτικό του μπόλντη "Αφού μπορώ ακόμα και βγαίνω το Σάββατο είμαι εντάξει"

Έχοντας επιχείρημα το ότι κάποιοι φίλοι τους έχουν δουλειά-δουλεία, λένε ότι τα πράματα είναι καλά, ασχέτως το ότι οι ίδιοι δεν έχουν!

Σε λίγο θα γίνονται και διαγωνισμοί, ποιος έχεις τους περισσότερους φίλους με δουλειά!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αντε και γαμηθειτε με καναν αραπη ρε τρομπες...που λετε δεξιο οποιον λεει  πραγματα που δε σας αρεσουν  :jerking: μαλακοπιτουρες...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μπατσάκος είσαι??
τι ηλιθιοι που ειστε ρε πουστη μου  :2funny: οχι ρε δεν ειμαι μπατσος ουτε και δεξιος ΑΛΛΑ ξερω καποια πραγματα λογω γνωστων...και δε λεω αερολογιες οπως το 90% των ανθρωπων σε αυτη τη χωρα  :2funny:

Επισκέπτης
μου θυμιζει λιγο αυτο με το πετρελαιο που ενω δεν ειχαν υποτιθεται λεφτα για πετρελαιο επειδη ακριβυνε τσακιστηκαν ολοι και πηραν ξυλα που ειναι ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ  :jerking: ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ

Από μικρός πρέπει να ήσουν το επίκεντρο στην παρέα..

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μας γειωσες με επιχειρηματα βλεπω!
το δικο σου επιχειρημα μηπως θυμασαι ποιο ειναι?  :2funny: οτι ειμαι δεξιος επειδη ειπα οτι οι μπατσοι δεν ειναι δημοσιο  :2funny: παιξε παραπερα ρε  :2funny: θες κι επιχειρημα

Επισκέπτης

Όχι ρε, για όνομα..
Δεκσός επειδή πας να μας πείσεις πως υπάρχουν δουλειές και το πετρέλαιο είναι πιο φτηνό απ'τα ξύλα??
Επειδή προσπαθείς να μας πείσεις πως ζούμε στον επίγειο παράδεισο??
Αν είναι δυναμόν. Ούτε που μου πέρασε απ'το μυαλό..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.766
Πόντοι
25.467
αντε και γαμηθειτε με καναν αραπη ρε τρομπες...που λετε δεξιο οποιον λεει  πραγματα που δε σας αρεσουν  :jerking: μαλακοπιτουρες...

Έχετε δοκιμάσει αυτού του είδους την θεραπεία και μας την συστήνετε;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Από μικρός πρέπει να ήσουν το επίκεντρο στην παρέα..

εχει κατι γνωστους μπατσους που εργαζονται σκληρα και δεν ειναι δημοσιο και εχει και μερικες φιλες που ξεσκιστηκαν και βγαζουν λεφτα αλλα δεν ειναι γραμματεις πουτανες και κατι αλλους φιλους που εργαζονται και παιρνουν 1000 και κατι ευρω.
Εχω  ενα παπακι που ολο κανει πα ολο κανει παπαπα.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Όχι ρε, για όνομα..
Δεκσός επειδή πας να μας πείσεις πως υπάρχουν δουλειές και το πετρέλαιο είναι πιο φτηνό απ'τα ξύλα??
Επειδή προσπαθείς να μας πείσεις πως ζούμε στον επίγειο παράδεισο??
Αν είναι δυναμόν. Ούτε που μου πέρασε απ'το μυαλό..
:2funny:  ωραιος μεγαλε  :2funny: δηλαδη οι δεξιοι τα κανουν αυτα?  :2funny:

ποτε ειπα εγω ρε αλμπερτ οτι ζουμε σε παραδεισο?  :jerking: ειπα οτι η ανεργια μεταξυ 18-25 ειναι ΚΥΡΙΩΣ λογω αιωνιων φοιτητων ...αλλα ειναι δυσκολο το ξερω μη προσπαθεις  :2funny:

επισης ειπα οτι ξερω ενα καρο ανθρωπους (κι εγω μεσα) που εχουν δουλεια με την αξια τους κι οχι με μεσο οπως λετε ουτε επειδη γαμηθηκαν ...

τωρα εσεις απ αυτα συμπερανατε οτι ειμαι δεξιος και μπατσος  :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΡΕΕΕ :2funny:
αυτα ειναι τα επιχειρηματα σας  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστός. Εγώ θα το πάω ακόμα παραπέρα και θα προτείνω να το κάνουμε όπως στην Αφρική, να υπάρχει μια καρότσα σε κάθε περιοχή και να κουβαλάει κόσμο για να πηγαίνει ο καθένας στον προορισμό του. Εμπρός για πίσω που έλεγε κι ο Πώποτας.

Απορώ με τον εαυτό μου που κάθομαι και σκέφτομαι γιατί δεν έχει ξυπνήσει ο κόσμος. Οι περισσότεροι έχουν το βλαμένο σκεπτικό του μπόλντη "Αφού μπορώ ακόμα και βγαίνω το Σάββατο είμαι εντάξει"

Έχοντας επιχείρημα το ότι κάποιοι φίλοι τους έχουν δουλειά-δουλεία, λένε ότι τα πράματα είναι καλά, ασχέτως το ότι οι ίδιοι δεν έχουν!

Σε λίγο θα γίνονται και διαγωνισμοί, ποιος έχεις τους περισσότερους φίλους με δουλειά!

ΛΙΟΝ ακου.... στην Αγγλια αν δεν συγκατοικεις μκε καποιον σε θεωρουν ακοινωνητο. Εδω δεν σου ειπα να συγκατοικησεις... σου ειπα απλα να συνεννοηθεις με εναν συναδελφο σου και να βαζετε απο κοινου την βενζινη. Οι ελληνες ειμαστε φιλοξενοι (και καλα)  :P ε δεν νομιζω να δυσκολευτουμε σε κατι τετοιο.... Το σκεπτικο ΜΟΥ δεν ειναι βλαμμενο επειδη εσυ δεν ξερεις τι συμβαινει οταν υπαρχει κριση. Οταν υπαρχει κριση ναιθ ΛΕΣ Και ευχαριστω που μπορεις να βγεις 1-2 φορες την εβδομαδα ακομη. Σε περιοδο αναπτυξης δεν το λες αυτο προφανως εχεις διαβασει καθολου τους οικονομικους κυκλους?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πες μου πως εκτός από μπάτσους ξέρεις και 18χρονους αιώνιους φοιτητές  :2funny: :2funny:
ετσι αγορι μου συνεχισε τη  μαλακια  :2funny: 18-25 ειναι το ηλικιακο δειγμα για να σε βοηθησω,στα 18 οχι δεν εισαι αιωνιος αλλα στα 25 εισαι...ελα δοκιμασε μπορει και να το καταλαβεις...

ενα δειγμα ενδεικτικο ειναι βλακα,συνηθως πλεον δουλεια βρισκουν μετα τα 25 και αν...μιλαω γι αυτους που εχουν χασει 5 χρονια(γιατι ειναι κι ο στρατος) απ τη ζωη τους με το να φοιτουν και καλα σε σχολες του κωλου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΛΙΟΝ ακου.... στην Αγγλια αν δεν συγκατοικεις μκε καποιον σε θεωρουν ακοινωνητο. Εδω δεν σου ειπα να συγκατοικησεις... σου ειπα απλα να συνεννοηθεις με εναν συναδελφο σου και να βαζετε απο κοινου την βενζινη. Οι ελληνες ειμαστε φιλοξενοι (και καλα)  :P ε δεν νομιζω να δυσκολευτουμε σε κατι τετοιο.... Το σκεπτικο ΜΟΥ δεν ειναι βλαμμενο επειδη εσυ δεν ξερεις τι συμβαινει οταν υπαρχει κριση. Οταν υπαρχει κριση ναιθ ΛΕΣ Και ευχαριστω που μπορεις να βγεις 1-2 φορες την εβδομαδα ακομη. Σε περιοδο αναπτυξης δεν το λες αυτο προφανως εχεις διαβασει καθολου τους οικονομικους κυκλους?
Τι σε κανουν στην Αγγλια ;  :o

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Οταν υπαρχει κριση ναιθ ΛΕΣ Και ευχαριστω που μπορεις να βγεις 1-2 φορες την εβδομαδα ακομη. Σε περιοδο αναπτυξης δεν το λες αυτο προφανως εχεις διαβασει καθολου τους οικονομικους κυκλους?

Εννοείται ρε ότι λέω ευχαριστώ, είσαι τρελός; Κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο ευχαριστώ έναν έναν τους βουλευτές. ΚΑΙ τους τριακόσιους.
Τους μόνους κύκλους που ξέρω είναι τους κύκλους στεροειδών που κάνει ο γαμαϊκανός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom