Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
απο γενικοτητες αλλο τιποτα ειστε  :jerking:

ξερω προσωπικα τουλαχιστον 10 συνομηλικους μου (κατω απο 30 ετων-ανω των 20) που αυτη τη στιγμη δουλευουν εδω με πανω απο 800 ευρω μισθο και ΟΧΙ στο δημοσιο .αλλα τα παιδια διαβαζαν,πηραν το πτυχιο τους στα χρονια τους και οι γονεις τους τα εστειλαν σε σχολες με μελλον ,οχι τει και αει του κωλου για να τρωνε τα λεφτα των γονιων τους και μετα να κλαιγονται οτι τους πληρωνουν 300 ευρω στο μαγαζι με τα ρουχα που δουλευουν η στην καφετερια  :jerking:

αν μιλαμε για τετοιες δουλειες τι περιμενετε? να δουλευει ο αλλος πωλητης ας πουμε στο μολ και να παιρνει 1000 ευρω? για ποιο λογο?

δουλεια αν διαβασεις και μπεις σε καλη σχολη(οχι νομικη,διοικηση επιχειρησεων και λοιπες ΠΑΠΑΡΙΕΣ ) βρισκεις αλλα θελει ψαξιμο

επειδη μου αρεσει να μιλαω με παραδειγματα,εχω 2 γνωστους που μπηκαν ευελπιδων και τωρα πληρωνονται κανονικα και ειναι μια χαρα...επισης γνωτος μου μπατσος παιρνει κοντα στο χιλιαρικο εδω και 2-3 χρονια και ειναι 27 χρονων...κορη συναδελφου του πατερα μου δουλευει σε ναυτιλιακη ,παιρνει κοντα 2000χιλιαρικα ΑΛΛΑ ξεπατωθηκε στο διαβασμα 4 χρονια κι εκανε 2 μεταπτυχιακα.

αυτο δε σημαινει φυσικα οτι δεν υπαρχει ανεργια(δε λεω αυτο) ΟΜΩΣ οταν μου ειναι οι μισοι στη νομικη και οι αλλοι μισοι στη διοικηση επιχειρησεων η στα οικονομικα ε πως να βρουν δουλεια? ? ?
:2funny:
Ρε επιτηδες το κανετε? Θα μου φυγει το νεφρο εδω μεσα!
Μιλαμε για επιστημονες τα παιδια. Αν δεν τους ειχαμε, θα πηγαινε πισω η χωρα, τετοια φαση. :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ξερω προσωπικα τουλαχιστον 10 συνομηλικους μου (κατω απο 30 ετων-ανω των 20) που αυτη τη στιγμη δουλευουν εδω με πανω απο 800 ευρω μισθο και ΟΧΙ στο δημοσιο .αλλα τα παιδια διαβαζαν,πηραν το πτυχιο τους στα χρονια τους και οι γονεις τους τα εστειλαν σε σχολες με μελλον ,οχι τει και αει του κωλου για να τρωνε τα λεφτα των γονιων τους και μετα να κλαιγονται οτι τους πληρωνουν 300 ευρω στο μαγαζι με τα ρουχα που δουλευουν η στην καφετερια  :jerking:

αν μιλαμε για τετοιες δουλειες τι περιμενετε? να δουλευει ο αλλος πωλητης ας πουμε στο μολ και να παιρνει 1000 ευρω? για ποιο λογο?

δουλεια αν διαβασεις και μπεις σε καλη σχολη(οχι νομικη,διοικηση επιχειρησεων και λοιπες ΠΑΠΑΡΙΕΣ ) βρισκεις αλλα θελει ψαξιμο

επειδη μου αρεσει να μιλαω με παραδειγματα,εχω 2 γνωστους που μπηκαν ευελπιδων και τωρα πληρωνονται κανονικα και ειναι μια χαρα...επισης γνωτος μου μπατσος παιρνει κοντα στο χιλιαρικο εδω και 2-3 χρονια και ειναι 27 χρονων...κορη συναδελφου του πατερα μου δουλευει σε ναυτιλιακη ,παιρνει κοντα 2000χιλιαρικα ΑΛΛΑ ξεπατωθηκε στο διαβασμα 4 χρονια κι εκανε 2 μεταπτυχιακα.

αυτο δε σημαινει φυσικα οτι δεν υπαρχει ανεργια(δε λεω αυτο) ΟΜΩΣ οταν μου ειναι οι μισοι στη νομικη και οι αλλοι μισοι στη διοικηση επιχειρησεων η στα οικονομικα ε πως να βρουν δουλεια? ? ?

Και εγω εχω ρωτησει αξιωματικους που μολις βγηκαν απο την ευελπιδων και παιρνουν γυρω στο 1000αρικο. 22-23 χρονων παιδακια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταλαβες και εχεις και τον ξαδερφο που δεν βολευεται με τοταλ απο τον Βεροπουλο

0.99 λεπτά. Θέλει φροζεν γιογκαρτ με 4,5 ευρω

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
:2funny:
Ρε επιτηδες το κανετε? Θα μου φυγει το νεφρο εδω μεσα!
αμα θεωρεις οτι ειναι δημοσιο να εισαι μπατσος η στο στρατο φιλε ειναι αλλο θεμα.εγω προσωπικα δε θεωρω οτι ο μπατσος ειναι το ιδιο με εναν που καθεται σε μια καρεκλα ολη μερα και πληρωνεται...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ξερω προσωπικα τουλαχιστον 10 συνομηλικους μου (κατω απο 30 ετων-ανω των 20) που αυτη τη στιγμη δουλευουν εδω με πανω απο 800 ευρω μισθο και ΟΧΙ στο δημοσιο

επειδη μου αρεσει να μιλαω με παραδειγματα,εχω 2 γνωστους που μπηκαν ευελπιδων και τωρα πληρωνονται κανονικα και ειναι μια χαρα...επισης γνωτος μου μπατσος παιρνει κοντα στο χιλιαρικο εδω και 2-3 χρονια και ειναι 27 χρονων...

:idiot:

Εγώ ξέρω ένα σκύλο που μπορεί και ανοίγει πόρτες

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Το ζητημα με το ελληνικο δεν το ξερω....

αυτο με το παρκο που λες ομως θα δημιουργουσε νεες θέσεις εργασιας οπως δημιουργησε το mall?
αυτο ειναι το ερωτημα

ε δεν απαντανε ρε φιλε επειδη ειναι τελειως αριστεροι.... λογικο να διαφωνουν εχουν αλλη νοοτροπια οποτε ή θα τους πεις αυτα που θελουν να ακουσουν και θα γινεις φιλος τους εξωτερικα ενω εσωτερικα θα διατηρεις τις αποψεις σου ή θα κανεις οτι κανουμε τωρα το οποιο δεν ειναι και τοσο αποτελεσματικο οπως βλεπεις. ΓΙατι δεν πειθονται και μας κουραζουν κιολας  :P

Παρκο δεν εχεις στην αθηνα το ξερεις?
Πρωτη προτεραιοτητα ειναι αυτη, μετα ολα τα αλλα.
Και οι επενδυσεις και οι θεσεις εργασιας.
Και μην ακουσω καμια μαλακια του στυλ μα τωρα χρειαζονται θεσεις γιατι υπαρχει ανεργια γιατι οταν φτιαχτηκε το mall δεν υπηρχε κριση αλλα ζουσαν ολοι το γυαλινο ονειρο.
Και προτιμηθηκε να φτιαχτει αυτο παρα παρκο.
Λοιπον, ακουω.
Θελω να πηγαινω τις κυριακες μου σε παρκο για να ξεκουραζομαι. Ουτε καφε θελω, ουτε φαγαδικα ουτε σινεμα.
Υπαρχουν αρκετα απο ολα αυτα.
Ακουω προταση απο τους υπερασπιστες του λατση....την οποια θα διαβασω το βραδυ γιατι πρεπει να την κανω  :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
:idiot:

Εγώ ξέρω ένα σκύλο που μπορεί και ανοίγει πόρτες
:jerking: ναι ,ειναι δημοσιο ο μπατσος  :jerking: αμα πιστευετε τετοιες μαλακιες προβλημα σας

ειναι το ιδιο να εισαι ολη μερα με το καθε κατακαθι με το να καθεσαι να τα ξυνεις στην καρεκλα  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θελει υπομονη το πραγμα ψάξιμο και πανω απο ολα γνώσεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

-πεστα ρε σπερες....μας τα χουν κανει τσουρεκια λεμε....ΚΑΙ γω ξερω 5-6 συμμαθητριες μου κατω των 40 ανω των 38 που εχουνε ξεσκιστει στη δουλεια τωρα που μιλαμε,  :pipa1: :fuck1: :pipa2: :2on1: :fuck2: και οχι δεν ειναι στο δημοσιο ....(μην αρχισετε να στελνετε πμ για κονε)....μαλιστα βγαζουνε κανα 7αρι χιλιαρικα χαλαρα ,αλλα καμια 10αρια χρονια ειχανε ξεπατωθει στην  :pipa1: :pipa2: με κατι μαλακες που τις "αγαπαγανε" στο τζαμπα....τωρα ειναι στα "μεταπτυχιακα " τους!
-ΠΕΣΤΑ επιτελους ,δεν μπορει να θελουν ολοι γιατροι και δικηγοροι....ειναι κορεσμενοι οι κλαδοι,πως θα γινει?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και μην ακουσω καμια μαλακια τοιυ στυλ μα τωρα χρειαζονται θεσεις γιατι υπαρχει ανεργια γιατι οταν φτιαχτηκε το mall δεν υπηρχε κριση αλλα ζουσαν ολοι το γυαλινο ονειρο.
Και προτιμηθηκε να φταιχτει αυτο παρα παρκο.
Λοιπον, ακουω.
Θελω να πηγαινω τις κυριακες μου σε παρκο για να ξεκουραζομαι. Ουτε καφε θελω, ουτε φαγδικα ουτε σινεμα.
Ακουω προταση απο τους υπερασπιστες του λατση....την οποια θα διαβασω το βραδυ γιατι πρεπει να την κανω  :grin:

Πως δεν έχεις πάρκα ρε συ? Αυτο μπροστα απο την ευελπιδων τι ειναι? αλλο αν πηγαινει τα βραδια ο closer με την κουκουλα και ψωνίζεται και τον κυνηγανε με την ξυλαρα οι σεκιουριταδες χαχαχαχα

δεν ειμαι υπερασπιστης του Λατση αλλα η ικανοτητα παντοτε θα πρεπει να αναγνωριζεται αλλιως δεν βαδιζεις σωστα. Επισης δεν μου φταιει ο λατσης ουτε η τράπεζα. Εχω κριτικη αντιληψη να βρω την τραπεζα με το σωστο επιτοκιο και οχι να μπλεξω με απατεωνες οπως η PROTON.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
αμα θεωρεις οτι ειναι δημοσιο να εισαι μπατσος η στο στρατο φιλε ειναι αλλο θεμα.εγω προσωπικα δε θεωρω οτι ο μπατσος ειναι το ιδιο με εναν που καθεται σε μια καρεκλα ολη μερα και πληρωνεται...
OK... Σε παρακαλω ομως μη λες αλλα τετοια γιατι δεν ειχα καραφλα, αλλα τα νιωθω να μου πεφτουν. Και ειναι κριμα, νεο παιδι ειμαι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και μην ακουσω καμια μαλακια του στυλ μα τωρα χρειαζονται θεσεις γιατι υπαρχει ανεργια γιατι οταν φτιαχτηκε το mall δεν υπηρχε κριση αλλα ζουσαν ολοι το γυαλινο ονειρο.
Και προτιμηθηκε να φτιαχτει αυτο παρα παρκο.
Λοιπον, ακουω.
Θελω να πηγαινω τις κυριακες μου σε παρκο για να ξεκουραζομαι. Ουτε καφε θελω, ουτε φαγαδικα ουτε σινεμα.

ποιός πλερώνει τον βαρκάρη παίκτη μου ????

γιατί εγώ δεν έχω διαθεση να πλερώσω για να πηγαίνεις εσύ τις κυριακές σου τις βόλτες σου στα πάρκα... αμα θέλεις πλέρωσε εσύ..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ολοι χρωστανε αυτη την περιοδο οχι μονο οι δικοι μου γονεις. Αν δεν καταφερουν να τα πληρωσουν... ας το παρει η τραπεζα το σπιτι. Που βλεπεις το δυσκολο? και ερχεσαι και προσπαθεις να με πειραξεις και να με τσιγκλισεις?

εγω δεν πειραζομαι ευκολα... εσυ να προσεχεις ομως  :P

Ελπιζω να καταλαβεις ποσο αντιφατικο ειναι καποιος να ζει φτωχα και να κινδυνευει να χασει το σπιτι του και να υποστηριζει το κεφαλαιο (σε καμια περιπτωση δεν θιγω οσους χρωστανε αντιθετως η δικη μου ιδεολογια ειναι  με οσους χρωστανε και οσους θιγονται απο το κεφαλαιο γενικα).Τα υπολοιπα σχολια σου να προσεχεις και δεν πειραζομαι τα αφηνω ασχολιαστα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
-πεστα ρε σπερες....μας τα χουν κανει τσουρεκια λεμε....ΚΑΙ γω ξερω 5-6 συμμαθητριες μου κατω των 40 ανω των 38 που εχουνε ξεσκιστει στη δουλεια τωρα που μιλαμε,  :pipa1: :fuck1: :pipa2: :2on1: :fuck2: και οχι δεν ειναι στο δημοσιο ....(μην αρχισετε να στελνετε πμ για κονε)....μαλιστα βγαζουνε κανα 7αρι χιλιαρικα χαλαρα ,αλλα καμια 10αρια χρονια ειχανε ξεπατωθει στην  :pipa1: :pipa2: με κατι μαλακες που τις "αγαπαγανε" στο τζαμπα....τωρα ειναι στα "μεταπτυχιακα " τους!
-ΠΕΣΤΑ επιτελους ,δεν μπορει να θελουν ολοι γιατροι και δικηγοροι....ειναι κορεσμενοι οι κλαδοι,πως θα γινει?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τον τρελο

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
εγω ξερω οτι οι περισσοτεροι απο 20-30 σκουζουν οτι δε βρισκουν δουλεια,οτι σπουδασαν και τωρα δε ξερουν τι να κανουν ...

το γεγονος οτι φοιτουν για καμμια 10ρια χρονια σε σχολες ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ για να τρωνε τα λεφτα του μπαμπα μαλλον δε σας πολυνοιαζει  :jerking:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟΙ?

και οχι ρε μαλακες δεν γαμιουνται ολες οι γκομενες για να βρουν δουλεια εκτος αν ειναι τιποτα θεσεις για γραμματεα  :jerking:

ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ.

ξερω τουλαχιστον 3 κοπελες που ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ και τωρα ειναι με δουλεια,λεφτα και γαμιουνται με οποιον γουσταρουν και δε κλαιγονται στο ιντερνετ ουτε δουλευουν στα ζαρα με 300 ευρω...

αλλα στην ελλαδα ολοι πρεπει να ειναι με μεσο,η να ειναι πουτανες... :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ελπιζω να καταλαβεις ποσο αντιφατικο ειναι καποιος να ζει φτωχα και να κινδυνευει να χασει το σπιτι του και να υποστηριζει το κεφαλαιο (σε καμια περιπτωση δεν θιγω οσους χρωστανε αντιθετως η δικη μου ιδεολογια ειναι  με οσους χρωστανε και οσους θιγονται απο το κεφαλαιο γενικα).Τα υπολοιπα σχολια σου να προσεχεις και δεν πειραζομαι τα αφηνω ασχολιαστα.

Ποιος σου ειπε οτι ζω φτωχά? ελεος... κανονικα ζώ και οτι θελω το εχω απλα δεν κάνουμε υπερβολες.
Δεν κινδυνευω να χασω το σπιτι μου... ελεος και παλι... καθεσαι και βγαζεις βρωμες στο ιντερνετ τις οποιες θα χρησιμοποιησουν καποια μερα ορισμενοι πανεξυπνοι για να μου την πουνε και καλα...

ΠΟιος θιγεται απο το κεφαλαιο? αυτη τη στιγμη εσυ που δουλευεις???? το αν εισαι ή δεν εισια με αυτους που χρωστανε δεν με ενδιαφερει. Δεν σε εχω αναγκη  :P μην πας να με καλοπιασεις τωρα... ενω επιτιθεσαι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ποιός πλερώνει τον βαρκάρη παίκτη μου ????

γιατί εγώ δεν έχω διαθεση να πλερώσω για να πηγαίνεις εσύ τις κυριακές σου τις βόλτες σου στα πάρκα... αμα θέλεις πλέρωσε εσύ..
-α γαμησου εσυ και ο βαρκαρης σου τρελεμπορα.....λυσσαξες....αμα τεζαρεις θα σε βαλουμε 2 ευρω στα ματια (ρεφενε  εμεις τα φιλαρακια σου) να σε περασει απεναντι και ειναι κομπλε και πληρωμενος!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εγω ξερω οτι οι περισσοτεροι απο 20-30 σκουζουν οτι δε βρισκουν δουλεια,οτι σπουδασαν και τωρα δε ξερουν τι να κανουν ...

το γεγονος οτι φοιτουν για καμμια 10ρια χρονια σε σχολες ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ για να τρωνε τα λεφτα του μπαμπα μαλλον δε σας πολυνοιαζει  :jerking:

και οχι ρε μαλακες δεν γαμιουνται ολες οι γκομενες για να βρουν δουλεια εκτος αν ειναι τιποτα θεσεις για γραμματεα  :jerking:

ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ.

ξερω τουλαχιστον 3 κοπελες που ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ και τωρα ειναι με δουλεια,λεφτα και γαμιουνται με οποιον γουσταρουν και δε κλαιγονται στο ιντερνετ ουτε δουλευουν στα ζαρα με 300 ευρω...

εσυ σε ποιο αει μπηκες κ τι δουλεια κανεις κριτη των παντων κ παντογνωστη του τζυμ θρεντ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ.

χαχχα ψυχραιμια ρε συ... ιντερνετ ειναι σιγα. Ας εχουν τις αποψεις τους.
Ουτως ή αλλως δεν θα δουλεψουν καποια στιγμη οι αποψεις τους και θα αναγκαστουν να ερθουν στις δικες μας.... κανε υπομονη  :P

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Αστυνομικίνες;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom