Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
απο γενικοτητες αλλο τιποτα ειστε
ξερω προσωπικα τουλαχιστον 10 συνομηλικους μου (κατω απο 30 ετων-ανω των 20) που αυτη τη στιγμη δουλευουν εδω με πανω απο 800 ευρω μισθο και ΟΧΙ στο δημοσιο .αλλα τα παιδια διαβαζαν,πηραν το πτυχιο τους στα χρονια τους και οι γονεις τους τα εστειλαν σε σχολες με μελλον ,οχι τει και αει του κωλου για να τρωνε τα λεφτα των γονιων τους και μετα να κλαιγονται οτι τους πληρωνουν 300 ευρω στο μαγαζι με τα ρουχα που δουλευουν η στην καφετερια
αν μιλαμε για τετοιες δουλειες τι περιμενετε? να δουλευει ο αλλος πωλητης ας πουμε στο μολ και να παιρνει 1000 ευρω? για ποιο λογο?
δουλεια αν διαβασεις και μπεις σε καλη σχολη(οχι νομικη,διοικηση επιχειρησεων και λοιπες ΠΑΠΑΡΙΕΣ ) βρισκεις αλλα θελει ψαξιμο
επειδη μου αρεσει να μιλαω με παραδειγματα,εχω 2 γνωστους που μπηκαν ευελπιδων και τωρα πληρωνονται κανονικα και ειναι μια χαρα...επισης γνωτος μου μπατσος παιρνει κοντα στο χιλιαρικο εδω και 2-3 χρονια και ειναι 27 χρονων...κορη συναδελφου του πατερα μου δουλευει σε ναυτιλιακη ,παιρνει κοντα 2000χιλιαρικα ΑΛΛΑ ξεπατωθηκε στο διαβασμα 4 χρονια κι εκανε 2 μεταπτυχιακα.
αυτο δε σημαινει φυσικα οτι δεν υπαρχει ανεργια(δε λεω αυτο) ΟΜΩΣ οταν μου ειναι οι μισοι στη νομικη και οι αλλοι μισοι στη διοικηση επιχειρησεων η στα οικονομικα ε πως να βρουν δουλεια? ? ?
Ρε επιτηδες το κανετε? Θα μου φυγει το νεφρο εδω μεσα!
Μιλαμε για επιστημονες τα παιδια. Αν δεν τους ειχαμε, θα πηγαινε πισω η χωρα, τετοια φαση.