Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
να πας χωριο να καλλιεργησεις τουλαχιστον μου ψαχνουν ολοι γραφειακια

Η γη θέλει και κεφάλαιο εκτός από δουλειά. Και έκταση. Και άρδρευση. Αν περιμένεις να ζήσεις φυτεύοντας μαρούλια στο μισό στρέμμα γύρω από το πατρικό του πατέρα σου στο Κάτω Μακρυχώρι σώθηκες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ψχαχαχα ναι ζαβος επειδη δεν συμφωνω με τις μπουρδες που γραφεις... εδω καποιος ειχε πει κατι τις προαλλες και αρχισες να βριζεις και μετα εγω ειμαι ο ζαβος.

Βαλε κουκουλιτσα..... παω να ψωνισω τουρτα απο του Στεργιου !!!! Το αξιζεις το 20αρικο ρε φιλε  :P
-ζαβο, το ξερουν οι γονεις σου οτι με το χαρτζιλικι σου ,αγοραζεις γλυκα σε αγνωστους???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ότι θα τον "τσιμεντώσουν" είναι σίγουρον.

Αβέβαιον παρραμένει το άν θα μπουν στην βάσανο να τον βάψουν μπλέ και να τον πετάξουν στην θάλασσα για να μην φαίνεται.

χαχαχαχα εμενα? ή εσενα που μιλας στον πληθυντικο σε ενα σαιτ με πουτανες?

πωπω μερικοι απο αυτοκριτικη 0 πραγματικα.

Βρε την αλλη φορα σε βριζανε και εσυ συνεχιζες να μιλας στο πληθυντικο χαχα δεν θα το ξεχασω ποτε αυτο γεμισε τρελους το ιντερνετ 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
-Υπηρξε τραπεζα που σου εδωσε δανειο?

Στους γονεις του.Χρωστανε το σπιτι οι ανθρωποι, θρεφουν τον μπολ στα 27 -28 του, παρακαλανε για διακανονισμο και ο μπολ υποστηριζει τον λατση. Τι να πεις. Η επιστημη σηκωνει τα χερια και τα ποδια ψηλα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ποιος στα λεει αυτα τα 500 και τα ανακυκλωνεις σαν τον παπαγαλο?

αμα εισαι τεμπελης και χωρις ικανοτητες και τα 500 πολλα ειναι....
να πας χωριο να καλλιεργησεις τουλαχιστον μου ψαχνουν ολοι γραφειακια
Το θεμα ειναι οι δυο αγγελιες που βρηκες? Ή οτι δεν υπαρχει ασφαλεια και ειναι νομιμο να δινουν σε ολους 500 ευρω, ανεξαρτητως πτυχιων... (αν οχι σε ολους, προσεχως σε ολους).
Τεσπα, παραδεχομαι το λαθος μου να ανοιξω κουβεντα με σενα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Στους γονεις του.Χρωστανε το σπιτι οι ανθρωποι, θρεφουν τον μπολ στα 27 -28 του, παρακαλανε για διακανονισμο και ο μπολ υποστηριζει τον λατση. Τι να πεις. Η επιστημη σηκωνει τα χερια και τα ποδια ψηλα.
-ανασκευαζω την ερωτηση.....Μπολντη ,υπηρξε τραπεζα που δανεισε λεφτα σε ζευγαρι, με παιδι εσενα?....αυτοι που βαλανε υπογραφη πρεπει να δικαστουν κακουργημα!(τουλαχιστον)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Tsambo να τον καταγγειλεις αυτον που σε εχει ανασφαλιστο φιλε....

γιατι δεν το κανεις? και μπαινεις εδω και κλαιγεσαι?

αμα δεν εισαι λογικος να μην κανεις συζητησεις.... καθε συζητηση σωστη πρεπει να εχει και διαφωνια μεσα μετα παραπονιεστε οτι σας δουλευουν οι πολιτικοι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
χαχαχαχα εμενα? ή εσενα που μιλας στον πληθυντικο σε ενα σαιτ με πουτανες?

Ενδιαφέρον επιχείρημα.  Δηλαδή, σύμφωνα με το σκεπτικό σας, στον παρόντα ισότοπο όλοι θα πρέπει να γράφουμε με ύφος σύμφωνο με τις προτιμήσεις σας.

πωπω μερικοι απο αυτοκριτικη 0 πραγματικα.

Αυτό λέω και εγώ. Για μερικούς η αυτοκριτική είναι άγνωστη λέξη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ολοι χρωστανε αυτη την περιοδο οχι μονο οι δικοι μου γονεις. Αν δεν καταφερουν να τα πληρωσουν... ας το παρει η τραπεζα το σπιτι. Που βλεπεις το δυσκολο? και ερχεσαι και προσπαθεις να με πειραξεις και να με τσιγκλισεις?

εγω δεν πειραζομαι ευκολα... εσυ να προσεχεις ομως  :P

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Tsambo να τον καταγγειλεις αυτον που σε εχει ανασφαλιστο φιλε....

γιατι δεν το κανεις? και μπαινεις εδω και κλαιγεσαι?

αμα δεν εισαι λογικος να μην κανεις συζητησεις.... καθε συζητηση σωστη πρεπει να εχει και διαφωνια μεσα μετα παραπονιεστε οτι σας δουλευουν οι πολιτικοι
Μας επεισες τωρα... Εγω μιλησα για νομιμα. Παρε και την απαντηση που σου αξιζε απο την αρχη, αλλα δεν ημουν αρκετα διαβασμενος για να στη δωσω:  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενδιαφέρον επιχείρημα.  Δηλαδή, σύμφωνα με το σκεπτικό σας, στον παρόντα ισότοπο όλοι θα πρέπει να γράφουμε με ύφος σύμφωνο με τις προτιμήσεις σας.

Σε ενα σαιτ με πουτανες εισαι ο μονος που μιλας στον πληθυντικο ακομη και σε ατομα
που σε εχουν βρισει... ο πληθυντικος ειναι θεμα ευγενιας και σεβασμου και εσυ σεβεσαι και μιλας ευγενικα σε αυτους που σε βριζουν? και επιχειρηματολογεις κιολας οτι έχεις δικιο? τελειως στοκος εισαι?  :P

αν η απαντηση ειναι ναι.... γαμησε το δεν σου απανταω ξανα τσαμπα κοπος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μας επεισες τωρα... Εγω μιλησα για νομιμα. Παρε και την απαντηση που σου αξιζε απο την αρχη, αλλα δεν ημουν αρκετα διαβασμενος για να στη δωσω:  :jerking:

Δεν σε συμφερει ρε φιλε... γιατι δεν εχεις τα αρχιδια να πας και να τον καταγγειλεις
και μπαινεις μετα απο πισω απο την πλατη του και τον κραζεις και κλαιγεσαι... ρουφιανιλικι λεγεται αυτο....

αν δνε σου κανει ο μισθος μην δουλεψεις..... κριση εχουμε τι περιμενες? περασε η εποχη της παχιας αγγελαδας.... παλια σου εδινε 800 τωρα 500 αν και λιγες δινουν 500 αυτο ειναι προπαγανδα αυτων που κλαιγονται... εγω οσους ρωταω 700 παιρνουν στανταρ ακομη

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν σε συμφερει ρε φιλε... γιατι δεν εχεις τα αρχιδια να πας και να τον καταγγειλεις
και μπαινεις μετα απο πισω απο την πλατη του και τον κραζεις και κλαιγεσαι... ρουφιανιλικι λεγεται αυτο....
:jerking:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
-ΛΟΙΠΟΝ μπολντ,επειδη διαβασα ενα ποσταρισμα σου και με συγκινησες,ειπα να βοηθησω και εκατσα και  σκεφτηκα....-Εγραψες οτι σε 3 μηνες ο ελλ.στρατος θα σε χασει απο το οπλοστασιο του(κριμα τετοιο βλημα) ΚΑΙ δεν εχεις κανει ακομα πλανο με το τι θα ασχοληθεις μετα.....ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ....Εσυ εισαι νατουραλ αγορι μου ,δε χωρας υπαλληλος πουθενα,αντε να συμβιβαστεις με 5-6 χιλιαρικα μισθο για κανα τριμηνο τετραμηνο,μετα το πηγαιο ταλεντο σου θα αντιδρασει....ΚΑΝΕ λοιπον δικη σου δουλεια να φανει η αξια σου...Ανοιξε διαδικτυακη εταιρεια παροχης συμβουλων σε ποσταρισματα στο μπουρδελα η και σε αλλα παρεμφερη σαιτ....ΠΡΟΧΩΡΑ- λεφτα στην τραπεζα εχεις και δεν το ξερεις????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Το θεμα ειναι οι δυο αγγελιες που βρηκες? Ή οτι δεν υπαρχει ασφαλειαp και ειναι νομιμο να δινουν σε ολους 500 ευρω, ανεξαρτητως πτυχιων... (αν οχι σε ολους, προσεχως σε ολους).
Τεσπα, παραδεχομαι το λαθος μου να ανοιξω κουβεντα με σενα.

τα νομιμα που μιλησες που τα βλεπεις?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

:rolleyes: ....Mου κάνει εντύπωση ..που εντυπωσιάζεσθε  :rolleyes: ;) ...κάποτε  έκαιγαν βιβλία ..τώρα καίνε τά μυαλά ! :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Σε ενα σαιτ με πουτανες εισαι ο μονος που μιλας στον πληθυντικο ακομη και σε ατομα
που σε εχουν βρισει... ο πληθυντικος ειναι θεμα ευγενιας και σεβασμου και εσυ σεβεσαι και μιλας ευγενικα σε αυτους που σε βριζουν? και επιχειρηματολογεις κιολας οτι έχεις δικιο? τελειως στοκος εισαι?  :P

αν η απαντηση ειναι ναι.... γαμησε το δεν σου απανταω ξανα τσαμπα κοπος

Ο πληθυντικός είναι θέμα ευγενείας και σεβασμού όχι μόνον των άλλων, αλλά και του εαυτού σου.

Εξ΄άλλου δεν ασπάζομαι τον Μωσαϊκό νόμο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Λατσης θα φταιει αμα παρουν σε καποιον το σπιτι ή οτι ανοιχθηκε παραπανω απο οσο επρεπε????

δεν σας καταλαβαινω λογικη 0 σε αυτη τη χωρα.... για αυτο και παμε κατα διαολου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο πληθυντικός είναι θέμα ευγενείας και σεβασμού όχι μόνον των άλλων, αλλά και του εαυτού σου.

Εξ΄άλλου δεν ασπάζομαι τον Μωσαϊκό νόμο.

Καλα νταξει εσυ εισαι για τα πανηγυρια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
:rolleyes: ....Mου κάνει εντύπωση ..που εντυπωσιάζεσθε  :rolleyes: ;) ...κάποτε  έκαιγαν βιβλία ..τώρα καίνε τά μυαλά ! :2funny:
-λαθος κυριε λουτσε,100% λαθος ....για να καει ενα μυαλο, απαραιτητη προυποθεση ειναι το μυαλο αυτο να ειναι παρων την ωρα της καυσης....εδω δεν υπαρχει σεναριο καυσης με παρουσια μυαλου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom