Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγω περιμενω να αρχισει το παρτυ για τις δηλωσεις Δενδια και Κεδικογλου των τελευταιων ημερων.  :rolleyes:
Βεβαια αν ειχαν λιγο νιονιο θα εκαναν μουγκα οι δεξιουληδες, γιατι μιλαμε για δηλωσεις επιπεδου νηπιαγωγειου... (αν και του χρονου θα ψηφισουν παλι περιφανα Σαμαρα, αυτο ειναι δεδομενο)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχα εγω σε αντιθεση με σενα μαστερ δεν φοβαμαι το δουλεμα γιατι γραφω σωστα πραγματα... τωρα αν το σαιτ εχει γεμισει αριστερους ... ψευτοαριστερους δεν φταιω εγω σε κατι... και ο ΣΥΡΙΖΑ εχει 27% τι να κανω εγω για αυτο? αφου ο κοσμος ειναι ηλιθιος που εχει τετοιες ιδεες αν τις έχουν οσοι τις έχουν...

εδω εσυ φοβασαι να γραψεις τις αποψεις σου επειδη μπαινει ο λοπεζ και σε δουλευει..... απο τοτε δεν μιλας καν... χαχαχαχα
Εχεις δικιο εμενα δουλευει ο λοπεζ  :2funny: :2funny:
οι αποψεις μου ειναι γνωστες θεωρω οτι εισαι μαλακας και εχω δικιο. :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ΕΙναι κουκουλοφορος.... μαχεται για την κοινωνικη αδικια και τον καπιταλισμο  :P
-Τελικα ρε ζαβο με ξεσκεπασες,βαζω κουκουλα και μαχομαι για κοινωνικη αδικια και καπιταλισμο......
ΥΓ....ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ...... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω περιμενω να αρχισει το παρτυ για τις δηλωσεις Δενδια και Κεδικογλου των τελευταιων ημερων.  :rolleyes:
Βεβαια αν ειχαν λιγο νιονιο θα εκαναν μουγκα οι δεξιουληδες, γιατι μιλαμε για δηλωσεις επιπεδου νηπιαγωγειου... (αν και του χρονου θα ψηφισουν παλι περιφανα Σαμαρα, αυτο ειναι δεδομενο)

Ο Σαμαρας ειναι ο μονος που κανει δουλεια σε αυτη τη χωρα αυτη τη περιοδο.
Εχεις καμια αλλη λυση? για πες μας εκτος και αν αρχισεις και εσυ τα ψευτοαριστερα κολπακια του στυλ ολα να φανε μπομπα και σκατα στον καπιταλισμο  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω μια ερωτηση απλη εκανα αν μπηκε στα υπερχερωμενα το σπιτι που κατοικεις.Απλή και ξεκάθαρη. Το κύρηγμα το αφήνω σε σενα που ξερεις κ εχεις σπουδασει τα της δικαιοσυνης  :rockon:
Ρε τυπισσα εχασα επεισοδια εσεις δεν τα βρισκατε;Καταφερε να τσακωθει και με σενα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω μια ερωτηση απλη εκανα αν μπηκε στα υπερχερωμενα το σπιτι που κατοικεις.Απλή και ξεκάθαρη. Το κύρηγμα το αφήνω σε σενα που ξερεις κ εχεις σπουδασει τα της δικαιοσυνης  :rockon:

Δεν ξερεις την υποθεση του σπιτιου που κατοικω για να το χρησιμοποιεις με σκοπο να με πειραξεις... Ωστοσο θα απαντησω στα ερωτηματα σου. Διοτι ενω εισαι δικηγορος δεν γνωριζεις βασικα πραγματα.... οι πλειστηριασμοι για την πρωτη κατοικια εχουν παγωσει ουτως ή αλλως... οι τραπεζες κανουν διακανονισμους.... οι τραπεζες δεν ειναι εκκλησια ουτε φιλανθρωπικα ιδρυματα θελουν τα χρηματα που σου δινουν πισω λογικο δεν ειναι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
-Τελικα ρε ζαβο με ξεσκεπασες,βαζω κουκουλα και μαχομαι για κοινωνικη αδικια και καπιταλισμο......
Ελα ρε σπαιντι τυπε  :rockon:
amazing-spider-man-movie-poster.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχεις δικιο εμενα δουλευει ο λοπεζ  :2funny: :2funny:
οι αποψεις μου ειναι γνωστες θεωρω οτι εισαι μαλακας και εχω δικιο. :grin:

χαχαχα χαλαρωσε μαστερ δεν θα ξαναπω να βρεις γκομενα....
θα προσπαθησουμε να το κρυβουμε και να μην παμε την κουβεντα προς τα εκει
αφου ειναι το ευαισθητο σου σημειο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Δεν ξερεις την υποθεση του σπιτιου που κατοικω για να το χρησιμοποιεις με σκοπο να με πειραξεις... Ωστοσο θα απαντησω στα ερωτηματα σου. Διοτι ενω εισαι δικηγορος δεν γνωριζεις βασικα πραγματα.... οι πλειστηριασμοι για την πρωτη κατοικια εχουν παγωσει ουτως ή αλλως... οι τραπεζες κανουν διακανονισμους.... οι τραπεζες δεν ειναι εκκλησια ουτε φιλανθρωπικα ιδρυματα θελουν τα χρηματα που σου δινουν πισω λογικο δεν ειναι?
-Υπηρξε τραπεζα που σου εδωσε δανειο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

χαχαχα κλοσερ τις κουκουλες τις βαζεις στην μουρη για να μην τρως τις τουρτες
οποτε βγαινεις εξω....

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ο Σαμαρας ειναι ο μονος που κανει δουλεια σε αυτη τη χωρα αυτη τη περιοδο.
Εχεις καμια αλλη λυση? για πες μας εκτος και αν αρχισεις και εσυ τα ψευτοαριστερα κολπακια του στυλ ολα να φανε μπομπα και σκατα στον καπιταλισμο  :2funny: :2funny:
Επειδη δεν υπηρχε αλλη λυση εκτος απο το να μπουμε στο ΔΝΤ, ε? Ή απλα διορθωνει το χαος που παρελαβε? Ασε, μας πηρανε χαμπαρι και οι πετρες... Εντωμεταξυ πιασε δουλεια, αν βρεις πουθενα, με 500 ευρω το μηνα και 12ωρα και μουγκα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επειδη δεν υπηρχε αλλη λυση εκτος απο το να μπουμε στο ΔΝΤ, ε? Ή απλα διορθωνει το χαος που παρελαβε? Ασε, μας πηρανε χαμπαρι και οι πετρες... Εντωμεταξυ πιασε δουλεια, αν βρεις πουθενα, με 500 ευρω το μηνα και 12ωρα και μουγκα...

Ποιος στα λεει αυτα τα 500 και τα ανακυκλωνεις σαν τον παπαγαλο?

αμα εισαι τεμπελης και χωρις ικανοτητες και τα 500 πολλα ειναι....
να πας χωριο να καλλιεργησεις τουλαχιστον μου ψαχνουν ολοι γραφειακια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
χαχαχα κλοσερ τις κουκουλες τις βαζεις στην μουρη για να μην τρως τις τουρτες
οποτε βγαινεις εξω....
-ΟΧΙ μεγαλο ψεμα,δεν εχω κανενα προβλημα με τις τουρτες!...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχα χαλαρωσε μαστερ δεν θα ξαναπω να βρεις γκομενα....
θα προσπαθησουμε να το κρυβουμε και να μην παμε την κουβεντα προς τα εκει
αφου ειναι το ευαισθητο σου σημειο.
Τυπε αυτα ειναι γνωστα δεν βρισκουμε γιατι τις εχεις παρει ολες για παρτι σου μην τα ξαναλεμε αυτα  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να φτασεις να παιρνεις 1200-1500 σαν πληροφορικαριος θα πρεπει βεβαια να ασχολεισαι μονος σου καμια 5ετια ασχετα αν έχεις ή οχι τελειωσει πανεπιστημιο... απλα + το πτυχιο θα εισαι αστερι και θα μπορεσεις να τους πεις κιολας... ξερετε εγω δεν εχω ασχοληθει μονος οτι εμαθα το εμαθα στην σχολη και ανεβαζεις και την φημη της σχολης σου και δειχνεις οτι δεν εχεις ασχοληθει και πολυ αλλα εχεις τρομερες γνωσεις οι ξυπνιοι ετσι κινουνται ... τωρα οι πιο πολλοι περνανε με σκονακια δεν ξερουν να γραφουν ουτε μια for και μου θελουν και δουλεια εκτος απο τα goodys και με πρωτο μισθο πανω απο 600 δεν γινεται... οι εποχες οι χαρτινες τελειωσανε δυστυχως

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Ποιος στα λεει αυτα τα 500 και τα ανακυκλωνεις σαν τον παπαγαλο?

αμα εισαι τεμπελης και χωρις ικανοτητες και τα 500 πολλα ειναι....
να πας χωριο να καλλιεργησεις τουλαχιστον μου ψαχνουν ολοι γραφειακια
-ρε ζαβο ,τυπωσε τα ποσταρισματα σου εδω μεσα και πηγαινε τα στις συνεντευξεις να τα διαβαζουνε .....1000% επιτυχια και με μισθο ανεπαναληπτο....θα πεσουνε τσιμεντα με την παρτη σου!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
-ρε ζαβο ,τυπωσε τα ποσταρισματα σου εδω μεσα και πηγαινε τα στις συνεντευξεις να τα διαβαζουνε .....1000% επιτυχια και με μισθο ανεπαναληπτο....θα πεσουνε τσιμεντα με την παρτη σου!

ψχαχαχα ναι ζαβος επειδη δεν συμφωνω με τις μπουρδες που γραφεις... εδω καποιος ειχε πει κατι τις προαλλες και αρχισες να βριζεις και μετα εγω ειμαι ο ζαβος.

Βαλε κουκουλιτσα..... παω να ψωνισω τουρτα απο του Στεργιου !!!! Το αξιζεις το 20αρικο ρε φιλε  :P

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Το ότι θα τον "τσιμεντώσουν" είναι σίγουρον.

Αβέβαιον παρραμένει το άν θα μπουν στην βάσανο να τον βάψουν μπλέ και να τον πετάξουν στην θάλασσα για να μην φαίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom