CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.474
- Πόντοι
- 2.606
χαχαχαχαχα αγιε δεν το προσεξα ...χαχαχχαχαΣόλοικο.
χαχαχαχαχα αγιε δεν το προσεξα ...χαχαχχαχαΣόλοικο.
Εχεις δικιο εμενα δουλευει ο λοπεζχαχαχα εγω σε αντιθεση με σενα μαστερ δεν φοβαμαι το δουλεμα γιατι γραφω σωστα πραγματα... τωρα αν το σαιτ εχει γεμισει αριστερους ... ψευτοαριστερους δεν φταιω εγω σε κατι... και ο ΣΥΡΙΖΑ εχει 27% τι να κανω εγω για αυτο? αφου ο κοσμος ειναι ηλιθιος που εχει τετοιες ιδεες αν τις έχουν οσοι τις έχουν...
εδω εσυ φοβασαι να γραψεις τις αποψεις σου επειδη μπαινει ο λοπεζ και σε δουλευει..... απο τοτε δεν μιλας καν... χαχαχαχα
-Τελικα ρε ζαβο με ξεσκεπασες,βαζω κουκουλα και μαχομαι για κοινωνικη αδικια και καπιταλισμο......ΕΙναι κουκουλοφορος.... μαχεται για την κοινωνικη αδικια και τον καπιταλισμο
Εγω περιμενω να αρχισει το παρτυ για τις δηλωσεις Δενδια και Κεδικογλου των τελευταιων ημερων.
Βεβαια αν ειχαν λιγο νιονιο θα εκαναν μουγκα οι δεξιουληδες, γιατι μιλαμε για δηλωσεις επιπεδου νηπιαγωγειου... (αν και του χρονου θα ψηφισουν παλι περιφανα Σαμαρα, αυτο ειναι δεδομενο)
Ρε τυπισσα εχασα επεισοδια εσεις δεν τα βρισκατε;Καταφερε να τσακωθει και με σενα;εγω μια ερωτηση απλη εκανα αν μπηκε στα υπερχερωμενα το σπιτι που κατοικεις.Απλή και ξεκάθαρη. Το κύρηγμα το αφήνω σε σενα που ξερεις κ εχεις σπουδασει τα της δικαιοσυνης
εγω μια ερωτηση απλη εκανα αν μπηκε στα υπερχερωμενα το σπιτι που κατοικεις.Απλή και ξεκάθαρη. Το κύρηγμα το αφήνω σε σενα που ξερεις κ εχεις σπουδασει τα της δικαιοσυνης
Ελα ρε σπαιντι τυπε-Τελικα ρε ζαβο με ξεσκεπασες,βαζω κουκουλα και μαχομαι για κοινωνικη αδικια και καπιταλισμο......
ΥΓ....ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ......
Ρε τυπισσα εχασα επεισοδια εσεις δεν τα βρισκατε;Καταφερε να τσακωθει και με σενα;
Εχεις δικιο εμενα δουλευει ο λοπεζ
οι αποψεις μου ειναι γνωστες θεωρω οτι εισαι μαλακας και εχω δικιο.
-Υπηρξε τραπεζα που σου εδωσε δανειο?Δεν ξερεις την υποθεση του σπιτιου που κατοικω για να το χρησιμοποιεις με σκοπο να με πειραξεις... Ωστοσο θα απαντησω στα ερωτηματα σου. Διοτι ενω εισαι δικηγορος δεν γνωριζεις βασικα πραγματα.... οι πλειστηριασμοι για την πρωτη κατοικια εχουν παγωσει ουτως ή αλλως... οι τραπεζες κανουν διακανονισμους.... οι τραπεζες δεν ειναι εκκλησια ουτε φιλανθρωπικα ιδρυματα θελουν τα χρηματα που σου δινουν πισω λογικο δεν ειναι?
-Τελικα ρε ζαβο με ξεσκεπασες,βαζω κουκουλα και μαχομαι για κοινωνικη αδικια και καπιταλισμο......
ΥΓ....ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ......
Επειδη δεν υπηρχε αλλη λυση εκτος απο το να μπουμε στο ΔΝΤ, ε? Ή απλα διορθωνει το χαος που παρελαβε? Ασε, μας πηρανε χαμπαρι και οι πετρες... Εντωμεταξυ πιασε δουλεια, αν βρεις πουθενα, με 500 ευρω το μηνα και 12ωρα και μουγκα...Ο Σαμαρας ειναι ο μονος που κανει δουλεια σε αυτη τη χωρα αυτη τη περιοδο.
Εχεις καμια αλλη λυση? για πες μας εκτος και αν αρχισεις και εσυ τα ψευτοαριστερα κολπακια του στυλ ολα να φανε μπομπα και σκατα στον καπιταλισμο
Επειδη δεν υπηρχε αλλη λυση εκτος απο το να μπουμε στο ΔΝΤ, ε? Ή απλα διορθωνει το χαος που παρελαβε? Ασε, μας πηρανε χαμπαρι και οι πετρες... Εντωμεταξυ πιασε δουλεια, αν βρεις πουθενα, με 500 ευρω το μηνα και 12ωρα και μουγκα...
-ΟΧΙ μεγαλο ψεμα,δεν εχω κανενα προβλημα με τις τουρτες!...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ!χαχαχα κλοσερ τις κουκουλες τις βαζεις στην μουρη για να μην τρως τις τουρτες
οποτε βγαινεις εξω....
Τυπε αυτα ειναι γνωστα δεν βρισκουμε γιατι τις εχεις παρει ολες για παρτι σου μην τα ξαναλεμε αυταχαχαχα χαλαρωσε μαστερ δεν θα ξαναπω να βρεις γκομενα....
θα προσπαθησουμε να το κρυβουμε και να μην παμε την κουβεντα προς τα εκει
αφου ειναι το ευαισθητο σου σημειο.
-ρε ζαβο ,τυπωσε τα ποσταρισματα σου εδω μεσα και πηγαινε τα στις συνεντευξεις να τα διαβαζουνε .....1000% επιτυχια και με μισθο ανεπαναληπτο....θα πεσουνε τσιμεντα με την παρτη σου!Ποιος στα λεει αυτα τα 500 και τα ανακυκλωνεις σαν τον παπαγαλο?
αμα εισαι τεμπελης και χωρις ικανοτητες και τα 500 πολλα ειναι....
να πας χωριο να καλλιεργησεις τουλαχιστον μου ψαχνουν ολοι γραφειακια
-ρε ζαβο ,τυπωσε τα ποσταρισματα σου εδω μεσα και πηγαινε τα στις συνεντευξεις να τα διαβαζουνε .....1000% επιτυχια και με μισθο ανεπαναληπτο....θα πεσουνε τσιμεντα με την παρτη σου!
-ρε ζαβο ,τυπωσε τα ποσταρισματα σου εδω μεσα και πηγαινε τα στις συνεντευξεις να τα διαβαζουνε .....1000% επιτυχια και με μισθο ανεπαναληπτο....θα πεσουνε τσιμεντα με την παρτη σου!