Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε βέβαια... Γνωστό ότι είστε θρασύδειλος.

Λέτε να έχει άδικο ο αξιότιμος κ. Βοδιμόρτης που σας προσάπτει το γνωστό "μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι";

Για τα του αξιότιμου κ. Κόκαλάκη 33 θα κάνω μνεία μια άλλη φορά.  

Παλι ο μλκας με τον πληθυντικο??????????????

χαχαχα θα γινεις μασκοτ στο τελος  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
-να φανταστεις ,για να σε στειλουν πολεμικο ανταποκριτη καπου,πρεπει πρωτα να βγαλεις "διαβολοβδομαδα" μωλ....

Πωπω διαβολοβδομαδα... τι λε ρε παιδι μου???

ανατριχιασα  :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ήταν μόνο γαμιόλα.
ΗΤΑΝ ΞΕΠΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.

Θα πήγαινε σε καφέ, μεζεδοπωλεία , γκουρμέ , μπαράκια , σκυλάδικα
και άφησε το παιδί και πέθανε.

ΑΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΟΙΧΑΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ  . _

Μην κρίνεις απο την καθημερινότητα σου και τους ανθρώπους που συναναστρεφεσαι  :grin:

Υ.Γ   Α και ψαχνοντας στο νετ ειδα πολλα δημοσιευματα που λενε οτι οι γονεις ειναι αποροι. Επίσης δημοσιευματα που δειχνουν οτι η μανα ζητουσε βοήθεια στο νετ γιατι ο παιδιατρος ηταν στην κω και ειχε απαγορευτικο απόπλου. Κατά τα λοιπα η εγκυρη δημοσιογραφια γαμιεται πατοκορφα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ΚΟιτα σκηνικα σαν τον λοπεζ που ειναι της νυχτας... η αληθεια ειναι πως
δεν εχω δει.
-Μετριοφρων εισαι,δεν χρειαζεται ομως εδω,ολοι σε εχουμε καταλαβει οτι ξερεις απο σκηνικα νυχτας καλα....νυχτα δεν ειχες πατησει τα σκατα σκυλου τις προαλλες?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
ΚΟιτα σκηνικα σαν τον λοπεζ που ειναι της νυχτας... η αληθεια ειναι πως
δεν εχω δει.

Μην δίνετε βάση, αξιότιμε κύριε. Φούμαρα...

Παλι ο μλκας με τον πληθυντικο??????????????

χαχαχα θα γινεις μασκοτ στο τελος  :P

Ζήλεψα το σχόλιο που έχετε στο προσωπικό σας κείμενο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχα που εισαι CLOSER822 εσυ και ο λοπεζ

προσεξτε απο την πολυ διαβολοβδομαδα μην δαιμονιστειτε στο τελος

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
-Μετριοφρων εισαι,δεν χρειαζεται ομως εδω,ολοι σε εχουμε καταλαβει οτι ξερεις απο σκηνικα νυχτας καλα....νυχτα δεν ειχες πατησει τα σκατα σκυλου τις προαλλες?

Εγω δεν ξερω απο σκηνικα της νυχτας... κυκλοφορω μονο την ημέρα.
Δεν ντρεπομαι για την φάτσα μου  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην κρίνεις απο την καθημερινότητα σου και τους ανθρώπους που συναναστρεφεσαι  :grin:

Υ.Γ   Α και ψαχνοντας στο νετ ειδα πολλα δημοσιευματα που λενε οτι οι γονεις ειναι αποροι. Επίσης δημοσιευματα που δειχνουν οτι η μανα ζητουσε βοήθεια στο νετ γιατι ο παιδιατρος ηταν στην κω και ειχε απαγορευτικο απόπλου. Κατά τα λοιπα η εγκυρη δημοσιογραφια γαμιεται πατοκορφα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

μπα σε καλο μας σημερα......

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
α γιαυτο ο κλοουζερ ειναι με κουκουλες;ντρεπεται για την φατσα του; πεφτω απο τα συννεφα  :huh:
Εγω δεν ξερω απο σκηνικα της νυχτας... κυκλοφορω μονο την ημέρα.
Δεν ντρεπομαι για την φάτσα μου  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
α γιαυτο ο κλοουζερ ειναι με κουκουλες;ντρεπεται για την φατσα του; πεφτω απο τα συννεφα  :huh:

ΕΙναι κουκουλοφορος.... μαχεται για την κοινωνικη αδικια και τον καπιταλισμο  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γεια σου ρε καπιταλα μπολ  :rockon:
Υ.Γ στα υπερχεωμενα μπηκε το σπιτι τι εγινε τελικα; δεν μας ειπες

χαχαχχα σε λιγο θα μας κανει κυρηγμα μια δικηγορος για την δικαιοσυνη κατσε να δεις πλακα  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχχα σε λιγο θα μας κανει κυρηγμα μια δικηγορος για την δικαιοσυνη κατσε να δεις πλακα  :P
Πως καταφερνεις ρε τυπε και σε καθε θρεντ που συμετεχεις στο τελος κατανταει να τρως δουλεμα;Τα ζηταει ο οργανισμος σου ρε μπαγασακο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γεμισαμε ψευτοαριστερους.....

ελεος.

Και το αφεντικο της εριναλ αν δουλευει καπιταλιστης πρεπει να ειναι
αλλα σε αυτον δεν λεει τιποτα... ρε κοροιδα... κοινωνια χωρις καπιταλισμο δεν υπαρχει
ο μαρξ ειναι μονο στα βιβλια....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

εγω μια ερωτηση απλη εκανα αν μπηκε στα υπερχερωμενα το σπιτι που κατοικεις.Απλή και ξεκάθαρη. Το κύρηγμα το αφήνω σε σενα που ξερεις κ εχεις σπουδασει τα της δικαιοσυνης  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πως καταφερνεις ρε τυπε και σε καθε θρεντ που συμετεχεις στο τελος κατανταει να τρως δουλεμα;Τα ζηταει ο οργανισμος σου ρε μπαγασακο.

χαχαχα εγω σε αντιθεση με σενα μαστερ δεν φοβαμαι το δουλεμα γιατι γραφω σωστα πραγματα... τωρα αν το σαιτ εχει γεμισει αριστερους ... ψευτοαριστερους δεν φταιω εγω σε κατι... και ο ΣΥΡΙΖΑ εχει 27% τι να κανω εγω για αυτο? αφου ο κοσμος ειναι ηλιθιος που εχει τετοιες ιδεες αν τις έχουν οσοι τις έχουν...

εδω εσυ φοβασαι να γραψεις τις αποψεις σου επειδη μπαινει ο λοπεζ και σε δουλευει..... απο τοτε δεν μιλας καν... χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom