Νέα

Βοηθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paPoutsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ε οχι και λεπτα ρε τυπε! σε νανοσεκοντ τα μετραει

λες να σκέφτεται το ρωσιδάκι που έχεις στο άβαταρ;;; χαχα

το γαμησες εσυ! Ε 6-10 λεπτα

εσύ το ξεμούνιασες ρε τύπε..σε 6 λεπτά χύνεις;;..έλεος..τι να πω..καλή τύχη..

πάντως όταν πηγαίνεις να χύσεις να σκέφτεσαι αηδιαστικά πράγματα..ότι σε ξενερώνει πολύ..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
παρα πανω... ακουω τους φιλους μου ολο γαμανε και γαμανε και δεν τελειωνουν
Τα 'χουν με καλές;
Αν ναι αμφιβάλω να κρατάνε πάρα πολυ, αφού είναι στην ηλικία σου κιόλας

OP
OP
P

paPoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα απο που μπορω να προμηθευτω ξυλοκαινη?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
πάντως όταν πηγαίνεις να χύσεις να σκέφτεσαι αηδιαστικά πράγματα..ότι σε ξενερώνει πολύ..
Μην το παρακάνει όμως γιατί θα παίρνει γκριμάτσες σαν το Γεωργίου και θα σηκωθεί να φύγει η γκόμενα  :2funny:

OP
OP
P

paPoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει ρε τσακαλια κοροιδευετε εσεις.. Εγω σαν μικροτερος πηρα το θαρος να σας πω το προβλημα μου για να μου δωσετε λυσεις.. Αν ειναι τοσο αστειο να κοροιδευετε εναν πιτσιρικα οκ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βασικα απο που μπορω να προμηθευτω ξυλοκαινη?

Φαρμακεια!

Αν πηδας την γκομενα σου χωρις προφυλακτικο καλο θα ηταν να κρατησεις μεχρι 20 λεπτα. Δεν παιρνει πμροστα γυναικα σε λιγοτερο χρονο!  :2funny:

Με τανες ΠΑΝΤΑ προφυλακτικο, και χανεις αρκετη αισθηση με το πλαστικο σκουφακι οποτε υπολογισε οτι με ξυλοκαινη μπορει και να κρατησεις μεχρι 30 λεπτα.

Οσο για αυτους που πηδανε με τις ωρες,  :jerking: θα σου ελεγα οτι μπαζα πηδανε και δεν το παραδεχονται  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Γεια σας παιδια... Εχω ενα προβλημα... Τελειωνω γρηγορα αν και δεν το εχω κανει και πολλες φορες.. Ειμαι μικρος σε ηλικια.. Καποιοι λενε ειναι λογο ανχους
ξερει κανεις τι παιζει και τι πρεπει να κανω?
Άμα είναι μικρή κι η κοπελιά σου πάντως να ξερεις ότι προς το παρόν δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα αν χύνεις σχετικά γρήγορα.
Κοίταξε πάντως να το βελτιώσεις

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Όταν λες ότι είσαι μικρός, πόσ μικρός; Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, βάρα καμια μαλακία πριν. Αλλά μην το παρακάνεις γιατί μετά μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε ασε τις μαλακιες με τις ξυλοκαϊνες κτλ  :jerking:
μικρος εισαι, ο πουτσος σου ειναι αμαθος, λογικο ειναι να τελειωνεις γρηγορα...
γρηγορα χυνεις οταν εχεις αγχος (ασχετα με το αν εχει να κανει το αγχος σου με το γαμησι ή με οτιδηποτε αλλο), οταν εισαι στεναχωρημενος για κατι, οταν εισαι κουρασμενος, και ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΣΕΙΣ...
και εσυ παρτο με το μαλακο. κανε αργες κινησεις μεχρι να βρεις το συστημα, και οταν νιωθεις οτι φτανεις τραβηξου και πες της να αλλαξετε σταση, κ ετσι θα κερδισεις χρονο και θα σου ψιλοφυγει  :rockon:

ποσο χρονων εισαι εσυ, και ποσο η τυπισσα? ησασταν κ οι 2 παρθενοι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φιλε ασε τις μαλακιες με τις ξυλοκαϊνες κτλ  :jerking:
μικρος εισαι, ο πουτσος σου ειναι αμαθος, λογικο ειναι να τελειωνεις γρηγορα...
γρηγορα χυνεις οταν εχεις αγχος (ασχετα με το αν εχει να κανει το αγχος σου με το γαμησι ή με οτιδηποτε αλλο), οταν εισαι στεναχωρημενος για κατι, οταν εισαι κουρασμενος, και ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΣΕΙΣ...
και εσυ παρτο με το μαλακο. κανε αργες κινησεις μεχρι να βρεις το συστημα, και οταν νιωθεις οτι φτανεις τραβηξου και πες της να αλλαξετε σταση, κ ετσι θα κερδισεις χρονο και θα σου ψιλοφυγει  :rockon:
σωστα ολα .....επισης γρηγορα χυνεις αμα εχεις καιρο να γαμησεις...... :grin: :grin: :grin: :grin:

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
:knockinb: οταν θα καταλαβαινεις οτι πας να χυσεις να σου τριβει τα αρχιδια! πιανει! ;)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επισης κατι που ξεχασα, παιρνε καλες ανασες... εισπνοη απο τη μυτη, εκπνοη απο το στομα, αργα ε, οχι σαν να εισαι λαχανιασμενος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom