Temaxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πσιφιζο καμενο εσι?
βοθρο δαγκωτο
πσιφιζο καμενο εσι?
μαλλον αυτο πρεπει να ειναι.ολα τα αρχεια ειναι 6 και εχω κατεβασει τα 3 ως τωρα.μήπως έχεις κατεβάσει ταινία που να είναι σε χωρισμένη σε πολλά rar και πρέπει να τα κατεβάσεις όλα. αν λείπει κάποιο δεν σου αποσυμπιέζετε η ταινία
ορεα φοτο ο αρχιγοσ σου ινε?βοθρο δαγκωτο
δεν ενώνεις τπτ φίλε, αν όλα τα έχεις κατεβάσει διάλεξε ένα και κάνε αποσυμπίεση. Τότε η ταινία σου θα αποσυμπιεστεί και θα γίνει ένα αρχείοκαι κατι τελευταιο.
πως ενωνεις ολα τα αρχεια να γινουν ενα δηλαδη,και να γραφει σε dvd ολη η ταινια?
ολα τα αρχεια ειναι 6.δεν ενώνεις τπτ φίλε, αν όλα τα έχεις κατεβάσει διάλεξε ένα και κάνε αποσυμπίεση. Τότε η ταινία σου θα αποσυμπιεστεί και θα γίνει ένα αρχείο
δεσ το βιντεο ομορφογιοργαρεκαι κατι τελευταιο.
πως ενωνεις ολα τα αρχεια να γινουν ενα δηλαδη,και να γραφει σε dvd ολη η ταινια?
ναι καμάρι μουολα τα αρχεια ειναι 6.
κανω αποσυμπιεση μονο το ενα δηλαδη?
αστο το βιντεο και γραψε πως γινετε η διαδικασια,να βγει ακρη πιο καλα.δεσ το βιντεο ομορφογιοργαρε
πιθανόν να μην έχεις τα codec για την ταινία.
με τι πρόγραμμα βλέπεις την ταινία;
δοκίμασε TheKmplayer
με το windows media την βλεπω.πιθανόν να μην έχεις τα codec για την ταινία.
δοκίμασε TheKmplayer
ο πιο γνωστός media player στον κόσμο για αυτούς που βλέπουν ανιμέ.τυπε ειναι εντάξει αυτο ή μολις
το εγκαταστησει θα του χαλάσει ο υπολογιστης?
εεε τα codec σου λείπουν, ή κατεβάζεις και χρησιμοποιείς πλέον αυτό που σου έγραψα πιο πάνω, ή κατεβάζεις codecsμε το windows media την βλεπω.
ηχο εχω κανονικα.εικονα δεν υπαρχει.
ο πιο γνωστός media player στον κόσμο για αυτούς που βλέπουν ανιμέ.
εεε τα codec σου λείπουν, ή κατεβάζεις και χρησιμοποιείς πλέον αυτό που σου έγραψα πιο πάνω, ή κατεβάζεις codecs
σωστος.πιθανόν να μην έχεις τα codec για την ταινία.
δοκίμασε TheKmplayer
εχω πει σε σοβαρα θρεντ να μην πεταγεστε οι γνωστες-αγνωστες πουτσες.'Οχι ρε, πέστου ότι θα του πούμε να κατεβάσει αρχείο που θα κάνει να εκραγούν 2 τόννοι δυναμίτη σπίτι του. Σαν τις ταινίες που και καλά οι χάκερς σου αλλάζουν τον φάκελο στην αστυνομία και δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι τα 10 τελευταία χρόνια πρεζόνι, λές και φύτρωσες και δεν έχεις συμφοιτητές/συναδελφους/συγγενείς/γείτονες που σε έβλεπαν τα τελευταία 10 χρόνια να πηγαίνεις κάθε μέρα στη δουλειά.
σοβαρο θρεντ απο τον διαδοχο του αβραμη λιγο δυσκολο.ολες οι ερωταπαντησεις σου ειναι ιδιες.εχω πει σε σοβαρα θρεντ να μην πεταγεστε οι γνωστες-αγνωστες πουτσες.
εχει θρεντ για πουστηδες-τραβελια-κολομπαραδες,πατε να βρειτε την τυχη σας εκει.