Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.696
- Πόντοι
- 486
Αρκετά παλιό βίντεοΌχι ε? Χαχα
Αρκετά παλιό βίντεοΌχι ε? Χαχα
Σε αυτό συμφωνώΑρκετά παλιό βίντεο
H Κωνσταντίνα έκανε παιδί και πουλάει μαύρο και ζει αντε και σε κανέναν πελάτη που έχει κρατήσει..Παιδες η Μαγια σταματησε? Δεν δουλευει πλεον? Επισης η Κωνσταντινα απο γιου ειντζελς που ειχε πλακωθει με τζανετο. Εχουμε καποιο νεο?
Δεν εμεινε καμια.. Ευχαριστω για την ενημερωση RaulH Κωνσταντίνα έκανε παιδί και πουλάει μαύρο και ζει αντε και σε κανέναν πελάτη που έχει κρατήσει..
Η μαγιά λογικά έχει βρει κάνα μαλακά στη Μύκονο και τον αρμεγει είναι ακόμα εκει
Παίζει ινστα της κωσταντινας;H Κωνσταντίνα έκανε παιδί και πουλάει μαύρο και ζει αντε και σε κανέναν πελάτη που έχει κρατήσει..
Η μαγιά λογικά έχει βρει κάνα μαλακά στη Μύκονο και τον αρμεγει είναι ακόμα εκει
Παίζει ινστα της κωσταντινας;
Δεν ανοιγει αγόρι..Αν καταφέρεις και κλείσεις ραντεβού χρωστάς να μ το πεις σε μήνυμα ή να το γράψεις εδωLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
εγω μολις το ανοιξα κανονικα αδερφεΔεν ανοιγει αγόρι..
Δεν ανοιγει αγόρι..
Ναι πίνει τις ποταρες της στην Μύκονο με την γεωργαντα που νομίζουν τα άλλα τα πρόβατα ότι είναι στη Γερμανία στην φαμπριγκαδυνατή αλλαγή η Μάγια
Την χάσαμε αυτή φίλε.... Δεν προλάβαμε να την πάρουμεΝαι πίνει τις ποταρες της στην Μύκονο με την γεωργαντα που νομίζουν τα άλλα τα πρόβατα ότι είναι στη Γερμανία στην φαμπριγκα
Εγώ προσωπικά δεν θα την έπαιρνα ακόμα και αν ήταν διαθέσιμη δεν μου άρεσε μόνο ένα κωλο είχε και απλά έβγαινε στα στριμ πχ αν η αριανα έβγαινε πιο συχνά στα στριμ θα καταλαβαινες διαφοράΤην χάσαμε αυτή φίλε.... Δεν προλάβαμε να την πάρουμε
Φίλε μου γούστα είναι αυτά.... Πάντως στα τέσσερα θα ήταν τρέλαΕγώ προσωπικά δεν θα την έπαιρνα ακόμα και αν ήταν διαθέσιμη δεν μου άρεσε μόνο ένα κωλο είχε και απλά έβγαινε στα στριμ πχ αν η αριανα έβγαινε πιο συχνά στα στριμ θα καταλαβαινες διαφορά
Ίσως να συμφωνώ ωστόσο είναι τουλάχιστον τραγικό που διαβάζω εδώ μέσα ότι ξέρουν μάλιστα ότι η γεωργαντα δουλεύει Γερμανία εδώ και 2 χρόνια ενώ είχε πάει απλά σε μια φίλη της για ένα μήνα προφανώς το κορίτσι ήθελε να σταματήσει ο ντόρος και να δουλεύει πιο έξυπνα πιο ανώνυμα και ίσως με μεγαλύτερο κασε και καλά κάνει δηλαδή αλλά εμένα μου την σπάνε οι παντογνωστες που ξέρουν και λεπτομέρειες ότι δουλεύει ΓερμανίαΦίλε μου γούστα είναι αυτά.... Πάντως στα τέσσερα θα ήταν τρέλα
Έχεις ιδέα εάν δουλεύει ακόμα;Ίσως να συμφωνώ ωστόσο είναι τουλάχιστον τραγικό που διαβάζω εδώ μέσα ότι ξέρουν μάλιστα ότι η γεωργαντα δουλεύει Γερμανία εδώ και 2 χρόνια ενώ είχε πάει απλά σε μια φίλη της για ένα μήνα προφανώς το κορίτσι ήθελε να σταματήσει ο ντόρος και να δουλεύει πιο έξυπνα πιο ανώνυμα και ίσως με μεγαλύτερο κασε και καλά κάνει δηλαδή αλλά εμένα μου την σπάνε οι παντογνωστες που ξέρουν και λεπτομέρειες ότι δουλεύει Γερμανία
Δεν ξέρω σίγουρα αλλά πως πιστευεις ότι ζει?Έχεις ιδέα εάν δουλεύει ακόμα;