Mysthsxysths
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Η κωσταντινα ηταν η ξανθια η η μελαχρινη?
Παίζει ινστα της κωσταντινας;H Κωνσταντίνα έκανε παιδί και πουλάει μαύρο και ζει αντε και σε κανέναν πελάτη που έχει κρατήσει..
Η μαγιά λογικά έχει βρει κάνα μαλακά στη Μύκονο και τον αρμεγει είναι ακόμα εκει
Δεν ανοιγει αγόρι..Αν καταφέρεις και κλείσεις ραντεβού χρωστάς να μ το πεις σε μήνυμα ή να το γράψεις εδωLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
εγω μολις το ανοιξα κανονικα αδερφεΔεν ανοιγει αγόρι..
Την χάσαμε αυτή φίλε.... Δεν προλάβαμε να την πάρουμεΝαι πίνει τις ποταρες της στην Μύκονο με την γεωργαντα που νομίζουν τα άλλα τα πρόβατα ότι είναι στη Γερμανία στην φαμπριγκα
Φίλε μου γούστα είναι αυτά.... Πάντως στα τέσσερα θα ήταν τρέλαΕγώ προσωπικά δεν θα την έπαιρνα ακόμα και αν ήταν διαθέσιμη δεν μου άρεσε μόνο ένα κωλο είχε και απλά έβγαινε στα στριμ πχ αν η αριανα έβγαινε πιο συχνά στα στριμ θα καταλαβαινες διαφορά
Έχεις ιδέα εάν δουλεύει ακόμα;Ίσως να συμφωνώ ωστόσο είναι τουλάχιστον τραγικό που διαβάζω εδώ μέσα ότι ξέρουν μάλιστα ότι η γεωργαντα δουλεύει Γερμανία εδώ και 2 χρόνια ενώ είχε πάει απλά σε μια φίλη της για ένα μήνα προφανώς το κορίτσι ήθελε να σταματήσει ο ντόρος και να δουλεύει πιο έξυπνα πιο ανώνυμα και ίσως με μεγαλύτερο κασε και καλά κάνει δηλαδή αλλά εμένα μου την σπάνε οι παντογνωστες που ξέρουν και λεπτομέρειες ότι δουλεύει Γερμανία
Βλέπω ποστ στο φβ που δεν παραπέμπουν σε αυτά που λεςΊσως να συμφωνώ ωστόσο είναι τουλάχιστον τραγικό που διαβάζω εδώ μέσα ότι ξέρουν μάλιστα ότι η γεωργαντα δουλεύει Γερμανία εδώ και 2 χρόνια ενώ είχε πάει απλά σε μια φίλη της για ένα μήνα προφανώς το κορίτσι ήθελε να σταματήσει ο ντόρος και να δουλεύει πιο έξυπνα πιο ανώνυμα και ίσως με μεγαλύτερο κασε και καλά κάνει δηλαδή αλλά εμένα μου την σπάνε οι παντογνωστες που ξέρουν και λεπτομέρειες ότι δουλεύει Γερμανία
Καταλαβαίνω πως ζεί... Έτσι και αλλιώς δύσκολα κόβονται αυτάΔεν ξέρω σίγουρα αλλά πως πιστευεις ότι ζει?
Τα πιο πεταμένα 20 ευρώ της ζωής μου αλλά αν δεν πληρώσεις δεν μαθαινειςΜόνο εδώ ότι θέλετε
Join the Greek Malakia (18+) Discord Server!
Check out the Greek Malakia (18+) community on Discord - hang out with 23232 other members and enjoy free voice and text chat.discord.gg
Φαίνεται από τα λεγόμενα της ότι μάλλον δε μένει Ελλάδα ή ότι κάνει ή θέλει να βρει άλλη δουλειά από αυτή που λες.
Εσύ όμως έχεις κάποια ένδειξη; Πώς το λες;Ναι ξεκάθαρα προσπαθεί να πείσει τα λοιπά ΑΜ ότι μένει Γερμανία και ψάχνει δουλειά σε φαμπριγκες
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΜ ,ΚΛΑΙΩ ΤΑ 20 ΕΥΡΩΑν πλήρωσε κανείς στο discord, να ενημερώσει αν αξίζει να τσοντάρουμε
Μην δίνετε ποτέ λεφτά σε τέτοια discord, telegram κλπΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΜ ,ΚΛΑΙΩ ΤΑ 20 ΕΥΡΩ
Περσυ παίξαν κάνα δυο τρία που έδιναν υλικό αλλά μετά εξαφανίστηκαν ! Αλλά λεφτά όντως μην δινετε ποτέ!Μην δίνετε ποτέ λεφτά σε τέτοια discord, telegram κλπ
Το καταλάβαμε!Αφου δώσαμεΠερσυ παίξαν κάνα δυο τρία που έδιναν υλικό αλλά μετά εξαφανίστηκαν ! Αλλά λεφτά όντως μην δινετε ποτέ!