Felix Borja
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Tι Χαγιατε ρε τυπε?Με τον Καμπαμαρου ημασταν εμεις τοτε
Άσε τις υπεκφυγές και στείλε με DM ... μεταξύ μας θα μείνει ...
Tι Χαγιατε ρε τυπε?Με τον Καμπαμαρου ημασταν εμεις τοτε
μαλλον δεν θα λαβεις τπτ ο @celebre ειναι παοκ με αυτο το ονομα εχασεςΆσε τις υπεκφυγές και στείλε με DM ... μεταξύ μας θα μείνει ...
μαλλον δεν θα λαβεις τπτ ο @celebre ειναι παοκ με αυτο το ονομα εχασες
μπαααααΣε πολλες λιστ κινδυνευεις να μπεις,νου σου
θεικη κωλαραΕλενάρα ζουμε,
τσόντα να γυρίσεις να σε δούμε
Απίστευτο… είναι ότι καλύτερο η Έλενα!Ελενάρα ζουμε,
τσόντα να γυρίσεις να σε δούμε
Είπες μαγική κουβέντα.Παίζει κάτι με λιόλιου ?δεν το εχω πανε ολα οσα μου ειχες στειλει και αυτο με τη λιολιου ασε ειμαι να σκασω και δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να στα ξαναζητησω
Δεν μας στέλνεις τίποτα να δούμεέχω μαζέψει πολύ ακυκλοφόρητο υλικό από διάφορες του χαγιάτε, κυρίως σε πριβέ κύκλο... ενδεικτικά έχω από emily τσιμπούκι, squirting, από γεωργαντά βίντεο με δονητές, από mastermind διάφορα που παίζει το μουνί της κλπ. Αν θέλει κάποιος ανταλλαγή ή να με βάλει σε κάποιο πριβέ τέλεγκραμ θα τα ανέβαζα...
στειλε στον σαουλ και θα σε φτιαξει εμενα αυτος μου το ειχε δωσειΕίπες μαγική κουβέντα.Παίζει κάτι με λιόλιου ?
θελω και εγω παρακαλω αλλα δεν ξερω ποιος ειναιστειλε στον σαουλ και θα σε φτιαξει εμενα αυτος μου το ειχε δωσει
αν ψαξεις λιγο πιο πανω θα τον βρεις και στειλτου μηνυμαθελω και εγω παρακαλω αλλα δεν ξερω ποιος ειναι
Θα το ήθελα κ εγώ αν μπορείς φυσικάμου τα έχουν ζητήσει ήδη άλλοι συναγωνιστές έχουν δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένοι έστω και με ένα screeshot
και σε μενα σε παρακαλω , σου ετσειλα πμμου τα έχουν ζητήσει ήδη άλλοι συναγωνιστές έχουν δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένοι έστω και με ένα screeshot
Μπορείς και σε εμένα σε παρακαλώμου τα έχουν ζητήσει ήδη άλλοι συναγωνιστές έχουν δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένοι έστω και με ένα screeshot
στειλε μου Φάρμα εμένα που τα ψάχνω παλιομουνισυναγωνιστές μου κάηκε ο σκληρός και έχασα όλα τα βιδεάκια πρέπει να ήταν καμιά 50ριά
τώρα έχω μόνο βίντεο με συνταγές του πετρεζίκη και επαναλήψεις από τη φάρμα
μπορείτε όμως να κάνετε μια ερώτηση με πιεμ στους φίλους που σας παρέπεμψαν λογικά θα έχουν κρατήσει την κόπια που τους έστειλα
απλά για να καταλάβουν τι ζητάτε στείλτε πχ για τη λιόλιου στον πούτσεςμπλέ1447 : "JXHT LIOLIOY2'' για να καταλάβει τι θέλετε
καλή αναζήτηση