Voyiatz1
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Την έχω ρωτήσει δύο τρία μηνύματα πολύ ευγενικα και μου είπε πως δε κάνει .Την έχει ρωτήσει κανένας έχει απαντήσει ;
Την έχω ρωτήσει δύο τρία μηνύματα πολύ ευγενικα και μου είπε πως δε κάνει .Την έχει ρωτήσει κανένας έχει απαντήσει ;
Την πίπα;Το βιντεάκι τους πρέπει να βρούμε .... για το content ...
κανονικη ή σαν του λακη;Eισαι ιγκνορ
Θα ψεκασω,μην συνεχιζειςκανονικη ή σαν του λακη;
αφού θυμάμαι ότι το είχες σώσει και σε usb και το είχες ανεβάσει και στο cloud
δεν το εχω πανε ολα οσα μου ειχες στειλει και αυτο με τη λιολιου ασε ειμαι να σκασω και δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να στα ξαναζητησωαφού θυμάμαι ότι το είχες σώσει και σε usb και το είχες ανεβάσει και στο cloud
στείλε υλικό στα παιδιά το έχουν πελώρια ανάγκη
εχεις καιρο να ψεκασεις τι επαθες; μιλα στο φιλο σου...Θα ψεκασω,μην συνεχιζεις
πηρε αυτη πιπα του red draGON?Την πίπα;
ρε φιλε ποση ξεφτυλα παει πολυγιατι πιστευετε οτι κοπέλες που συνανταμε δεν το κανουν σε αλλους σαν τον red?
μου τα έχουν ζητήσει ήδη άλλοι συναγωνιστές έχουν δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένοι έστω και με ένα screeshotδεν το εχω πανε ολα οσα μου ειχες στειλει και αυτο με τη λιολιου ασε ειμαι να σκασω και δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να στα ξαναζητησω
τσουλαει το μαγαζι εχεις αρκετη πελατιαμου τα έχουν ζητήσει ήδη άλλοι συναγωνιστές έχουν δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένοι έστω και με ένα screeshot
περιμένω να το πάω σε χονδρικήτσουλαει το μαγαζι εχεις αρκετη πελατια
πηρε αυτη πιπα του red draGON?
Την πίπα;
Tι Χαγιατε ρε τυπε?Με τον Καμπαμαρου ημασταν εμεις τοτεΜιλάω για το μησιγα που είχε παιχτεί στο σπίτι του Hayate , όχι τη πιπα ...
@celebre , ούτε στον αδερφό σου τον Borja δε θα στείλεις ...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι αδερφέ , το μησιγα ...