Που φίλε το είδες υπάρχει κάποια αγγελία ; Ή εννοείς από κλειστό κύκλο ;
κανει απο οσο ξερω 200ευρωπουλα την ωρα
κανει απο οσο ξερω 200ευρωπουλα την ωρα
Δεν πειράζει. Ας πρόσεχαν.Πάντως το παράδοξο είναι να μείνει φυλακή όσο ο Λευτέρης που του έχουν χρεώσει και ένα σωρό άλλα πρπράγματα.
Που φίλε το είδες υπάρχει κάποια αγγελία ; Ή εννοείς από κλειστό κύκλο ;
σε κλειστο κυκλο αν την ρωτησεις θα σου πει δεν κανω αλλα εχω μια γνωστη της που μου το ειχε πει την αποκαλουν το βυζιτακι της λευκαδαςΠου φίλε το είδες υπάρχει κάποια αγγελία ; Ή εννοείς από κλειστό κύκλο ;
40?ξερουμε τίποτα για την κοπέλα?
Είναι απάτη συνάντηση εμένα μου είπε δεν κάνει μόνο υλικό και εδώ υπάρχουν φωτο και καλά ότι κάνει ψέμα είναι όλα τα προφιλ τηςξερουμε τίποτα για την κοπέλα?
Την έχει ρωτήσει κανένας έχει απαντήσει ;κανει απο οσο ξερω 200ευρωπουλα την ώρα
Δεν θα διαδιδεις ψεματα γιατι καποια μελη τα καταπινουν αμασητα,μαθατε ολοι και κανετε μενσιον και γυρναμε στα πλεμπονηματα συνεχειασε αυτα μπορει να σας βοηθησει το μελος @celebre που ειχε παει και σε κανα δυο λαιβ και εκανε γνωριμιες
ειχες πελατεία αρκετη;Δεν θα διαδιδεις ψεματα γιατι καποια μελη τα καταπινουν αμασητα,μαθατε ολοι και κανετε μενσιον και γυρναμε στα πλεμπονηματα συνεχεια
Συνεχιζεις βλεπω...ειχες πελατεία αρκετη;
Εμένα, το έστειλε αλλά βγήκε Λιόλιου...ειχες πελατεία αρκετη;
Συνεχιζεις βλεπω...
Γαμησε τα,τρεχω και δεν προλαβαινω
Φίλε μου αυτή είναι η Ελλάδα. Γιατί νομίζετε ότι οι περισσότεροι νέοι φεύγουν και μένει εδώ κυρίως η σαβούρα;Μου φαίνεται απίστευτο που ο Hayate είναι ακόμη φυλακή.
Απόδειξη πως όταν είσαι εκτός συστήματος σε γαμάνε όρθιο και εξαντλείται η ανοχή τους.
Βλέπεις σκατόγυφτους να έχουν ρημάξει σπίτια ανθρώπων και να κυκλοφορούν άνετοι έξω, ενώ μπαγλάρωσαν για τα καλά τον Hayate που έβγαζε στην κάμερα κάτι ψωνισμένα (δήθεν) αμέα.
Σκεφτείτε να αθωωθεί ή να πάρει καμία μικρή ποινή με αναστολή. Πότε λήγει το 18μηνο προφυλάκισης;Ο Hayate την πλήρωσε για να παραδειγματιστούν όλοι οι υπόλοιποι όσο αφορά μαύρα λεφτά από internet,κ.λ.π.
Με το που τον έχωσαν μέσα, έκλασαν πατάτες όλοι και εξαφανίστηκαν πόσα κανάλια και ψευτοstreamers.
Πάντως το παράδοξο είναι να μείνει φυλακή όσο ο Λευτέρης που του έχουν χρεώσει και ένα σωρό άλλα πράγματα.
Παλι καλα να λες,παλι καλαΕμένα, το έστειλε αλλά βγήκε Λιόλιου...
Στειλε κι εδώ μπρο!Έχω βίντεο τιτις πληρωμένα με γαμησια πίπες κτλπ στειλτε μου Dm
Man, τύπε, μπρο, bro κλπ στείλε βίντεο και άσε τις υπεκφυγές.Παλι καλα να λες,παλι καλα