PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.526
- Πόντοι
- 446
η belic δεν νομιζω
Belic όχι, Σοφρώνη όχι (τουλάχιστον σε ευρύ κύκλο) ... Γ Μ Τ !!!
η belic δεν νομιζω
Το απόλαυσα. Μας άκουσε και η από κάτω την ώρα που έβλεπε Σασμοαιχ.. πως ήταν;
Μπορούμε να μάθουμε αν πηδιέται η Γεωργαντα τώρα ;Το απόλαυσα. Μας άκουσε και η από κάτω την ώρα που έβλεπε Σασμο
Τον έπαιρνε πριν κάνει ονλιφανσ, συνευρεθηκα τότε που ήταν και μπαμπατσικο βλαχακι από το χωριό, τώρα έχει αδυνατίσει κ έχει κρεμάσει το βυζί, δε νομίζω πως εκδίδεται πλέον τλχστν σε ευρυ κοινό, το ονλιφανσ μάλλον της αποφέρει πολλάΚαλησπέρα μάγκες, η Ελισάβετ καρά που πήγαινε στον χαγιατε, ξέρουμε άμα τον παίρνει επί πληρωμή, αν ναι ξέρει κανείς που θα την βρω;
Πήγε ΓερμανιαΜπορούμε να μάθουμε αν πηδιέται η Γεωργαντα τώρα ;
Καλά τα λες. Αλλά το νήμα δεν είναι για να σχολιάζουμε τέτοια.Τώρα που μου εμφανίστηκε ο χαγιατε στην αρχική,εγω δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποια κοπέλα,αλλά για έναν που πήγαινε εκει. Πεθανε πριν κανα μήνα ο Μανώλο,24 ετών,ρε παιδιά τι άδικο να φεύγουν έτσι νέα παιδια. Και λένε οτι τόσο καλό παιδι,δεν είχε πειράξει ούτε μύγα
Νομίζω κάποιος έχει πει ότι έχει έρθει ΑθήναΠήγε Γερμανια
Νομίζω κάποιος έχει πει ότι έχει έρθει Αθήνα
Στείλε και σ εμάς αδερεεγω του έστειλα λινκ με καμια 40βιντεακια μεσα και μου δε μου εστειλε τιποτα
Μπορούμε να μάθουμε ;Νομίζω για διακοπές ή ψυχαγωγία
Η χαζοκάρεν, που την θυμήθηκες
Κανένα νέο για Γεωργαντα ξέρει κανένας ;Μπορούμε να μάθουμε ;
Δεν γνωρίζωΚανένα νέο για Γεωργαντα ξέρει κανένας ;
Εχουμε ινστα απ αυτη?κανει βιζιτες?Η χαζοκάρεν, που την θυμήθηκες
Εχουμε ινστα απ αυτη?κανει βιζιτες?
ΓερμανίαΚανένα νέο για Γεωργαντα ξέρει κανένας ;
Έχουν πει ότι γύρισεΓερμανία
Μου φαίνεται απίστευτο που ο Hayate είναι ακόμη φυλακή.
Απόδειξη πως όταν είσαι εκτός συστήματος σε γαμάνε όρθιο και εξαντλείται η ανοχή τους.
Βλέπεις σκατόγυφτους να έχουν ρημάξει σπίτια ανθρώπων και να κυκλοφορούν άνετοι έξω, ενώ μπαγλάρωσαν για τα καλά τον Hayate που έβγαζε στην κάμερα κάτι ψωνισμένα (δήθεν) αμέα.
κανει απο οσο ξερω 200ευρωπουλα την ωραΕχουμε ινστα απ αυτη?κανει βιζιτες?