dimitris_84
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
φιλαρακι το ονλι φανς ειναι πολλα χρονια 10 με 15 μπορει και παραπανω .τα τελευταια χρονια ηρθε στην ελλαδα αλλα οι δικες μας δεν δειχνουν πολλα η ελλαδα ειναι μικρη ,γι αυτο οι ξενες ειναι ποιο ανοιχτες και βλεπεις πολλα περισσοτερα,εχω δει μιλφαρες 40 χρονων και 50 να εχουν ονλι και να βγαζουν τρελα λεφτα,εδω στην ελλαδα πιστευω θα κατσουν μονο αυτες που το γουσταρουν και μια που μου ερχεται στο μυαλο που θα κρατησει για πολυ ακομη ειναι η τιταρα κυριως γιατι δεν εχει μανατζερ και στο λεω 100%γιατι εχω κανει και βιντεοκληση μαζι της στις 3,4,5 το πρωι και καυλαντες και διαφορα .η γνωμη η δικη μου ειναι οτι οσες δειχνουν και κανουν αυτα που ζηταει ο συνδρομητης θα παραμεινουν για πολυ ακομη.τωρα αν μαζευουν πολυ χαρτι δεν το ξερω για τις δικες μας αφου πλεον εχει ξεκινησει να πεφτει φορος ποια θα κατσει να πληρωνει το κρατος αρα μονο οι νομιμες θα επιβιωσουν οπως τιτι και στο λεω για νομιμη γιατι μου εχει κοψει αποδειξη.τυπισα που μπαινεις μεσα στο προφιλ της και γεμιζει το ματι σου γυμνο φουλ,θελω να πω με αυτο οτι για εμας που γουσταρουμε το διαδικτιακο η τιταρα μας το καλυπτει 100%...αλλα φιλε μου πολλοι θα θελαμε να βγαζουμε λεφτα οπως οι γυναικες να στελνεις μια πατουσα λιγο βυζακι και να γεμιζει η τσεπη,κακα τα ψεματα αν ημουν γυναικα θα ημουν η μεγαλυτερη πουτανα χαχχαχαχχα,ποιος απο εμας θα ελεγε οχι αν μας ελεγε καποιος στειλε φωτογραφια και θα σου δωσω 10αρακι..Το ονλι για εμενα ειναι μια αυτοκρατορια που δυσκολα θα πεσει αν ειναι και γατα η αλλη την εχει κρατησει ψηλα παρε παραδειγμα τα ξενα μοντελα χρονια ονλιφατζουδες δεν ειναι τυχαιο ..Αποτελέσματα της κατάθλιψης και της αντρικής μοναχικότητας. Πάνω σε αυτά έχει χτιστεί όλη η «αυτοκρατορία» του οφ. Όπως όλες οι αυτοκρατορίες όμως, έτσι και αυτή θα καταρρεύσει κάποια στιγμή. Αυτή την στιγμή οι ονλιφατζούδες, ζουν την καλύτερη ζωή τους. Χωρίς ταλέντο, χωρίς κόπο, χωρίς ενοχές. Μαζεύουν πολύ «χαρτί», αν κάνουν έξυπνες επιλογές και δεν τα χαλάνε σε ουσίες και λούσα. Δεν θα χρειαστεί να στείλουν ούτε πατούσα, για την υπόλοιπη ζωή τους. Θα σου πω μόνο αυτό. Τύπος που δουλεύει μαζί με την ξαδέρφη μου. Είχε φτιάξει οφ και έστελνε αυστηρά και μόνο πατούσες της κοπέλας του. Κανονικός νταβάς ο μαν. Έβγαζε σταθερά 200 ευρώ τον μήνα μόνο από αυτό. Τώρα θα μου πεις σιγά τα λεφτά. Όμως για εξτραδάκι και χωρίς πολλά πολλά, είναι φουλ κομπλέ. Άσε που πλέον, ίσως βγάζει περισσότερα. Και οι τύποι που τα στέλνει, δεν ξέρουν καν πως δεν μιλάνε στην κοπέλα του. Παρόλ' αυτά του τα σκάνε.