Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.777
- Πόντοι
- 456
Δοκίμασε σε συγκεντρώσεις του ΚΕΘΕΑ τύπε.Τελικά από τη Μαριλια έχουμε τηλέφωνο, επαφές κτλ;
Πως τη βρίσκουμε;
Δοκίμασε σε συγκεντρώσεις του ΚΕΘΕΑ τύπε.Τελικά από τη Μαριλια έχουμε τηλέφωνο, επαφές κτλ;
Πως τη βρίσκουμε;
Παρακαλώ μόνο σοβαρά σχόλια (πλάκα κάνω)Δοκίμασε σε συγκεντρώσεις του ΚΕΘΕΑ τύπε.
ΑΚΑΠ!Παρακαλώ μόνο σοβαρά σχόλια (πλάκα κάνω)
Θέλω να της ρίξω μια
Φίλε τα είπες όλα..200ε ειναι 200ε στο πατωμα τα βρίσκεις;; Και αν παιξεις και κανα μπουτάκι η κανα κώλο (χωρις προσωπα κτλ) τα 200ε γίνονται 500ε..Τέλοσπαντων τα έγραψες πολύ ωραία και σωστά. Μονάξια και ανασφάλεια. Προχωράμε..Αποτελέσματα της κατάθλιψης και της αντρικής μοναχικότητας. Πάνω σε αυτά έχει χτιστεί όλη η «αυτοκρατορία» του οφ. Όπως όλες οι αυτοκρατορίες όμως, έτσι και αυτή θα καταρρεύσει κάποια στιγμή. Αυτή την στιγμή οι ονλιφατζούδες, ζουν την καλύτερη ζωή τους. Χωρίς ταλέντο, χωρίς κόπο, χωρίς ενοχές. Μαζεύουν πολύ «χαρτί», αν κάνουν έξυπνες επιλογές και δεν τα χαλάνε σε ουσίες και λούσα. Δεν θα χρειαστεί να στείλουν ούτε πατούσα, για την υπόλοιπη ζωή τους. Θα σου πω μόνο αυτό. Τύπος που δουλεύει μαζί με την ξαδέρφη μου. Είχε φτιάξει οφ και έστελνε αυστηρά και μόνο πατούσες της κοπέλας του. Κανονικός νταβάς ο μαν. Έβγαζε σταθερά 200 ευρώ τον μήνα μόνο από αυτό. Τώρα θα μου πεις σιγά τα λεφτά. Όμως για εξτραδάκι και χωρίς πολλά πολλά, είναι φουλ κομπλέ. Άσε που πλέον, ίσως βγάζει περισσότερα. Και οι τύποι που τα στέλνει, δεν ξέρουν καν πως δεν μιλάνε στην κοπέλα του. Παρόλ' αυτά του τα σκάνε.
ΑΚΑΠ!
Για να πας και εσύ να προσέχεις τον Παντέλο.
Ο Πετράν επίσης γαμούσε γέρους για την δόση του.Ο πετράν το ρίσκαρε.
Μάγκες, την είδα πρόσφατα , βράδυ, στα σύνορα Άλιμο με Μπραχάμι. Η τύπισσα είναι μουναρα και πολύ εκφυλη. Σε όσους αρέσουν μελαχροινες αβυζες με απίστευτο κωλαρακι.Παρακαλώ μόνο σοβαρά σχόλια (πλάκα κάνω)
Θέλω να της ρίξω μια
Δεν είναι μόνο οι φώτο και τα βίντεο. Τα λεφτά τα βγάζουν επειδή κάνουν τα γούστα του καθενός. Σε φάση γυρνάει τσόντα που είναι ο άλλος ο σκηνοθέτης και την κάνει όπως εκείνος την θέλει. Μπορεί πχ να γράφει στο κούτελο το όνομα του ή να το λέει καθώς τελειώνει κυλΘα γυρίσει ο τροχός τύπε. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Μετά θα τις δεις εδώ μέσα με ψευδώνυμα. Να τις προωθούν «γραφεία» και «μάνατζερς» ως έσκορτς. Αυτό βέβαια, αφού «πεθάνει» εντελώς η φάση με το οφ και άμα. Προς το παρόν έχει ανοδική πορεία. Δεν θα έχει αιωνίως, όπως ήδη ανέφερα.
Πες μου ότι έχεις ξοδέψει κατοσταρικα στο onlyfans χωρίς να μ το πειςΔεν είναι μόνο οι φώτο και τα βίντεο. Τα λεφτά τα βγάζουν επειδή κάνουν τα γούστα του καθενός. Σε φάση γυρνάει τσόντα που είναι ο άλλος ο σκηνοθέτης και την κάνει όπως εκείνος την θέλει. Μπορεί πχ να γράφει στο κούτελο το όνομα του ή να το λέει καθώς τελειώνει κυλ
Καλά αυτό εννοείται. Τους πουλάνε την «εμπειρία» της γκόμενας. Παραμένει ψηφιακό πουτανολόι. Τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε και να είχαμε να πούμε.Δεν είναι μόνο οι φώτο και τα βίντεο. Τα λεφτά τα βγάζουν επειδή κάνουν τα γούστα του καθενός. Σε φάση γυρνάει τσόντα που είναι ο άλλος ο σκηνοθέτης και την κάνει όπως εκείνος την θέλει. Μπορεί πχ να γράφει στο κούτελο το όνομα του ή να το λέει καθώς τελειώνει κυλ
Αποτελέσματα της κατάθλιψης και της αντρικής μοναχικότητας. Πάνω σε αυτά έχει χτιστεί όλη η «αυτοκρατορία» του οφ. Όπως όλες οι αυτοκρατορίες όμως, έτσι και αυτή θα καταρρεύσει κάποια στιγμή. Αυτή την στιγμή οι ονλιφατζούδες, ζουν την καλύτερη ζωή τους. Χωρίς ταλέντο, χωρίς κόπο, χωρίς ενοχές. Μαζεύουν πολύ «χαρτί», αν κάνουν έξυπνες επιλογές και δεν τα χαλάνε σε ουσίες και λούσα. Δεν θα χρειαστεί να στείλουν ούτε πατούσα, για την υπόλοιπη ζωή τους. Θα σου πω μόνο αυτό. Τύπος που δουλεύει μαζί με την ξαδέρφη μου. Είχε φτιάξει οφ και έστελνε αυστηρά και μόνο πατούσες της κοπέλας του. Κανονικός νταβάς ο μαν. Έβγαζε σταθερά 200 ευρώ τον μήνα μόνο από αυτό. Τώρα θα μου πεις σιγά τα λεφτά. Όμως για εξτραδάκι και χωρίς πολλά πολλά, είναι φουλ κομπλέ. Άσε που πλέον, ίσως βγάζει περισσότερα. Και οι τύποι που τα στέλνει, δεν ξέρουν καν πως δεν μιλάνε στην κοπέλα του. Παρόλ' αυτά του τα σκάνε.
Τα ΑΜΕΑ όπως τα αποκαλούσε...θα το απολαμβάνουν.... πήρανε το αίμα τους πίσω...χαχαΡε τύποι αυτή η ψυχή ο Αλβανός ο Μιχάλης τι κάνει; Ακόμη μέσα στην μπουζου τον έχουν σε κανά λευκό κελί με γιλέκο δίπλα κελί με Γιωτόπουλο;
Συνεχίζει να δίνει πόνο αυτή? Πολύ δυνατό μουνέτο!εχεις κανεις τιποτα νεο απο μαρκελαχο να δουμε;
Άν μπορείς στείλε μουΚ εδώ μυστη