Ναι το ίδιο πιστεύω και εγώ..Ακραία πράγματα, να ζητάνε 70 και 80ε για να σου στείλουν βίντεο που τρίβουν το μουνί τους. Μια άλλη 100ε για κλήση 15 λεπτά...Μιλάμε ζούμε τραγικές καταστάσεις και κάποιοι τα δίνουν...Τι να πεις.
Αποτελέσματα της κατάθλιψης και της αντρικής μοναχικότητας. Πάνω σε αυτά έχει χτιστεί όλη η «αυτοκρατορία» του οφ. Όπως όλες οι αυτοκρατορίες όμως, έτσι και αυτή θα καταρρεύσει κάποια στιγμή. Αυτή την στιγμή οι ονλιφατζούδες, ζουν την καλύτερη ζωή τους. Χωρίς ταλέντο, χωρίς κόπο, χωρίς ενοχές. Μαζεύουν πολύ «χαρτί», αν κάνουν έξυπνες επιλογές και δεν τα χαλάνε σε ουσίες και λούσα. Δεν θα χρειαστεί να στείλουν ούτε πατούσα, για την υπόλοιπη ζωή τους. Θα σου πω μόνο αυτό. Τύπος που δουλεύει μαζί με την ξαδέρφη μου. Είχε φτιάξει οφ και έστελνε αυστηρά και μόνο πατούσες της κοπέλας του. Κανονικός νταβάς ο μαν. Έβγαζε σταθερά 200 ευρώ τον μήνα μόνο από αυτό. Τώρα θα μου πεις σιγά τα λεφτά. Όμως για εξτραδάκι και χωρίς πολλά πολλά, είναι φουλ κομπλέ. Άσε που πλέον, ίσως βγάζει περισσότερα. Και οι τύποι που τα στέλνει, δεν ξέρουν καν πως δεν μιλάνε στην κοπέλα του. Παρόλ' αυτά του τα σκάνε.