Venomancer21
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Η Άννα Μαρία κάνει ραντεβού; Θέλω τόσο πολύ να την ξεκολιασω
Μακάρι φίλε μου αλλά το βλέπω δύσκολοΓυρνάει η γεωργαντα Αθήνα..θεε μου κανε το θαύμα να γυρίσει στις βιζιτες
Δώσε λινκΜούναρος!!!
Ποια είναι η νεαρά;Μούναρος!!!
Eri vlcΠοια είναι η νεαρά;
eri.vlc έχει σελίδα στο patreonΠοια είναι η νεαρά;
εκανε πριν αρκετα χρονια με κανα 250αρι απο τι θυμαμαι.Πείτε μου ότι αυτή η γκομενα κάνει βιζυτες!! Της δίνω όσο όσο για να την πάρω!
Τελευταίο μήνυμα που είχα στείλει μου ζήτησε 900ε. Εννοείται ότι δεν τα έδωσα.Πείτε μου ότι αυτή η γκομενα κάνει βιζυτες!! Της δίνω όσο όσο για να την πάρω!
Πως ήρθες σε επαφή ; Της έστειλες μήνυμα στο ινστα ;Τελευταίο μήνυμα που είχα στείλει μου ζήτησε 900ε. Εννοείται ότι δεν τα έδωσα.
Όπως είπα και σε φίλο πμ αυτό έγινε πριν από 5 χρόνια. Τώρα το Instagram νομίζω έχει μια λειτουργία που δεν τους πάνε καν τα μηνύματα. Η προσπάθεια αξίζει.Πως ήρθες σε επαφή ; Της έστειλες μήνυμα στο ινστα ;
ωραιο σκηνικο ηταν οταν την ειχε πεσει σε μια ελλεινιδα που παρεξηγισε κιολας και εφαγε σφαλιαρες απο τον αναβολικακια γκομενο της χαχαχχαχαχαχΑρε χαγιατε άφησες ιστορία πίσω.. που είναι εκείνες η εποχές που πήγαινες και έκανες irl μπουρδέλοτσαρκα με godsolomon και σας κυνηγούσαν οι μπράβοι από τα σπιτάκια ...