dimitris_84
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
εχουμε τιποτα απο ***** αξιζει το προφιλ της ?
φιλε μου απαγορευεται με βαση πραγματικοτητας να αναδημοσιευσεις βιντεο γκομενας,ενας ακομη λογος που δεν εχω βαλει γαμησια της τιτις ειναι αυτος αλλα και αλλων κοριτσιων.δεν εχω ορεξη για μια μαλακια να πληρωσω τα διπλα και ποσο μαλλον οταν πλεον υπαρχουν γκομενες που δηλωνουν τα λεφτα που βγαζουν και το στηριζω αυτο 100% γιατι εχω κανει βιντεοκληση με τιτι και μου εχει κοψει αποδειξη διοτι μου την ειχε στειλει σε φωτογραφια ,αρα τα δηλωνει.Θελω να καταληξω ομως με τα παραπανω οτι επειδη καποια μας δειχνει πως γαμιεται δεν σημαινει οτι ειναι νομιμο να την βγαλουμε εξω χωρις να το γνωριζει και χωρις να το θελει.Δεν ειναι τυχαιο που οσες ειναι ξενες και εχουν ονλι φανς δεν βρισκεις ευκολα γαμησια και πιπες κλπ παρα μονο οσες ασχολουνται στην πορνοβιομηχανια .Όχι αδερφέ αλήθεια φιλικά ρωτάω. Μήνυση για ποιο πράγμα; Εννοώ ως τι; Προσβολή, υποκλοπή δεδομένων, παραβίαση προσωπικών στοιχείων; Δηλαδή πρώτα η άλλη γαμιεται σαν σκύλα, κάθεται να τη βγάζουν βίντεο και μετά κάνει μήνυση σε αυτόν που κυκλοφορεί το βίντεο; Ε ρε που ζουμεεεεεεεε.
Πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι αυτή που λέτε τώρα και βαριέμαι και να το ψάξω στο Google αλλά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι μπορεί η καθεμία να έχει αρπάξει τις ψωλές της και μετά να έρχεται να το παίζει και θιγμένη όταν κυκλοφορούν αληθινά βίντεο που καταγράφουν την πραγματικότητα.
Πως να το εξηγήσω μου θυμίζει τα γυφτάκια που πέφτουν στο αμάξι για να φάνε τα λεφτά της ασφαλιστικής.
Ε και πάλι γαμώ τους δικαιωματιστές και τους κωλοφεμινιστές και όλους αυτούς που προσπαθούν να μας επιβάλουν την αρρώστια τους.
Γαμιεται η Χ,ψ κάθεται να την τραβήξουν βίντεο, το κυκλοφορεί στο ίντερνετ και μετά μηνύει αυτόν που το αναδημοσιεύει.
Ξέρει κανείς ποιο ψυχιατρείο εφημερεύει;
Που τη θυμήθηκες ρε μυστη! Σκυλί του πολέμου...μελαχρινό, στεγνό κορμί και προσωπο τόσο όσο πρέπει πρόστυχο! Δε ξέρω αν είναι ακόμα Γερμανία...κάποια στιγμή είχε κατέβει για διακοπές Θεσσαλονίκη, Κατερίνη..μετά είχε αγαπητικό και κάπου εκεί χάθηκε..Ρε μάγκες αυτή η Αντονελλα ( ptdantw ) κάπως έτσι ... που χάθηκε ;;;;
τραβελι ειναι στο μυαλο σου φιλε μου γιατι εγω προσωπικα ειμαι στο προφιλ της και εκτος απο τα ποστ της που δειχνει την μουναρα της και τις βυζαρες τις εχω να πω οτι ειναι τερμα εκφυλη.εσυ κατσε να το παιζεις μα τα μωρα και ασε εμας να τον παιζουμε με γυναικαρες ..προσωπικα οαν βλεπεις τα μουτρα της χυμενα και να τον παιρνει ολοκληρο μεσα σαν λυσασμενη πουτανα η μυτη ειναι το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει.επισης την ειδα προσφατα στο φεστιβαλ δεν ειναι τυχαιο που η συγκεκριμενη γκομενα σαν την τιτι την πλησιαζανε ποσα ατομα για φωτογραφιες που μεσα σε αυτα ειμαι και εγω .η γυναικα αυτη ειναι κολαση σε σχεση με τα κοριτσακια που κυκλοφορουν..ειμαστε και εμεις που γουσταρουμε γυναικες οχι μωρακια
Αφού έκλεισε το νήμα με ΟΦ και ΜΥΜ κοιτάξτε μια ανάρτηση από την Mikaela που επιβεβαιώνει όσους λέμε μη δίνετε λεφτά για μπανιστηρι γιατί ανεβαίνουν οι τιμές στο γαμησιΤο νήμα με onlyfans έκλεισε για το λόγο που λέτε (κίνδυνος μηνύσεων κλπ);
Τα γίδια να ναι καλά που τους τα σκανεΑφού έκλεισε το νήμα με ΟΦ και ΜΥΜ κοιτάξτε μια ανάρτηση από την Mikaela που επιβεβαιώνει όσους λέμε μη δίνετε λεφτά για μπανιστηρι γιατί ανεβαίνουν οι τιμές στο γαμησι
Kλαίω αληθεια!!Αφού έκλεισε το νήμα με ΟΦ και ΜΥΜ κοιτάξτε μια ανάρτηση από την Mikaela που επιβεβαιώνει όσους λέμε μη δίνετε λεφτά για μπανιστηρι γιατί ανεβαίνουν οι τιμές στο γαμησι
Μια χοντρή που στην καλύτερη θα δούλευε σε στούντιο το παίζει κάποια επειδή οι αγαπουληδες την πληρώνουν για να δουν λίγο ρώγαΑφού έκλεισε το νήμα με ΟΦ και ΜΥΜ κοιτάξτε μια ανάρτηση από την Mikaela που επιβεβαιώνει όσους λέμε μη δίνετε λεφτά για μπανιστηρι γιατί ανεβαίνουν οι τιμές στο γαμησι
Αυτή η χοντρή παίζει να έχει πιο πολλά λεφτά από πολλούς εδώ μέσαΜια χοντρή που στην καλύτερη θα δούλευε σε στούντιο το παίζει κάποια επειδή οι αγαπουληδες την πληρώνουν για να δουν λίγο ρώγα
Εντάξει αυτή παραμένει χοντρή και οι άλλοι που τής τα δίνουν παραμένουν ηλίθιοι.Αυτή η χοντρή παίζει να έχει πιο πολλά λεφτά από πολλούς εδώ μέσα
Το ειλικρινά πήγε σε μία γωνία και αυτοκτόνησε, μετά από αυτόν τον βιασμό που υπέστη.Αφού έκλεισε το νήμα με ΟΦ και ΜΥΜ κοιτάξτε μια ανάρτηση από την Mikaela που επιβεβαιώνει όσους λέμε μη δίνετε λεφτά για μπανιστηρι γιατί ανεβαίνουν οι τιμές στο γαμησι
Αφού έκλεισε το νήμα με ΟΦ και ΜΥΜ κοιτάξτε μια ανάρτηση από την Mikaela που επιβεβαιώνει όσους λέμε μη δίνετε λεφτά για μπανιστηρι γιατί ανεβαίνουν οι τιμές στο γαμησι
Καλά κάνει και λέει όσα λέει μπας και καταλάβουν πόσο κορόιδα είναι όσοι της τα ακουμπάνε στο OF.γκομενες που θα εσκορταριζαν με 140 και 150€ την ώρα ζητάνε τα ίδια λεφτά για φωτό και βίντεο και κάποια κορόιδα τους τα ακουμπάνε κιόλας.Αφού έκλεισε το νήμα με ΟΦ και ΜΥΜ κοιτάξτε μια ανάρτηση από την Mikaela που επιβεβαιώνει όσους λέμε μη δίνετε λεφτά για μπανιστηρι γιατί ανεβαίνουν οι τιμές στο γαμησι
Για καμιά πιπα στο μετάξι με κανένα δεκάρικο είναι μόνο η ορκα.Καλά κάνει και λέει όσα λέει μπας και καταλάβουν πόσο κορόιδα είναι όσοι της τα ακουμπάνε στο OF.γκομενες που θα εσκορταριζαν με 140 και 150€ την ώρα ζητάνε τα ίδια λεφτά για φωτό και βίντεο και κάποια κορόιδα τους τα ακουμπάνε κιόλας.