Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 1.056
Όλα τα λεφτά του κόσμου τυπε δεν μπορούν να ανακουφίσουν τις μέρες της φυλακής3 m coin 30000e δωρα τα κοροιδα
15.000ε χονδρικα τσεπη σε ενα 5λεπτο καθολου ασχημα
Όλα τα λεφτά του κόσμου τυπε δεν μπορούν να ανακουφίσουν τις μέρες της φυλακής3 m coin 30000e δωρα τα κοροιδα
15.000ε χονδρικα τσεπη σε ενα 5λεπτο καθολου ασχημα
Δεν ήταν στο glamour η κοπέλα, στους αγγέλους ήτανΣε ποια σελιδα ειναι οι φωτο της Γεωργαντα απο το σαιτ του glamour μαγκες; Τα χα βρει αλλα δν εχω χρονο τωρα αν μπορει καποιος να βοηθησει.
Από τα περισσότερα έχουν διαγραφεί οι φωτογραφίες της, αλλά υπάρχουν ακόμα εδώ (μέχρι να το δει και αυτό) : https://*****.gr/emmanuella-your-angels/ ,τα αστεράκια είναι a d u l t f o r u mΣε ποια σελιδα ειναι οι φωτο της Γεωργαντα απο το σαιτ του glamour μαγκες; Τα χα βρει αλλα δν εχω χρονο τωρα αν μπορει καποιος να βοηθησει.
Ξεκίνησα το 19 τις βυζιτες..νιώθω απαίσια που δεν ήξερα για αυτήν την έχω τεράστιο απωθημένο να την γαμησω!!!Από τα περισσότερα έχουν διαγραφεί οι φωτογραφίες της, αλλά υπάρχουν ακόμα εδώ (μέχρι να το δει και αυτό) : https://*****.gr/emmanuella-your-angels/ ,τα αστεράκια είναι a d u l t f o r u m
Και εγω θελω να ξεκινησω το χόμπι αλλα φοβάμαι. Κόλλησες ποτέ τίποτα περίεργο κανα αφρικανικό εσκουλαμέντο, καμια Τριχομανίαση, καμια μουνιλίαση?Ξεκίνησα το 19 τις βυζιτες..νιώθω απαίσια που δεν ήξερα για αυτήν την έχω τεράστιο απωθημένο να την γαμησω!!!
Τι λες χαζεψες??Και εγω θελω να ξεκινησω το χόμπι αλλα φοβάμαι. Κόλλησες ποτέ τίποτα περίεργο κανα αφρικανικό εσκουλαμέντο, καμια Τριχομανίαση, καμια μουνιλίαση?
Τώρα αλήθεια συνέβη κάτι τέτοιο;Μάθαμε τι έγινε στον tiktokμαραθώνιο για τον Hayate;
Μαζεύτηκαν χρήματα για τον πλούσιο ζήτουλα;
Παίζει ακόμα αυτή;Εγώ έχω γαμησει την Πέγκυ που τσακώθηκε με τον Τζανέτο..καλή ήταν με φοβερή πατούρα η αλβανίδα καύλα
Ακόμα ασχολείστε με αυτούς τους άθλιους;Ξέρουμε ποια είναι αυτή που παίρνει πιπα στον dragon και αν υπάρχει το βίντεο με ήχο γιατί το βρίσκω μόνο χωρίς
Ναι ...έκανε τηλεφωνική παρέμβαση μέσα από τις φυλακές ...με αυτά που κάνει θα κάτσει όλο το 18μηνο μέσα ο τύποςΤώρα αλήθεια συνέβη κάτι τέτοιο;
Νταξει η παρέμβαση αλλά να κάνουν και έρανο;Ναι ...έκανε τηλεφωνική παρέμβαση μέσα από τις φυλακές ...με αυτά που κάνει θα κάτσει όλο το 18μηνο μέσα ο τύπος
Ε κρίμα είναι το παιδί μωρε ....δεν φτάνει που έβγαζε ξύνοντας το παπαρι του χιλιάδες ευρώ εδώ και 10 χρόνια να μην του κάνουν ρεφενε και τα δικαστικά έξοδα ....Νταξει η παρέμβαση αλλά να κάνουν και έρανο;
ΝαιιΠαίζει ακόμα αυτή;
Για δώσε info
+306980769334Για δώσε info
Προβλέπω οι "λευκές ιππότες" του φόρουμ να διαγράφουν άμεσα το τηλέφωνο για προστασία προσωπικών δεδομένων, συμμόρφωση με το νόμο και την τάξη καθώς κια λοιπές μαλακίες για για να το παίξουμε νομοταγείς πολίτες γαμώ την πουτάνα μου.+306980769334