Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.833
- Πόντοι
- 5.595
Μάγκες η γεωργαντα ζει ανεμεσα μας δεν ζει σε καμία Γερμανία έχει αλλάξει μαλλιά έχει αλλάξει Λουκ ντύσιμο δλδ και ζει ανάμεσα μας...λογικά θα είχε πάει Γερμανία βόλτα η για ξεκαρφωμα και γύρισε και κάνει την ζωαρα της ιγνοσιτοο την είδα το 3ημερο της καθαράς σε γειτονικο τουριστικό μέρος εκτός Αθήνας με παρέα την κατάλαβα από τα μάτια ένα τατου στο στήθος στο οποίο την είχα χυσει και την φωνή που μιλαγε σε άλλον...προσωπική μου άποψη κάποια στιγμή θα γυρίσει είτε κανονικς είτε ανώνυμα...
Τώρα αν θέλετε να πιστεύετε κάποιοι ότι μια φαντασμενη σαν αυτή εκεί που έπαιρνε πχ για 6 μήνες 600 ευρώ καθαρά μαύρα αφορολόγητα την μέρα είναι στη Γερμανία βγάζει 2 2,5 χιλιάρικα τον μηνα με το 70% αυτών άμεσα έξοδα και μένει με φίλη της σε ένα 3αρι στο ντισελντοφ...
Για να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο και μην δω 3638282 μηνύματα ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΜΊΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΑΠΛΑ ΈΤΥΧΕ ΤΗΝ ΕΊΔΑ ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΓΏ ΠΑΡΕΑ
Ρε τύπε στην Γερμανια ζει οχι στην Νεα Ζηλανδία και δουλεύει έχοντας τις άδειες της όπως όλοι. Δεν την έχουν σε κανα σπιτι εσώκλειστη.
Εννοείται θα έρχεται Ελλάδα συχνά. Δλδ ελεος δεν θέλει πολυ μυαλό.
Όσοι είμαστε από Μακεδονία και έχουμε καμια 50αρια γνωστούς και φίλους που ζούνε Γερμανία τους βλέπουμε στις πόλεις μας κάθε 2ο μήνα. Δεν σημαίνει οτι δεν φύγανε.