Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.868
- Πόντοι
- 206
Τραβαω τα μαλλιά μου που δεν ήξερα δουλεύει η Γεωργαντά..πόσο ήθελα να την γαμησω η αγαπημένη μου ήταν!
Δεν εχει τατουαζ στο στηθος.Μάγκες η γεωργαντα ζει ανεμεσα μας δεν ζει σε καμία Γερμανία έχει αλλάξει μαλλιά έχει αλλάξει Λουκ ντύσιμο δλδ και ζει ανάμεσα μας...λογικά θα είχε πάει Γερμανία βόλτα η για ξεκαρφωμα και γύρισε και κάνει την ζωαρα της ιγνοσιτοο την είδα το 3ημερο της καθαράς σε γειτονικο τουριστικό μέρος εκτός Αθήνας με παρέα την κατάλαβα από τα μάτια ένα τατου στο στήθος στο οποίο την είχα χυσει και την φωνή που μιλαγε σε άλλον...προσωπική μου άποψη κάποια στιγμή θα γυρίσει είτε κανονικς είτε ανώνυμα...
Τώρα αν θέλετε να πιστεύετε κάποιοι ότι μια φαντασμενη σαν αυτή εκεί που έπαιρνε πχ για 6 μήνες 600 ευρώ καθαρά μαύρα αφορολόγητα την μέρα είναι στη Γερμανία βγάζει 2 2,5 χιλιάρικα τον μηνα με το 70% αυτών άμεσα έξοδα και μένει με φίλη της σε ένα 3αρι στο ντισελντοφ...
Για να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο και μην δω 3638282 μηνύματα ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΜΊΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΑΠΛΑ ΈΤΥΧΕ ΤΗΝ ΕΊΔΑ ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΓΏ ΠΑΡΕΑ
Μάγκες η γεωργαντα ζει ανεμεσα μας δεν ζει σε καμία Γερμανία έχει αλλάξει μαλλιά έχει αλλάξει Λουκ ντύσιμο δλδ και ζει ανάμεσα μας...λογικά θα είχε πάει Γερμανία βόλτα η για ξεκαρφωμα και γύρισε και κάνει την ζωαρα της ιγνοσιτοο την είδα το 3ημερο της καθαράς σε γειτονικο τουριστικό μέρος εκτός Αθήνας με παρέα την κατάλαβα από τα μάτια ένα τατου στο στήθος στο οποίο την είχα χυσει και την φωνή που μιλαγε σε άλλον...προσωπική μου άποψη κάποια στιγμή θα γυρίσει είτε κανονικς είτε ανώνυμα...
Τώρα αν θέλετε να πιστεύετε κάποιοι ότι μια φαντασμενη σαν αυτή εκεί που έπαιρνε πχ για 6 μήνες 600 ευρώ καθαρά μαύρα αφορολόγητα την μέρα είναι στη Γερμανία βγάζει 2 2,5 χιλιάρικα τον μηνα με το 70% αυτών άμεσα έξοδα και μένει με φίλη της σε ένα 3αρι στο ντισελντοφ...
Για να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο και μην δω 3638282 μηνύματα ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΜΊΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΑΠΛΑ ΈΤΥΧΕ ΤΗΝ ΕΊΔΑ ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΓΏ ΠΑΡΕΑ
Χαλάρωσε τύπε. Καυλιάρα γκόμενα. Σίγουρα όχι αναντικατάστατη όμως. Στην τελική μπορεί κάποια στιγμή να ψηθεί να επιστρέψει στο επάγγελμα. Έχε τα μάτια και τ' αυτιά σου ανοικτά για παν ενδεχόμενο.Your angels e? πρέπει να ήταν καλή έχει καλές κριτικές..το χα άχτι να την γαμησω κρίμα που την χάσαμε
Εγώ το πιστεύω πως όντως την είδες. Και όντως έχει αλλάξει την εμφάνιση της. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ήταν από τις πρώτες μαζί με τον Σοφρώνη, που ζήταγαν δημόσια να διαγραφούν βίντεο στα σχόλια στο YouTube. Στα οποία φαινόντουσαν να κάνουν αίσχη. Αφού έσκασαν οι πρώτες προφυλακίσεις βέβαια. Παρόλαυτα συμφωνώ με τον τύπο παραπάνω. Πως πολύ πιθανό να είχε έρθει απλά για διακοπές εδώ και όχι για να μείνει πάλι μόνιμα.Μάγκες η γεωργαντα ζει ανεμεσα μας δεν ζει σε καμία Γερμανία έχει αλλάξει μαλλιά έχει αλλάξει Λουκ ντύσιμο δλδ και ζει ανάμεσα μας...λογικά θα είχε πάει Γερμανία βόλτα η για ξεκαρφωμα και γύρισε και κάνει την ζωαρα της ιγνοσιτοο την είδα το 3ημερο της καθαράς σε γειτονικο τουριστικό μέρος εκτός Αθήνας με παρέα την κατάλαβα από τα μάτια ένα τατου στο στήθος στο οποίο την είχα χυσει και την φωνή που μιλαγε σε άλλον...προσωπική μου άποψη κάποια στιγμή θα γυρίσει είτε κανονικς είτε ανώνυμα...
θα επρεπε να ντρεπεσαι που λες τοσα προσωπικα τηςΜάγκες η γεωργαντα ζει ανεμεσα μας δεν ζει σε καμία Γερμανία έχει αλλάξει μαλλιά έχει αλλάξει Λουκ ντύσιμο δλδ και ζει ανάμεσα μας...λογικά θα είχε πάει Γερμανία βόλτα η για ξεκαρφωμα και γύρισε και κάνει την ζωαρα της ιγνοσιτοο την είδα το 3ημερο της καθαράς σε γειτονικο τουριστικό μέρος εκτός Αθήνας με παρέα την κατάλαβα από τα μάτια ένα τατου στο στήθος στο οποίο την είχα χυσει και την φωνή που μιλαγε σε άλλον...προσωπική μου άποψη κάποια στιγμή θα γυρίσει είτε κανονικς είτε ανώνυμα...
Ευτυχία εσύ ποτέ θα μας έρθεις Αθήνα για τσάρκα?θα επρεπε να ντρεπεσαι που λες τοσα προσωπικα της
Και αυτή και η άλλη που πήγαινε στον Λευτέρη μόλις σκασαν οι προφυλακίσεις εξαφανίστηκαν η σοφρωνη δεν εξαφανίστηκε αλλά έστελνε μηνύματα να κατέβουν τα βίντεο 3 και 1 τους πήγε.Εγώ το πιστεύω πως όντως την είδες. Και όντως έχει αλλάξει την εμφάνιση της. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ήταν από τις πρώτες μαζί με τον Σοφρώνη, που ζήταγαν δημόσια να διαγραφούν βίντεο στα σχόλια στο YouTube. Στα οποία φαινόντουσαν να κάνουν αίσχη. Αφού έσκασαν οι πρώτες προφυλακίσεις βέβαια. Παρόλαυτα συμφωνώ με τον τύπο παραπάνω. Πως πολύ πιθανό να είχε έρθει απλά για διακοπές εδώ και όχι για να μείνει πάλι μόνιμα.
Ναι ρε πήγαινε και έτριβε τον κωλο της μπροστά στο πρόσωπο των ΑΜΕΑ και παρακαλαγε για 50ρικα ( " ΡΙΧΤΕ ΣΑΜΠΆΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ TWERK") και θα την λυπηθούμε.... ΟΥΣΤθα επρεπε να ντρεπεσαι που λες τοσα προσωπικα της
SOS κανένας συναγωνιστής?OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα παιδιά έχει κανείς υλικό από αυτήν την ξεκωλιαρα
Είπε ο τύπος, μεταμφιεσμένος σε τύπισσα που πριν μερικές σελίδες. Έλεγε με απόλυτη σιγουριά πως απέλασαν τον Ρεντ Ντράγκον από την Αμερική, επειδή βίασε την κόρη του.θα επρεπε να ντρεπεσαι που λες τοσα προσωπικα της
Φυσικό δεν είναι;Αφού ρίχνανε και αυτές στα challenge ζωνιες-ροχαλες κ.α στα όπως ακούγεται ότι είναι Α.Μ.Ε.Α.Και αυτή και η άλλη που πήγαινε στον Λευτέρη μόλις σκασαν οι προφυλακίσεις εξαφανίστηκαν η σοφρωνη δεν εξαφανίστηκε αλλά έστελνε μηνύματα να κατέβουν τα βίντεο 3 και 1 τους πήγε.
Ειμαι κοπελα και ο ρεντ ειναι ενα ρεμαλι πρεζακι δεν θα τον επηρεασει καπου να ακουστει η αληθειαΕίπε ο τύπος, μεταμφιεσμένος σε τύπισσα που πριν μερικές σελίδες. Έλεγε με απόλυτη σιγουριά πως απέλασαν τον Ρεντ Ντράγκον από την Αμερική, επειδή βίασε την κόρη του.
Σιγουρα ουδείς αναντικαταστατοςΧαλάρωσε τύπε. Καυλιάρα γκόμενα. Σίγουρα όχι αναντικατάστατη όμως. Στην τελική μπορεί κάποια στιγμή να ψηθεί να επιστρέψει στο επάγγελμα. Έχε τα μάτια και τ' αυτιά σου ανοικτά για παν ενδεχόμενο.
Δεν αμφέβαλλα πως ήταν καλή και σίγουρα πάρα πολλοί που έβλεπαν τα στριμ, θα ήθελαν να την βατέψουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα βαρέσουμε φρίκες, επειδή αποφάσισε να σταματήσει από την ενεργό δράση.Σιγουρα ουδείς αναντικαταστατος
Αλλά ηταν τρομερή
Κωλάρα,πιπάρα και το γουσταρε.Κανενα φρένο,Duraccell
Για τόσο νεαρη και ελληνιδα,σπάνια πράγματα αυτα.
Έγινε Ευτύχη, είσαι κοπέλα.Ειμαι κοπελα και ο ρεντ ειναι ενα ρεμαλι πρεζακι δεν θα τον επηρεασει καπου να ακουστει η αληθεια
Προτιμω να ειμαι ΚΟ ΠΕ ΛΑ και να εχω νοημοσυνη υπο του μηδενος παρα να ειμαι ενας καθυστερημενος ανδραςΈγινε Ευτύχη, είσαι κοπέλα.
Με νοημοσύνη υπό του μηδενός.
Προτιμω να ειμαι ΚΟ ΠΕ ΛΑ και να εχω νοημοσυνη υπο του μηδενος παρα να ειμαι ενας καθυστερημενος ανδρας
Αν είσαι υπό του μηδενός, τότε είσαι βασικά καθυστερημένος - δηλαδή λες οτι προτιμάς να είσαι φελή κοπέλα παρά φελός άντρας, αλλά στη τελική δεν είναι το ίδιο ?Προτιμω να ειμαι ΚΟ ΠΕ ΛΑ και να εχω νοημοσυνη υπο του μηδενος παρα να ειμαι ενας καθυστερημενος ανδρας
Η φάτσα του τυπά στα δεξιά είναι όλα τα λεφτάχώμα ήταν χθες!