μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Εσύ τυπε ποιος είσαι?Κοίτα αν πατησεις helena live leak θα δεις πολλά
Εσύ τυπε ποιος είσαι?Κοίτα αν πατησεις helena live leak θα δεις πολλά
Πρέπει να ειμαι καποιος για να γραφω εδω; Είμαι ενα ατομο που παρακολουθουσε hayate .Εσύ τυπε ποιος είσαι?
Ένα ή μια ρε τυπε?Πρέπει να ειμαι καποιος για να γραφω εδω; Είμαι ενα ατομο που παρακολουθουσε hayate .
Doesn’t matterΈνα ή μια ρε τυπε?
Ποιος θα την πλησίαζε όταν έχει δώσει τσιμπούκι σε ντραγκον.. δν πλησιάζεις. Παίζει να κουβαλάει μικρόβια που η ιατρική κοινότητα δεν γνωρίζει
Καλά αν το πάμε από θέμα υγείας τουλάχιστον τα ΑΜΕΑ φόραγαν καποτα ....δεν την πλησιάζεις γιατί την γαμαγε ακαποτα ο κοκακιας ο πέτραν που κατά δήλωση του εκδιδόταν σε μπαρμπαδες και φρικια
Otan o red gamhse marilia tou espase h kapota .
Όχι , αυτη ειναι η ΜάγιαΗ Μαρίλια είναι μια που συνεργάζεται με το YourAngels? H Maγia?
Κατά τ'άλλα....συμφωνώ, αυτή- η Μαρίλια- είναι υγειονομική βόμβα!! Μακριά...
Άραγε...για να βιζιτάρει, ψάχτηκε μη γεμίσει τη μισή Αθήνα με απίθανα μικρόβια που κουβαλάνε όσοι τρυπιούνται????
ΥΓ: ξέρω ξέρω.....μαλακίες λέω! Σιγά μην έχει την υπευθυνότητα-παιδεία-εξυπνάδα να το κάνει!!!
αααααα....και η Μάγια επισκεπτόταν το σπίτι!Όχι , αυτη ειναι η Μάγια
Οχι, την μαριλια εχει γαμησει ο ντραγκον.αααααα....και η Μάγια επισκεπτόταν το σπίτι!
Κατάλαβα...
Αυτή, τη Μάγια, την έχει γαμήσει ο Ντράγκον???
Κατά τα άλλα, το έπαιζε κυρία στα stream τηςΚοίτα αν πατησεις helena live leak θα δεις πολλά
ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις κυρία μου!!Οχι, την μαριλια εχει γαμησει ο ντραγκον.
Δηλαδη αυτήν
Είναι αυτή όντως γιατί δεν φαίνεται τόσο, γενικά αν πατήσεις leaks στο google θα σου βγάλει από οποία θες αλλά τα περισσότερα είναι fakeΚοίτα αν πατησεις helena live leak θα δεις πολλά
Το patreon δεν επιτρεπει γυμνοΈλεγα σε φάση αν παίζει κάτι πιο spicy καμιά φωτο κάνα βίντεο
I know γι'αυτό ρωτάω αν παίζει κάτιΤο patreon δεν επιτρεπει γυμνο
Αυτή είναιΕίναι αυτή όντως γιατί δεν φαίνεται τόσο, γενικά αν πατήσεις leaks στο google θα σου βγάλει από οποία θες αλλά τα περισσότερα είναι fake
Κορίτσι , με έστειλες αδιάβατο, σε έστειλε ο Θεός να με βρεις και δεν πιστεύω καν είσαι υπέροχη ευχαριστώ πολυυυ