Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.792
- Πόντοι
- 456
Αποδείξεις.aderfe an den isxyan den tha ta elega
Αποδείξεις.aderfe an den isxyan den tha ta elega
Αποδείξεις.
thanks dudeΦρέσκο content.
Φρέσκο content.
Αν είχε πούτσα και ήταν ολοκληρωμένο ladyboy θα ήταν ότι πρέπει για τους μερακλήδες ....αυτό το υβρίδιο γυναικός και ladyboy είναι τραγικο
Μπορει να μαζευει λεφτα για να βαλει βυζι οπως η μαγια απ τους αγγελους.Αν είχε πούτσα και ήταν ολοκληρωμένο ladyboy θα ήταν ότι πρέπει για τους μερακλήδες ....αυτό το υβρίδιο γυναικός και ladyboy είναι τραγικο
Η μαγια έχει ματαρες και είναι θηλυκό ...και βυζιά να βάλει πάλι σαν ladyboy θα μοιάζει απλά με πλαστικά βυζιάΜπορει να μαζευει λεφτα για να βαλει βυζι οπως η μαγια απ τους αγγελους.
Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ΡΟΜΑΛΕΝ ΤΣΑΒΑΛΕΝ.Φρέσκο content.
Δύσκολα ...έχει αναφερθεί στο στριμ πως προέρχεται από καλή οικογένεια...κάτι για πληθώρα ακινήτων λέγανεΜου δίνει την εντύπωση ότι είναι ΡΟΜΑΛΕΝ ΤΣΑΒΑΛΕΝ.
Σορυ δλδ από χομπλυ κάνει ότι κάνει;Δύσκολα ...έχει αναφερθεί στο στριμ πως προέρχεται από καλή οικογένεια...κάτι για πληθώρα ακινήτων λέγανε
Καλά επειδή έχει αναφερθεί, δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας. Το παρουσιαστικό της εκεί με παραπέμπει εμένα προσωπικά. Ξέχωρα του γεγονότος, πως είναι ένα αφροδίσιο νόσημα με πόδια.Δύσκολα ...έχει αναφερθεί στο στριμ πως προέρχεται από καλή οικογένεια...κάτι για πληθώρα ακινήτων λέγανε
Προφανώς έχει θέματα με τους γονείς της ..δεν είναι ανήλικο να είναι υποχρεωμένοι να την ταιζουν ...είχε αναφερθεί στο στριμ πως δεν χωνευαν τον γκόμενο της και σε κάποια στριμ πήγαινε αλλά καθόταν στο άλλο δωμάτιο για να μην την δει η μαμά της μάλιστα η Μαρίλια σε ενα στριμ είπε πως έψαχνε η μαμά της να δει αν μπορούσε να την στείλει σε κάνα πρόγραμμα να καθαρίσει με το ζόρι......αφού δεν δουλεύουν πως θα βρουν λεφτά για κόκα ?????Σορυ δλδ από χομπλυ κάνει ότι κάνει;
Τι πληθώρα ακινήτων και καλή οικογένεια αυτή έκλαιγε και παρακαλούσε τον χαγιατε για ένα 20αρικο στα live.Δύσκολα ...έχει αναφερθεί στο στριμ πως προέρχεται από καλή οικογένεια...κάτι για πληθώρα ακινήτων λέγανε
Και αυτή και ο γκόμενος της είναι από οικογένειες με καλή οικονομική επιφάνεια με δικά τους σπίτια εξοχικά κλπ ....αν δεν ήταν έτσι θα παρουσίαζαν την ίδια εικόνα με τον Ντράγκεν ...αστεγιλα από μακριάΚαλά επειδή έχει αναφερθεί, δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας. Το παρουσιαστικό της εκεί με παραπέμπει εμένα προσωπικά. Ξέχωρα του γεγονότος, πως είναι ένα αφροδίσιο νόσημα με πόδια.
Δεν έκλαιγε για 20ρικο ....ερωτοτροπουσε με τα ΑΜΕΑ για να πάρει τα φράγκα να πάει να πιει με τον κοκακια της ....όσα λεφτά να χουν οι γονείς της λες να της έλεγαν " πάρε παιδί μας να πας να πάρεις ναρκωτικά με τον φίλο σ".......δεν γίνονται αυτά . .... δεν έχετε ιδέα τι είναι η τοξικομανια και πως λειτουργεί μέσα στην οικογένειαΤι πληθώρα ακινήτων και καλή οικογένεια αυτή έκλαιγε και παρακαλούσε τον χαγιατε για ένα 20αρικο στα live.
Κοίτα. Δεν ξέρω το οικογενειακό τους υπόβαθρο. Ούτε του κοκορίκου, ούτε της χυσαποθήκης. Όχι πως θα μου έκανε εντύπωση, να έχουν όντως ευκατάστατους γονείς με περιουσία. Απλά από την πρώτη στιγμή που την είδα, μου έβγαζε το vibe πως είναι ρομαλέν τσαβαλέν. Αν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες που αποδεικνύουν το αντίθετο. Πάω πάσο.Και αυτή και ο γκόμενος της είναι από οικογένειες με καλή οικονομική επιφάνεια με δικά τους σπίτια εξοχικά κλπ ....αν δεν ήταν έτσι θα παρουσίαζαν την ίδια εικόνα με τον Ντράγκεν ...αστεγιλα από μακριά
Απλά είναι μελαχρινή...δεν έχει αυτό το γύφτικο .....από τη στιγμή που δεν έχουν " κανονική " δουλειά κάπως πρέπει να βρουν λεφτά να ικανοποιήσουν το πάθος τους ...λες να τσιμπουκωνε Ντράγκεν και Γιωργάκη από ευχαρίστηση....γρήγορα λεφτά είχαν ανάγκη να πάνε να πιούνεΚοίτα. Δεν ξέρω το οικογενειακό τους υπόβαθρο. Ούτε του κοκορίκου, ούτε της χυσαποθήκης. Όχι πως θα μου έκανε εντύπωση, να έχουν όντως ευκατάστατους γονείς με περιουσία. Απλά από την πρώτη στιγμή που την είδα, μου έβγαζε το vibe πως είναι ρομαλέν τσαβαλέν. Αν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες που αποδεικνύουν το αντίθετο. Πάω πάσο.
Καλά αυτό εννοείται ρε τύπε.Απλά είναι μελαχρινή...δεν έχει αυτό το γύφτικο .....από τη στιγμή που δεν έχουν " κανονική " δουλειά κάπως πρέπει να βρουν λεφτά να ικανοποιήσουν το πάθος τους ...λες να τσιμπουκωνε Ντράγκεν και Γιωργάκη από ευχαρίστηση....γρήγορα λεφτά είχαν ανάγκη να πάνε να πιούνε