Kavlakos97
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 802
- Πόντοι
- 80
Αυτή έχει γυρίσει & τσόντα υπάρχει υλικο της ;;
Αυτή έχει γυρίσει & τσόντα υπάρχει υλικο της ;;
Αυτή είναι που σου λέει στο ραντεβού, τα κάνω όλα το μόνο που δεν θέλω είναι αγριάδα και ξύλο.Αθωα Μαριλια
Αυτό το Πόκεμον με το δερμάτινο προσπαθεί να ρίξει καμμία ο κακόμοιρος....Αυτή είναι που σου λέει στο ραντεβού, τα κάνω όλα το μόνο που δεν θέλω είναι αγριάδα και ξύλο.
Καλά της κάνουν, για τέτοια συμπεριφορά είναι μόνο.
Για ξεφτίλισμα!
Casting στα Πόκεμον κάνει ο τυρανοσαυρος?Εγώ πάντως από το στήσιμο που βλέπω εδώ από το κορίτσι θα την έπαιρνα άνετα!
Λέει όχι. Απλά οι 3.526 φωτό από δωμάτια του Πρίαμου βγήκαν τυχαία...Αυτό το Πόκεμον με το δερμάτινο προσπαθεί να ρίξει καμμία ο κακόμοιρος....
Αυτή καλό σώμα,μούρη τυρανόσαυρος.....
Για ένα φίλο ρωτάω αν εκδίδεται...
?
ναι αλλα το θεμα ειναι πως γινεται το κονεΛέει όχι. Απλά οι 3.526 φωτό από δωμάτια του Πρίαμου βγήκαν τυχαία...
Στείλε στο ινστα και που ξέρεις...μπορεί...ναι αλλα το θεμα ειναι πως γινεται το κονε
ποιο ειναι το ινσταγρκαμ τηs Μαριλιαs ?Στείλε στο ινστα και που ξέρεις...μπορεί...
ποιο ειναι το ινσταγρκαμ τηs Μαριλιαs ?
Ανετα !!!!εχει τσοντεψει η Παναγιωτα, μουτζουρωσε και την κοιλια της σαν basic πιτσιρικα, αλλα της τον εδινα
αυτη παει στο διαολο, ειναι τουβλο αλλα βλεπεται.εχει τσοντεψει η Παναγιωτα, μουτζουρωσε και την κοιλια της σαν basic πιτσιρικα, αλλα της τον εδινα
αυτη παει στο διαολο, ειναι τουβλο αλλα βλεπεται.
την αλλη τη Σοφρωνη την υπερμπαζολα με την χοντρη τραβελοφατσα ρε φιλε πως την κανανε φιρμα;
Ακολουθεί χνάρια Μαριπόζας δηλαδή....Κατά δήλωση της αυτή η Παναγιώτα αν είσαι λευκός δεν σε κοιτάει καν .....ψάχνει μαύρους μπασκετμπολίστες και αράζει court seats σεφ
Ναι ....η μαριποζα όμως έχει καλύτερο κωλο ...ακόμα και φάτσα αυτή η Παναγιώτα είναι σαν γουρουνιτσα στη μάπα .....εξού και την αποκαλούν ΠέπαΑκολουθεί χνάρια Μαριπόζας δηλαδή....
Δεν την ξέρω την κυρία και δε με ενδιαφέρει να την μάθω. Κάθε μέρα ανακαλύπτεται άλλη μια τσόντα, οπότε είναι ανούσιο να κάτσεις να ασχοληθείς παραπάνω...Ναι ....η μαριποζα όμως έχει καλύτερο κωλο ...ακόμα και φάτσα αυτή η Παναγιώτα είναι σαν γουρουνιτσα στη μάπα .....εξού και την αποκαλούν Πέπα
Καλησπερα εχει η παναγιωτα insta?face?οποιος εχει λεπτομερειες ας στειλει και πμ