The Big Bang
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Αν υπάρχει κάποια θα με ενδιέφερε να κάνω επαφή για συνάντηση. Αν ξέρει κάποιος και έχει την καλοσύνη να μου πει έστω σε πμ, θα το εκτιμήσω. Ευχαριστώ.
Είναι άρρωστο μωρακιτρελο ταλεντο αυτη που εχει τωρα μαγκες
τρελο ταλεντο αυτη που εχει τωρα μαγκες
ως αισθητικος με σπουδες αγγλιας συστηθηκε χαχαχαα πεφτει πολυ χιονι ρεεεεεεεεεεεεεεεαν αυτη δεν εχει κανει ουτε ενα ραντεβου, να κατσει να την γαμησετε
ως αισθητικος με σπουδες αγγλιας συστηθηκε χαχαχαα πεφτει πολυ χιονι ρεεεεεεεεεεεεεεε
εχει περιεργο χαρακτηρα και δεν πολυ πιστευω οσα λεει τυπε μουαποκαλεσε την ποδολαγνεια ανωμαλια
Το θέμα είναι να τα παίρνει στο στόμα..εχει περιεργο χαρακτηρα και δεν πολυ πιστευω οσα λεει τυπε μου
Ρε παιδια υπαρχει τροπος να κλεισουμε ραντεβου με Μαριλια ή Tiki Tikaki ? Μπορει να καποιος να μας κανονισει συναντηση ??
Ποια εννοεις φιλε μου?Είναι η παλιά Νικολλέτα απο athens diva.
Ξεκινησε λίγο πριν κλεισει το μαγαζί.
Μετά έφυγε αγγλία.
Ισως θέλει να επαναπατριστεί
Η μαριλια μου χε πει οτι δε κανει συναντηση μονο ονλυ φανςΡε παιδια υπαρχει τροπος να κλεισουμε ραντεβου με Μαριλια ή Tiki Tikaki ? Μπορει να καποιος να μας κανονισει συναντηση ??
Κατά καιρούς έχει ανεβάσει συνομιλίες που την ρωτάνε για ραντεβού και βρίζει! Είτε δουλεύει σε πολύ κλειστό κύκλο είτε καθόλουΠοια εννοεις φιλε μου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η μαριλια μου χε πει οτι δε κανει συναντηση μονο ονλυ φανς
Ποια εννοεις φιλε μου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η μαριλια μου χε πει οτι δε κανει συναντηση μονο ονλυ φανς
Κατά καιρούς έχει ανεβάσει συνομιλίες που την ρωτάνε για ραντεβού και βρίζει! Είτε δουλεύει σε πολύ κλειστό κύκλο είτε καθόλου
βιντεακι με τη μαλακια του μπιλακου παιζει?
Ποια εννοεις τη τιτι?Είναι η παλιά Νικολλέτα απο athens diva.
Ξεκινησε λίγο πριν κλεισει το μαγαζί.
Μετά έφυγε αγγλία.
Ισως θέλει να επαναπατριστεί
Ποια εννοεις τη τιτι?