Η
Η δεύτερη ποια είναι φίλε; Η ξανθιά
Ψάξιμο αδερφέπου πρεπει να γινω μελος για να τα βλεπω?
Δεν ειναι ελληνιδαΗ
λεξανδρου, τζουλία και εμινε σε ποιο γραφειο τις βρισκεις?αλεξανδρου, τζουλία και εμινε δουλευαν/δουλευουν κανονικα σε γραφεια
και πολλες αλλες δουλευουν πχ kiara candy, οι 2 που ειχαν τσακωθει με τζανετο
αυτο το μ@υνακι μπορουμε να το δουμε απο κοντα μηπως και χαρουμε και εμεις οι "εξω" απτην συγκεκριμενη παρεα που βλεπουμε στο gif ?????
για αλεξανδρου και εγω θελω εισητηριο αν γινετελεξανδρου, τζουλία και εμινε σε ποιο γραφειο τις βρισκεις?
γενικα αν μπορει καποιος να μου στειλει p.m για καποιον discord server ή για κανενα τηλεφωνο απο το κουκλακια που πανε στον hayate
λεξανδρου, τζουλία και εμινε σε ποιο γραφειο τις βρισκεις?
γενικα αν μπορει καποιος να μου στειλει p.m για καποιον discord server ή για κανενα τηλεφωνο απο το κουκλακια που πανε στον hayate
Φίλε η 3η και η 4η ποιες είναι?επίσης εδώ χαγιατογκόμενες
Ποια είναι αυτή η καριόλα?
Αληθινό ή fake τελικά. Πάντως το άλλο που είχε κυκλοφορήσει με τους δονητές φαινόταν αληθινό...μαστεσεφ
Γκόμενα του κοκανΠοια είναι αυτή η καριόλα?
η Μαριλια του πετραν αν δεν κανω λαθοςΠοια είναι αυτή η καριόλα?
ναι αυτο προσεξα και εγω...Όλες έχουν διαφορετικά ονοματα viber τώρα που κοίταξα
η Αλεξανδρου δουλευε σε γραφειο οταν ξεκινησε πριν τα τατουαζ και τις τσοντες που τηαν ωραια κοπελα, τωρα δεν δουλευει ανοιχτα τουλαχιστονλεξανδρου, τζουλία και εμινε σε ποιο γραφειο τις βρισκεις?
ΕμινέΕμιλια Μπαράκ ; Τη ξέρετε ;
Μαριλια. Βαραει μαλακια σε ολα τα ΑΜΕΑ εκει μεσαΠοια είναι αυτή η καριόλα?
Στείλε κ εδω αδερφεΣτείλε και σε εμενα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων