UnknownMember
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2023
- Like
- 394
- Πόντοι
- 20
Λένε πως είναι η μπιτσιου, πορνιδιο τικτοκερ από την φάρα της γκουγκου.ποια ειναι παλι αυτη? ειναι του army?
Λένε πως είναι η μπιτσιου, πορνιδιο τικτοκερ από την φάρα της γκουγκου.ποια ειναι παλι αυτη? ειναι του army?
Λένε πως είναι η μπιτσιου, πορνιδιο τικτοκερ από την φάρα της γκουγκου.
Το λυπηρό είναι ότι αυτό το σινάφι (γκόμενες του ινστα, αρμυ κλπ) όπως και οι γκόμενοι (τραπερς, πιτσιρίκια ινσταγκραμερς) κυκλοφορούν με attitude ότι όντως είναι κάποιοι! Βέβαια για τις γκόμενες εμείς φταίμε που τις εκθειάζουμε για την εμφάνιση τους! Αλλά γενικά λυπηρό!Οκ είδα ποια είναι. Παρακμή τα ελληνικά σοσιαλ, όλοι οι αεργοι βρήκανε απασχόληση.
Θέλει ένα μπουρλότο στους σερβερ των σοσιαλ για να ηρεμήσουμε.
η μπίτσιου δεν είναι αρκετά αδύνατη για να χει τέτοια φαρδοκωλάρα;Λένε πως είναι η μπιτσιου, πορνιδιο τικτοκερ από την φάρα της γκουγκου.
πωω τι μου θύμησες τώρα επικό βίντεο
Και η άλλη η κοντή η μελαχρινή τρομερό ταπεραμεντο...θα κάνει φοβερό γαμησι .....πωω τι μου θύμησες τώρα επικό βίντεο
Έχει καλό πάτο το πουτανακι, δεν ξέρω όμως αν είναι όντως αυτή στο βιντεο.η μπίτσιου δεν είναι αρκετά αδύνατη για να χει τέτοια φαρδοκωλάρα;
Και η άλλη η κοντή η μελαχρινή τρομερό ταπεραμεντο...θα κάνει φοβερό γαμησι .....
Γνωστή ως παολα... Έχει περάσει από μάγο και ανεξάρτητη...δουλευε και αυτη σε γραφειο απ'οτι λενε
Ξέρω ...εχει περάσει και από γραφεία και ανεξάρτητη ....αλλά τους τελευταίους μήνες έχει σταματήσει ...και μάλιστα το παίζει και τρελιτσα αν την ρωτήσεις ...τεσπά .....και από το βίντεο καταλαβαινει κάνεις πως " they belong to the street" ...δουλευε και αυτη σε γραφειο απ'οτι λενε
Απλα πουτανες τυπε μείναι καμία από αυτές Χαγιατοταλέντο;;;
Δε σου λέω γτ θα αρχίσουν να ρωτάνε ολοιΚανα νεο απο Helenalive??? Την εχει παρει κανεις??
Πες!Απλα πουτανες τυπε μ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε σου λέω γτ θα αρχίσουν να ρωτάνε ολοι
Πήρε κάνεις την "Εμανουέλα" από δω μέσα; Και πόσο σίγουρο ότι είναι η ίδια; Χαρακτηριστικά που σύγκρινα κατά 80 με 90% πρέπει να ναι αυτήν.
στο 0.48 σύγκρινε τατουάζ στο στήθος με την Αγγελία.
Πορνοδιο.για ξεπατωμα και χυσιμο στη μαπα ειναι
Παίζει να ναι στο νήμα του amjik κάπουΡε παιδια καποιος ειχε ανεβασει link με πολλα βιντεο και φωτο απο (@elsaaakrr) • Instagram photos and videos αλλα δεν το βρισκω.
Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω