Νέα

Βιογραφικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι το σκισμενο που βαζεις στο γηπεδο βρε καλο μου!!!υπαρχουν τζιν που ειναι''καλα''!!!ενα σκουρο καλο τζιν με ενα πουκαμισο κ ενα σακακι νομιζω οτι ταιριαζει στην ηλικια σου...κ σενα ακομα σου φαινεται υπερβολικο το κουστουμι...

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
οχι το σκισμενο που βαζεις στο γηπεδο βρε καλο μου!!!υπαρχουν τζιν που ειναι''καλα''!!!ενα σκουρο καλο τζιν με ενα πουκαμισο κ ενα σακακι νομιζω οτι ταιριαζει στην ηλικια σου...κ σενα ακομα σου φαινεται υπερβολικο το κουστουμι...

ναι έχεις δίκιο...ένα καλό τζινάκι λοιπόν..και απο πάνω η μια καλή μπλούζα ή πουκάμισο και σακάκι..σα να πηγαίνω στα μπουζούκια για να τραγουδίσω ένα πραμα...χαχα :2funny:

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ΑΑ..τώρα επειδή τυπώνω το βιογραφικό μου..επειδή είναι 2 σελίδες...να το τυπώσω σε 2 ξεχωριστές??ή μπροστά πίσω..sorry που για μερικούς ίσως ακούγονται ηλίθιες οι ερωτήσεις μου αλλά πρώτη φορά τα κάνω αυτά..θα μάθω.. ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι έχεις δίκιο...ένα καλό τζινάκι λοιπόν..και απο πάνω η μια καλή μπλούζα ή πουκάμισο και σακάκι..σα να πηγαίνω στα μπουζούκια για να τραγουδίσω ένα πραμα...χαχα :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:εγω φταιω που προσπαθω να βοηθησω!!! :2funny: :2funny:

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Κάτι άλλο τώρα,όσον αφορά την συνέντευξη..τι ρούχα λέτε να βάλω?Μήπως κουστούμι είναι too much για 22χρ σε μεταπτυχιακό?

Όχι ρε φίλε ,ένα καλό τζιν και μαι καλή μπλούζα . Σε interview για master πας , όχι για δουλειά .
Σε ποιο college ?

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Όχι ρε φίλε ,ένα καλό τζιν και μαι καλή μπλούζα . Σε interview για master πας , όχι για δουλειά .
Σε ποιο college ?

ΑΑ μπράβο ..σωστός στην ΑΣΣΟΕ φίλε στο Διοίκησης Υπηρεσιών θα δοκιμάσω τη τύχη μου ;)

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Για μισό,δηλαδή θές να πείς άμα έκανα πρίν7 χρόνια μια γλώσσα και πήρα ένα πτυχίο δε θα το αναφέρω,επειδή δε τα θυμάμαι να τα μιλάω?Δηλαδή θές να πείς ότι όσοι κάνουν βιογραφικά και γράφουν  3-4 γλώσσες τις ξέρουν φαρσί?

Aν έχεις πτυχίο και έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που το πήρες ( 8 νομίζω έχουν γίνει ) τότε το πτυχίο δε μετράει και πρέπει να δώσεις Toefl

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΑΑ μπράβο ..σωστός στην ΑΣΣΟΕ φίλε στο Διοίκησης Υπηρεσιών θα δοκιμάσω τη τύχη μου ;)
καταλαβες κυριε??!!αμα το λεω εγω κοροιδευει κ γελαει!!!τωρα που το ειπε αλλος αντρας συμφωνει!!!!!!πφφφφφ....αντρες.... :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Άσε τα master στους άντρες και πλύνε καμιά κατσαρόλα !!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:* :* :* :* :* :*

Επισκέπτης

Στα Ιταλικά , βάλε ένα Corso Elementare , αν και εφ'όσον είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ , πως δεν θα σου ζητήσουν να προσκομίσεις πτυχίο !
Κατά τ'άλλα , ο PATHFINDER , σε κατατόπισε πλήρως !

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοια θέματα στο site.

Το βιογραφικό είναι μία διαφήμηση του ευαυτού μας. Επίσης πρέπει να συνοδεύονται με συνοδευτική επιστολή. Δεν πρέπει να κουράζουν και το πολύ να είναι δύο σελίδες μιας και οι 'άξιολογητές' βαριούνται να διαβάσουν και οπωσδήποτε να μην λένε ψέματα.

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/189915671/Ipodeigmata_sinodeutikon_epistolon.odt[/code[/URL]]

[code][URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/189919269/resume.odt[/code[/URL]]

Τώρα για την συνέντευξη το συζητάμε.

;D

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Λοιπόν εγώ γράφω το εξής στο βιογραφικό μου..στις γλώσσες

Αγγλικά Άριστο επίπεδο,Πτυχίο:Certificate of Proficiency(2008) in English,University of Michigan
Γαλλικά Καλή γνώση,  ενότητα Α1 του DELF1 Diplome D'ETUDES EN LANGUE FRANCAISE
ΙΤΑΛΙΚΑ Καλή γνώση

Ιταλικά έκανα μαθήματα πέρυσι επί εναμιση χρόνο απλά δεν έδωσα το πτυχίο για πιστοποίηση. κι όσον αφορά τα Γαλλικά είχα πάρει την αντίστοιχη ενότητα πρίν 8 χρόνις περίπου και δε τα θυμάμαι πολύ καλά.Και λογικό είναι.Δηλαδή όλοι όσοι έχουν πτυχία γλωσσών σιγά μη τις θυμούνται όλες κιόλας.
Έγω θα πρότεινα το εξής:

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
  • [li]Αγγλικά - Άριστη γνώση γραπτού και προφορικού λόγου,[/li]
    [li]Γαλλικά - Καλή γνώση γραπτού και προφορικού λόγου,[/li]
    [li]Ιταλικά - Καλή γνώση γραπτού και προφορικού λόγου.[/li]

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • [li]...[/li]
    [li]...[/li]
    [li]Πτυχίο Αγγλικής γλώσσας - Certificate of Proficiency, University of Michigan (2008)[/li]
    [li]...[/li]
    [li]...[/li]
    [li]Πτυχίο Γαλλικής γλώσσας - DELF1 Diplome D'Etudes en langue Francaise (2005)[/li]
    [li]...[/li]
    [li]...[/li]

Κατάλαβες? Να δείχνει όμορφο, με συνοχή, οργανωμένο και περιεκτικό! Να ΜΗΝ μοιάζει με μπακαλοτέφτερο!

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ΑΑ..τώρα επειδή τυπώνω το βιογραφικό μου..επειδή είναι 2 σελίδες...να το τυπώσω σε 2 ξεχωριστές??ή μπροστά πίσω..sorry που για μερικούς ίσως ακούγονται ηλίθιες οι ερωτήσεις μου αλλά πρώτη φορά τα κάνω αυτά..θα μάθω.. ;)

Πάνω σ'αυτό που ρώτησα θα μου απαντήσει κάποιος??ή τζάμπα περιμένω..?

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Έγω θα πρότεινα το εξής:

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
  • [li]Αγγλικά - Άριστη γνώση γραπτού και προφορικού λόγου,[/li]
    [li]Γαλλικά - Καλή γνώση γραπτού και προφορικού λόγου,[/li]
    [li]Ιταλικά - Καλή γνώση γραπτού και προφορικού λόγου.[/li]

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • [li]...[/li]
    [li]...[/li]
    [li]Πτυχίο Αγγλικής γλώσσας - Certificate of Proficiency, University of Michigan (2008)[/li]
    [li]...[/li]
    [li]...[/li]
    [li]Πτυχίο Γαλλικής γλώσσας - DELF1 Diplome D'Etudes en langue Francaise (2005)[/li]
    [li]...[/li]
    [li]...[/li]

Κατάλαβες?

χμ..μια χαρά τα λές...αλλά στην ακαδημαϊκή εκπαίδευση θα βάλω μόνο τα πτυχία των ξένων γλωσσών μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom