Νέα

Βιογραφία | Στρατηγός Στυλιανός Γ. Παττακός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
η δημοκρατία φταίει που έχεις για τον πούτσο πολιτικούς;

για μένα Ναι ;)

και οχι μόνο...

Και για το πούτσο δικαιοσύνη... και και (μην τα γράφω πάλι)

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΞΙΑ των παντων..

Σορρυ

Επισκέπτης
Μην μιλας μωρη ΤΡΑΒΕΛΩ θα ξυπνησεις ολους τους ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ
και θα σε ψαχνουνε παλι  να τους ΔΡΟΣΙΣΕΙΣ :uglystupid:

ΣΚΙΖΑ

Νομίζεις ότι τον πρόσβαλες;
Αυτοί,
οι προοδευτικοί του παρακράτους των Εξαρχείων,
δεν είναι ομοφοβικοί όπως εμείς οι φασίστες.
Δεν είναι κολλημένοι όπως εμείς ,
που θέλουμε να γαμάμε μόνο μουνάρες.
Αυτοί γαμάνε και κωλόμπαζα , όπως η Σιμόν Ντε Μπουβουάρ και η Ρόζα Λούξενμπουργκ
και γαμάνε και με τον κώλο Πακιστανικές ψωλές,
οι οποίες τους δροσίζουν το κωλάντερο
ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ !!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πιεξούλη σήμερα τον ΑΡΠΑΞΕΣ ή πάλι πεινασμένο ήρθες  :uglystupid:
βρε μπαγλαμα στρατηγους λεμε οσους αποστρατεύονται με το βαθμο του αντιστρατηγου τιμης ενεκεν...
αι κατουρα που βγαζεις και γλωσσα για τον ΠΑΤΤΑΚΟ. :tickedoff:
Ροζαλίτσα, σάλτα και γαμί. :fuck2:
Πιεξουλη σάλτα και γαμί (βαριέμαι να σε βρίζω)

δεν λες και τίποτα μωρή ΚΕΒΕΖΕ  :cheesy:
Μην μιλας μωρη ΤΡΑΒΕΛΩ θα ξυπνησεις ολους τους ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ
και θα σε ψαχνουνε παλι  να τους ΔΡΟΣΙΣΕΙΣ :uglystupid:

ΣΚΙΖΑ
Αγαπητοί κύριοι είστε νομίζω  πολύ ευγενικοί!
Και λίγα λέτε σε αυτό τον άπατρι και ανεγκέφαλο σκώληκα των υπονόμων.
Παρακαλώ όμως.
Αγνοήστε παντελώς το εν λόγω υποκείμενο και συνεχίσετε να παραθέτετε και να καταθέτετε περι τα έργα και τας ημέρας του ανιδιοτελή μεγάλου αυτού Έλληνα στρατιωτικού που σε όλον τον βίον του προσέφερε πολλά στην πατρίδα.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
δια να κλεισωμεν αυτην την σεμνην τελετην παραθετω υμιν το πονημα τουτο της Εθνοσωτηριου. Ανδρς προυσχη

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
Δεν την ζησατε ρε κωλοπαιδα την χουντα. δεν την ζησατε ρε μαλακισμενα.
Δεν την ζησατε. Δεν ζησατε ρε μαλακισμενα, καιρους που τρεμαμε σε καθε κτυπημα της πορτας, μη ερθει ο χωροφυλακας και παρει τον πατερα για "ταξιδακι αναψυχης" στο long Island γιατι ο ρουφιανος ο γειτονας τον καρφωσε επειδη πηγαινοντας στη δουλεια του βαδιζε στο αριστερο πεζοδρομιο.
Δεν την ζησατε ρε κωλοπαιδα την χουντα.
Ου να χαθητε βουτυρομπεμπεδες...... ουστ στα τσακιδια... ουστττττττ
Δυστυχώς δεν τη ζήσαμε. Μακάρι να την είχαμε ζήσει. Τι πιο ωραίο και υγιές από το να έρχεται ο μπάτσος και να στέλνει εξορία το κάθε βρομιάρη κομμουνιστή. Δυστυχώς, ο Παττακός και οι υπόλοιποι ήταν πολύ φιλάνθρωποι και χριστιανοί και δεν σκότωσαν τους κωλοαριστερούς αλλά τους εξόρισαν μόνο. Κρίμα. Πολύ καλή η φάση που περιγράφεις: Να τρέμει το κάθε άπλυτο αριστερό κάθε χτύπημα της πόρτας... Τέλεια, που είναι αυτά τα χρόνια, μακάρι κάποτε να ξανάρθουν...

Επισκέπτης
Επιτέλους ενας αντικιμενικος mod σε αυτό το site!!!
Γεια στο στόμα σου ρε Stamatis  :rockon: :rockon: :rockon:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
το γράφω και εδώ...
προς τα απογαμίδια ταγματασφαλιτών, χουντικών, ρουφιάνων, μαυραγοριτών, χύτιδων και άλλα απόβλητα του παρελθόντος που πρόλαβαν να ρίξουν τα χύσια τους σε κάποιας κακομοίρας το μουνί, ένα έχω να τους πως γ@@@ώ από εκεί που κρατιέστε. :birdman:
Αν πάλι κάποιος δεν είναι και έγινε φασίστας στη πορεία χωρίς να έχει επηρεαστεί από το αμαρτωλό παρελθόν τότε μαγκιά του....   
όποιος με βρίσει ανήκει στη κατηγορία την πρώτη...
και αν με πει κομουνιστή - που δεν είμαι - τότε του γαμώ................................................ (το συμπληρώνει μόνος του)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
το γράφω και εδώ...
προς τα απογαμίδια ταγματασφαλιτών, χουντικών, ρουφιάνων, μαυραγοριτών, χύτιδων και άλλα απόβλητα του παρελθόντος που πρόλαβαν να ρίξουν τα χύσια τους σε κάποιας κακομοίρας το μουνί, ένα έχω να τους πως γ@@@ώ από εκεί που κρατιέστε. :birdman:
Αν πάλι κάποιος δεν είναι και έγινε φασίστας στη πορεία χωρίς να έχει επηρεαστεί από το αμαρτωλό παρελθόν τότε μαγκιά του....   
όποιος με βρίσει ανήκει στη κατηγορία την πρώτη...
και αν με πει κομουνιστή - που δεν είμαι - τότε του γαμώ................................................ (το συμπληρώνει μόνος του)

και εσένα σου γ@@@ώ  το ΠΑΣΟΚ και την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" σου και ότι άλλο απαξιωμένο πιστεύεις.

Τσίμπα

Μαλακοκαύλη ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ή τέλος πάντων Αριστερών φρονημάτων  :s&m_2:

Παρε τον ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ 

ΕΦΙΑΛΤΗ  :cheesy:

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ps:

[size=20pt]ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ[/size]

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν καταλαβα που χαλάστηκες DING DONG (με το "φασιστικό" ΥΜΝΟ χαλάστηκες)
για μένα δεν είναι καθόλου φασιστικός όπως λες.

να τον ξαναβάλω λοιπόν

και να σου πω οτι:
ΖΗΤΩ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ

αν χαλιεσαι ΞΥΔΑΚΙ :cheesy:

και εξηγουμαι..

Eγω εχω και σύνορα και πατρίδα και μεταναστεύω κιόλα όποτε γουστάρω..και οπου γουσταρω... αν γουσταρω
αλλα ειμαι Ελληνας και δεν γουσταρω παγκοσμιοποιηση..και λαθρακια και πακιστανους στη χωρα μου.
αν τους γουσταρησω θελω θα παω στο ΠΑΚΙΣΤΑΝ ή οπου αλλου να τους βρω.

Αν και εχω  καποια αστεράκια (**) με την "ΕΞΟΥΣΙΑ" οπως ειναι σημερα
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΥΝΤΑ οπως τον Βετζατζιβα  :uglystupid: αν το επιασες  :cheesy:

ειμαι δηλαδη "ανιεξουσιαστης" και εγω αλλα στην αντιθετη οχθη με εσας ;)
τωρα αν εσεις εισαστε αντιεξουσιαστες και εγω φασιστας (στον Πουτσο μου)

Και αν εσείς δεν πηγάζετε από την αριστερά δεν πηγάζω ούτε και έγω  :uglystupid:
οι περισσοτεροι απο σας δηλωνουν αριστεροι και τεως ΚΚΕδες

Για αυτο σας εμπλεξα και συνεχιζω να το κανω :uglystupid:

αλλά σε τι σας ενοχλεί ο "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" δεν κατάλαβα, αυτό που υπάρχει σήμερα είναι δημοκρατία
γυρω σου και σε παγκοσμιο επειπεδο;;

Μια "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δεν μπορει να ειναι φασισμος;;

ή μηπως ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ εχει μονο μια οψη;;

Οταν ολα αυτα τα ξεμπερδεψεις απο το μυαλο σου και μου εξηγησεις τι σημαινει εξουσια
τοτε αν εχεις αποριες να στις ΛΥΣΩ.

Το αν ειμαι μαλακας... ναι ομολογω οτι το εχω βαρέσει πολλές φόρες
(δεν φανταζομαι εσυ να να μην ΒΑΣΑΝΙΣΕΣ το πεος σου καθολου επειδη πιθανως ως αναρχικος εχεις επιλεκτικες ευαιθησιες.)

Αυτα  :cheesy:

Η ηλιθιοτητα σου σε κανει επικινδυνο. Η χρυσαυγουλοι που τοσο πολυ θαυμαζεις ειναι εξισου βλακες με σενα. Θα ηθελα καποια στιγμη να μπεις στα γραφεια τους και να μιλησεις με τους εξισου μαλακες αναρχιδους συναγωνιστες σου για τα πιστευω τους. Η κουβεντα με την μπερδεμενη φασιστοειδη γλιτσα που συχναζει εκει, θα γινει σε ενα πολυ ωραιο περιβαλλον με σβαστικες (ελληνικοτατες.. οταν τους γαμησε την μανα ενας Φριτζ δεν πειραξε, αλλα για τον Αμπντουλ πειραζει αφου τις εσκιζε την κωλοτρυπιδα), φωτογραφιες δολοφονων (χιλιαδων ανθρωπων) και το επιπεδο της συζητησης δεν θα ειναι ανωτερο (οπως ανωτεροι δηλωνουν) απο τους αναρχοαπλυτους και τους πακιστανους που κατηγορουν.
Γι'αυτο σου λεω ρε μαλακα.. απο θεωρια χορτασαμε. Φοβισμενα ψευτοφασιστακια του ιντερνετ..
Και επειδη εισαι ανυπαρκτος θελεις να τα βαζεις ολα στο ιδιο καζανι αλλα δεν μπαινουν. Εισαι τοσο μαλακας που τωρα προσπαθεις να κανεις τον αγανακτησμενο ελληνα δημοκρατη, που παραιτειτε στις κουβεντες σου "τωρα αν εσεις εισαστε αντιεξουσιαστες και εγω φασιστας ..στον πουτσο μου" και λες οτι θες αλλη μια χουντα. Εισαι τοσο ανιδεος ρε ανθρωπε.. Σκατα εχεις στο κεφαλι σου?
Οσο για τις εξηγησεις κρατα τες. Ξεκαθαρισε στον εαυτο σου ποσο ελληνας εισαι, γιατι προτιμας την πουτσα του γερμανου δεξιου συναγωνιστη σου απο την πακιστανικη, γιατι το παιζεις παγκοσμιος οδοιπορος οταν δεν εχεις αποριψει φυλετικες διαφορες, τι σημαινει εξουσια (στρατιωτικη) και ποσο καταλυουν προσωπικες ελευθεριες, τι φοβασαι τοσο.. Εχεις θεματα να λυσεις ρε δικε μου!

τι να γαμησεις ρε σαμιαμίδι;;; ενα και ενα μιλκο εισαι...μιση μεριδα... :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ, αγαπη μου! Σου γαμαω οτι βαστιεσαι.. Και η πλακα ειναι οτι ξερεις ποιος σου το λεει. Δεν χρειαζομαι 2-3 νικ για στο πω. Γυρνα στο λαγουμι σου τωρα. :-*

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Χαίρεσαι με το θέαμα; Αντλείς ικανοποίηση;
η ολη ανιπαραθεση ειναι στα πλαισια του χουλιγκανισμου με βιντεακια απο το γιουτιουμπ και γαμωμανες..
εκτος απο γελιο,δε νομιζω οτι γινεται να προκαλεσει κατι αλλο το παραπανω θεαμα..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η ολη ανιπαραθεση ειναι στα πλαισια του χουλιγκανισμου με βιντεακια απο το γιουτιουμπ και γαμωμανες..
εκτος απο γελιο,δε νομιζω οτι γινεται να προκαλεσει κατι αλλο το ολο θεαμα..

Θλίψη και οργή σου κάνουν; Είμαι σίγουρος πως ναι... (μιλάω για αυτό που παρέθεσα εγώ)

Ας απαντήσει όμως από περιέργεια στο ερώτημά μου...

ΥΓ: Μετά την τεσσάρα στον Άρη έλεγα θα το γεμίσετε. Μετά την Άντερλεχτ χλωμό το κόβω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom